Snel iPhone 7 scherm vervangen met 12 maanden garantie

Wil je je iPhone 7 scherm laten vervangen? Ondanks dat Apple alleen de allerbeste materialen gebruikt voor zijn smartphones kan er helaas wel eens iets stuk gaan. Een eenvoudige reparatie kan ervoor zorgen dat je je iPhone nog een tijdje kunt gebruiken en niet meteen diep in de buidel hoeft te tasten voor een nieuwe smartphone. En er is geen enkele reden om niet een reparatie te overwegen als je weet dat een scherm repareren een relatief eenvoudige ingreep is die ook lang niet zoveel kost als je wellicht had gedacht. Een iPhone 7 scherm vervangen bij GSM Reparatie Centrum kan binnen een half uur. Je iPhone wordt gerepareerd terwijl je wacht, en je krijgt bovendien ook 12 maanden garantie op je nieuwe scherm. En mocht onverhoopt het scherm binnen de garantietermijn weer kapot gaan, dan vervangen ze het scherm nogmaals, zonder dat je ervoor hoeft te betalen.

 

iPhone 7 scherm vervangen bij beschadigingen en technische mankementen

Het is alweer een aantal jaar geleden dat de iPhone 7 is uitgebracht als de opvolger van de 6S Plus. Net als zijn voorganger heeft de iPhone 7 heeft een 4,7 inch scherm, evenals een aantal nieuwe toevoegingen zoals een grotere camera lens waarmee je kwalitatief betere foto’s kunt maken. Omdat deze iconische smartphone van Apple is gemaakt van hoogwaardige materialen en op basis van innovatieve technologieën kun je, als je er zuinig op bent, vaak jaren met een iPhone 7 vooruit. Maar het is het niet zo gek als er na al die jaren toch technische mankementen ontstaan of dat het scherm van de iPhone beschadigd raakt. 

 

Een iPhone 7 scherm vervangen, waarom?

Ondanks dat deze smartphone van Apple is gemaakt van hoogwaardige materialen en op basis van innovatieve technologieën kan het scherm van de iPhone 7 na jaren van intensief gebruik ook gebreken gaan vertonen. Denk aan krassen door bijvoorbeeld sleutels of barsten doordat de telefoon op een harde vloer is gevallen. Je kunt veel van dit soort schade voorkomen door het gebruik van een screenprotector of een casing. 

 

Maar deze beschermingsmiddelen helpen meestal niet tegen soft-of hardware mankementen van het display. Ook dat kan na jaren van intensief gebruik aan slijtage onderhevig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een ingebrand scherm, dooie pixels of een scherm wat niet reageert omdat de touchscreen functie niet meer werkt. Dit soort gebreken en mankementen zijn redenen waarom je een iPhone 7 scherm reparatie nodig zou kunnen hebben. En door een scherm reparatie kan je iPhone 7 weer een tijdje mee, wat een hoop geld scheelt.

 

 

Duurzaam keuzes maken

Je hebt altijd een keuze, of je nou denkt dat je dat hebt of niet. Dat is een van de enige constanten in onze levens: we moeten altijd keuzes maken en die keuze is er altijd. Vandaag, 17 maart, is het een dag waarop heel Nederland de gelegenheid krijgt om een heel belangrijke keuze te maken: de keuze over wie ons land de komende vier jaar gaat vertegenwoordigen. Dat is voor de meesten niet iets wat je zomaar besluit, daar moet je goed over na denken. Ook moet je je realiseren dat niet elk land deze keuze heeft, dus maak vooral gebruik van het recht om te stemmen.

 

In de aanloop naar de verkiezingen is er door de lijsttrekkers veel gedebatteerd over veel verschillende thema’s: van rekeningrijden tot de opname van vluchtelingen, van de corona aanpak tot de basisbeurs voor studenten. Heel veel belangrijke thema’s zijn er aan bod gekomen, maar één thema heeft deze verkiezingen toch wel de hoofdrol weten te bemachtigen: het klimaat. We zitten namelijk nog steeds in een klimaat crisis, dus is het belangrijk om daar wat aan te doen. Met jouw stem kan jij bepalen over de bouw van een nieuwe kerncentrale, over beperkingen in boeren bedrijven en nog veel meer dingen die met het milieu te maken hebben.

 

Welke uitslag van de verkiezingen er ook zal komen, het is zeker dat wij geen verkiezingen nodig hebben om het milieu te helpen. Want, alle beetjes helpen. Daarom kan je ook gewoon zelf goed zijn voor het milieu, bijvoorbeeld door zonnecellen kopen. Want zonlicht dat omgezet wordt in energie door middel van een fronius omvormer, is schone energie die niet vervuilend is. Ook kan je dingen doen als het afval scheiden en minder vlees eten: 2 kleine dingetjes die toch helpen. Zo maak je duurzame keuzes.

Voor meer info : https://www.wijsmanduurzaam.nl/

Waarom je kinderen moet leren vissen

Er zijn zoveel redenen waarom kinderen zouden moeten leren vissen. Zoals we al eerder zeiden, zal het hen helpen om te leren waar het eten vandaan komt dat op tafel staat. Echter zijn er nog veel meer redenen. Kinderen moeten leren vissen, want het zorgt voor fantastische ervaringen en herinneringen. Kinderen zullen zich het vissen met familie en vrienden herinneren en deze ervaringen en herinneringen met anderen delen.

In deze tijd is technologie overal, denk maar eens het gebruik van een goedkope fishfinder tijdens het vissen. Door te vissen, kunt u uw kinderen een dagje weg van elektronica houden en wat tijd in de natuur doorbrengen. Het opent mogelijkheden voor een gesprek. Deze gesprekken kunnen levenslange banden creëren. Als u kinderen op jonge leeftijd leert vissen, zal het hen aanmoedigen om jarenlang met u mee te vissen. Maak van vissen een familie-evenement. Een gezin dat samen vist, blijft bij elkaar. Vissen kan kinderen uit de problemen houden. Naarmate uw kind ouder wordt en hun vrienden ongepaste keuzes maken, zal uw kind op het water vissen. Ze zullen vroeg opstaan ​​om de beste vis te vangen, en laten we eerlijk zijn; uw oudere kinderen hebben geen geld om aan andere, minder belangrijke dingen te besteden, want ze geven hun geld namelijk liever uit aan visuitrusting.

Vissen is een leven lang leren. Terwijl je vist, werkt wat in het ene meer werkt, misschien niet in het andere. Wat bij de ene soort werkt, werkt mogelijk niet bij de andere. Vissen moedigt vissers aan om probleemoplossende vaardigheden te gebruiken. Vissen is een hobby die leren bevordert, of je nu 4 of 104 bent. Vissen leert kinderen waar voedsel vandaan komt en overlevingsvaardigheden. Het toont behoud en liefde voor de natuur. Kinderen zijn eraan gewend onmiddellijk tevreden te zijn. Vissen leert het tegenovergestelde: geduld. Ten slotte leren kinderen communicatieve vaardigheden door middel van gesprekken. Houd er rekening mee dat kinderen volwassenen als rolmodellen beschouwen, ze willen je nabootsen, dus als je ze leert vissen, wees er zeker van dat je een goed voorbeeld bent.

 

Conclusie

Hopelijk hebben sommige van je favoriete herinneringen als kind betrekking op vissen en als je een kind leert vissen, krijgen ze levenslange herinneringen. Wees geduldig en bemoedigend terwijl u ze leert vissen. Geniet van je tijd met je kind, want voor je het weet, worden ze volwassen en blijven er nog enkel en alleen herinneringen over.

Xiaomi Mi staande ventilator 2 Review

Hoewel de Xiaomi-fans zeker niet nieuw zijn, heb ik ze pas echt onder de knie gekregen tijdens de eerste hittegolf dit jaar. Zonder verder oponthoud bestelde ik de Xiaomi ventilator om de temperaturen te bestrijden. En hoewel voor ongeveer $ 100 veel is voor een fan, heb ik er geen cent spijt van.

Leveringsomvang & constructie

De slimme ventilator van de tweede generatie wordt ongemonteerd geleverd in een bruine doos, die qua grootte vergelijkbaar is met mijn Dreame V9-doos. De montage van de ventilator hoeft u niet af te schrikken, de montage is in een paar minuten gedaan. Naast de componenten is er een handleiding, die in dit geval ook in het Engels was en daarom nuttig. Maar ook zonder instructies is de montage erg logisch.

 

Je begint onderaan, dus met de ronde standaard, die tevens de voeding van de ventilator verzorgt . Daarbovenop zit de ventilatorpaal, waar je je kunt oriënteren door de contacten aan de onderkant. Hier is er maar één juiste manier om de hengel te monteren. Deze wordt vervolgens met een bij de levering inbegrepen schroef met een inbussleutel vastgezet .

 

Dan moet je de beschermkooi inclusief de rotorbladen monteren. Hiervoor wordt de achterkant van het rooster op de ventilatorkop geplaatst en wordt de moer erop bevestigd. Hierop kan vervolgens de rotor worden bevestigd en vervolgens kan de voorkant van de beschermkap worden vastgeschroefd. Deze moet aan de onderkant met een klein schroefje worden vastgezet . U heeft een schroevendraaier nodig, deze wordt niet meegeleverd. Als alternatief kunt u een klein mes of iets dergelijks gebruiken.

Xiaomi Mi staande ventilator 2 versus 2S

De Xiaomi Mi Standing Fan 2 en de Mi Standing Fan 2S zijn bijna volledig identiek, ze verschillen alleen in de ingebouwde batterij . De Mi Standing Fan 2S is uitgerust met een 2.800 mAh-batterij , de 2S (hier in de review) niet. De batterij maakt een werking zonder netsnoer tot 20 uur op lage stand mogelijk. App-bediening is helaas niet mogelijk tijdens batterijgebruik.

Persoonlijk koos ik voor de Standing Fan 2 omdat ik wist dat de ventilator 95% van de tijd toch op dezelfde plek gebruikt zou worden en ik dus zonder de batterij zou kunnen . Ook al wil ik hem ergens anders neerzetten, ik heb een stopcontact in de buurt.

Eenvoudig en modern – dat is Xiaomi

In principe lijken alle Xiaomi-fans die tot nu toe zijn uitgebracht behoorlijk op elkaar en daarom kan het moeilijk zijn om de Smartmi Standing Fan 2 te onderscheiden van bijvoorbeeld de Xiaomi Mi Fan 1C. De Smartmi Standing Fan 2 is 96 cm hoog en niet in hoogte verstelbaar . Dit is zelfs anders bij het goedkopere model, de 1C zou in hoogte verstelbaar zijn. In mijn woonkamer en in mijn inrichtingsstijl ziet de ventilator er erg goed uit en dat geldt waarschijnlijk voor de meeste appartementen. Het witte plastic en de metalen ventilatorstang zijn eenvoudig, maar modern en opvallend onopvallend .

 

De afwerking is evenredig met de prijs, hoewel de staande ventilator niet bijzonder robuust lijkt . Vooral de beschermkorf is “slechts” van kunststof, dus in theorie zou hij kunnen breken als hij zou omvallen. Maar dit mag niet gebeuren, dankzij de grote voet heeft de ventilator een goede stand . Desalniettemin is hij niet zo zwaar dat je hem niet gemakkelijk naar een andere positie zou kunnen dragen. De ventilator wiebelt slechts een klein beetje als de functietoetsen worden ingedrukt, maar aangezien je de app-bediening waarschijnlijk toch gebruikt, is dit verwaarloosbaar.

 

De ventilator is niet in hoogte te verstellen, maar in helling. Hier heb je een hoek van ongeveer 30 ° , waarin de rotorbladen een klein beetje naar boven of zelfs een beetje naar beneden kunnen worden gericht. In de praktijk heb ik dit tot nu toe niet gebruikt, maar als je je voeten expliciet wilt koelen of op een hoogslaper wilt liggen, kan dit praktisch zijn.

 

Werking op de ventilator

Xiaomi’s Smartmi Standing Fan 2 kan op de ventilator zelf worden gebruikt of via de Mi Home-app, die velen van jullie misschien al kennen van een Xiaomi-vacuümrobot . Er zijn twee knoppen en vijf status-LED’s op de ventilator. Met de knop aan de bovenzijde kun je de ventilator aanzetten (lang ingedrukt houden) en schakelen tussen de vier snelheden. Op de achterkant van de ventilatorkop zit ook een knop om van richting te veranderen.

 

De vier status-LED’s geven de snelheidsinstelling van de ventilator aan. Er is ook een extra LED voor wifi-verbinding.

App-bediening

De standventilator ontplooit zich echter pas volledig via de app-bediening , het is tenslotte een slimme gadget. Met de Xiaomi Home App (download voor Android en iOS ) kun je de Smartmi Standing Fan 2 op afstand bedienen. Om eerlijk te zijn werkt dit met alle Xiaomi fans, ook met de goedkopere 1C. Ik heb China als server ingesteld, aangezien mijn Xiaomi LDS-vacuümrobot ook alleen op de China-server draait.

 

De app geeft je veel meer mogelijkheden dan de ventilatorsturing direct. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de ventilator aan te sturen via de Google Assistant , wat vooral handig is bij het in- en uitschakelen van de ventilator en erg snel is.

Slimme functies

Vooral het verschil in snelheidsniveaus is merkbaar. In plaats van slechts vier niveaus, geeft de app je direct 100 niveaus , die je kunt kiezen tussen een schuifregelaar, waardoor de instelling bijna “traploos” wordt. Tot ongeveer 25 zit je in level 1, tot ongeveer 50 in level 2 enzovoort.

U kunt ook kiezen tussen een standaardmodus en een natuurmodus . In de standaardmodus blaast de ventilator de lucht gelijkmatig met dezelfde constante “snelheid”. In de natuurmodus bootst de Smartmi Standing Fan 2 natuurlijke wind na en varieert de intensiteit. In ieder geval lijkt hier altijd een iets ander algoritme te worden gebruikt, een regelmaat heb ik tot nu toe niet kunnen vaststellen.

 

Ook werkt de ventilator in een maximale draaihoek van 120 ° en stel je via de app 0 °, 30 °, 60 °, 90 ° en 120 ° in. Als je precies wilt zijn, kun je de richting ook stap voor stap instellen met een klik naar links of rechts.

Verder is er een timer die je ook met een schuifregelaar kunt instellen. De maximale instelling is 8 uur, waarschijnlijk als gemiddelde slaapduur. Je kunt dus met de ventilator in slaap vallen, maar hij hoeft niet altijd te draaien – erg handig.

 

Ook heb je de mogelijkheid om de statusleds op de ventilator uit te schakelen en een kinderslot te activeren , zodat de bediening alleen via de app mogelijk is. Een beetje vervelend is het piepgeluid dat de ventilator elke keer dat je de instellingen wijzigt, laat horen. Dit kan worden gedeactiveerd via volume in de app.

Volume en stroomverbruik

Wat onderscheidt de Xiaomi Smartmi-vloerventilator 2 van de andere modellen, vooral van de goedkopere Mijia Fan 1C? De motor. De tweede generatie vloerventilatoren werkt met een DC-motor, terwijl de Mi Fan 1C werkt met een AC-motor. Dankzij de gelijkstroommotor verbruikt de ventilator met 25W minder dan de 1C (45W). Dit is natuurlijk fijn als de ventilator ‘s nachts wat langer draait. Maar je kunt een limiet instellen voor de ventilator met de timer.

Echter, vanwege het gebruik ‘s nachts was het volume voor mij ook een belangrijk aankoopcriterium. Xiaomi belooft een werkvolume van 29 dB voor de Standing Fan 2, wat vergelijkbaar is met fluisteren. De goedkopere Xiaomi-ventilator 1C is 37,2 dB. Aangezien we de 1C nog niet hebben, kunnen we hier op dit moment geen vergelijking maken.

 

De Xiaomi Smartmi Standing Fan 2 op niveau 2, dus tot ongeveer 50 op de slider, is echter echt fluisterstil en nauwelijks hoorbaar . Maar je merkt het meer dan dat je het echt hoort, wat het gemakkelijk maakt om het te vervagen, vooral ‘s nachts. Pas vanaf de derde snelheid hoor je de ventilator actief, maar toch vind ik het prettig in relatie tot de luchtcirculatie. Alleen op het hoogste niveau, dat ik nog nooit eerder nodig heb gehad, is de Smartmi luidruchtig. Niet zo hard dat het een gesprek enorm zou verstoren, maar ook niet meer te negeren.

Gevolgtrekking

Als iemand me drie jaar geleden had verteld dat ik een slimme ventilator zou kopen voor ongeveer $ 100, zou ik hebben gelachen. Na iets meer dan een week met de ventilator ziet het er anders uit, ik ben eigenlijk best enthousiast . Geen twijfel mogelijk, een ventilator van $ 15 uit de discountwinkel doet hetzelfde en zorgt voor een vergelijkbaar verkoelend effect. Aan de andere kant zijn ze meestal niet van zo’n hoge kwaliteit, zien ze er niet zo goed uit en hebben ze geen slimme functies.

Dus je hebt de ventilator nodig? Nee. Is het zijn geld nog steeds waard? Naar mijn mening zeker. Vooral voor mij als smart home-beginner is dit een van die gadgets die een zekere technische luxe in het dagelijks leven brengen en tot nu toe perfect hebben gewerkt. Ik hoop dat het me deze zomer en de komende zomers veel zal helpen.

Voor wie de meer dan $ 100 te veel is, denk ik echter dat de Mi Fan 1C een zeer vergelijkbare ervaring zal geven. Aangezien de release wat vertraagd zal zijn, kan ik alleen de Smartmi Standing Fan 2 aanbevelen.

Voordelen van een ingegraven trampoline

Je bent overtuigd om een trampoline in de tuin te plaatsen. Je weet alleen niet of je er een moet ingraven of juist boven de grond wilt zetten. Hopelijk kun je eenvoudig een keuze maken nadat je dit artikel hebt gelezen. Hier staan wat voor- en nadelen van een ingegraven trampoline en verder nog wat informatie die handig kan zijn.

Een trampoline ingraven is erg fijn omdat je naast springen ook andere spellen op kunt spelen. Je kunt de trampoline zien als een soort kleed waar je op kunt spelen. Als de trampoline op gelijke hoogte als de grond is ziet dit er ook als speelkleed uit. Verder is het ook een stuk veiliger. Als je er af valt zal de valhoogte niet zo hoog zijn als dat die op poten staat op een meter of hoger. Ondanks dat een ingegraven trampoline beter is qua veiligheid is het wel aan te raden om rubberen tegels of gras om het veiligheidsnet te plaatsen zodat een val verzacht wordt. Verder is een trampoline met veiligheidsnet ook aan te raden. Ondanks de lage valhoogte maakt dit het nog veiliger.

Het nadeel is dat ingraven veel werk kan zijn. Je hoeft uiteraard maar een keer de kuil te graven en je kunt dit ook uitbesteden als je dit zelf niet wilt of kan doen. naast graven moet je ook de kuil afvoeren wat ook veel tijd kan kosten. Stel dat je de trampoline niet meer wilt omdat de kinderen ouder zijn geworden of vanwege een andere reden,  dan blijft er wel een kuil in de tuin. Die kun je natuurlijk dicht gooien met zand en als er gras lag kun je dit weer mooi maken met een grasmat. Het kost echter wel veel tijd om deze kuil weer te vullen.  Een tip is de Salta Rechthoekige Trampoline als je voor deze vorm een voorkeur geeft. Een ronde trampoline zie je vaker terug en dit past misschien beter in de tuin.

Voor meer info : https://www.trampolines.nl/

Gezond haar

Steeds vaker zie je het op reclames voorbijkomen of zie je het op een product staan. Keratine voor je haar. Wat is keratine en is het wel goed voor je? Keratine is eigenlijk een proteine dat op de huid van mensen en dieren voorkomt. Het zit naast je huid ook in je haar en nagels. Het zorgt er voor dat het sterk en flexibel is. In je haar is het meestal zacht, maar op nagels of hoeven van dieren is het hard. Het is dus natuurlijk en beschermd haar en nagels. Wetenschappers hebben een manier bedacht om ons haar nog gezonder en sterker te maken door keratine te verwerken in shampoo en andere middelen die je in jouw haar kunt doen. Je zou kunnen denken dat dit weer een marketingtechniek is die bedacht is door de bedrijven die haarproducten produceren. Je ziet namelijk steeds nieuwe soorten shampoo op de markt komen terwijl je denkt dat dit niet nodig zou moeten zijn. Toch is een keratine behandeling steeds vaker iets wat vrouwen willen doen. Uiterlijke verzorging wordt steeds belangrijker.

Wil je bijvoorbeeld een Haarverlenging, ook dan kun je kiezen voor een keratine behandeling als je een extension in jouw haar hebt zitten. Keratine werkt namelijk met name bij de hoofdhuid, zodat jouw haar steviger wordt. De extensions hebben daar dus verder niets mee te maken en daar hoef je het ook niet op te smeren. Het voordeel van keratine is dat het veilig is. Het is daarom ook zo populair onder vrouwen om het bijvoorbeeld als shampoo te gebruiken. Je kunt ook een echte behandeling laten doen bij een kapper of specialisten in het doen van keratine behandelingen. Door een behandeling te nemen verandert droog en pluizig haar in glanzend en pluisvrij haar. Iets wat steeds vaker voorkomt en graag voorkomen wil worden. Dit is uiteraard logisch. Hoe zwak je haar ook is, een keratine behandeling kan altijd meer volume brengen aan jouw type haar.

Voor meer info : https://glamouryourhair.nl/

Mooie wandtegels restpartijen

Het is heel raar maar als mensen horen van wandtegels restpartijen denken ze niet gelijk mooi of die moet ik hebben want ze weten vaak niet wat het betekent. Zo hebben de wandtegels restpartijen een slecht reputatie waardoor een kleine groep consumenten geniet van de voordelen.

Deze artikel is er dan ook voor om consumenten te wijzen op de mooie wandtegels restpartijen en om je niet langer voor de gek te laten houden. Wanneer je naar wandtegels restpartijen gaat kijken zie je het zelf en vraag je af waarom je er niet eerder naar bent gaan kijken.

Het enige verschil met wandtegels restpartijen en de tegels in de bouwmarkten is dat het om een oude collectie gaat. Het zoals kledinguitverkoop wanneer de prijzen flink zakken. Als de nieuwe collectie binnen komt gaat de kleding van de oude collectie in de uitverkoop en zo is het ook met de wandtegels. Wanneer er een nieuw collectie binnenkomt worden de resten van de vorige collectie tegen hoge kortingen verkocht. Zo komen de wandtegels restpartijen dan ook aan de benaming. Gewoon omdat ze de resten van de vorige collectie zijn en niet omdat het om kapotte of lelijke tegels gaat.

Als je de wandtegels restpartijen zal je dan ook verbaast staan over de kwaliteit en prijzen die er wordt aangeboden.

Voor meer info :

Tips voor het openbreken van sloten

Als u uw huissleutel kwijt bent geraakt is uw enige oplossing het openbreken van het slot. Hoewel dit een erg effectieve oplossing is, weten de meeste mensen niet hoe ze dit moeten aanpakken. Om u op weg te helpen zijn hier een aantal tips van een gerenommeerd slotenmaker die u kunt overwegen:

Cilinderslot

Als u een cilinderslot moet openbreken, dan is het belangrijk dat u de twee stiften vindt die te laag zijn gesloten. Als het lastig is om deze te openen, dan komt dat omdat het breekpunt van de lange bodemstift niet genoeg ruimte geeft in de sleutelgang om de andere stiften te manipuleren. Om het slot te openen zult u met de spanningssleutel (gereedschap) moeten spelen om de andere stiften te manipuleren.

De beste manier om dat te doen is door de sleutel tijdens het openbreken een beetje heen en weer te wiebelen. Terwijl u dat doet wilt u een aantal stiften af en toe de mogelijkheid geven om weer naar beneden te vallen. Een andere manier om dit te doen is door de voorste stiften als eerste open te breken.

Met de klok mee of tegen de klok in

Als u een slot probeert open te breken en u weet niet zeker of het slot met de klok mee of tegen de klok in draait, dan kunt u de volgende makkelijke tip gebruiken – u let dan op de stiften. Als de stiften niet bewegen of in beweging blijven, dan gaat u waarschijnlijk tegen de openingsrichting in met uw spanningssleutel.

Cilindersloten met hoofdsleutellopers

Deze zijn erg gemakkelijk open te breken aangezien ze meer dan één rechte openingslijn hebben. Als u zich afvraagt wat dan het voordeel is van hoofdsleutellopers; deze technologie maakt het mogelijk om een groep sloten gemakkelijk met een hoofdsleutelloper te openen en sluiten, terwijl de individuele sloten in de groep geopend en gesloten worden met een eigen, individuele sleutel. De hoofdsleutellopertechnologie helpt bij het verhogen van de beveiliging van uw huis.

Nachtsloten

Deze zijn meestal boven de deurknop gemonteerd en openen altijd tegen de klok in als uw deur aan de linkerkant opent. Als u dat lastig te onthouden vindt, kunt u ook bedenken dat het nachtslot altijd de tegenovergestelde kant op gaat van de deurpost waar de scharnieren aan bevestigd zijn.

Het coole aan nachtsloten is dat je ze vrij gemakkelijk open kunt trappen.

Conclusie

Als u uw sloten gaat openbreken, zorg er dan altijd voor dat u het voorkomt de deur te beschadigen. Als u moeite heeft met het uitvoeren van dit werk, overweeg dan om een slotenmaker in te huren om het werk voor u te doen.

De echte professionele slotenmaker in Rotterdam kun je vinden bij Locksecure: http://www.locksecure.nl/slotenmaker-utrecht/

Een bedrijf dat jarenlange ervaring heeft met beveiligen en het aanbieden van hoogwaardige service en kwaliteit aan inwoners in Utrecht en omgeving. Schroom zeker niet om contact met ze op te nemen en advies op maat aan te vragen.

Voor meer info :

De voordelen van een extern bedrijf

De laatste maanden lopen de zaken van het bedrijf goed. Het bedrijf ontvangt nieuwe opdrachten die spoedig moeten worden uitgevoerd. Als bedrijf wil je niet stil staan want de veel gezegde is niet gelogen, het verspelen van tijd kost geld. Doordat de zaken in het bedrijf goed verlopen werkt het personeel hard om de werkzaamheden uit te voeren, dit is positief maar heeft ook nadelen. Een nadeel is dat het opnemen van inkomende oproepen vaak wordt vergeten want hier is geen tijd voor. In het verleden kwam het niet vaak voor dat er naar een bedrijf werd gebeld maar in de huidige tijd kan een bedrijf om de minuut een telefoontje verwachten. Het opnemen is een hele dagtaak geworden. Toch moeten de inkomende oproepen opgenomen worden om de huidige maar ook potentiele klanten te woord te staan. Als zij niet tevreden zijn kan dit enige klanten kosten, zij vinden dat ze niet naar wens worden behandelt en gaan naar de concurrent.

Een oplossing om altijd voor klanten klaar te staan is het inschakelen van een inbound callcenter. Een inbound callcenter is een bedrijf dat als telefoonservice dient, zij nemen de verantwoording over de telefoon van andere bedrijven. Als een telefoonservice als Bizziphone is ingeschakeld kan bij iedere inkomende oproep beslist worden of deze wordt opgenomen of doorgeschakeld. Een bedrijf of ondernemer behoudt zelf de controle over de telefoon. Er zijn veel voordelen bij het inschakelen van een inbound callcenter, zo is een bedrijf bereikbaar als het gehele personeel een vergadering in moet. Daarnaast bespaart het personeel tijd dat aan werkzaamheden besteedt kan worden zodat het bedrijf geen vertraging oploopt, het product of dienst dat het bedrijf aanbiedt moet wel op tijd worden geleverd. De kosten die hiervoor worden verrekent hangen af van het aantal doorgeschakelde oproepen. Het bereikbaar zijn als bedrijf was nog nooit zo makkelijk.

Voor meer info : https://www.bizziphone.com