Geschikt en vakkundig auto inkoop bedrijf in de regio van Rotterdam

Wilt u uw auto met schade verkopen of bent u op zoek naar een geschikt bedrijf voor de inkoop van onderdelen voor uw auto in de regio van Rotterdam? Kies dan voor Autosloperij de Zaag in Krimpen aan de lek. Dit bedrijf beschikt over de juiste keurmerken en certificeringen. Zij houden zich aan de KWI ISO 9001:2008. Deze norm stelt eisen aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie en de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid omgaat. Daarnaast beschikken ze over de ARN Auto recycling Nederland en de Kwaliteits Zorg Demontage (KZD). Hierdoor weet u zeker dat uw auto op een vakkundige manier wordt gedemonteerd of dat de onderdelen die u koopt op de juiste manier worden gedemonteerd.

Ga langs bij de specialist in auto inkoop nabij Rotterdam voor deskundig advies

Bent u op zoek naar een specialist die zich bezighoudt met auto inkoop in de omgeving van Rotterdam, maar die u ook advies geeft over de montage van auto-onderdelen? Zo plaatst u zelf gemakkelijk een nieuwe motor, cilinderkoppen of handgeschakelde versnellingsbakken. U kunt dit advies vertrouwen omdat zij al meer dan 40 jaar ervaring hebben in de autodemontage branche. Hoe deze specialist voor auto inkoop nabij Rotterdam heet? Autosloperij de Zaag in Krimpen aan de Lek. Zij zijn gespecialiseerd in de autohandel, autodemontage en montage en beschikken over 13.000 vierkante meter met sloopauto’s van diverse automerken. Kiest u voor de onderdelen van een specialist?

Zo gaat een specialist te werk bij de auto inkoop nabij Rotterdam

Een specialist op het gebied van auto inkoop is Autosloperij de Zaag in de omgeving van Rotterdam. Als uw auto schade heeft, kunt u bij hen terecht, want zij kopen diverse auto’s met schade op. Wanneer ze schadeauto inkopen, halen ze deze op en worden alle gegevens vastgelegd in ons databasesysteem. Hierbij moet u denken aan gegevens als: het bouwjaar, carrosserienummer, kilometerstand en nog veel meer. Op die manier weten ze precies welke auto’s en auto-onderdelen op voorraad zijn. Vervolgens worden de auto-onderdelen die bruikbaar zijn doorverkocht aan geïnteresseerden. Bent u op zoek naar auto-onderdelen? Dan kunt u deze gemakkelijk online bestellen in onze online voorraad.