Vinden nu
Image default
Auto’s en Motoren

Stap over op de tankpas

Stap vandaag nog over op de tankpas van MKB Brandstof!

Het declareren van tankbonnen, het is een onvermijdbare maar tijdrovende administratieve taak. Uiteraard is het ideaal dat u als ZZP’er of ondernemer van een groter bedrijf de kosten van het autorijden kunt verminderen, maar wist u dat het tegenwoordig veel sneller en gemakkelijker kan? We leven in de 21e eeuw, waar alles steeds sneller en gemakkelijker kan en ook eigenlijk moet. Waarom blijft u dan hangen als een verouderd systeem als het declareren van tankbonnen als u hetzelfde en veel meer kunt met de tankpas van MKB Brandstof? Stap daarom vandaag nog over!

Hoe werkt het?

Via één van de vele websites kunt u als ZZP’er of ondernemer met een wagenpark tot 100 auto’s zich gemakkelijk aanmelden. Daarna is het een kwestie van even wachten tot u uw tankpas binnen heeft en daarna kunt u zorgeloos door heel Nederland tanken. In plaats van de bonnen te bewaren of dat uw collega’s de brandstof moeten voorschieten, komt alle informatie op de tankpas te staan. Niet alleen is dit ideaal voor uzelf en eventuele collega’s maar het is ook nog eens gemakkelijk bij het declareren. Nooit meer bonnetjes die kwijt raken of andere problemen, maar alles gemakkelijk op één tankpas.

Klinkt ideaal, is er nog meer?

Jazeker, de tankpas van MKB Brandstof heeft naast het gemak nog veel voordelen. Ten eerste kunt u goedkoop tanken en niet alleen in uw eigen regio maar door heel Nederland! Of u nou in Noord-Brabant of in Groningen zit, met de tankpas van MKB Brandstof kunt u overal tanken. U krijgt daarnaast gegarandeerd uw BTW terug en u kunt ook nog eens korting krijgen op het wassen van uw auto. Het scheelt tijd en geld, muziek in de oren voor elke ondernemer, wacht daarom niet langer en kies vandaag nog voor de tankpas van MKB Brandstof.

Vraag u ZZP tankpas direct aan!

Voor meer info : http://www.mkbtankpas-aanvragen.nl/