ASICS verkoopmedewerker – bijbaan €12,50 p.u.

U bent een echte sportliefhebber, weet u hoe u uw klanten moet adviseren? Wil je ‘s nachts en in het weekend werken? Word dan onze nieuwe collega! Wij leveren u uitstekend werk in goede omstandigheden. Lees snel de vacature!

Het is strikt vereist dat u directe verkoopervaring of een vergelijkbare functie heeft. Als u het ermee eens bent, kunt u antwoorden.

Werklocatie: jouw omgeving

Wat ga je doen:

Naast zijn lange geschiedenis en staat van dienst sinds 1949, staat ASICS ook bekend om zijn NR 1 positie op het gebied van schoenen, dit is alles wat we u zullen vertellen, en u zult het binnenkort aan alle klanten vertellen. Je doel is om geschiedenis en alle unieke verkoopargumenten om te zetten in voordelen voor de consument om een ​​perfecte uitstraling in de winkel te garanderen en natuurlijk de verkoop te stimuleren!

Voordat je als merkvertegenwoordiger de winkel binnengaat, moet je eerst naar het ASICS-hoofdkantoor gaan om training te krijgen, en daarna de mogelijkheid krijgen om andere (verkoop) trainingen van CPM te krijgen.We hebben een fulltime coach die je gedurende je hele carrière zal begeleiden.

Omdat je in de winkel bent, moet je de Nederlandse taal beheersen! / Het is strikt noodzakelijk dat u vloeiend Nederlands spreekt.

Er is een vereiste voor (directe verkoop) ervaring. Ben je bereid om 100% moeite te doen om onze klanten eersteklas producten te laten zien, en wil je aan je carrière beginnen? Schrijf je dan in!

Je krijgt natuurlijk niets! Dit is de prijs die we u zullen betalen;

Wat bieden wij jou:

 • -Donderdag / vrijdag (04.00 uur) en zaterdag (08.00 uur) 12 uur per week.
 • -12,50 uurloon.
 • – Beloningsplan
 • -ASICS gesponsorde kleding
 • -100% reiskostenvergoeding
 • – Netto onkostenvergoeding
 • -CPM Sales Academy
 • – Loopbaanbegeleiding

Wat vinden wij belangrijk:

Ben je bereid om 100% verantwoordelijkheid te nemen, heb je ervaring met directe verkoop en passie voor sport, wil je een topniveau laten zien op ASICS en wil je aan je carrière beginnen? Schrijf je dan in! De minimumleeftijd voor deze baan is 18 jaar of ouder.

Het is strikt vereist dat u directe verkoopervaring of een vergelijkbare functie heeft. Als u het ermee eens bent, kunt u antwoorden.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/vacature-verkoopmedewerker.html

MACHINIST KRAAN/SHOVEL/HEFTRUCK recycling Eindhoven

Functieomschrijving

Activiteiten zijn onder meer het scheiden van afval en het gebruik van mobiele kranen, het gebruik van shovels, het legen van containers met Terberg en het verplaatsen van balen met heftrucks. Naast het bedienen van de machine verricht u ook handmatige en jumperwerkzaamheden, kunt u kleine storingen verhelpen en routineonderhoud aan de machine uitvoeren. Kortom, banen lopen sterk uiteen! Wij geven de voorkeur aan operators met ervaring in het bedienen van meerdere machines, maar operators met ervaring in een van dit soort machines zijn ook welkom.

Functie-eisen

 • Heb duidelijke ervaring met een heftruck en / of, shovel en / of, mobiele kraan.
 • Ervaring met bovenstaande machines heeft de voorkeur
 • Prioriteit heftruckcertificaat
 •  VCA basiscertificaat eerst
 •  Eigen vervoer
 • Technische inzichten
 • Onafhankelijk,
 • Flexibel en nauwkeurig kunnen werken
 • Klantvriendelijk

Overige

cv + (pas)foto en motivatie per email

https://www.vindazo.nl/keywords/machinist.html

Ontwikkelaar Apeldoorn

Als je wil werken als een ontwikkelaar is een Java developer Apeldoorn misschien wel de ideale baan voor je ambities. Apeldoorn trekt moderne bedrijven aan en een deel van deze bedrijven zijn technologie bedrijven dat zich bezig houden met het ontwikkelen van software en applicaties.

Wat is een ontwikkelaar?

Een ontwikkelaar is een persoon dat software en applicaties maakt, test en bijwerkt. Tegenwoordig is Java de populaire computertaal voor het ontwikkelen van software en applicaties wat de taak is van een Java developer Apeldoorn. Als je gaat werken als een Java developer Apeldoorn kunnen deze taken dan ook tot je werkzaamheden behoren afhankelijk van waar je gaat werken en wat je ervaring is in het gebied.

Testen van software en applicaties is een van de belangrijkste taken van een Java developer Apeldoorn omdat alles goed moet werken. Alle problemen moeten eruit worden gehaald zodat het perfect werkt in praktijk en hier wordt veel tijd aan besteed. Ook het bijhouden en bijwerken ervan is een belangrijke taak omdat de software of applicatie na een tijdje niet meer goed gaat werken als dit niet gebeurd. Technologie groeit in een snelheid dat moeilijk bij te houden is en daarom zijn regelmatige updates nodig om alles goed te laten werken.

indeed.nl/

vacatures.nl/

ovsoftware.nl/

Voor meer info :

Vul vacatures voor inkoop in met de juiste kandidaten

Wist u dat inkoop een essentieel onderdeel is van uw bedrijfsvoering? Voor dit belangrijke onderdeel heeft u waarschijnlijk een expert nodig. In ieder bedrijf is er een constant spel bezig tussen het maximaliseren van de omzet en het minimaliseren van de kosten, zonder dat de kwaliteit daaronder leidt. De inkoper speelt hier een belangrijke rol in, maar hoe krijgt u inkoop vacatures eigenlijk ingevuld? Het wervingstraject vreet flink wat tijd én energie, en dat kunt u zich in uw drukke leven eigenlijk niet veroorloven. Kies dan voor versterking en ondersteuning bij dit proces voor de diensten van INSINC. Jarenlange ervaring in deze specifieke branche zorgt ervoor dat u alleen de kandidaten krijgt die qua capaciteiten, ambities en instelling passen bij uw organisatie.

Zorg voor de juiste kandidaten voor het invullen van de vacature voor inkoper

Zoekt u de juiste kandidaten om de vacature voor inkoper in te vullen? Dat klinkt misschien makkelijker dan het werkelijk is. Of niet? Niet als u gebruik maakt van de diensten van INSINC, specialist op het gebied van werving & selectie van kandidaten voor het invullen van al uw inkoop vacatures. Daarbij maakt dit bureau gebruik van de zogenoemde OPQ Competentie Analyse. Vaak wordt erbij het zoeken van een kandidaat voor de vacature van inkoper vooral gekeken naar capaciteiten ten opzichte van de gestelde eisen, wat natuurlijk belangrijk is. Er is echter meer. Ook als persoon dient een kandidaat te passen binnen de organisatie. Hij of zij dient goed om te kunnen gaan met de andere collega’s uit het team, en moet zich kunnen vinden in de bedrijfscultuur. En dat is precies wat u meet met de OPQ Competentie Analyse.

Waarom het uitbesteden van uw vacature voor een inkoper zinvol is

Bent u een ondernemer? Dan heeft u veel verschillende functies zoals inkoop, verkoop, facilitair beleid, HRM. Daarbij heeft u niet ook nog de middelen om op te treden als recruiter. Laat het daarom over aan een bedrijf dat voor u op zoek gaat voor de juiste kandidaten waarmee u uw inkoper vacature ingevuld krijgt. INSINC is dé organisatie met een groot en actueel kandidatenbestand met professionals die de inkoop voor uw bedrijf kunnen en willen verzorgen. Het is dan alleen nog een kwestie van een kandidaat vinden die ook wat persoonlijkheid en ambitie betreft, past bij uw organisatie. Inkoop vacatures invullen begint bij INSINC, de specialist op het gebied van consultancy, interim en werving en selectie!