12 tekenen dat je een slechte leider aan het worden bent

werk zoeken

Niemand wil een slechte leider zijn. Het is echter heel gemakkelijk om er een te worden als je absoluut alles probeert te beheersen en denkt dat niemand de taak beter aankan dan jij. In een blogpost op Medium vertelde ondernemer Claire Kew hoe je weet dat je een slechte baas wordt en wat er moet gebeuren om dat te veranderen.

Iedereen heeft slechte tijden. Je probeert een bepaald doel te bereiken, maar niets werkt. Je merkt dat je team niet zijn best doet. Je voelt dat je geduld verliest. Je weet niet wat je moet doen. Verder gaan we, erger wordt het. Dan realiseer je je: je wordt een slechte manager.

Ik voelde me op dezelfde manier. Ik was vervuld van twijfels toen ik begon met het runnen van Know Your Company. “Doe ik alles goed? Of ben ik in de val gelopen en de leider geworden die ik altijd heb gevreesd te zijn? ” Ik realiseerde me al in een vroeg stadium dat er iets moest veranderen. Hier leest u hoe u kunt bepalen dat u geleidelijk een slechte baas wordt.
Teken 1: u vindt dat de werknemer “dit al moet weten”

Leiders krijgen meestal alle informatie. Ze vergeten echter dat de rest van het team niet over dezelfde kennis beschikt. Ga er niet vanuit dat de werknemer “dit al zou moeten weten”. Bedenk in plaats daarvan waarom uw team niet over de informatie beschikt die ze nodig hebben. Goede leiders weten dat het hun taak is om ervoor te zorgen dat het team alles weet wat nodig is om een ​​specifiek doel te bereiken.
Teken 2: U merkt dat u vaker “nee” begint te zeggen in plaats van “waarom niet?”

In tijden van onzekerheid zijn leiders bang voor originaliteit en creativiteit. Een goede leider doet dat niet. Hij begrijpt dat goede ideeën en suggesties vele vormen kunnen aannemen en niet meteen moeten worden afgewezen. Bovendien raken teamleden ontmoedigd omdat hun voorstellen voortdurend worden afgewezen. Denk: wordt u een slechte manager omdat u bang bent voor nieuwe ideeën?
Teken 3: U eist dat medewerkers tot laat op het werk blijven, ook al gaat u op tijd naar huis

Onze acties zijn een voorbeeld voor het team. Als je iemand vraagt ​​om tot laat op het werk te blijven, maar zelf op tijd vertrekt, is dit een indicatie dat je werknemers of hun tijd niet waardeert. Denk aan de gouden regel van moraliteit: “Behandel mensen zoals u wilt dat ze u behandelen.”
Teken 4: Je hebt het gevoel dat je niet vervangen kunt worden en dat niemand anders de klus kan klaren

Het gevoel onvervangbaar te zijn is de gevaarlijkste kwaliteit voor een leider. Waarom? We stoppen met het delegeren van projecten en proberen alles zelf te doen. Als we accepteren dat anderen het beter kunnen doen, kunnen we verantwoordelijkheden delen, taken uitbesteden en het team niet vertragen.

Teken 5: u denkt dat vragen uw werk afleiden

U bent bang om werknemers te vragen wat zij vinden van het arbeidsvoorwaardenpakket en de voordelen van werken voor uw bedrijf, omdat u denkt dat het iedereen afleidt van hun werk. In feite heeft je team al feedback voor je, of je het ze nu vraagt ​​of niet. Door niet met medewerkers te communiceren, loop je dus gewoon problemen. Wees moedig en stel vragen waarop u de antwoorden waarschijnlijk niet wilt horen.
Teken 6: U bent van mening dat er geen plaats is voor emoties op het werk

Emoties zijn feiten. Hoe we ons op het werk voelen, heeft invloed op onze prestaties. Daarom moeten we de emoties van het team op dezelfde manier accepteren als gewone projecten.

Werk is een logische en rationele plek, dus het omgaan met de emoties van anderen kan een ontmoedigende taak lijken. Goede leiders richten zich op hoe teamleden zich zullen voelen, en het maakt deel uit van het dagelijkse proces van samenwerken.
Symptoom 7: u gelooft dat het gemakkelijker is om zelf iets te doen dan iemand anders te vertrouwen

Uw onwil om dingen aan uw team over te dragen, is een duidelijk teken dat u geleidelijk een slechte leider aan het worden bent. Een goede leider weet dat de essentie van teamwerk vertrouwen is.
Teken 8: u denkt dat iemand uw vertrouwen meer waard is dan anderen

Het uitkiezen van uw favorieten is een directe weg naar slecht beheer. Als je iemand meer vrijheid geeft, zullen anderen beledigd zijn. Eerlijkheid is de belangrijkste eigenschap van een goede leider.
Symptoom 9: u gelooft dat de aanwezigheid van een werknemer op kantoor een bevestiging is van hun productiviteit

U voelt zich waarschijnlijk rustiger als u een medewerker voor u achter de computer op kantoor ziet. Je ziet hoe iemand werkt, wat betekent dat hij productief is, toch? Grote fout. Het is helemaal niet zo dat dit echt zo is. Geef toe dat het resultaat je niet kan schelen; je hebt bewijs nodig dat de persoon heeft gewerkt. Je wilt gewoon anderen beheersen. Dit verlangen zal je team in de weg zitten.
Teken 10: u denkt dat als een werknemer een probleem of vraag heeft, hij zich voor hulp tot u zal wenden

Zo werkt het niet. Werknemers zijn bang voor bazen. Ze zien hen als mensen met grote macht en invloed. Ze zijn bang om aan je voorbij te gaan, ze zijn bang dat je ze slecht behandelt of zelfs ontslaat.

Ze zullen pas eerlijk tegen je zijn als je erom vraagt. Daarom moet u zelf ontdekken met welke moeilijkheden het team wordt geconfronteerd – ze zullen niet eerst naar u toe komen.
Symptoom 11: Je “test” medewerkers om er zeker van te zijn dat ze klaar en in staat zijn om hard te werken

Je betrapt jezelf erop dat je tijdens vergaderingen veel vragen stelt om ‘ervoor te zorgen dat medewerkers goed luisteren’. Hou op. Test werknemers niet. Vraag uzelf af: waarom vind ik het nodig om ze te testen? Waarom kan ik geen sfeer creëren waarin iedereen gewoon zijn best kan doen? “
Teken 12: je concentreert je alleen op het elimineren van afleiding op het werk

Het is natuurlijk gemakkelijk om u te concentreren op wat uw team niet zou moeten doen. Waarom eten ze zo lang of zitten ze op Facebook? Dit zou verboden moeten worden. Denk er helemaal niet over na. Goede managers pakken het anders aan: ze proberen erachter te komen wat er aan medewerkers moet worden gegeven zodat ze zich prettiger voelen op het werk.

Alle leiders betrapten zichzelf op een van de bovenstaande punten. Het is belangrijk om dit direct op te merken. Verzin geen excuses voor slecht gedrag. En hekel jezelf niet. Accepteer het gewoon en beslis wat er anders moet gebeuren.

https://www.vindazo.be

Verschillende vacatures in diverse categorieën in life sciences

Wil je jouw carrière een boost geven en ben je op zoek naar een (nieuwe) baan in life sciences? Je wilt natuurlijk een leuke baan die voldoet aan jouw wensen, waarbij je jouw kwaliteiten optimaal kunt gebruiken. Bij het vinden van een baan is het bekijken van verschillende vacatures vaak een goede optie, zeker als je wilt werken in life sciences. Om een baan te vinden waarbij je alles uit je carrière haalt, kan een beetje hulp van een specialist het ontbrekende puzzelstukje zijn. CLS Services is een organisatie die verschillende vacatures heeft in life sciences. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring op het gebied van het matchen van bedrijven en kandidaten.

Altijd een passende baan dankzij hun ruime aanbod vacatures

Wanneer je een baan zoekt, is het belangrijk dat er een klik is tussen jou en het bedrijf. Bij CLS Services heb je een ruim aanbod vacatures voor diverse bedrijven in life sciences. Je doet voornamelijk onderzoek waarbij de gezondheid van mensen, dieren en planten centraal staat. In de life sciences sector zijn er natuurlijk verschillende disciplines, waardoor je de keuze hebt uit meerdere vacatures. Zo heb je de keuze uit verschillende banen en werkzaamheden, waardoor er altijd een geschikte baan voor jouw bij zit. Denk hierbij aan een vacature voor productontwikkelaar of als research analist.

Maak gebruik van de expertise van dit bedrijf

Als je nog niet zeker weet welke vacature het beste bij jou past, dan staan de experts van dit bedrijf voor je klaar met deskundige coaching. Zij gaan samen met jou aan de slag met het verder ontwikkelen van jouw kwaliteiten en vaardigheden. Indien je interesse hebt in een specifieke vacature, dan gaan ze er samen met jou dieper op in, zodat je precies weet wat de vacature inhoudt. Op de website van dit bedrijf kun je alle vacatures in life sciences bekijken en vind je meer informatie over de mogelijkheden. Als je vragen hebt over een bepaalde vacature, kun je ook altijd contact met een van hun medewerkers opnemen.

https://www.cls-services.nl/nl/

Instructeur Werken op hoogte – First Aid

Functie

Als vaste docent en expert in jouw vakgebied kan je opleidingen op maat verzorgen voor de windenergiesector en de industrie in bepaalde werkgebieden, zoals theoretisch en praktisch werk op grote hoogte en / of redding, besloten ruimtes … in Ons trainingscentrum in Mersel. Of bij de klant.

Als u niet voor de groep staat, kunt u een nieuw cursuspakket ontwikkelen of prioriteit geven aan kwaliteit en veiligheid om te helpen bij de ontwikkeling van onze trainingsfabriek.

In de loop van de tijd kan het trainingsblad worden uitgebreid naar andere cursussen.

Aanbod

Vaste baan.

Jouw profiel

 • Je hebt jarenlange relevante ervaring op het gebied van hoogte.
 • Profiteer van de ervaring met begeleiding op locatie.
 • Je weet hoe je een presentatie moet opbouwen door de nodige interacties.
 • U kunt zich vloeiend uitdrukken in het Nederlands en Engels.
 • Moet kennis hebben van MS Office en Powerpoint.
 • Je bent leergierig en wilt ook andere opleidingen volgen.

Beoordeel en begeleid de vaardigheden van leerlingen, definieer trainingsmethoden, hulpmiddelen en trainingstools, introduceer materialen en apparatuur voor leerlingen en draag technische vaardigheden over, vind partners en ontwikkel relaties met bedrijven of instellingen

De derde graad van het middelbaar beroepsonderwijs (TSO3)

https://www.vindazo.be/vacatures/instructeur.html

ASICS verkoopmedewerker – bijbaan €12,50 p.u.

U bent een echte sportliefhebber, weet u hoe u uw klanten moet adviseren? Wil je ‘s nachts en in het weekend werken? Word dan onze nieuwe collega! Wij leveren u uitstekend werk in goede omstandigheden. Lees snel de vacature!

Het is strikt vereist dat u directe verkoopervaring of een vergelijkbare functie heeft. Als u het ermee eens bent, kunt u antwoorden.

Werklocatie: jouw omgeving

Wat ga je doen:

Naast zijn lange geschiedenis en staat van dienst sinds 1949, staat ASICS ook bekend om zijn NR 1 positie op het gebied van schoenen, dit is alles wat we u zullen vertellen, en u zult het binnenkort aan alle klanten vertellen. Je doel is om geschiedenis en alle unieke verkoopargumenten om te zetten in voordelen voor de consument om een ​​perfecte uitstraling in de winkel te garanderen en natuurlijk de verkoop te stimuleren!

Voordat je als merkvertegenwoordiger de winkel binnengaat, moet je eerst naar het ASICS-hoofdkantoor gaan om training te krijgen, en daarna de mogelijkheid krijgen om andere (verkoop) trainingen van CPM te krijgen.We hebben een fulltime coach die je gedurende je hele carrière zal begeleiden.

Omdat je in de winkel bent, moet je de Nederlandse taal beheersen! / Het is strikt noodzakelijk dat u vloeiend Nederlands spreekt.

Er is een vereiste voor (directe verkoop) ervaring. Ben je bereid om 100% moeite te doen om onze klanten eersteklas producten te laten zien, en wil je aan je carrière beginnen? Schrijf je dan in!

Je krijgt natuurlijk niets! Dit is de prijs die we u zullen betalen;

Wat bieden wij jou:

 • -Donderdag / vrijdag (04.00 uur) en zaterdag (08.00 uur) 12 uur per week.
 • -12,50 uurloon.
 • – Beloningsplan
 • -ASICS gesponsorde kleding
 • -100% reiskostenvergoeding
 • – Netto onkostenvergoeding
 • -CPM Sales Academy
 • – Loopbaanbegeleiding

Wat vinden wij belangrijk:

Ben je bereid om 100% verantwoordelijkheid te nemen, heb je ervaring met directe verkoop en passie voor sport, wil je een topniveau laten zien op ASICS en wil je aan je carrière beginnen? Schrijf je dan in! De minimumleeftijd voor deze baan is 18 jaar of ouder.

Het is strikt vereist dat u directe verkoopervaring of een vergelijkbare functie heeft. Als u het ermee eens bent, kunt u antwoorden.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/vacature-verkoopmedewerker.html

MACHINIST KRAAN/SHOVEL/HEFTRUCK recycling Eindhoven

Functieomschrijving

Activiteiten zijn onder meer het scheiden van afval en het gebruik van mobiele kranen, het gebruik van shovels, het legen van containers met Terberg en het verplaatsen van balen met heftrucks. Naast het bedienen van de machine verricht u ook handmatige en jumperwerkzaamheden, kunt u kleine storingen verhelpen en routineonderhoud aan de machine uitvoeren. Kortom, banen lopen sterk uiteen! Wij geven de voorkeur aan operators met ervaring in het bedienen van meerdere machines, maar operators met ervaring in een van dit soort machines zijn ook welkom.

Functie-eisen

 • Heb duidelijke ervaring met een heftruck en / of, shovel en / of, mobiele kraan.
 • Ervaring met bovenstaande machines heeft de voorkeur
 • Prioriteit heftruckcertificaat
 •  VCA basiscertificaat eerst
 •  Eigen vervoer
 • Technische inzichten
 • Onafhankelijk,
 • Flexibel en nauwkeurig kunnen werken
 • Klantvriendelijk

Overige

cv + (pas)foto en motivatie per email

https://www.vindazo.nl/keywords/machinist.html

Ontwikkelaar Apeldoorn

Als je wil werken als een ontwikkelaar is een Java developer Apeldoorn misschien wel de ideale baan voor je ambities. Apeldoorn trekt moderne bedrijven aan en een deel van deze bedrijven zijn technologie bedrijven dat zich bezig houden met het ontwikkelen van software en applicaties.

Wat is een ontwikkelaar?

Een ontwikkelaar is een persoon dat software en applicaties maakt, test en bijwerkt. Tegenwoordig is Java de populaire computertaal voor het ontwikkelen van software en applicaties wat de taak is van een Java developer Apeldoorn. Als je gaat werken als een Java developer Apeldoorn kunnen deze taken dan ook tot je werkzaamheden behoren afhankelijk van waar je gaat werken en wat je ervaring is in het gebied.

Testen van software en applicaties is een van de belangrijkste taken van een Java developer Apeldoorn omdat alles goed moet werken. Alle problemen moeten eruit worden gehaald zodat het perfect werkt in praktijk en hier wordt veel tijd aan besteed. Ook het bijhouden en bijwerken ervan is een belangrijke taak omdat de software of applicatie na een tijdje niet meer goed gaat werken als dit niet gebeurd. Technologie groeit in een snelheid dat moeilijk bij te houden is en daarom zijn regelmatige updates nodig om alles goed te laten werken.

indeed.nl/

vacatures.nl/

ovsoftware.nl/

Voor meer info :

Vul vacatures voor inkoop in met de juiste kandidaten

Wist u dat inkoop een essentieel onderdeel is van uw bedrijfsvoering? Voor dit belangrijke onderdeel heeft u waarschijnlijk een expert nodig. In ieder bedrijf is er een constant spel bezig tussen het maximaliseren van de omzet en het minimaliseren van de kosten, zonder dat de kwaliteit daaronder leidt. De inkoper speelt hier een belangrijke rol in, maar hoe krijgt u inkoop vacatures eigenlijk ingevuld? Het wervingstraject vreet flink wat tijd én energie, en dat kunt u zich in uw drukke leven eigenlijk niet veroorloven. Kies dan voor versterking en ondersteuning bij dit proces voor de diensten van INSINC. Jarenlange ervaring in deze specifieke branche zorgt ervoor dat u alleen de kandidaten krijgt die qua capaciteiten, ambities en instelling passen bij uw organisatie.

Zorg voor de juiste kandidaten voor het invullen van de vacature voor inkoper

Zoekt u de juiste kandidaten om de vacature voor inkoper in te vullen? Dat klinkt misschien makkelijker dan het werkelijk is. Of niet? Niet als u gebruik maakt van de diensten van INSINC, specialist op het gebied van werving & selectie van kandidaten voor het invullen van al uw inkoop vacatures. Daarbij maakt dit bureau gebruik van de zogenoemde OPQ Competentie Analyse. Vaak wordt erbij het zoeken van een kandidaat voor de vacature van inkoper vooral gekeken naar capaciteiten ten opzichte van de gestelde eisen, wat natuurlijk belangrijk is. Er is echter meer. Ook als persoon dient een kandidaat te passen binnen de organisatie. Hij of zij dient goed om te kunnen gaan met de andere collega’s uit het team, en moet zich kunnen vinden in de bedrijfscultuur. En dat is precies wat u meet met de OPQ Competentie Analyse.

Waarom het uitbesteden van uw vacature voor een inkoper zinvol is

Bent u een ondernemer? Dan heeft u veel verschillende functies zoals inkoop, verkoop, facilitair beleid, HRM. Daarbij heeft u niet ook nog de middelen om op te treden als recruiter. Laat het daarom over aan een bedrijf dat voor u op zoek gaat voor de juiste kandidaten waarmee u uw inkoper vacature ingevuld krijgt. INSINC is dé organisatie met een groot en actueel kandidatenbestand met professionals die de inkoop voor uw bedrijf kunnen en willen verzorgen. Het is dan alleen nog een kwestie van een kandidaat vinden die ook wat persoonlijkheid en ambitie betreft, past bij uw organisatie. Inkoop vacatures invullen begint bij INSINC, de specialist op het gebied van consultancy, interim en werving en selectie!