Je behandeling geheim houden

Botox is dan tegenwoordig best wel ‘hot and hip’, toch ben je allesbehalve hip als je vertelt dat je injectables gebruikt om van je rimpels af te komen. Wanneer je mee wil doen met de trend, dan vertel je helemaal niemand over jouw botoxbehandeling. Nee, zelfs niet je partner. We geven je graag wat tips om je behandeling geheim te houden. Zo kun je rimpelloos worden zonder dat iemand iets merkt.

 

Contant betalen

 

Wanneer je echt wil dat je partner niks gaat merken raden we je aan om de behandeling contant af te rekenen. Want hoe ga jij een bedrag van 200 euro verklaren op jullie bankafschrift? Pin dus vooral in de kliniek zelf niet. Probeer elke week een bedrag te sparen voor je botox behandeling zodat je op een gegeven moment het volledige bedrag bij elkaar hebt gespaard. Zo ontkom je aan ongemakkelijke gesprekken.

 

Plan voor je behandeling een potje tennis of golf

 

Heb je ‘s middags een afspraak in de kliniek? Nou een botox behandeling laat zo nu en dan kleine sporen achter. Het kan zomaar zijn dat op de plek waar eerst je rimpel zat er nu een blauwe plek zit. Dan is het toch handig om te kunnen zeggen dat je hard bent geraakt door een tennis- of golfbal! Dat is toch een prima verklaring voor de kneuzing in je gezicht.

 

Plan je behandeling als je partner thuis is

 

Bij een botox behandeling wordt het resultaat langzaamaan zichtbaar. Het is daarom niet handig om te doen als je partner op reis is voor werk. Dan ziet hij je ineens met een heel ander gezicht. Hij kan beter je gezicht geleidelijk zien verandere zodat het niet opvalt.

 

De opvallende zonnebril

 

De eerste paar dagen na je behandeling zijn er in de buurt van je rimpels verschillende rode plekjes te zien. Dat is iets wat de buurvrouw al gauw zal opvallen. Draag daarom een opvallende zonnebril zodat de aandacht daarop gevestigd wordt.

 

Naar de kapper

 

Als je wilt voorkomen dat jouw behandeling het gesprek van de buurt wordt, dan zul je toch een afleidingsmanoeuvre moeten verzinnen. Neem bijvoorbeeld een nieuw kapsel, dit valt iedereen meteen op.

Voor meer info : https://faceland.nl/

Waarom een kaakcorrectie de juiste keuze is

Nu kan het voorkomen dat u in een twee strijd zit of u nou wél of geen chirurgische kaakcorrectie moet ondergaan. Het is begrijpelijk dat u tegen de operatie opziet, maar een relatief kleine ingreep kan grote positieve gevolgen hebben voor zowel u psychische als lichamelijke gezondheid.

 

Een goedwerkend gebit is namelijk ontzettend belangrijk om te kunnen, eten kauwen en praten. Hiernaast heeft het vaak ook nog psychische voordelen omdat een kleine kaakcorrectie u vaak al mooier maakt. Hierdoor zit u lekkerder in uw vel en dit zal de personen in uw omgeving niet onopgemerkt blijven.

 

Zo’n ingreep is alleen niet van de één op de andere dag gebeurt. De totale behandeling duurt meestal anderhalf jaar en bestaat uit een orthodontische voor- en nabehandeling. Tijdens de voorbehandeling van gemiddeld een jaar worden de boven- en onderboog aangepast tot twee op elkaar passende tandbogen. Nu zal de operatie plaats vinden. Dit zal gebeuren onder het nauw samenwerken tussen verschillende specialisten zoals een mondhygiënist, fysiotherapeut, uw eigen tandarts en eigen orthodontist. De operatie zal plaats vinden onder gehele narcose, u wordt op het moment van de operatie duidelijk uitgelegd hoe dit in zijn werk gaat. Tijdens de operatie zal een snee in het bot worden gemaakt zodat de kaak kan worden verschoven. Dit zal allemaal gebeuren vanuit uw mond waardoor u geen littekens in het gezicht overhoud aan de operatie. Hierna zal de nabehandeling van ongeveer zes maanden van start gaan. Op deze manier wordt de optimale beet behaald. Het duurt dus even, maar het resultaat veranderd je leven.

 

Mocht u ondanks alle positieve gevolgen nog steeds twijfelen? Er zijn op internet bij verschillende bedrijven reviews van klanten te zien. Zij vertellen hun persoonlijke ervaring over de kaakcorrectie. Hier wordt duidelijk een foto van voor – en na de behandeling laten zien zodat u precies ziet hoe het kan veranderen.

Voor meer info : http://www.orfeokliniek.nl

Waarom een ooglidcorrectie aan te raden is

Een ooglidcorrectie is zoals de meesten wel zullen weten een behandeling waarbij je oogleden omhoog gelift worden door een stuk af te snijden. Het is iets wat heel veel voordelen met zich meebrengt, in deze blog zal ik de o.a. de voordelen van een ooglidcorrectie met jullie delen en beschrijven hoe zo’n behandeling in zijn werk gaat. Een belangrijk iets om te vermelden is dat het gaat over een ooglidcorrectie bij Ooglift, bij andere aanbieders zal de behandeling op een andere manier gaan. De recensies van Ooglift zijn allemaal wel erg goed, daarom moet hun werkwijze als standaard gebruikt worden om het aantal mislukte operaties te verlagen. Ga naar de website van Ooglift.

Hoe gaat een ooglidcorrectie in zijn werk?

Een ooglidcorrectie start bij Ooglift altijd met een intakegesprek, hierin wordt gekeken naar de ernst van het probleem en op die manier bepaald hoe intens de behandeling zal worden. Hierna wordt een afspraak gemaakt voor het moment waarop de ooglidcorrectie zal plaatsvinden, deze start met reinigen en verdoven. Het verdoven gaat door middel van een prik, dit wordt over het algemeen ervaren als het vervelendste van de behandeling, want van de rest voel je helemaal niets. Het afgetekende stuk vel wordt afgesneden met een mesje en de stukken worden aan elkaar gehecht. Na een week kom je weer terug om de hechtingen te laten verwijderen.

De voordelen van een ooglidcorrectie

Het grootste voordeel van een ooglidcorrectie is dat je er na de behandeling extra wakker en meer helder uitziet. Dit terwijl de behandeling helemaal niet zo intensief is, vaak duurt het nog geen uur en natuurlijk voel je er helemaal niets van. Het is alleen de verdovingsprik die gevoelig is, maar hierna sluit je de ogen en voor je het weet is het weer voorbij. Een ander voordeel is dat in sommige gevallen het zicht belemmerd wordt doordat de oogleden over het oog hangen en na een ooglidcorrectie is dit probleem verholpen. Dus twijfel niet langer en neem contact op met Ooglift, omdat de behandeling voor iedereen relevant is, ook al is het probleem voor jou zelf niet zichtbaar, een ooglidcorrectie heeft altijd positieve invloed op het uiterlijk.

Voor meer info :

Zelfverzekerd ouder worden

We worden allemaal ouder en als we ouder worden zal onze lichaam ook steeds meer verandering. We proberen het allemaal tegen te gaan. Want we willen eruit zien zoals we ons voelen. En de rimpels die op onze voorhoofd verschijnen, werken daar niet bepaald aan mee. Ouder worden brengt ook heel veel onzekerheid met zich mee. Vooral als je er ouder uit ziet dat je werkelijk bent. Dat kan ervoor zorgen dat mensen steeds minder lekker in hun vel zitten en zich ook slecht gaan voelen wat ook weer resulteert in een minder stralende gezicht. Er zijn verschillende kleine dingen die je kunt doen om het ouder worden meer te gaan omarmen.

Als je ouder wordt is het belangrijk om nog meer voor je lichaam te zorgen. Wees lief voor je lichaam, je lichaam is immers jouw tempel. Goed voor jezelf zorgen kan door een goede levensstijl aan te nemen. Dit begint eigenlijk al met hele kleine en simpele dingen. Vaak weten we ook wel dat we deze dingen moeten doen. Het begint namelijk met een goede innerlijke zorg. Dat betekent gezonde voeding. Het is belangrijk om dingen te nuttigen waar we energie van krijgen. Er is zoveel voedsel dat op een chemische ongezonde manier wordt geproduceerd. Hierbij moet je denken aan afhaal maaltijden. Op een bepaalde leeftijd kun je je echt gewoon niet meer veroorloven om troep in je lichaam te brengen. Zorg dat je lekker veel antioxidanten en vitaminen naar binnen werkt. Denk bijvoorbeeld aan lekkere groenten en fruit. Daarnaast is roken echt funest voor je huid. Probeer dit dan ook echt niet te doen. Roken zorgt voor een ouder worden huid en heel veel ziektes. Het dus belangrijk om dit absoluut niet te gaan doen. Daarnaast is het ook goed om lekker in beweging te blijven hier krijg je extra veel energie.

Natuurlijk zorgt het bovenstaande er niet voor dat de onzekerheden die jij hebt over je lichaam ineens weggaan. Het zorgt er wel voor dat je lekkerder in je vel komt te zitten. Daarnaast kun je jezelf ook verwennen met kleine ingrepen. Heb je je altijd al geërgerd aan die dunne lippen en heb je altijd al vollere lippen gewild? Dan kan je je lippen opvullen met hyaluronzuur.

Voor meer info : http://faceland.nl

Cosmetische chirurgie regio Zuid- Holland

Rimpels zijn iets waar iedereen mee te maken gaat krijgen op een zekere leeftijd en kan als erg vervelend worden ervaren. In de wereld van de cosmetische chirurgie worden er steeds meer oplossingen bedacht op het gebied van ingrepen die rimpelvorming tegen gaan. De bekendste bestrijding van rimpels is toch wel een botox behandeling. Een botox behandeling zorgt ervoor dat de spiertjes zich tijdelijk ontspannen en  de huid mooi strak is voor een bepaalde tijd. Voor mensen in de buurt van de randstad is err de mogelijkheid voor een botox behandeling Rotterdam. Botox is gedurende drie maanden werkend, dus zal je een goede kliniek moeten vinden die jou het gewenste resultaat kan laten blijven behouden en jou dit kan aanbieden.

Botox kan dus worden geïnjecteerd in het gezicht, wat zorgt voor ontspanning van de spieren en rimpelvorming tegen gaat. Botox is dus wel een tijdelijke oplossing, maar is zeker de moeite waard als je op zoek bent naar een goede rimpelbestrijder. Bij botox Rotterdam is er de mogelijkheid om een afspraak te maken met een gekwalificeerde arts die veel ervaring heeft op dit gebied en jou kan begeleiden en advies geeft in het maken van een beslissing  welke ingreep er moet worden gekozen.  Het is erg belangrijk om een goede kliniek uit te zoeken waar er veel ervaring aanwezig is op het gebied van cosmetische ingrepen en goed advies wordt gegeven.

Bij deze klinieken kan je dus voor elk punt terecht op het gebied van cosmetische chirurgie. Ook botox behandelingen worden in deze kliniek uitgevoerd en zijn ver weg de meeste bekende behandelingen ter wereld. Botox is een tijdelijke oplossing om rimpels te bestrijden en daarom is het van belang om een goede kliniek uit te zoeken, aangezien je elke drie maanden zult moeten terugkomen om het gewenste resultaat te behouden! Kies dus verstandig!

Voor meer info : http://injectableklinieken.nl/

Portretfotografie

Al eeuwen worden er afbeeldingen gemaakt van de mens. Rotstekeningen in grotten van mensen actief in de jacht, beeldhouwerken in steen of hout en natuurlijk schilderijen. De laatste 200 jaar zijn daar ook foto’s aan toegevoegd. Portretfotografie is inmiddels gegroeid tot het meest gebruikte medium om de medemens te vereeuwigen. Niet in de laatste plaats door de komst van de digitale fotografie en de mobiele telefoon. Daar waar het zogenaamde zelfportret in de kunst en ook in de fine-art fotografie gerekend wordt tot een hogere kunstvorm, bestaat er tegenwoordig ook het woord ‘selfie’. Fotografie is populairder dan ooit en de opkomst van de socialmedia zorgt voor een enorme vraag naar fotografie. Verreweg het grootste gedeelte wordt ingevuld door eigen middelen, maar een gedeelte daarvan beseft ook dat er in sommige gevallen de hulp van een professionele fotograaf benodigd is. 

Het woord profielfoto bestond vroeger immers niet, maar is nu toch een essentieel onderdeel van een papieren Curriculum Vitae en een online profiel op socialmedia sites zoals LinkedIn.

Portretfotografie

Verreweg de grootste en meest beoefende tak in de fotografie is die van de portretfotografie. Daar zijn weer vele soorten van:

  • profielfoto: een herkenbaar vriendelijk en open portret met commerciele doelstellingen voor bedrijf of arbeidsmarkt;
  • familieportrtet: een gezin of familie met meerdere generaties;
  • een kinder of baby portret: een portret dat zo natuurlijk en leuk mogelijk de leeftijd weerspiegelt;
  • karakter portret: een portret met een serieuze ondertoon zoals de persson echt is, dus niet perse vriendelijk of lachend;
  • zakelijk portret: een portret van iemand in de herkenbare omgeving van het werk;
  • redactioneel portret: een portret van iemend die de betrokkenheid van die persoon toont met het onderwerp;
  • een beauty portret of make-over: een geromantiseerde perfecte foto van iemand met behulp van hairsrtyling, visagie en photoshop.

Bovenstaand lijstje is ongetwijfeld nog verder aan te vullen. Portretfotografie is en blijft een van de meest fascinerende onderdelen van het vak fotografie van het vak. De techniek ervoor is toegankelijk voor iedereen en de drempel om portretfotografie uit te oefenen is derhalve laag. De kwaliteit van een goede portretfoto ligt dan ook met name in het contact van de fotograaf en het ‘model’. De fotograaf moet in staat zijn de geportretteerde te begrijpen in wat hij of zij wil en moet het vertrouwen geven dat het ook goed komt. Het gesprek voorafgaande aan de shoot is hierbij uitermate belangrijk. In dit gesprek zitten twee mensen die elkaar nauwelijks kennen gewoon gezellig te babbelen en de expressie van de te fotograferen klant is dan relaxed en vriendelijk. De kunst is dit vast te houden als diezelfde persoon ineens in de schijnwerpers staat met een camera voor de neus! 

 

Voor meer info : https://www.studiovhf.com/portret-fotograaf-zwolle

libido verhogen voor senioren mannen

Ik ben 66 jaar en heb sinds 7 jaar een relatie met een 24 jaar jongere vrouw. Zij houdt mij jong en in goede gezondheid en we hebben het heerlijk samen.

Maar het is volgens mij wel een feit dat rond mijn leeftijd het libido van de man flink afneemt terwijl het bij een vrouw van in de veertig juist toeneemt. Ik kan haar nu in bed nog redelijk bijhouden, maar merk dat bij haar de liefdes lust wel is toegenomen, en dat het bij mij toch ietsje minder word. Ik ben altijd in goede gezondheid geweest en nooit behoefte gehad aan libido verhogende middelen, maar ik moet realistisch zijn en toegeven dat ik die binnenkort wel nodig zou hebben.

Ze is echt een lot uit de loterij en ik wil haar gelukkig houden en een echte partner voor haar zijn, niet een oude bejaarde waar ze aan vast komt te zitten. Heeft iemand tips voor mij?

Gister heb ik gewinkeld met mijn vriendin, tijdens de lunch waren we aan het praten met elkaar over onze sekslevens. We kwamen op het onderwerp libido neer. Ik vroeg aan haar wat het niveau van haar libido is. Zij gaf aan dat dit gewoon normaal is. Maar wat is normaal vraag ik mezelf af? Af en toe een hoog libido hebben zou toch ook lekker zijn voor 1 avond. Er zijn middelen die je kunt gebruiken om je libido te verhogen. Voor vrouwen gaan er ook verhalen de rondte dat koffie je libido zou verhogen door de cafeïne. Ik heb hier zelf nog niks van gemerkt. Ik vertelde mijn vriendin dat ik wel eens een middeltje heb geprobeerd wat je in je drankje doet. Paar druppeltjes maar, dit helpt voor een avond met veel gevoelens en spanning. Ze begon hier om te lachen en dacht dat ik een grapje maakte.  

Voor meer info : http://www.libidoverhogen.nl

Nu ook Botox in Barendrecht

We hoeven tegenwoordig steeds minder te reizen om er mooi uit te kunnen zien. De Botox klinieken schieten als paddenstoelen uit de grond. Dat is ook niet zo gek want we maken er met zijn allen graag en veel gebruik van.

De nieuwste klanten van Botox Barendrecht zijn dames van over de zeventig en zelfs ook mannen. Mannen komen regelmatig om een fronsrimpel weg te laten spuiten. En ook dames van een gevorderde leeftijd blijken nog steeds ijdel te zijn.

Botox klinieken bieden steeds vaker ook kleine chirurgische ingrepen aan. Zo kun je ook een ooglidcorrectie bij een dergelijke kliniek laten uitvoeren. De mensen, die dit al hebben laten doen, zijn zonder uitzondering zeer positief daarover. Het verschil is ook indrukwekkend. Dat kun je goed zien aan de voor en na foto’s.

Waarom zou je zo’n ingreep laten doen? Veel mensen schrikken van hun eigen spiegelbeeld als ze wat ouder worden. De huid wordt wat slapper en minder elastisch. Hun spiegelbeeld geeft niet hun gemoedstoestand weer. Ze zien er moe of somber uit terwijl dat helemaal niet het geval hoeft te zijn. Ook de omgeving merkt dit op en zal dit ook wel even melden. En dat is dan weer niet goed voor je gemoedstoestand. Dus dan zet je op een gegeven moment de stap.

De ingreep duurt maar zo’n drie kwartier en gebeurt onder plaatselijk verdoving. Je moet wel iemand meenemen naar de kliniek want je kunt na afloop niet zelf naar huis rijden. Thuis moet je wel goed de aanwijzingen van de kliniek opvolgen. Je moet goed je ogen koelen om de bloeduitstortingen, die je sowieso krijgt, wat te verminderen. De huid rond je ogen zal een heel scala aan kleuren vertonen in de week na de operatie. Maar hierna zie je pas goed het resultaat van de operatie.

Voor meer info : http://www.faceland.nl

Pigmentvlekken Verwijderen

Hoe kom ik van pigmentvlekken af, dat is de vraag die vele mensen zich af vragen. Het is misschien eerst handig om te weten te komen waardoor pigmentvlekken ontstaan. Dit komt grotendeels door ouderdom, maar ook heel veel jongere mensen hebben last van pigmentvlekken. Dit kan te maken hebben met erfelijkheid maar grotendeels komt dit door de zon. De geliefde zon is vaak de boosdoener en dat is super jammer natuurlijk. Maar met een goede bescherming kun je heus nog wel volop van de zon genieten. Smeer dus vanaf nu iedere dag, het liefst in de ochtend een goede crème op met hoge spf, uvb en … factor op van minsten boven de 20. Indien u dit al toepast dat is het tijd om er vanaf te komen. Want hoe kom je van pigmentvlekken af, kost dat veel tijd en geld of is dat eigenlijk heel gemakkelijk en zo ja, hoe werkt dat dan. Het antwoord op deze vragen beantwoord ik hieronder.

Pigmentvlekken zijn tegenwoordig makkelijk en efficiënt te behandelen. Dit kan met natuurlijke middelen zoals citroen. Kenmerkend van citroen is de hoge zuurtegraad dat er voor zorgt dat de huid als het ware wegbrandt. Dit klinkt heel heftig maar wat er in feite gebeurd is dat het de Huid Bleekt. Het is een soort van huidvriendelijke bleek dat donkere vlekjes gemakkelijk doet verdwijnen. Velen met pigmentvlekken hebben deze methode vast al eens toegepast en merken wellicht dat dit niet tot weinig resultaat bied. Dat kan kloppen. Het is namelijk een hele milde methode en daardoor is het resultaat niet om naar huis te schrijven. Echter voor de beginnelingen wel een hele goede eerste stap.

Om snel en efficiënt van pigmentvlekken af te komen kun je het beste een blekende crème aan schaffen dat zich richt op pigmentvlekken zoals Skinlight. Dit product zit boordevol ingrediënten dat ervoor zorgt dat de huid iedere keer na aanbrengen een tintje lichter wordt. Heel effectief dus. Een groot voordeel van dit product tegenover anderen is dat het voor 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Dat betekent dat het in principe niet schadelijk is voor de huid. Echter weten wij natuurlijk wel beter en kunnen natuurlijke producten ook zeker schade aanrichten. Denk er dan dus ook altijd om dat je de huid goed blijft hydrateren door na het aanbrengen en laten intrekken van de bleek crème de huid te voeden met bijvoorbeeld een bodylotion of olie.

Bestel Skinlight nu met Korting!

 

Voor meer info :