Kappersbenodigdheden bij een gespecialiseerde groothandel

Tegenwoordig kunt u naast het knippen of verven van uw haar bij een kapsel ook terecht voor een ruim assortiment kappersbenodigdheden. Het blijft niet bij knippen, want zo hebben verschillende kapsalons vaak ook een winkel. Hier kan u terecht voor producten voor de haarverzorging, maar ook voor allerlei andere producten. Zo bieden kapsalons soms zelfs sieraden te koop aan. Ook zijn er vandaag de dag veel salons waar u terecht kan voor een hele make-over. In deze kapsalons kunt u niet alleen terecht voor een prachtig nieuw kapsel, maar ook voor professionele visagie. Heeft u zo’n veelzijdig kapsalon? Hoe handig zou het dan zijn als u al uw kappersbenodigdheden bij dezelfde leverancier kan bestellen? Bij Medusa Oosterhout is het mogelijk.

Kappersbenodigdheden voor werkelijk elke behandeling vindt u in een gespecialiseerde winkel

Bent u op zoek naar een ruim assortiment kappersbenodigdheden? Dan zit u bij Kapsalon Medusa Oosterhout precies goed. In dit ruime assortiment vindt u werkelijk alles wat u nodig heeft in uw kapsalon: van haarverf in alle mogelijke kleuren en producten voor de verzorging van het haar tot hairextensions en allerlei hulpmiddelen. Op deze manier kunt u alle benodigdheden voor uw kapsalon in één keer bestellen en wordt alles gezamenlijk geleverd. Zo hoeft u geen rekening te houden met verschillende leveringen en bespaart u zichzelf flink wat tijd. Hierdoor kunt u zich volop richten op het runnen van uw kapsalon en het helpen van klanten.

Laat meteen uw haar knippen of verven bij de winkel voor kappersbenodigdheden

De kapsalon in Oosterhout biedt meer dan alleen het knippen en verven van uw haar en staat bekend als een gespecialiseerde groothandel van allerlei kappersbenodigdheden. Maar dat is niet alles! Ze hebben namelijk ook een kapsalon waar ervaren en vakkundige kappers en kapsters voor u klaar staan. Van verven en knippen tot aan opsteken en föhnen: het kan allemaal bij deze kapsalon. U hoeft hiervoor niet eens een afspraak te maken en kan gewoon eens binnenlopen in de kapsalon. Zelf uw haar net zo prachtig stylen als de professionele kappers en kapsters in de kapsalon? Dan kunt u in de winkel meteen uw eigen kappersbenodigdheden aanschaffen.

Voor meer info :