Vinden nu
Image default
Beauty en verzorging

libido verhogen voor senioren mannen

Ik ben 66 jaar en heb sinds 7 jaar een relatie met een 24 jaar jongere vrouw. Zij houdt mij jong en in goede gezondheid en we hebben het heerlijk samen.

Maar het is volgens mij wel een feit dat rond mijn leeftijd het libido van de man flink afneemt terwijl het bij een vrouw van in de veertig juist toeneemt. Ik kan haar nu in bed nog redelijk bijhouden, maar merk dat bij haar de liefdes lust wel is toegenomen, en dat het bij mij toch ietsje minder word. Ik ben altijd in goede gezondheid geweest en nooit behoefte gehad aan libido verhogende middelen, maar ik moet realistisch zijn en toegeven dat ik die binnenkort wel nodig zou hebben.

Ze is echt een lot uit de loterij en ik wil haar gelukkig houden en een echte partner voor haar zijn, niet een oude bejaarde waar ze aan vast komt te zitten. Heeft iemand tips voor mij?

Gister heb ik gewinkeld met mijn vriendin, tijdens de lunch waren we aan het praten met elkaar over onze sekslevens. We kwamen op het onderwerp libido neer. Ik vroeg aan haar wat het niveau van haar libido is. Zij gaf aan dat dit gewoon normaal is. Maar wat is normaal vraag ik mezelf af? Af en toe een hoog libido hebben zou toch ook lekker zijn voor 1 avond. Er zijn middelen die je kunt gebruiken om je libido te verhogen. Voor vrouwen gaan er ook verhalen de rondte dat koffie je libido zou verhogen door de cafeïne. Ik heb hier zelf nog niks van gemerkt. Ik vertelde mijn vriendin dat ik wel eens een middeltje heb geprobeerd wat je in je drankje doet. Paar druppeltjes maar, dit helpt voor een avond met veel gevoelens en spanning. Ze begon hier om te lachen en dacht dat ik een grapje maakte.  

Voor meer info : http://www.libidoverhogen.nl

Gerelateerde artikelen

Zelfverzekerd ouder worden

Pigmentvlekken Verwijderen

Nu ook Botox in Barendrecht