Vinden nu
Image default
Beauty en verzorging

Nu ook Botox in Barendrecht

We hoeven tegenwoordig steeds minder te reizen om er mooi uit te kunnen zien. De Botox klinieken schieten als paddenstoelen uit de grond. Dat is ook niet zo gek want we maken er met zijn allen graag en veel gebruik van.

De nieuwste klanten van Botox Barendrecht zijn dames van over de zeventig en zelfs ook mannen. Mannen komen regelmatig om een fronsrimpel weg te laten spuiten. En ook dames van een gevorderde leeftijd blijken nog steeds ijdel te zijn.

Botox klinieken bieden steeds vaker ook kleine chirurgische ingrepen aan. Zo kun je ook een ooglidcorrectie bij een dergelijke kliniek laten uitvoeren. De mensen, die dit al hebben laten doen, zijn zonder uitzondering zeer positief daarover. Het verschil is ook indrukwekkend. Dat kun je goed zien aan de voor en na foto’s.

Waarom zou je zo’n ingreep laten doen? Veel mensen schrikken van hun eigen spiegelbeeld als ze wat ouder worden. De huid wordt wat slapper en minder elastisch. Hun spiegelbeeld geeft niet hun gemoedstoestand weer. Ze zien er moe of somber uit terwijl dat helemaal niet het geval hoeft te zijn. Ook de omgeving merkt dit op en zal dit ook wel even melden. En dat is dan weer niet goed voor je gemoedstoestand. Dus dan zet je op een gegeven moment de stap.

De ingreep duurt maar zo’n drie kwartier en gebeurt onder plaatselijk verdoving. Je moet wel iemand meenemen naar de kliniek want je kunt na afloop niet zelf naar huis rijden. Thuis moet je wel goed de aanwijzingen van de kliniek opvolgen. Je moet goed je ogen koelen om de bloeduitstortingen, die je sowieso krijgt, wat te verminderen. De huid rond je ogen zal een heel scala aan kleuren vertonen in de week na de operatie. Maar hierna zie je pas goed het resultaat van de operatie.

Voor meer info : http://www.faceland.nl