Kleine auto’s voor smalle straten

Sinds een aantal jaar zijn er veel kleine auto’s op de markt gebracht. Het zijn smalle, niet al te lange auto’s die makkelijk te besturen zijn vanwege de korte wielbasis. Dit zorgt ervoor dat ze kleine bochten kunnen nemen en dat is wel zo makkelijk in de kleine straten van de grote steden in Europa. Veel centrums van de grote steden in Europa zijn al eeuwen oud en zijn dus niet ontworpen voor auto’s. De straten zijn wat smaller en zijn dus niet altijd fijn om met een auto doorheen te gaan. Veel autofabrikanten zijn hier de afgelopen jaren druk mee bezig geweest. Hierdoor zijn er veel nieuwe auto’s op de markt gekomen die klein en betaalbaar zijn. De meeste kosten nog geen €10.000. Veel extra’s hoef je echter niet te verwachten. Zo moet je vaak nog een aantal extraatjes nemen om het een beetje mooi aan te kleden in de auto. Een toerenteller is tegenwoordig vaak een extra bij dit soort auto’s. Maar ze zijn licht en hebben een niet al te zware motor. Compressors en grote turbo’s die vanaf 2500 toeren het vermogen nog eens extra opvoeren hoef je dus niet te verwachten. Zo kan je uit de 3 cilinders van een Citroën C1 maximaal 68 pk halen. Dit betekent dat je er plat mee door de bochten kunt vanwege het wat lage vermogen en de korte wielbasis.

Voor grotere voertuigen is er tegenwoordig ook een oplossing gevonden voor de wat moeilijkere situaties. Zo kan je zelf eenvoudig een achteruitrijcamera aanbrengen om zo meer overzicht te hebben op gevaarlijke situaties. Dit maakt het niet alleen makkelijk voor jezelf, maar is ook nog eens een stuk veiliger voor omstanders, zoals voetgangers en fietsers. Een achteruitrijcamera set is makkelijk aan te schaffen bij speciaalzaken of via het internet. Het is zeker de moeite om er eens naar te kijken.

Voor meer info : https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/

Waar u op moet letten bij een vloerweegschaal

U denkt wellicht: zolang het formaat van mijn vloerweegschaal voldoende is, heb ik het juiste exemplaar in handen. Inderdaad zijn de afmetingen van groot belang. Zowel een te kleine als een te grote weegschaal kan zorgen voor een meting die niet betrouwbaar is. Maar er is meer waar u op kunt letten. Hoe zit het bijvoorbeeld met het materiaalgebruik en de ergonomie? Wanneer u zeer kostbare ladingen weegt, wilt u dat u deze eenvoudig kunt plaatsen, wellicht goed vast kunt zetten en dat de weegschaal is voorzien van materialen met stroeve antislip eigenschappen. Ook de verwerkingssnelheid en de afleesbaarheid of de positie van de display kunnen van invloed zijn op hoe u werken met uw vloerweegschaal ervaart.

Een vloerweegschaal met de door u benodigde afmetingen

U kunt altijd kiezen uit vloerweegschalen in diverse afmetingen. Als u louter kleine pakketten weegt, heeft u uiteraard geen grote vloerweegschaal nodig. Weegt u dieren, dan wilt u er zeker van zijn dat zowel de kleinste als de grootste dieren op de weegschaal passen en dat deze dan altijd een betrouwbaar resultaat geeft. Moet u zeer grote ladingen, objecten of pallets wegen, dan hebt u behoefte aan een weegschaal met maximale afmetingen. Misschien is uw behoefte zelfs zo specifiek, dat er in het standaard aanbod geen geschikte weegschaal te vinden is. Maakt u zich geen zorgen: uw vloerweegschaal kan altijd op maat gemaakt worden.

Een professionele weegschaal met professioneel advies

De eerste stap naar de juiste professionele weegschaal is professioneel advies. Hiervoor kunt u bij LRE terecht. Laat u helpen door deze vakmensen met vele jaren ervaring. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste professionele weegschaal, het bepalen van de afmetingen of een plan voor onderhoud of periodieke kalibratie: u krijgt niet alleen de beschikking over een professionele weegschaal die aan al uw wensen en eisen voldoet, maar ook aan hulp en ondersteuning van hetzelfde hoge niveau.

Achteruitrijcamera vrachtwagen

Er komen steeds meer auto’s op de weg, dit maakt het autorijden naar mijn mening minder leuk. Het autorijden wordt minder ontspanning en meer inspanning door de drukte. Zeker als je kijkt naar de randstad als je daar rijdt. In de randstad heb je bijna ogen te weinig om alles rondom je te zien. Er zijn niet alleen auto’s rond je waar je op moet letten maar ook heel veel fietsers en voetgangers waar je voor moet opletten. De fietsers en voetgangers zijn zwakke weggebruikers en dus veel gevoeliger en zwakker wanneer je een aanrijding met hun hebt. Ze maken alles gelukkig wel steeds veiliger zodat auto’s minder in aanraking en in de buurt van de fietsers of voetgangers komen. Je kan dat zowel denken aan de inrichting van de wegen, dat de fietspaden gescheiden zijn van de wegen waar de auto’s rijden. Er worden blokken gelegd tussen de fietspaden en de weg waar de auto’s rijden. Steeds meer dingen in de infrastructuur worden dus aangepast zodat de kans op een ongeluk tussen een auto en een zwakke weggebruiker minder wordt.

Er zijn niet alleen aanpassingen in de infrastructuur om het veiliger te maken, ook in de auto’s worden steeds meer aanpassingen gedaan zodat het veiliger wordt voor de zwakke weggebruikers. Je kan dan bijvoorbeeld denken aan een orlaco camera. Deze camera zorgt ervoor dat de kans op een aanrijden met een zwakke weggebruiker kleiner is bij het achteruit inparkeren. Je kan namelijk een stuk beter zien wat er achter je auto gebeurt wanneer je jouw auto gaat inparkeren.

De achteruitrijcameras zijn natuurlijk niet alleen handig voor een personenwagen maar de voordelen van een achteruitrijcamera vrachtwagen zijn eigenlijk nog groter. Bij een bestelbus is alles nog een stuk minder overzichtelijk waardoor een camera die je helpt bij het achteruitrijden een zeer groot voordeel is om jouw veiligheid en die van andere te vergroten.

Voor meer info : https://www.vanzwitserland.nl/

Vergeet dit niet voordat je de zomer ingaat!

Warmtepomp renovatie. Het is een onderwerp waar veel mensen toch echt heel weinig aan denken. Daarom gaan we daar nu een artikel schrijven, om weer je even erop te wijzen waarom je nu je warmtepomp moet renoveren of er eentje aan te schaffen als je dat nog niet hebt gedaan in de tussentijd.

Zoals je weet komt de zomer er weer aan, het is inmiddels begin april, en de zomerklok is al ingegaan waarbij de tijd een uur vooruit is gegaan. De dagen worden langer en de temperatuur begint ook al langzaam toe te nemen. Weer lekker vaak naar buiten gaan en genieten van het zonnetje. Dat is wat er vaak in veel hoofden opkomt, als mensen aan de zomer denken. Een fijn warm gevoel, waarbij je weer lekker in de buiten natuur kan doen wat je wilt. Echter, omdat een overgrote groep mensen in zo een denk patroon zitten, vergeten ze vaak na te denken over praktische zaken. Dan zijn ze zo ingesteld op het emotionele gevoel wat de zomer geeft, dat ze even de praktische dingetjes vergeten, die vaak een zomer nog leuker en comfortabeler kunnen maken. Want veel mensen in Nederland hebben geen airconditioning. Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een goede aansluiting op de verwarming, waardoor het huis in de winter warm blijft, maar in de zomer, heeft men eigenlijk een stuk slechtere controle over de warmte in het huis. Om deze controle toch terug te nemen, is het verstandig na te denken over de warmtepomp. Deze kan zowel in de winter het huis warm houden, maar kan ook net zo goed in de zomer de kamer koel houden. Dit komt doordat de warmtepomp, de warmte van de zomer gebruikt, voor in de winter en andersom. Deze techniek is alleen bestemd voor de beste warmtepomp, dus voordat je naar warmtepompen gaat kijken moet je ervoor zorgen dat deze functies er ook op zitten.

Voor meer info : https://techneco.nl/

Informatie over schroeven

Waar de een je urenlange verhalen kan vertellen over schroeven, is voor de ander iedere schroef hetzelfde. Wanneer je tot die laatste groep behoort, is het wellicht handig om je kennis wat bij te spijkeren. Dit artikel gaat wat dieper in op schroeven. Na het lezen van dit artikel kun je zelf ook urenlang meepraten over schroeven! 

 

De verschillen tussen verschillende soorten schroeven beginnen al bij het materiaal. Zo heb je schroeven van metaal, van rvs en ok schroeven van messing. Hoewel rvs steeds meer wordt gebruikt bij de productie van schroeven, is metaal nog altijd het materiaal welke het meest gebruikt wordt. Het nadeel van schroeven die gemaakt zijn van rvs, is dat deze schroeven vaak wat duurder zijn. Deze hogere prijs komt door het extra laagje wat zich op deze schroeven bevindt. 

 

Rvs schroeven zijn vooral handig wanneer je iets in elkaar wilt zetten wat je niet op een ander moment weer uit elkaar moet halen. Door het extra laagje wat op deze schroeven zit, zijn de verbindingen lastig weer los te maken. Messing schroeven zie je vaak terugkomen in de badkamer en elders binnenshuis. Buiten zie je dit soort schroeven zelden. 

 

Naast het materiaal, zijn ook schroefkoppen erg verschillend van elkaar. De kop van een schroef is nog te zien wanneer deze ergens in gedraaid is. Zo verdwijnen platkopschroeven bijna helemaal in het materiaal, en zie je bij andere schroeven het kopje nog wel goed uitsteken. Ten slotte is er ook nog verschil te zien in het schroefdraad wat aan de schroef zit. Zo heb je drie verschillende soorten schroefdraad: metrisch ISO-schroefdraad, houtschroefdraad en metalen schroefdraad. Al deze soorten schroefdraad zijn ook voorzien van een contra-schroefdraad. Hierdoor blijven de schroeven goed vastzitten. Kijk voor meer informatie en een groot aanbod aan schroeven, moeren en bouten eens op wwww.moerenbout.nl. 

Voor meer info :

Verschillende printers voor verschillende doeleindes

Een printer kopen klinkt vaak een stuk makkelijker dan gedaan. Er zijn heel veel verschillende printers omdat er ook heel veel verschillende soorten dingen zijn om te printen. Hoewel den 3-d printer de laatste tijd helemaal in de spotlights staat, betekent dit niet dat we massaal over de 2-d printers heen zijn. In dit artikel lees je over verschillende soorten printers en hun mogelijkheden. 

De eerste printer die we toe gaan lichten is de inkjet printer. Deze printer werkt op hetzelfde systeem als dat je gewoonlijk thuis hebt staan. Er is dan ook een grote sprijding in de vorm en grootte van de printers. Er zijn grote industriële printers, maar ook kleinere voor zakelijk gebruik. Het is een erg goede printer. Hij biedt niet erg veel extra’s, maar het is gewoon een goede printer waar je op kan rekenen. 

Als je op ander materiaal wilt printen,inten, zoals leer of textiel, heb je hier een ander soort printer voor nodig. Een tht printer is hier een voorbeeld van. Deze printer is zeer geschikt voor het gebruik van printen op andere materialen dan papier. Helaas zijn deze printers wel erg vervuilend en dus slecht voor het milieu. 

Om het probleem van de vervuiling tegen te gaan, is er de hot foil printer uitgevonden. Deze printer is te gebruiken om op plastic of papier te printen. Bij deze printer wordt gedroogte inkt verwarmt tot een bepaalde temperatuur en hierna wordt een deel van het product onder de printer geplaatst. Dit stempel proces is niet vervuilend omdat de inkt droog gebruikt wordt. 

Als je een printer wilt kopen, is het belangrijk dat je van te voren weet waar je hem voor wil gebruiken. Als je productinformatie op een doosje gaat printen, heb je een andere printer nodig dan wanneer je een lotnummer printer nodig hebt. 

 

Voor meer info : http://www.kba-metronic.com/nl/

Een loodgieter in Schiedam nodig?

Een loodgieter in Schiedam nodig.

Een storing aan uw cv-installatie, verstopping of een lekkage is vaak een groot probleem. Dergelijke problemen ontstaan altijd op een ongelegen moment. Wacht nooit te lang wanneer er problemen met een afvoer ontstaan. Ook een lekkage moet zo snel mogelijk worden verholpen. Bij een verstopping of een lekkage kunt u altijd eerst proberen het zelf op te lossen. Bij een storing aan de cv-installatie moet er een loodgieter bij gehaald worden om het probleem te verhelpen. Begin daar nooit zelf aan, omdat er ongelukken kunnen gebeuren als u het verkeerd aan zou pakken. Heeft u een loodgieter in Schiedam nodig en u woont in Schiedam of in de buurt daarvan, is het verstandig om een loodgieter uit uw woonplaats te nemen of een die in de buurt daarvan woont. Hij kan snel komen wanneer u gebeld heeft. Wacht nooit te lang, ook al is het midden in de nacht. Neem een loodgieter bij u in de buurt die 24 uur per dag te benaderen is en dat voor 7 dagen in de week. 

Lekkage 

Vaak ziet u aan vochtplekken op een muur dat er een lekkage is. Vochtplekken op een muur kunnen ontstaan door vochtdoorslag. Wanneer dat uitgesloten is, kunt u er zeker van zijn dat er leiding lekt. Bij een vochtplek op het plafond, waarboven de badkamer is, weet u dat de lekkage vanuit de badkamer komt. Nu zou u kunnen proberen te achterhalen waar de lekkage vandaan komt. Wanneer u denkt te weten wat de plaats van de lekkage is, kunt u daar een tegeltje weghakken. Vaak is dat niet de plaats van de lekkage. Zo zou u door kunnen gaan met het weghakken van tegeltjes. Het is echter beter een loodgieter langs te laten komen die de hulpmiddelen bij zich heeft om de exacte plaats van de lekkage te bepalen. Wanneer hij de plaats van de lekkage weet, hoeft hij maar een tegeltje weg te hakken om bij lekkage uit te komen. Hij kan de lekkage verhelpen en de muur weer in orde maken. 

Een verstopping 

Wanneer u het water langzaam weg ziet lopen in de gootsteen, kunt u er zeker van zijn dat er een verstopping zit. Op dat moment is het tijd er wat aan te doen. Er wordt vaak veel te lang gewacht om het probleem aan te pakken. U kunt in eerste instantie de verstopping proberen op te lossen met de Plopper. Lukt dat niet, dan kunt u een oplosmiddel gebruiken. In enkele gevallen kan zelfs kokend water de oplossing bieden. Dat kan wanneer de verstopping is ontstaan door zeepresten. Wanneer dat allemaal niet helpt, kunt u het nog proberen met een oplosmiddel dat u in de winkel kunt kopen. Wanneer dat allemaal geen resultaat biedt, moet u een loodgieter benaderen die bij u in Schiedam woont. Vaak zal de verstopping niet bij het huis zitten. Het kan zelfs onder de weg zitten voor het huis. 

Om die verstopping te achterhalen, kunt in conatact opnemen met een onstoppingsbedrijf in Schiedam. Wanneer hij de plaats van de verstopping weet, zal er een gat worden gegraven om bij de juiste afvoerpijp te komen. In de afvoerpijp boort hij een gat van ongeveer 10 cm. In dat gat wordt een slang geschoven met een blaasmond aan de voorzijde. Wanneer de slang ver genoeg in de afvoerpijp zit, wordt deze met hoge druk schoon geblazen. Daarna zal het water weer goed wegstromen. Het gat wordt afgedicht en de stenen teruggelegd.

Voor meer info : https://loodgieter-rotterdam.nu/loodgieter-schiedam/

Steeds meer prijzengeld

In topsport gaat veel geld om en dat weten we allemaal. Binnen de wereld van het voetbal verdienen de meeste professionele voetballers immers vele miljoenen. Maar niet alleen in de voetbalwereld gaat veel geld om. Een tijdje geleden stonden er immers nog 2 boksers te boksen met een totaal aan prijzengeld van een miljard euro! De trend van het veel geld uitgeven aan sport is een beetje ontstaan in de Verenigde Staten. Daar gaven ze als eerst grote sommen geld voor bijvoorbeeld honkbal spelers. In de tennis wereld komt het tegenwoordig ook steeds vaker voor dat tennissers veel geld willen zien voordat ze komen. Binnen dit artikel gaat er meer informatie gegeven worden over de grote geld bedragen die onder andere bij het tennis voorbij komen tegenwoordig.

Binnen de voetbalwereld worden zoals al gezegd vele miljoenen euro’s aan geld neergelegd om slarissen van spelers te kunnen betalen. Naast de salarissen is er echter nog een grote uitgaven post binnen de topsport van voetbal. Deze andere grote uitgavepost is de hoeveelheid miljoenen die clubs neerleggen om spelers te behalen van een andere club. Zo werd er afgelopen jaar een Franse spits voor meer dan 150 miljoen euro overgenomen van een andere topclub. Maar dus ook in het tennis worden de bedragen steeds hoger. Vooral voor de meest bekende tennissers zoals Rafael Nadal of Roger Federer betekent dit kassa. Want in de tennis wereld is het vaak zo hoe bekender de tennisser hoe meer startgeld deze krijgt op een evenement of wedstrijd. Het is dus heel anders geregeld dan bij het voetbal waar ze betaalt krijgen door een club. Ook de accessoires van de tennissers op evenementen zijn belangrijk. Tennisracketszoals de Head youtek zijn bijvoorbeeld ook belangrijk voor tennissers om op te komen dagen op een evenement of wedstrijd. Want alles moet voor hun geregeld worden van handdoek tot racket.

Het is dus erg apart om te zien hoe met de tijd er steeds meer geld om gaat in topsport en iedereen het eigenlijk wel oké vindt. Terwijl op komen dagen voor een wedstrijd een evenement soms vaak al een half miljoen kost zonder dat de tennisser wat heeft laten zien.

Voor meer info : https://www.kctennis.nl/

Verhuizen naar Den Haag? Wij regelen het snel en veilig!

Na Amsterdam en Rotterdam, is Den Haag de grootste stad van het land. Gelegen op een van de centraalste plekken in het land, vormt Den Haag het epicentrum van de Nederlandse politiek en de politieke geschiedenis van ons land. Buiten dat, heeft Den Haag nog veel meer te bieden op het gebied van cultuur, musea, sport en recreatie. Een vakantie in eigen stad staat vele Hagenezen daarom absoluut niet tegen, omdat er meer dan genoeg te doen is. 

Verhuizen naar Den Haag 

Ga je verhuizen naar Den Haag? Ga je werken in Den Haag, studeren of stage lopen? Snelle Jongens zorgt ervoor dat je verhuizing in een mum van tijd voor elkaar is. Voor jou geldt: inpakken, uitpakken en klaar is Kees! Snelle Jongens is een Haags verhuisbedrijf en we heten je graag welkom in Den Haag. Voor als je nog niet bekend bent in onze mooie stad, stellen we je Den Haag graag aan je voor! 

Uitgaansmogelijkheden 

Het Haagse centrum beschikt over een levendige winkelcultuur, die je vanuit het Centraal Station zo inloopt. Duurdere en goedkopere winkels zijn elkaar goede buren, zoals ook geldt voor de verschillende grote warenhuizen die in Den Haag allemaal naast elkaar te vinden zijn. Grootschalig, maar toch lekker compact en voor ieder wat wils. Op nog geen honger meter afstand bevindt zich een keur aan verschillende grotere en kleinere restaurants en ook hier is de snackbar de goeie buur van de duurdere wine- and fishbar. Ben je op zoek naar iets anders? Binnen een kwartier ben je in Scheveningen. Behalve het geweldige strand dat je in Den Haag aan je voeten ligt, liggen het Kurhaus, Holland Kasino en het Circustheater op loopafstand van elkaar. Ondanks dat Den Haag een van de grotere steden is, waar veel culturele evenementen samenkomen, is er behalve het strand gelukkig ook genoeg te beleven voor buiten- en groenliefhebbers. Het Zuiderpark biedt wandelaars en natuurliefhebbers een prachtige plek om ‘s middags tijdens de lunchpauze te vertoeven. Uiteraard hebben we het nog niet gehad over alle culturele plekken die je kunt bezoeken. Theater aan het Spui, Het Lucent Danstheater en een Koninklijke Schouwburg leveren elke avond prachtige voorstellingen die in binnen- en buitenland zijn gemaakt. De Schouwburg is alleen al om haar historische uniciteit een bezoekje waard. Grotere musea betreffen het Museon en het stedelijk museum. Ben je de reguliere bioscoop even zat en heb je ook geen zin om met een 3-D bril op je hoofd te zitten. In Den Haag genieten we al decennia van virtual reality in het Omniversum. 

Hulp nodig bij verhuizing? 

Den Haag is zowel voor jong en oud een geweldige stad om in te wonen. Het biedt je vrijheid en alle mogelijkheden. Met een goede kennis over hoe panden in Den Haag in elkaar zitten, kunnen wij onze verhuisservice in Den Haag veilig en snel voor je regelen. Wil je liever naar naar Rotterdam Rotterdam verhuizen? Ook als verhuisbedrijf Rotterdam staan we voor u klaar. 

Voor meer info : https://verhuisbedrijfsnellejongens.nl

Wat heb je nodig om tekstschrijver te worden?

Om tekstschrijver te worden heb je eigenlijk niet zoveel nodig. Met een laptop en een goed stel hersenen om te schrijven ben je al een heel eind. Maar toch kan de vraag in je opkomen of je het wel in je hebt om tekstschrijver te worden. Dat is ook helemaal niet gek, want het is nou eenmaal niet een beroep waar je 12 jaar voor studeert, als je bijvoorbeeld chirurg wilt worden. Daarnaast zijn er meerdere mogelijkheden voor tekstschrijvers. Je kan bij een bedrijf gaan werken, maar je kan ook helemaal voor jezelf beginnen. Een aantal dingen kunnen je helpen bij de stap om tekstschrijver amsterdam te worden.

Oefenen, oefenen, oefenen
Voor veel dingen geldt, dat als je er goed in wilt worden, je enorm veel moet oefenen. Voor schrijven werkt dat net zo. Het schrijven van teksten begint meestal al op de middelbare school en hier kun je soms al merken of je er talent voor hebt of niet. Als je het gevoel hebt, dat je dat hebt, kun je er meer mee gaan doen. Je kan bijvoorbeeld bij de zwemvereniging gaan vragen of je stukjes voor de website mag schrijven en zo ervaring opdoen met het schrijven van teksten. Je kan ook eerst iemand anders website teksten laten schrijven. Daar leer je veel van.

Zelfdiscipline
Het schrijven van teksten vraagt om een boel discipline. Je werkt immers praktisch voor jezelf en kan vaak je eigen tijd indelen. Ook al als je voor een bedrijf werkt, krijg je vaak een aantal dagen de tijd om je teksten af te schrijven. In dat geval moet je ze aan het einde van de deadline wel af hebben en kunnen aanleveren bij je baas. Daarom is het erg van belang dat je genoeg discipline hebt en je werkt doet op het moment dat het nodig is.

Geen uitstelgedrag
Wacht je vaak tot het laatste moment om een verslag te schrijven, dan is tekstschrijven misschien niet iets voor jou. Bij het schrijven van teksten is het belangrijk dat je je teksten op tijd schrijft en op tijd kunt aanleveren. Hierdoor kan uitstelgedrag erg in je nadeel werken. Zeker omdat je voor het schrijven van teksten een beetje inspiratie nodig hebt en dan niet altijd vanzelf aan komt waaien.

Voor meer info : http://www.textmakelaar.nl