Emmer met deksel 1 liter

Een emmer van 1 liter kan goed van pas komen. Zeker als je een eigen bedrijf hebt waarbij je je producten in een emmer mee moet geven aan je klanten of wanneer je zelf op zoek bent naar een handig middel waarmee je je spullen kan vervoeren. Denk bijvoorbeeld aan speciaal gemengd verf dat je met je mee wilt dragen tijdens een van je schilderklussen. Deze emmer met deksel 1 liter biedt voldoende ruimte voor alles wat je met je mee wilt vervoeren. Binnen het non-food sector, maar ook buiten het non-food sector is deze emmer uitermate geschikt voor het opbergen van zowel vaste stoffen als vloeistoffen zonder dat deze eruit lekker of vallen. De emmers binnen dit aanbod zijn gemaakt van stevige materialen waardoor de kans op beschadiging ook klein is. Met een stevige en bijpassende deksel is de emmer helemaal af en kan je er je spullen makkelijk en snel in kwijt.

 

Je eigen emmer met deksel 1 liter laten bedrukken

Het leukste aan deze emmers is dat je ze kunt laten bedrukken. Dit kan je geheel naar wens laten doen. Laat er bijvoorbeeld het logo van je bedrijf op drukken of kies ervoor om de emmer in een bepaalde kleur te laten bedrukken. Deze emmers zijn sowieso in verschillende kleuren te verkrijgen, maar wellicht is het nog net wat leuker en representatiever als je deze geheel naar je eigen bedrijfskleuren laat drukken. Er zijn al van mogelijkheden die je hierin hebt en daarnaast kan je ook kiezen voor verschillende kleuren deksels. Zo heb je een emmer met deksel 1 liter dat goed past bij je eigen bedrijf of onderneming en zal het ook zeker in de smaak vallen bij je klanten wanneer deze besluiten om producten bij je te kopen. Informeer nu naar de mogelijkheden. bekijk hier emmers met deksel.

 

Een woning ontruimen hoeft u niet zelf te doen

Een woning ontruimen kan een emotionele opgave zijn. Denk bijvoorbeeld aan het leeghalen van het ouderlijk huis als de laatste ouder is overleden of naar een zorginstelling is verhuisd. Dit kan erg emotioneel zijn omdat alle jeugdherinneringen hier liggen. Als u het moeilijk vindt om een woningontruiming in Amsterdam zelf te doen dan kunt u hiervoor de hulp inroepen van een professioneel bedrijf. Deze bedrijven pakken de ontruiming efficiënt aan en zorgen ervoor dat bruikbare spullen naar een kringloopcentrum worden gebracht en de rest naar de afvalverwerking.

Reinigen van een woning na woningontruiming

Een woning ontruimen is soms niet voldoende. Het kan nodig zijn dat de woning wordt gereinigd. Dit kan bijvoorbeeld aan de orde zijn als de bewoner zichzelf en zijn omgeving verwaarloosde of bij het vinden van een overledene die enkele dagen of langer in de woning heeft gelegen. Ook hiervoor kunt u een beroep doen op een gespecialiseerd bedrijf. Zij kunnen ook zorgen voor het verwijderen van vloerbedekking of andere zaken in het geval dat een huurhuis in Amsterdam na woningontruiming in oorspronkelijke staat moet worden opgeleverd. Ook het leeghalen van de tuin kan daar bij horen. Zo wordt u als nabestaande ontzorgd en kunt u zich concentreren op het regelen van een mooie uitvaart en het verwerken van het verlies van een dierbare. Voor instanties geldt dat een woning ontruimen kan worden verzocht op het moment dat een overledene geen directe nabestaanden heeft die dit op zich willen nemen.

Een woning laten ontruimen voor een vaste prijs

Een woning ontruimen voor een vaste prijs is wel zo prettig. Zo weet u als betrokkene waar u aan toe bent. Wanneer u Woningontruiming Regionaal inschakelt komt er een medewerker samen met u de woning in Amsterdam inspecteren om af te stemmen wat er moet gebeuren. Op basis daarvan wordt een offerte gemaakt. U kunt contact opnemen door te bellen of het contactformulier op de website in te vullen. Hier vindt u ook een overzicht van de plaatsen waar dit bedrijf actief is.

Deze pvc specialist adviseert u graag over de beste vloeren voor u

Gaat u verhuizen en wilt u een pvc vloer laten leggen? Of is uw huidige vloer aan vervanging toe en wilt u deze graag upgraden met een kwalitatief hoogstaande pvc vloer? Maak dan kennis met de pvc specialist genaamd PVC-Totaal in Woerden. Hier kunt u terecht voor tal van pvc vloeren en profiteert u van materiaal van zeer goede kwaliteit. Niet alleen heeft u hier de keuze uit vele varianten van de pvc vloer: ook kunt u deze professioneel laten leggen door de specialisten van dit bedrijf. U bent ervan verzekerd dat u hier een vloer vindt die perfect bij uw interieur past. Wilt u graag deskundig advies van een pvc specialist uit de omgeving van Woerden voordat u deze laat leggen? De medewerkers van PVC-Totaal staan voor u klaar om u de beste producten aan te bevelen.

Een pvc vloer is een uitstekende investering

Wilt u écht een goede vloer in uw woning die nog jarenlang meegaat? Dan is het laten leggen van een pvc vloer de ideale keuze voor u. Deze is tegenwoordig steeds populairder aan het worden omdat de vloer tal van voordelen biedt. Een van die voordelen is het weinige onderhoud dat nodig is om de pvc-vloer er als nieuw uit te laten zien. Veel vloeren slijten na verloop van tijd, maar van de pvc vloer kunt u nog jarenlang genieten. En dat zonder al te veel moeite! Daarnaast is een pvc vloer perfect om te leggen in combinatie met vloerverwarming. Wilt u hierover advies ontvangen? De specialisten van PVC-Totaal geven u dit graag.

Maak een vrijblijvende afspraak bij u thuis

Wanneer u een pvc specialist inschakelt, rekent u naast een hoge kwaliteit natuurlijk ook op een goede service. U profiteert hier dan ook van een snelle levering en installatie van uw vloer. Wanneer u opmerkingen of vragen heeft, of het nu voor of na de levering is, vertrouwt u op het persoonlijke contact waar PVC-Totaal voor staat. Voor een eerste oriëntatie kunt u altijd een vrijblijvende afspraak bij u thuis maken. Zo weet u direct waar u aan toe bent en wat de beste opties voor u zijn.

De voordelen van een controle door een isolatiebedrijf merkt u gelijk in uw huishoudbudget

Het hoeft geen complexe zaak te zijn om uw woning te laten isoleren door een professioneel isolatiebedrijf. Elke ruimte van uw huis kan grondig en uitvoerig geïsoleerd worden door een gespecialiseerd isolatiebedrijf. Bij veel woonhuizen is warmteverlies een situatie die veel voorkomt. Dit komt door slechte isolatie en kan zowel bij nieuwbouwhuizen als bij bestaande huizen voorkomen. Door slechte vloerisolatie kan er in de koudere maanden veel warmte ontsnappen door de muren, ramen of de vloer. Goede vloerisolatie kan energie- en warmteverspilling op effectieve wijze bestrijden, en dat merkt u meteen in uw energierekening!

Goede vloerisolatie is een echte must voor iedere woningeigenaar

Bij het installeren van isolatiematerialen worden vloeren meestal over het hoofd gezien. Dat komt omdat de isolatie van daken en muren van huizen vaak meer voor de hand ligt. Energieverlies in gebouwen vindt echter vooral plaats via de vloeren, dus optimale vloerisolatie is essentieel om de maximale energie-efficiëntie en het innerlijke comfort in huis te waarborgen. De voordelen van het aanbrengen van hoogstaande vloerisolatie is gelijk te merken. Het leidt tot een vermindering van energieverlies en daarbij tot een aantoonbare besparing van de energiekosten. En dat alles door een grondige inspectie van de vloeren van uw huis en die vervolgens te laten isoleren. Er zijn verschillende soorten isolatie beschikbaar die variëren in kosten. Een specialist kan u hierover adviseren.

Schakel een goed isolatiebedrijf in voor uw woning

Het isoleren van de vloer merkt u gelijk en zal het woonplezier vergoten. Een isolatiebedrijf zoals Van de Bunt Isolatietechniek B.V. is een ervaren speler binnen de wereld van isolatie. Zij meten de vloertemperatuur en vergelijken die met de kamertemperatuur om te beoordelen of u last heeft van koude straling. De isolatiemonteurs van Van de Bunt Isolatietechniek B.V. gaan vervolgens grondig te werk. Openingen tussen vloeren en plinten worden gecontroleerd en afgedicht om tocht te verminderen. Zo heeft u een lekker warm huis of bedrijfspand met een aangename temperatuur.

Hofkens heeft totaaloplossingen op schoonmaak gebied

Hofkens HIG is al jarenlang actief als schoonmaakbedrijf. Inmiddels voeren honderden professionele Allesreiniger schoonmaakwerkzaamheden uit voor bedrijven door heel Nederland in verschillende branches. Met Hofkens HIG hoeft u zich geen zorgen te maken over vieze bedrijfsruimtes. Wij nemen al uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen. Wat zijn de voordelen van Hofkens HIG? Lees het hier!

Werkomgevingen van Hofkens HIG

Bent u op zoek naar reguliere schoonmaak in Den Bosch? Of reguliere schoonmaak in Tilburg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want reguliere schoonmaak is een van onze belangrijkste diensten. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfspand er uitstekend uitziet. Want een schoon bedrijfspand is het gezicht van uw bedrijf. En is belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf. Met Hofkens HIG hoeft u nooit meer bang te zijn voor vieze bedrijfsruimtes. Wij nemen al uw schoonmaakwerkzaamheden zorgeloos uit handen. Wij werken voor diverse bedrijven zoals onder andere voor onderwijs-, zorginstellingen en kantoorpanden. 

Waarom de keuze voor Hofkens HIG?

Met Hofkens HIG bent u verzekerd van een schone werkomgeving. Wij staan voor kwaliteit en veiligheid. Dit is terug te vinden in onze medewerkers. Onze medewerkers zijn goed opgeleid. Zij beschikken over veel kennis in het schoonmaken in diverse omgevingen. Hier staat de hygiëne voorop. De Allesreinigers werken zeer zorgvuldig en zorgen ervoor dat alles weer schoon wordt. Wij beschikken over verschillende certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, SSVV en VCA**. Zo weet u zeker dat u krijgt te maken met experts op het gebied van schoonmaak.

Specialistisch schoonmaakbedrijf

Hofkens HIG heeft jarenlang ervaring opgedaan in de schoonmaakbranche. Dit doen we voor bedrijven in verschillende sectoren. Wij hebben de juiste scholing voor onze medewerkers hoog in het vaandel staan. Dit is ook terug te zien in het werk wat wij afleveren. Want voor onze medewerkers is geen schoonmaakklus te veel. Hofkens HIG is dé partij voor al uw schoonmaak zorgen. Onze medewerkers zijn experts op het gebied van hygiëne en veiligheid. Wij zorgen ervoor dat al uw schoonmaakwerk zorgeloos uit handen worden genomen. 

Met Hofkens HIG heeft u alle schoonmaakwerkzaamheden onder één dak. Bij ons kunt u altijd terecht. Wij zijn niet alleen een schoonmaakbedrijf in Tilburg, maar ook een schoonmaakbedrijf in Den Bosch. Bent u nieuwsgierig naar ons geworden? Wilt u meer informatie weten over al onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Voor meer info : https://hofkenshig.nl

Is Het Jouw Beurt Om Te Leiden?

Potentiële leiders moeten op zo’n manier ontwikkeld en grootgebracht worden om klaar te zijn voor hun tijd om te schitteren! Hoe kunnen we verwachten van iemand dat die klaar is voor alle uitdagingen en vaardigheden die echte leiders nodig hebben om een betekenisvol verschil te maken, ten goede, aangezien er niet zoiets als een geboren leider bestaat, maar goede leiders eerder gemaakt moeten worden?

Als je hoopt om een kwaliteitsvolle leider te worden, moet je willen wachten, tot het jouw beurt is, zodat je van andere kan leren en de beste die je kunt zijn worden! Met dat in het achterhoofd, zal dit artikel je kort proberen onderzoeken en uitleggen wat dat inhoudt en waarom het een verstandige aanpak en verplichting is. 

1. Trendsetter; tijdig; denkproces; grondig: Jouw beurt afwachten, betekent niet om een kloon te worden van anderen, maar meer om te leren van, en de voordelen van hun ervaringen, expertise, oordelen en wijsheid te leren! Je moet eerder ervoor zorgen dat je een trendsetter wordt, die een kwaliteit, denkproces heeft en grondig wil zijn, en problemen aanpakt, zowel wijs als op een tijdige, goede manier!

2. Integriteit; ideeën, verbeelding, ideologie: als iemand geen volledige integriteit heeft, zullen anderen, over het algemeen dat individu niet geloven, of geen vertrouwen in hem hebben! Je ideeën moeten relevant, duurzaam zijn en met een verbeelding die motiveert en inspireert aangebracht worden, terwijl de ideologie in lijn ligt met die van je organisatie! 

3. Motivaties; motiveer, merk maken: Wil je, met de volste objectieve introspectieve, je persoonlijke motivaties overwegen en onderzoeken, om een leider te zijn en ervoor zorgen dat ze gefocust zijn om het gemeenschappelijk goed te dienen, in plaats van een persoonlijke agente, en/of zelfinteresse? Als leiders diep zorg dragen, en ervoor gaan inspireren en motiveren ze over het algemeen anderen, op een positieve manier! Hoe zal je verder gaan, om je punt te maken voor het goede?

4. Empathie; energie; nadruk; excellentie, verrijk: Kwaliteitsleiderschap moet gebaseerd zijn op focus en oprechte empathie, als iemand een echt verschil voor het goede wil maken! Deze opstelling van relevante energie, met de nadruk op de zoektocht naar excellentie en doelen, prioriteiten en het gemeenschappelijk goed aanpakken zal bestandsdelen verrijken en d e mogelijkheden optimaliseren.

Positieve Pscychologie Instituut

Voor meer info : https://www.ivpp.nl/situationeel-leiderschap/

Opslagruimte? Ja natuurlijk!

Leven zonder een opslagruimte (klik hier voor de website) is lastig als je een persoon bent met ontzettend veel spullen. De boekenkasten puilen uit, elk denkbaar oppervlak in huis is overspoeld met papieren, boeken, beeldjes, speeltjes, en tig andere dingen. Elke dag struikel je bijna weer over dat vervloekte tafeltje en elke verjaardag komen er steeds meer dingen bij. Het huis wordt te krap, je begint je claustrofobisch te voelen en de frustraties groeien. Al deze problemen kunnen eenvoudig met een opslagruimte opgelost worden. Het is toch logisch? Als er te veel spullen in huis zijn zullen ze ergens anders opgeslagen moeten worden.

Het gevoel na aanschaf van een opslagruimte

Dan heb je eindelijk die stap gezet om een opslagruimte aan te schaffen en alle overbodige rommel in het huis daarin op te slaan. Je loopt door de woonkamer zonder ook maar een keer voorzichtig te hoeven zijn met waar je je voet neerzet. Je zoekt naar een bepaald document op je bureau en je vindt het in één keer in plaats van een zoektocht van minstens een half uur. Alle spullen in huis zijn heerlijk georganiseerd en opgeruimd. Allemaal door die ene opslagruimte. In die opslagruimte liggen nu alle dingen die je niet dagelijks nodig hebt maar ook niet kunt weggooien. Alle opblaasbandjes en surfplankjes die toch pas in de zomer nodig zijn als je weer lekker naar het strand kunt gaan om te zwemmen en te zonnen. De hele verzameling boeken die elk jaar weer groter wordt en er bijna voor zorgde dat de boekenkast van ellende uit elkaar viel.

Maria Blok, een tevreden klant

Achteraf gezien ben ik ontzettend blij met de beslissing om een opslagruimte aan te schaffen. Ik woon in de stad in een klein, maar knus huisje. Het probleem van zo’n huis is dat er op gegeven moment gewoon geen ruimte meer over is. Je wordt gek van de creatieve oplossingen die je moet verzinnen om dat ene bordspel, dat bijna nooit gebruikt wordt, in die toch al uitpuilende kast te proppen. Daarom was zo’n opslagruimte een verlichting van al die zorgen, al die spullen die je toch maar eens in het jaar nodig hebt, gewoon opgeborgen in een opslagruimte in de buurt. Heerlijk!

Voor meer info :

Kiezen tussen arbodiensten

Ik heb nu al ongeveer 2 maanden een werknemer thuis zitten en hij is niet meer aan het werk te krijgen. Omdat ik een jaar geleden een eigen bedrijf ben begonnen is dit de eerste keer dat ik te maken krijg met een bedrijfsarts van een arbodienst. Normaal gesproken had ik nooit problemen met de desbetreffende werknemers alleen nadat hij 2 maanden geleden last had van zijn rug heeft niemand meer iets van hem vernomen en reageert hij niet op telefoontjes en brieven. Daarom wil ik graag en van de vele arbodiensten inschakelen. Ik wil dat het goed gebeurd en dat niet iemand hard wordt aangepakt. Ik wil het gewoon goed regelen zodat ze niks van me kunnen zeggen. Ik wil wel eerst wat verschillende bedrijven vergelijken zodat ik zeker weet wat de beste is. Ik wil namelijk wel een goed en betrouwbaar bedrijf zodat alles goed geregeld wordt. Ook vind ik het wel fijn als het niet al te duur is aangezien ik mijn bedrijf nog aan het opbouwen ben.

 

de Arbomakelaar

Ik was dus aan het zoeken naar een arbodienst. Er waren er zo veel dus ik wist echt niet wat een goeie was en wat niet. Aangezien het ook mijn eerste keer is in aanraking met arbodiensten weet ik ook echt niet welke ik moet kiezen aangezien ik er totaal geen verstand van heb. Ik kwam toen ik er bijna klaar mee was terecht op de website van de arbomakelaar. Dit is een bedrijf wat verschillende arbodiensten vergelijkt en dan een top zoveel maakt uit alle resultaten zodat je altijd een goede arbodienst hebt. Ik heb nu een goede bedrijfsarts gevonden en ben erg blij met de arbomakelaar aangezien ik anders echt geen keuze had kunnen maken denk ik. Als ik weer eens een arbodienst nodig heb ga ik zeker weer naar de arbomakelaar.

 

Voor meer info :

COREP Excel XBRL

COREP Excel XBRL komt steeds vaker voor bij bedrijven dat vaak financiële rapporten moet aanleveren bij officiële instanties. Wat is COREP Excel XBRL eigenlijk en waarom word het gebruikt?

Als je in het financiële sector werkt weet je vast wel wat het is en anders heb je er waarschijnlijk nooit van gehoord. In deze artikel gaan we zo goed mogelijk uitleggen wat COREP Excel XBRL nou eigenlijk is. Lees dus gerust verder als je er meer over wilt weten.

COREP XBRL

COREP is een rapport dat sommige bedrijven verplicht moeten aanleveren. Vroeger konden bedrijven vaak zelf kiezen hoe ze de COREP rapporten aanleverden maar dit is nu anders. Nu zijn bedrijven verplicht om de COREP rapporten in XBRL aan te leveren. Het probleem hierbij is alleen dat de meeste bedrijven geen XBRL gebruiken maar Excel.

Excel

Excel is een software van Microsoft dat vaak gebruikt word voor het opstellen van financiële rapporten. In Excel kun je heel veel doen en het is makkelijk om ermee leren om te gaan. Het is zo gebruiksvriendelijk dat de meeste berijven het gebruiken voor het maken van COREP rapporten. Wanneer ze het moeten aanleveren maken ze dan gebruik van COREP Excel XBRL. Dit betekent dat de COREP van Excel wordt omgezet naar XBRL.

Voor meer informatie kun je de onderstaande websites bezoeken.

Voor meer info :

Afscheid collega

Op de website van Jilster ga ik een tijdschrift maken voor afscheid collega. Natuurlijk is het niet leuk om afscheid te moeten nemen van een collega omdat die ergens anders wilt gaan werken. Maar omdat hij samen met mij op een afdeling werkte, en de sfeer altijd goed en gezellig was, wil ik hem graag een origineel cadeau geven. Ik wist nog helemaal niet wat voor een cadeau ik hem wilde geven dus ben ik op internet gaan zoeken. In deze blog leg ik uit hoe ik alles heb gevonden en hoe mijn collega het cadeau vond.

Googelen op afscheid collega

Aangezien ik eerst wilde weten wat er allemaal voor leuks op internet stond, ben ik gaan Googelen op afscheid collega. Als je dit zoekt kom je de meest vreemde dingen tegen van A tot Z. Vaak zie je dingen voorbij komen als een gedicht, een foto of een heel gek cadeau. Maar ik kwam op de site van Jilster. Op de site van Jilster stond dat je een eigen tijdschrift of magazine kunt maken. Het idee sprak me aan en het is ook erg origineel.  Er stond direct een titel met daarop dat je het afscheid van een collega onvergetelijk kunt maken. Dat door tijdschrift te maken. Je kunt het tijdschrift in hun systeem zelf helemaal ontwerpen. Zo kun je het dus erg persoonlijk maken. Zoals met foto’s die tijdens zowel werktijd als vrije tijd gemaakt zijn. Maar ook leuke anekdotes van collega’s. Dit leek mij, maar ook mijn overige collega’s een heel goed idee.

Tijdschrift maken

Vervolgens zijn wij begonnen met het maken van het tijdschrift. Allereerst hebben wij alle anekdotes verzameld. Verhalen die mijn collega (die weggaat) en wij, of een andere collega, nooit meer zullen vergeten, en dat allemaal samengebundeld in een magazine. Daarnaast werden er niet alleen verhalen geschreven, maar werden er ook allemaal foto’s toegevoegd met alle leuke momenten die zijn vastgelegd. Het zou dus in ieder geval helemaal vol komen te staan.

Het tijdschrift was al snel af en wij hebben het tijdens het afscheid van mijn collega gegeven. En hij was er heel blij mee en vond het erg leuk om de onvergetelijke verhalen van op de werkvloer samengebundeld te hebben in een tijdschrift van Jilster.

Afscheid collega? Dan raad ik jou Jilster aan!

 

Voor meer info :