De pannetjes worden nat? Dat klinkt als een daklekkage!

Hartstikke vervelend natuurlijk! Maar niet meer dan nodig dankzij de specialisten van Dakonderhoud Nederland.Een daklekkage komt regelmatig voor en dit wilt u uiteraard zo snel mogelijk oplossen. Door dakpannen te hergebruiken kunt u besparen op de renovatiekosten. Laat dampdoorlatende folie aanbrengen of nieuwe panlatten monteren door Dakonderhoud Nederland. Zijn uw dakpannen zo ver beschadigd dat deze vervangen moeten worden? Kies dan voor een goedkope variant in de vorm van geglazuurde pannen of edelen engobe dakpannen. De dakpannen zijn duurzaam en zorgen er ook nog eens voor dat ze vele jaren meegaan.

Is uw bitumen dak toe aan vervanging na een daklekkage?

Hoe weet u eigenlijk of uw dak aan vervanging toe is. U wilt liever niet blijven wachten tot u een keer een lekkage heeft. Na vele regenbuien kan een daklekkage helaas snel ontstaan. Het eerste waar u aan denkt is om dit te repareren. Bent u eigenaar van een oud dak? Dan is een snelle reparatie vaak niet de slimste keuze. Dit omdat het probleem groter is dan enkel een lekkage. Het vervangen van de gehele dakbedekking is vaak prioriteit. Dakonderhoud Nederland maakt gebruik van duurzame oplossingen; een voordeel wat u op de lange termijn eenvoudig terugverdient. Laat u ontzorgen en ontvang advies op maat voor uw bitumen dak!

Laat uw daklekkage opsporen met geavanceerde apparatuur

Niemand zit te wachten op een lekkage. Het vervelende is dat een lekkage ook niet op u wacht. En dan moet deze zo snel mogelijk worden verholpen! Schakel hiervoor een specialist in met meer dan veertig jaar aan ervaring. Dakonderhoud Nederland gaat tijdens het opsporen en repareren secuur te werkt. Er wordt gebruik gemaakt van gecertifieerde materialen. Dit biedt u een optimaal resultaat en zo weinig mogelijk overlast. Uw daklekkage is binnen de kortste keren verholpen! Wat voor type dak u ook heeft, in vele gevallen kan de specialist het verhelpen. Wilt u zo lang mogelijk genieten van het gerepareerde dak? Om lekkages te voorkomen wordt er geadviseerd regelmatig onderhoud uit te laten voeren op uw dak.

Voor meer info :

Kies voor een expert bij het Chip tunen van Duitse auto’s

Duitse automerken zitten technisch goed in elkaar en hebben goede prestaties. Daardoor zijn ze erg populair. In de afgelopen jaren zijn automotoren technisch steeds ingewikkelder geworden. Er wordt meer en meer elektronica in moderne auto’s verwerkt en daar kunt u uw voordeel mee doen! Chiptuning voor uw BMW bijvoorbeeld. Dat laat u natuurlijk uitvoeren door een bedrijf dat ervaren is met het chip tunen van Duitse auto’s. Chip Performance werkt hoofdzakelijk met Duitse automerken en kan de prestaties van uw BMW aanzienlijk verbeteren door het motormanagementprogramma van uw auto scherper af te stellen.

Beter motormanagement door chiptuning voor BMW, Volkswagen en andere Duitse merken

Veel ervaring met het chiptunen van Duitse auto’s, dat heeft Chip Performance. Geef uw Audi, BMW of Mercedes een boost met een chiptuning van Chip Performace. Chiptunen wordt in de auto-industrie vaak toegepast. Op het moment dat een nieuwe auto van de band rolt, zijn er beperkingen in de motor aangebracht om de voldoen aan verschillende richtlijnen op het gebied van milieu en prestatie. Omdat natuurlijk geen enkele autofabrikant het risico wil lopen op een claim, zijn de parameters van deze beperkingen erg ruim ingesteld. Vaak veel meer dan wettelijk verplicht is. Kijk vooral eens op de website en kom erachter wat chiptuning voor uw auto kan doen!

Prestatiewinst dankzij chiptuning voor Duitse merken als BMW, Audi & Mercedes

Een nieuw snufje in Duitse auto’s is een motormanagementprogramma. Dit programma zorgt ervoor dat de auto bijvoorbeeld niet teveel brandstof gebruikt. Deze normen zijn vaak erg ruim afgesteld en deze laat u optimaliseren door chiptuning. Chiptuning van uw BMW, Volkswagen of Mercedes kan u al gauw 30% meer vermogen, en 10% aan brandstofbesparing opleveren. U krijgt een ruime dienstverlening voor BMW en andere moderne auto’s bij Chip Performance. De motor wordt altijd zo afgesteld dat de prestatieverbetering binnen de gestelde marge blijft. Neem vooral contact op voor een indruk van de kosten en wat chiptuning voor uw auto kan betekenen.

 

Voor meer info :

Is Het Jouw Beurt Om Te Leiden?

Potentiële leiders moeten op zo’n manier ontwikkeld en grootgebracht worden om klaar te zijn voor hun tijd om te schitteren! Hoe kunnen we verwachten van iemand dat die klaar is voor alle uitdagingen en vaardigheden die echte leiders nodig hebben om een betekenisvol verschil te maken, ten goede, aangezien er niet zoiets als een geboren leider bestaat, maar goede leiders eerder gemaakt moeten worden?

Als je hoopt om een kwaliteitsvolle leider te worden, moet je willen wachten, tot het jouw beurt is, zodat je van andere kan leren en de beste die je kunt zijn worden! Met dat in het achterhoofd, zal dit artikel je kort proberen onderzoeken en uitleggen wat dat inhoudt en waarom het een verstandige aanpak en verplichting is. 

1. Trendsetter; tijdig; denkproces; grondig: Jouw beurt afwachten, betekent niet om een kloon te worden van anderen, maar meer om te leren van, en de voordelen van hun ervaringen, expertise, oordelen en wijsheid te leren! Je moet eerder ervoor zorgen dat je een trendsetter wordt, die een kwaliteit, denkproces heeft en grondig wil zijn, en problemen aanpakt, zowel wijs als op een tijdige, goede manier!

2. Integriteit; ideeën, verbeelding, ideologie: als iemand geen volledige integriteit heeft, zullen anderen, over het algemeen dat individu niet geloven, of geen vertrouwen in hem hebben! Je ideeën moeten relevant, duurzaam zijn en met een verbeelding die motiveert en inspireert aangebracht worden, terwijl de ideologie in lijn ligt met die van je organisatie! 

3. Motivaties; motiveer, merk maken: Wil je, met de volste objectieve introspectieve, je persoonlijke motivaties overwegen en onderzoeken, om een leider te zijn en ervoor zorgen dat ze gefocust zijn om het gemeenschappelijk goed te dienen, in plaats van een persoonlijke agente, en/of zelfinteresse? Als leiders diep zorg dragen, en ervoor gaan inspireren en motiveren ze over het algemeen anderen, op een positieve manier! Hoe zal je verder gaan, om je punt te maken voor het goede?

4. Empathie; energie; nadruk; excellentie, verrijk: Kwaliteitsleiderschap moet gebaseerd zijn op focus en oprechte empathie, als iemand een echt verschil voor het goede wil maken! Deze opstelling van relevante energie, met de nadruk op de zoektocht naar excellentie en doelen, prioriteiten en het gemeenschappelijk goed aanpakken zal bestandsdelen verrijken en d e mogelijkheden optimaliseren.

Positieve Pscychologie Instituut

Voor meer info : https://www.ivpp.nl/situationeel-leiderschap/

Een duurzame manier om kraantjeswater te filteren

Bent u op zoek naar een bedrijf dat kraantjeswater op een duurzame manier kan filteren? De watermaatschappijen kunnen lang niet alle schadelijke stoffen uit het water halen. Door het aanschaffen van een drinksysteem bij bijvoorbeeld Aqua Claro bent u verzekerd van schoon drinkwater. Door het gebruik van zo’n drinksysteem wordt het water wel 99% schoner! U kunt er ook voor kiezen om een waterontharder te kopen. Dit houdt in dat er geen sprake meer is van kalk in het water. In kraantjeswater dat u nog moet filteren zit namelijk een bepaalde hoeveelheid kalk. Door deze kalk eruit te halen houdt u zacht water over. Uw kopjes koffie en thee gaan er lekkerder van smaken en het is ook nog eens beter voor uw huid!

Gegarandeerd schoon water na kraantjeswater filteren

Veilig water drinken is erg belangrijk en waar u ook vanuit wilt kunnen gaan. Profiteer van extra garantie van Aqua Claro. Het filteren van kraantjeswater is niet alleen goed voor de gezondheid, maar is ook goed voor de portemonnee! U heeft met een drinkwatersysteem mineraalwater in huis. Hierdoor is het niet meer nodig om mineraalwater inde supermarkt te kopen. Een ander groot voordeel is dat gefilterd kraantjeswater beter is voor uw gezondheid. Het bevat namelijk nog veel onzichtbare schadelijke stoffen. Watermaatschappijen zijn niet in staat om alle schadelijke stoffen uit het drinkwater te filteren. Naast drinkwatersystemen heeft u bij Aqua Claro ook de mogelijkheid om een waterontharder te kopen. Deze ontkalkt het kraantjeswater wat beter is voor uw huishoudelijke apparaten én uw gezondheid.

Kraantjeswater filteren is gemakkelijker dan ooit

Vindt u energiezuinig filteren van kraantjeswater ook belangrijk? Door de verschillende drinkwatersystemen die zij aanbieden is er voor elke situatie een oplossing. Met een drinkwatersysteem wordt kraantjeswater gefilterd in een handomdraai. Door het filteren van het kraantjeswater wordt al het onzichtbare vuil dat zich nog in het water bevindt eruit gehaald. Watermaatschappijen kunnen namelijk niet alles uit het water filteren. Daarnaast kunt u ook kiezen voor het kopen van een waterontharder. Deze zorgt ervoor dat al de kalk uit het kraantjeswater wordt gefilterd. Dit maakt uw drankjes lekkerder en is ook nog eens gezonder voor de huid.

Voor meer info :

Hoe drukt de specialist op ChromaLuxe?

ChromaLuxe is dé manier om een kunstwerk af te drukken. Weet u niet wat het resultaat hiervan is? Dan is het goed wat meer te weten over het medium. ChromaLuxe is met name geschikt voor toepassingen in de fotografie, met name de kunstfotografie. Door op deze manier bepaalde afbeeldingen af te drukken, ontstaat er ongekende kwaliteit voor foto’s en kunstwerken. Zo’n print geeft haast een driedimensionaal effect, omdat de afbeelding op het oppervlak wordt aangebracht, zonder het er echt op te drukken. ChromaLuxe afdrukken zorgt vaak voor een erg scherp resultaat en de kunstwerken en foto’s hebben dan ook een prachtig uiterlijk. Waar kunt u dit laten doen? Re-Art is dé specialist die u zoekt.

Specialist in afdrukken van kunst op ChromaLuxe levert uitstekende kwaliteit en service

Wilt u een foto of een kunstwerk afdrukken op ChromaLuxe? Dan kiest u voor een echte specialist. Dan bent u er namelijk van verzekerd dat deze dit op een vakkundige manier doet. Bij Re-Art, specialist in het reproduceren van kunstwerken, wordt altijd hoogwaardig werk geleverd. Zo ziet de specialist er altijd op toe dat de juiste kwaliteit wordt geleverd (hoog kleurbereik, waterbestendigheid en krasbestendigheid), dat het driedimensionaal effect wordt gewaarborgd én dat uw kunstwerk duurzaam wordt gedrukt. Daarnaast levert de specialist een persoonlijke service. Dat betekent dat u ook terecht kunt voor persoonlijk advies over de afdruktechniek, zoals ChromaLuxe, die het beste bij uw werk past. Zo komt uw creatie altijd echt tot zijn recht.

Specialist biedt diverse afdrukmogelijkheden, zoals ChromaLuxe en Giclée

Wist u dat u Re-Art niet alleen kunt inschakelen voor het Chromaluxe afdrukken? De gespecialiseerde medewerkers van Re-Art zijn u ook van dienst met diverse andere afdrukmogelijkheden. Zo kunt u ook kiezen voor het laten afdrukken van afbeeldingen en foto’s op Giclée en Diasec. Al deze manieren bieden de mogelijkheid kunstwerken en foto’s op hoogwaardige manier te reproduceren, zonder dat de kwaliteit van foto’s of kunstwerken erop achteruit gaat. U ontvangt dus afdrukken die qua kwaliteit niet onder doen voor het origineel, maar toch veel langer meegaan. Drukt u binnenkort ook uw kunstwerken en foto’s af met ChromaLuxe, Giclée of één van de andere afdrukmogelijkheden van de specialist?

Voor meer info :

Voor opslag van inboedel kunt u bij een verhuisbedrijf in de buurt van Gouda terecht

Tijdens de verbouwing van uw huis kunnen veel spullen al snel in de weg staan. Daar is echter een oplossing voor. Laat uw inboedel opslaan bij een professioneel verhuisbedrijf vlakbij Gouda zoals Willemse Verhuizingen. Niet alleen tijdens verbouwingen is een opslag voor uw inboedel, of een gedeelte daarvan, een goede uitkomst. Ook wanneer uw inboedel niet meer in uw huis past of wanneer u gaat verhuizen, maar niet alles in één keer over kunt of wilt brengen naar het nieuwe huis. Het verhuisbedrijf in de buurt van Gouda kan zelfs de spullen die u op wilt slaan komen halen en weer bij u thuis terugbrengen als u dat wenst.

Kantoormeubilair laten verhuizen door een specialistisch verhuisbedrijf nabij Gouda

In tijde van groei neemt u als ondernemer meer mensen aan. Op een gegeven moment is uw huidige kantoor ovl en zult u moeten verhuizen naar een ander pand. Het is daarom verstandig om hiervoor een specialist in te schakelen. U wilt natuurlijk geen kostbare tijd verspillen tijdens een verhuizing. Het verhuisbedrijf Willemse Verhuizingen in de buurt van Gouda is zo’n specialist. Door de jarenlange ervaring in het verhuizen, demonteren en monteren van kantoormeubilair bent u ervan verzekerd dat de meubels deskundig naar het nieuwe bedrijfspand worden gebracht. Deze worden de locatie netjes op de nieuwe plek gezet.  Binnen een mum van tijd is uw bedrijf klaar om door te werken op de nieuwe locatie.

Een ervaren verhuisbedrijf in de omgeving van Gouda

Verhuisplannen? Het is verstandig om een professioneel verhuisbedrijf nabij Gouda in te schakelen voor uw verhuizing. Uw spullen worden geheel volgens wens verhuisd. Geeft u het inpakken van uw spullen graag uit handen? Of wilt u dit liever zelf doen/ Bij Willemse Verhuizingen is het allemaal mogelijk. Niet alleen particulieren kunnen gebruikmaken van het verhuisbedrijf in Gouda, maar ook bedrijven kunnen profiteren van het gemak van dit verhuisbedrijf. Door in zee te gaan met een specialist bent u ervan verzekerd dat uw spullen goed worden verpakt en veilig aankomen op de plaats van bestemming. Naast verhuizingen kunt u bij Willemse Verhuizingen ook terecht voor opslag en transport van goederen.

Voor meer info :

Kies voor duidelijke reclame en laat het in groot formaat printen!

Wanneer u echt duidelijk een boodschap wil overbrengen is het verstandig om eens te kiezen voor groot formaat drukwerk! Helaas vergt het printen in groot formaat wel wat werk. U kunt niet op een knopje drukken en resultaat verwachten. Voor dergelijk drukwerk heeft u dan ook een bedrijf nodig met gespecialiseerde apparatuur. En dat vindt u bij de professionals van GraphicWorld. Een bedrijf met een uitstekende, en vooral complete service. Met name voor ondernemingen in de Retail marketing is GraphicWorld de ideale partner. Heeft u promotiemateriaal voor buiten of voor binnen nodig? Kies dan uit een groot assortiment aan speciale materialen waarop u uw drukwerk uit kunt laten voeren.

Verschillende soorten aan groot formaat drukwerk mogelijk U wilt uw bedrijf een keer echt in spotlight zetten en kiest voor groot formaat drukwerk. Maar wat komt daar allemaal bij kijken? En wat wilt u eigenlijk bedrukken? Wilt u posters laten maken of een bord laten bedrukken? Bent u op zoek naar stickers voor ramen en vloeren? En wilt u dit dan in groot formaat laten printen voor binnen of voor buiten? Weet u wat? Neem eens contact op met de specialisten bij GraphicWorld. Hier vindt u alles dat u nodig heeft voor printen in groot formaat. En dat ook nog eens op vrijwel ieder denkbaar oppervlak. Dus ook als u het nog niet helemaal zeker weet kunt u zich laten informeren door de professionals van GraphicWorld.

Groot formaat drukwerk via een ontwerp dat helemaal aansluit bij uw wensen Wanneer u een juiste partner zoekt voor het maken van promotiemateriaal, vindt u het belangrijk dat deze goed werk levert en rekening houdt met uw eisen. Dit is prettig wanneer u bijvoorbeeld reclame wilt maken voor uw winkel. Printen op groot formaat, en op verschillende ondergronden, is geen gemakkelijke klus. En dit wordt nog verder bemoeilijkt omdat u natuurlijk zelf het beste weet wat u met uw bedrijf wilt uitstralen. Zet dat maar eens in een ontwerp! Gelukkig kunt u dan terecht bij GraphicWorld, een specialist die echt met u meedenkt. Uw wordt zelf volledig betrokken bij het ontwerp en de productie gebeurt aan de hand van specialistische, high-tech apparatuur.

Voor meer info :

Opslagruimte? Ja natuurlijk!

Leven zonder een opslagruimte (klik hier voor de website) is lastig als je een persoon bent met ontzettend veel spullen. De boekenkasten puilen uit, elk denkbaar oppervlak in huis is overspoeld met papieren, boeken, beeldjes, speeltjes, en tig andere dingen. Elke dag struikel je bijna weer over dat vervloekte tafeltje en elke verjaardag komen er steeds meer dingen bij. Het huis wordt te krap, je begint je claustrofobisch te voelen en de frustraties groeien. Al deze problemen kunnen eenvoudig met een opslagruimte opgelost worden. Het is toch logisch? Als er te veel spullen in huis zijn zullen ze ergens anders opgeslagen moeten worden.

Het gevoel na aanschaf van een opslagruimte

Dan heb je eindelijk die stap gezet om een opslagruimte aan te schaffen en alle overbodige rommel in het huis daarin op te slaan. Je loopt door de woonkamer zonder ook maar een keer voorzichtig te hoeven zijn met waar je je voet neerzet. Je zoekt naar een bepaald document op je bureau en je vindt het in één keer in plaats van een zoektocht van minstens een half uur. Alle spullen in huis zijn heerlijk georganiseerd en opgeruimd. Allemaal door die ene opslagruimte. In die opslagruimte liggen nu alle dingen die je niet dagelijks nodig hebt maar ook niet kunt weggooien. Alle opblaasbandjes en surfplankjes die toch pas in de zomer nodig zijn als je weer lekker naar het strand kunt gaan om te zwemmen en te zonnen. De hele verzameling boeken die elk jaar weer groter wordt en er bijna voor zorgde dat de boekenkast van ellende uit elkaar viel.

Maria Blok, een tevreden klant

Achteraf gezien ben ik ontzettend blij met de beslissing om een opslagruimte aan te schaffen. Ik woon in de stad in een klein, maar knus huisje. Het probleem van zo’n huis is dat er op gegeven moment gewoon geen ruimte meer over is. Je wordt gek van de creatieve oplossingen die je moet verzinnen om dat ene bordspel, dat bijna nooit gebruikt wordt, in die toch al uitpuilende kast te proppen. Daarom was zo’n opslagruimte een verlichting van al die zorgen, al die spullen die je toch maar eens in het jaar nodig hebt, gewoon opgeborgen in een opslagruimte in de buurt. Heerlijk!

Voor meer info :

Vloerverwarming laten leggen door ware vakman of -vrouw

Wilt u vloerverwarming laten leggen? Schakel dan een ware vakman of -vrouw in en wees verzekerd van het beste resultaat. Vloerverwarming laten leggen is altijd een goed idee, zeker wanneer u het snel koud heeft. Vloerverwarming verhuis uw woning optimaal. U zult bovendien nooit meer kouden voeten hebben, want ook de vloer is altijd warm, in tegenstelling tot wanneer uw huis door centrale verwarming wordt verwarmd. Ook is het een heel gezonde manier om uw woning te verwarmen. Er zijn verschillende manieren om vloerverwarming te laten leggen. Een voorbeeld is het infrezen van vloerverwarming. De aanleg van vloerverwarming is vrij lastig. Daarom is het te allen tijde verstandig om deze te laten leggen door een specialist. Deze weet precies wat hij moet doen.

Vloerverwarming infrezen: wat is dat eigenlijk precies?

Professioneel vloerverwarming aanleggen kan onder meer door infrezen. Deze klus kunt u soms beter niet zelf uitvoeren. U kunt het laten leggen van vloerverwarming uitbesteden aan een specialist. Zo kan deze de vloerverwarming infrezen. Ondanks dat is het natuurlijk wel handig als u weet wat dat infrezen nu precies inhoudt. Dit is vrij eenvoudig. De vloerwarming wordt ingefreesd in een cementdekvloer. Eerst wordt deze vloer aangelegd. Als deze genoeg is uitgehard, kan men sleuven voor de vloerverwarming maken. Hierdoor is een verhoging niet nodig. De slangen liggen namelijk vrij hoog wat ervoor zorgt dat de vloer sneller opwarmt. Een goede tip is om te kiezen voor vezelversterking in uw cementdekvloer. Dit zorgt namelijk voor betere warmtegeleiding en daardoor zal uw vloer sneller op temperatuur zijn. Ook zullen er minder krimpscheuren ontstaan en is de vloer slijtvaster.

Alles geregeld bij vloerverwarming laten leggen

Een vloerverwarming specialist heeft alles in huis om vloerverwarming goed aan te leggen. Zowel de kennis als over de gereedschappen. Vloerverwarming laten leggen is een flinke klus. Begin er zeker niet zelf aan om vloerverwarming te leggen. Dat besteedt u beter uit aan een specialist. Deze kan dit zeer vakkundig voor u regelen. Bovendien heeft een specialist alle materialen in huis om deze klus goed uit te voeren. U heeft bijvoorbeeld bevestigingsmateriaal, randisolatie, verdeler of pomp, buizen en reflectieolie (alleen als u kiest voor binden op metten) nodig. Een specialist heeft dit allemaal in huis. En uiteraard ook de varianten die voldoen aan alle kwaliteitsnormen. Ook zal de specialist eenvoudig kunnen bepalen op welke manier u de vloerverwarming kunt laten leggen: vloerverwarming infrezen in een cementdekvloer, binden op gegalvaniseerde netten of een noppenplaat systeem.

Voor meer info :

Contract niet verlengd: een adviseur biedt juridische bijstand

Als u contract niet wordt verlengd, heeft u soms hulp nodig. Een juridische adviseur kan hulp bij ontslag bieden. Een gespecialiseerd juridisch adviseur helpt u tijdens de gehele ontslagprocedure. Dat betekent dat u allereerst wordt voorzien van advies over uw rechten bij het ontslag. De adviseur bekijkt uw situatie en stelt dan een voorstel op. Belangrijk is het dat u niet meteen instemt met het ontslag, pas dan kunt u de beste mogelijkheden in uw situatie bekijken. Krijgt u bijvoorbeeld te maken met ontslag tijdens ziekte? Dan bekijkt de juridisch adviseur wat uw rechten zijn in die specifieke situatie.

Hulp bij ontslag door juridisch adviseur: beëindigen arbeidsovereenkomst

De dienstverlening van een juridisch kantoor is zeer uitgebreid. Zo is een ontslagvergoeding berekenen een van de diensten die ze bieden. En of u nu het juridisch adviesbureau voor eenmalig advies wilt inschakelen, bijvoorbeeld wanneer uw contract niet wordt verlengd, of u het juridisch adviesbureau voor een langere periode wilt inschakelen, bijvoorbeeld bij ontslag tijdens ziekte: het juridisch adviesbureau helpt u altijd waar dat nodig is. Bij ontslag staat er veel op het spel en iedere situatie is anders. Daarom hanteert een specialist op het gebied van juridisch advies en hulp bij ontslag altijd een persoonlijke aanpak, zodat altijd naar de beste oplossing wordt gezocht.

Hulp bij diverse ontslagredenen, zoals contract niet verlengd of ontslag tijdens ziekte

Bij ontslag kunt u soms even niet meer weten wat u moet doen en hulp nodig hebben. Een arbeidsjurist kan u adviseren. Er zijn namelijk diverse redenen voor ontslag te bedenken, en bij die diverse redenen heeft u ook verschillende rechten en plichten. Zo kan een jurist gemakkelijk voor u nagaan of de ontslagovereenkomst klopt en kan de jurist berekenen hoe hoog uw ontslagvergoeding is. Wordt uw contract niet verlengd? Dan is het verstandig met uw werkgever te bespreken onder welke voorwaarden u het contract laat eindigen. Krijgt u te maken met ontslag tijdens ziekte? Dan is het belangrijk te laten controleren of dat ontslag wettelijk mogelijk is. Ontslag is een ingewikkeld proces; schakel dus altijd hulp in bij ontslag van een professioneel juridisch adviseur, zodat u zeker weet dat uw rechten worden gewaarborgd en u uw plichten kunt uitvoeren.

Voor meer info :