Vinden nu
Image default
Dienstverlening

De voorbeeld betalingsherinnering

Voorbeeld betalingsherinnering aanpassen

Met een voorbeeld betalingsherinnering van Bill kunt u heel goed uit de voeten. De tekst kunt u heel simpel aanpassen naar uw eigen tekst. Deze vind u op de website van Bill. Uw in- en uitgaven bijhouden is zeer belangrijk. U moet uw debiteurenadministratie goed bij houden. Zo vaak mogelijk. Dan kunt u goed zien waar u nog recht op heeft. De nalatige debiteuren.. Moet u hard aanpakken. Soms zijn klanten niet van kwade wil. Men komt soms om in de papieren. Een herinnering kan dan uitkomst bieden.

Integreren in je administratie

Met de voorbeeld betalingsherinnering kun je heel makkelijk een professionele tekst creëren. Moet je je afvragen op welk moment je welke ingebrekestelling verstuurt. Na een bepaalde periode zul je een eerste aanmaning de deur uit moeten doen. Verstuur je er 1 of meerdere? Je moet niet op de e eerste aanmaning zetten dat het om de 1e gaat. Wanneer je debiteur je sommatie dan ontvangt en het is de eerste dan wacht hij op de tweede. Dus nooit je aanmaningen nummeren. Bij de laatste laatste aanmaning wel duidelijk er op zetten dat het om de laatste gaat. Voor de klant is het dan duidelijk dat er betaald moet worden.

Een incassobureau inschakelen

De voorbeeld betalingsherinnering kun je aanpassen en wettelijke rente toevoegen. Een ZZP-er kan niet teveel onbetaalde facturen tegelijk hebben. Bij teveel openstaande nota’s komt hij daardoor in de problemen. Je mag wettelijke rente bij de debiteur in rekening brengen. Dat kan al bij de eerste laatste herinnering. Blijft men ingebreke met het betalen van de factuur. Dan kan er een incassobureau ingeschakeld worden. Heeft nog geen betalingsherinnering verstuurd? Ook dan kunt u het incassobureau inschakelen. Met onze pre incasso service kunnen we uw degene die moet betalen alsnog manen.

X

Voor meer info : http://www.billincasso.nl/nl/voorbeeld-betalingsherinnering.html

Gerelateerde artikelen

De voordelen van een controle door een isolatiebedrijf merkt u gelijk in uw huishoudbudget

Versterk uw winkel

COREP Excel XBRL