Een specialist voor een kadaverkoeling en bewaarplaats voor eieren

Regelmatig wordt er binnen de agrarische sector gebruikgemaakt van een kadaverkoeling of een bewaarplaats voor eieren. Dit zijn dan ook handige hulpmiddelen wanneer u kippen runderen heeft. De bewaarplaatsen worden in eigen beheer gemaakt door een specialist in kadaverkoelingen genaamd KMB4U. Hierbij wordt het klimaat dan ook volautomatisch geregeld. Zodoende hoeft u zichzelf dan ook niet druk te maken over de temperatuur bij uw eieren. Maar ook voor een kadaverkoeling bent u bij dit gespecialiseerd bedrijf op het juiste adres, tevens verzorgen ze ook een uitstekende service wanneer er gebreke blijken te zijn.

Denk aan het milieu bij de aankoop van uw kadaverkoeling

Hecht u veel waarde aan een beter milieu? Kiest u ervoor om ook rekening te houden met de volgende generatie? Doe dat dan ook bij het kopen van een kadaverkoeling! Wanneer u in zee gaat met een gespecialiseerd bedrijf zoals KMB4U bent u verzekerd van het groene aspect. Het milieuaspect is dan ook van hoog niveau doordat er tegenwoordig door de specialisten binnen deze branche hier een uitkomst voor is gevonden. Bij een kadaverkoeling die te koop staat bij een professional wordt er als koelmedium koolwaterstof (propaan) gebruikt. KMB4u was dan ook de eerste die in Nederland een productie-unit op de markt heeft gezet met dit milieuvriendelijke gas. Zodoende bent u verzekerd van een groene aankoop, wanneer u kiest voor een kadaverkoeling bij deze aanbieder.

Hygiëne staat voorop bij een kadaverkoeling

En vele sectoren, en toch zeker binnen de agrarische sector, staat een goede hygiëne op de eerste plaats. Het is altijd vervelend als één van uw dieren overlijdt. Wat doet u met het karkas? En hoe kan dit op een hygiënische manier? Want met vochtig en warm weer gaat het rottingsproces een stuk sneller. Een kadaverkoeling kan voor u dan de uitkomst bieden. Dit specifieke product zorgt ervoor dat u het karkas hygiënisch kan bewaren. Binnen het aanbod dat te koop staat bij een gespecialiseerd bedrijf genaamd KMB4u bent u verzekerd van een kadaverkoeling van hoge kwaliteit.

Voor meer info :