De beste speakers voor uw computer

Hoe kiest u uw computerluidspreker?

Het geluid op computers wordt al heel lang verwaarloosd door de fabrikanten, die zich op dit punt vaak grote besparingen toestaan.

Gelukkig komt het idee om een PC met het juiste geluid aan te bieden langzaam op gang, maar in de tussentijd, en afhankelijk van hoe u uw computer gebruikt (films kijken, naar muziek luisteren, gamen, etc.), kan het nodig zijn om te investeren in een luidspreker.
De soorten luidsprekers

Stereo 2.0

Ongetwijfeld de meest elementaire luidsprekerkits, het bestaat over het algemeen uit twee modules die aan weerszijden van het scherm worden geplaatst.

Omdat de kwaliteit van de bas vaak lager is (tenzij je er natuurlijk een prijs op zet), is het meer dan genoeg om naar muziek te luisteren tijdens het werk, maar het is niet aan te raden voor het bekijken van films of spelletjes.

Stereo 2.1

Net als de vorige kit bestaat deze uit twee modules die aan weerszijden van het scherm zijn geplaatst, dit keer met een subwoofer. Het is daarom een model dat vaak gewaardeerd wordt door gamers of mensen die graag films kijken op computers.

Ook hier geldt echter dat er een bepaald bedrag moet worden geïnvesteerd om een duidelijk en krachtig geluid te verkrijgen.

Een ander nadeel is de ruimte die gewoonlijk wordt ingenomen door de subwoofer.

Omgeving 5.1 of 7.1

Het is de meest indrukwekkende van alle kits, omdat hij bestaat uit een centrale luidspreker, vier modules aan de zijkanten en/of achterkant van de computer en een subwoofer. Het is beter om het niet in een kleine kamer te installeren!

Het is over het algemeen de kit waar de geluidsweergave voor het bekijken van films of games het meest optimaal is, omdat het een volledige onderdompeling mogelijk maakt.

7.1 is op dit moment nog steeds vrij zeldzaam. Maar laten we eerlijk zijn, er zijn maar weinig mensen die zo’n geluid op hun computer nodig hebben. In veel gevallen loopt u het risico een fortuin uit te geven als een 5.1-spreker u meer dan tevreden zou hebben gesteld.

Bluetooth-luidsprekersysteem

Deze luidsprekers zijn niet noodzakelijkerwijs geschikt voor een kantoor, omdat hun primaire functie juist nomadisch is. Als ze het werk kunnen doen in het kader van het bekijken van films of spelletjes, zijn ze over het algemeen niet voor dit doel ontworpen en daarom is de weergave vaak verre van optimaal.

Als u dit type spreker echter nodig heeft (bijvoorbeeld om uw zwembadfeesten te organiseren), dan nodig ik u uit om onze speciale vergelijking te raadplegen.
De functionaliteiten

Als de verschillende soorten sprekers eenmaal zijn geïdentificeerd, moet nog worden vastgesteld welke belangrijke functies moeten worden onderzocht voordat ze worden aangeschaft.

De frequentie

Het is over het algemeen de frequentie, uitgedrukt in Hz, die de geluidskwaliteit zal bepalen, want het is hier dat we het vermogen kunnen waarnemen om geluiden getrouw te reproduceren, van de laagste naar de hoogste frequenties.

Het menselijk oor kan gemiddeld geluiden horen van 40 Hz (lage tonen) tot 20 kHz (hoge tonen). Het resultaat is dat hoe breder de frequentie van een luidspreker is, hoe nauwkeuriger en genuanceerder de geluidsweergave zal zijn. Dit is de reden waarom sommige sprekers tot 30.000 Hz kunnen gaan.

De kracht

Het vermogen wordt uitgedrukt in Watt RMS – of rms-vermogen – dat wordt berekend op basis van de kwaliteit, diameter en aantal luidsprekers in de luidspreker.

Let wel: een hoog RMS-vermogen garandeert geen geluidskwaliteit, maar alleen een significant geluidsvolume. Over het algemeen is het beter om minder krachtige, maar niet zoemende luidsprekers te hebben.

Concreet betekent dit dat als je alleen maar naar muziek op je computer moet luisteren, 5 tot 10 Watt RMS meer dan genoeg is. Voor het bekijken van films of spelletjes is 40 tot 50 Watt RMS welkom. Het is alleen aan te raden om tot 70 Watt RMS of hoger te gaan als je een echte muzikale sfeer wilt creëren voor de discussies (bijvoorbeeld voor een dansfeest). Het zijn over het algemeen de 5.1-luidsprekers die een dergelijk vermogen bieden.
De connectiviteit

Het is belangrijk om te controleren of de computer waarop u uw luidspreker wilt aansluiten, de vereiste aansluitingen heeft.

In het algemeen is voor 2.0 en 2.1 luidsprekers een analoge stereo-aansluiting (mini-jack type) voldoende.

Voor 5.1 en 7.1 luidsprekers controleert u de digitale aansluitingen (TosLink, RCA coaxiale, DisplayPort of HDMI).

Het kan ook interessant zijn om, afhankelijk van uw behoeften, te controleren of een inter-speakerverbinding mogelijk is (alleen de luidsprekers 5.1 en 7.1 bieden in dit opzicht draadloze verbindingsmodi).

Tot slot kan het interessant zijn om na te gaan of de luidsprekers die u wilt kopen, kunnen worden aangesloten op de TV, ook al is het beter dat een TV kiest voor een speciale geluidsbalk.

Ergonomie

Gebruiksgemak en gemakkelijke toegang tot de bediening zijn belangrijke criteria om rekening mee te houden als u uw luidsprekers eenvoudig wilt kunnen aanpassen. Vergeet ook niet de lengte van de kabels te controleren, als u niet wilt spelen met lelijke verlengstukken.

Het ontwerp

En over esthetiek gesproken, juist gezien de plaats die deze luidsprekers soms in uw interieur innemen, is het beter om een materiaal te kiezen dat u visueel aantrekkelijk vindt.

Hun grootte en gewicht zijn ook belangrijk om rekening mee te houden, als u wilt voorkomen dat er luidsprekers op de vloer worden geplaatst vanwege een gebrek aan ruimte op het bureau.

Meestal zal het formaat van de luidspreker een rol spelen in de geluidskwaliteit: de grotere luidsprekers zullen vaak een beter geluid kunnen leveren, terwijl de bassen vaak worden overschreven in een geminiaturiseerde luidspreker (maar laat me niet zeggen wat ik niet heb gezegd: de kleinere luidsprekers kunnen ook een hoge geluidskwaliteit leveren).

Voor meer info : https://tevredenconsument.nl/elektronica/de-beste-speakers-voor-uw-computer/

Bedrijfsprinters

Als je het woord ‘printers’ hoort, dan is er een grote kans dat je denkt aan een printer die je in de huis hebt staan en waarmee je documenten kunt printen en misschien ook nog kunt scannen en kopiëren. Toch zijn er nog veel meer printers, want het coderen van verpakkingen kan niet met een gewone printer waarmee je documenten print. Voor het coderen van verpakkingen kunnen verschillende printers gebruikt worden, namelijk de thermal transfer printer, de inkjet printer, de hot foil printer en de laser printer.

Een thermal transfer printer, die print de informatie vaak direct op de verpakkingsfolie. Het is bij deze printer ook mogelijk om op etiketten af te drukken. Vaak kan je met deze printer een datum, tijd, lotnummer, logo of barcode printen. Ideaal dus voor bedrijven die levensmiddelen verkopen. De inkjet printer wordt heel erg vaak gebruikt voor het coderen van primaire verpakkingen. Er kunnen 1 tot 5 regels tekst, logo’s en barcodes geprint worden op erg veel verschillende materialen. De hot foil printer heeft een goede reputatie bij de farmaceutische- en voedingssector. Op medicijnen zie je dan ook vaak een etiketje staan met tekst, waar deze printer zeker voor gebruikt kan zijn. bij etiketteertoepassingen met hoge snelheden wordt deze ook erg vaak gebruikt. Ten slotte de laser printer, deze printer wordt steeds meer gebruikt ter vervanging van de inkjet printer. De printer kan ook interessant zijn voor het coderen van etiketten, folie en ga zo maar verder. De laser maakt een kwalitatieve markering zonder verbruikskosten, wat zeker handig is.

Voor het printen een barcode, een logo, een lotnummer of nog veel meer is er dus een ruime keuze uit printers. Bij twijfel kan je je door een bedrijf altijd laten informeren over de mogelijkheden met de printer en of dit voor jouw bedrijf geschikt is.

Voor meer info : http://kba-metronic.com/nl/

Tablet reparatie Enschede

Veel mensen kijken vandaag de dag televisie via hun tablet. Er zijn allerlei handige abonnementen af te sluiten die die mogelijk kunnen maken. en als je heel graag televisie via je tablet kijkt, dan is het ook wel fijn als e tablet het goed doet. Maar helaas, door veelvuldig gebruik, of door een ongelukje kan de tablet reparatie nodig hebben. En dat is natuurlijk best wel vervelend. Je zou hem op kunnen sturen naar de fabrikant, die hem voor je zal gaan maken en onderzoeken, maar vaak duurt het veel langer dan je zou willen en al die tijd ben jij je eigen tablet kwijt. Daarom is het misschien een beter idee om hem naar een specialist te brengen, die precies weet hoe hij de reparaties uit moet voeren en het ook nog eens vele malen sneller kan doen. Mocht je tablet aan reparatie toe zijn, neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je tablet snel en vakkundig gemaakt zal worden.

Een kappote tablet kan in meeste gevallen gewoon gemaakt worden, afhankelijk van wat er aan de hand is, wil je weten of je tablet te maken valt? Kijk dan eens op onze website of loop langs onze winkel. 

Voor meer info : http://www.gsmteam.nl/

Website maakt de eerste indruk

In onze hedendaagse tijd is de wereld van technologie zo uitgebreid en belangrijk geworden dat we eigenlijk niet meer zonder kunnen. Veel zaken worden ook online gedaan nu en daarom is het erg belangrijk om een goede website te hebben die een goede indruk achterlaat op potentiele klanten. Met een goede website maak je een goede eerste indruk, net zoals na een eerste persoonlijk contact en is dit zeer belangrijk voor het beeld van een bedrijf. Kans op aankopen van producten en/of diensten van het bedrijf van de website zullen groter zijn bij een eerste goede indruk, dus eigenlijk een goede website. Website ontwikkeling is erg lastig en neemt veel tijd en moeite in beslag. Daarom moet je een gespecialiseerd bedrijf hiervoor inhuren die alles van website ontwikkeling afweet.

Website ontwikkeling Zoetermeer is een erg goede keuze als je op zoek bent naar een bedrijf met veel ervaring en een indrukwekkend portfolio van klanten. Ze proberen de website zo veel mogelijk naar de wensen en behoeftes van het bedrijf aan te passen/ontwikkelen en proberen de website zoveel mogelijk gebruiksvriendelijk te houden.  Het belang van een goede website wordt vaak onderschat, maar vooral in de hedendaags is het heel erg belangrijk. Het is belangrijk dat de klant het overzichtelijk vindt en alles duidelijk is. Daarnaast moet de website gebruiksvriendelijk zijn en goed verzorgd. Hier kan een bedrijf dus voor zorgen en zal je veel profijt aan hebben.

Webdesign Zoetermeer heeft ook veel ervaring op gebied van webdesign en kan precies de website indelen zoals de klant het wilt. Dit is een heel groot voordeel aan het bedrijf, aangezien ze goed met jou meedenken, maar ook de vrijheid geven om dingen zelf in te vullen en te bepalen. Een website is erg belangrijk geworden in het zakenleven, zorg daarom dat het goed op orde is en maak die goede eerste indruk!

Voor meer info : http://www.edit4u.nl

Zelf bijvullende inkt printer

De folie printer is een speciaal soort printer die men kan gebruiken om codes uit te printen van zeer hoge kwaliteit. HP mag met recht de grootste aanbieder van printers worden genoemd, er is geen andere aanbieder van printers die hun kan evenaren op dit moment. Op de twee plek in de markt voor printers staat Canon. Uit onderzoek is echter gebleken dat klanten van Canon over het algemeen meer tevreden zijn over hun producten dan gebruikers van HP. Het zou kunnen komen dat consumenten van HP meer trouw zijn naar het merk toe doordat HP meer aan klantcontact en klantenbinding doet. De redenen voor meer tevredenheid onder Canon gebruikers is dus nog onduidelijk, er zijn een aantal bedrijven bezig om hier onderzoek naar te doen.  

Het bedrijf KBA Metronic heeft onder andere een klein karakter inktjet printer aan te bieden van het merk alphaJet. Het ideale van deze printer is dat je nooit meer last zult hebben van een vastlopende printer, dit product is zo getest en gemaakt dat het vastlopen bijna nooit meer voor zal komen. Deze alphaJet printer zorgt er ook voor dat je nooit meer zelf inkt hoeft bij te vullen. De printer vult zelf inkt bij indien dit nodig is natuurlijk, ideaal dus! Zeg nou eerlijk hoe vaak is het wel niet voorgekomen dat je iets wilde printen maar dat de inkt weer op was, vanaf nu is die ergernis iets van het verleden.

Met de aanschaf van deze printer hoef je nooit meer inkt zelf bij te vullen en voor een vastlopende printer te staan. Als je nu iets snel wilt uitprinten kan dat gewoon en ben je niet afhankelijk van het inktniveau of de hoeveelheid papier die in de printer zit. Ideaal toch, je hoeft nu niet meer onnodig inkt te zoeken op kantoor als deze op is, de printer zorgt er zelf voor dat het inktgehalte in tact blijft.

Voor meer info : http://www.kba-metronic.com/nl/