Vinden nu
Image default
Electronica en Computers

Zelf bijvullende inkt printer

De folie printer is een speciaal soort printer die men kan gebruiken om codes uit te printen van zeer hoge kwaliteit. HP mag met recht de grootste aanbieder van printers worden genoemd, er is geen andere aanbieder van printers die hun kan evenaren op dit moment. Op de twee plek in de markt voor printers staat Canon. Uit onderzoek is echter gebleken dat klanten van Canon over het algemeen meer tevreden zijn over hun producten dan gebruikers van HP. Het zou kunnen komen dat consumenten van HP meer trouw zijn naar het merk toe doordat HP meer aan klantcontact en klantenbinding doet. De redenen voor meer tevredenheid onder Canon gebruikers is dus nog onduidelijk, er zijn een aantal bedrijven bezig om hier onderzoek naar te doen.  

Het bedrijf KBA Metronic heeft onder andere een klein karakter inktjet printer aan te bieden van het merk alphaJet. Het ideale van deze printer is dat je nooit meer last zult hebben van een vastlopende printer, dit product is zo getest en gemaakt dat het vastlopen bijna nooit meer voor zal komen. Deze alphaJet printer zorgt er ook voor dat je nooit meer zelf inkt hoeft bij te vullen. De printer vult zelf inkt bij indien dit nodig is natuurlijk, ideaal dus! Zeg nou eerlijk hoe vaak is het wel niet voorgekomen dat je iets wilde printen maar dat de inkt weer op was, vanaf nu is die ergernis iets van het verleden.

Met de aanschaf van deze printer hoef je nooit meer inkt zelf bij te vullen en voor een vastlopende printer te staan. Als je nu iets snel wilt uitprinten kan dat gewoon en ben je niet afhankelijk van het inktniveau of de hoeveelheid papier die in de printer zit. Ideaal toch, je hoeft nu niet meer onnodig inkt te zoeken op kantoor als deze op is, de printer zorgt er zelf voor dat het inktgehalte in tact blijft.

Voor meer info : http://www.kba-metronic.com/nl/