De beste barbecues beginnen bij goed gezelschap, op de voet gevolgd door lekker vlees

En om de kosten een beetje te drukken kun je online een voordelig BBQ pakket samenstellen met voor iedereen wat lekkers. Je kunt allerlei soorten vlees en vis toevoegen aan je pakket. Houd je van een heerlijke Tomahawk steak? Bestel dan een steak pakket. Dit is een uitgebreid pakket met verschillende soorten tournedos en Angus vlees. Je kunt vaak ook een pakket bestellen dat gevarieerd is en voor ieder wat wils is. Niet alleen met een heerlijke Tomahawk steak, kwalitatief hoogwaardig Angus vlees en spareribs, maar ook met lekkere burgers en kippenvleugels. Bestel het BBQ pakket dat voldoet aan al je wensen.

 

Verschillende soorten spareribs

De ene sparerib is de andere niet. En voordelig spareribs kopen hoeft helemaal niet te betekenen dat de kwaliteit minder is. Bij spareribs is het vooral afhankelijk van de soort sparerib en de hoeveelheid die je koopt. In Nederland wordt vaak het gedeelte van de lende, vlakbij de ruggengraat gegeten. In Amerika noemt men deze spareribs “loin ribs” of “baby back ribs”. Dat is niet voor niets, want de echte spareribs zijn die van de buikzijde. Deze zijn veel groter dan die van het gedeelte van de lende en hebben een veel stevigere structuur. Echter hebben ze ook veel meer smaak. Doordat ze zoveel groter zijn en een stevigere structuur hebben, is de bereidingstijd ook langer. Maar de heerlijke smaak is dat zeker waard. Maak ze op de barbecue, waar je ook heerlijke spareribs of Tomahawk steak kunt bereiden. Met een compleet BBQ pakket heb je zo voor iedereen wat wils op de barbecue!

Tomahawk steak op de barbecue: slechts een van de vele soorten

Als de Angus steak als de Rolls Royce onder de steaks wordt beschouwd dan is de Tomahawk als de pick-up truck. Groot, Amerikaans en echt een ding voor mannen. Het is makkelijk te bereiden en het lekkerst vanaf de grill. Of kies voor flat iron steak, een sukadestuk dat erg lekker is om als steak te eten! Een verrassende keuze. Daarnaast kun je natuurlijk ook nog kiezen voor de flank en de skirt, het is maar net wat je het lekkerst vindt. Ben je bang dat het te moeilijk is om te bereiden? Het hoeft niet moeilijk te zijn, zolang je de juiste bereidingswijze maar aanhoudt en gebruik maakt van de beste materialen en producten. Vind je het toch nog te riskant om zelf Tomahawk steak of bijvoorbeeld Angus vlees te maken, dan kun je natuurlijk ook heerlijke spareribs serveren. Zo kun je zelf je eigen BBQ pakket samenstellen.

Voor meer info : http://beefensteak.nl/