De XRP koers kan voor verwarring zorgen vanwege Ripple

De XRP koers als koers van Ripple

Met de XRP koers wordt ook wel de koers van Ripple aangeduid. Het tweeledig gebruik van zowel Ripple als XRP kan daarom tot verwarring leiden. De reden dat er gesproken wordt over de XRP koers, ligt in het feit dat de cryptomunt is uitgevonden door het bedrijf Ripple Labs.

Om die reden kreeg in het begin de munt de naam Ripple. Dit leidde er echter toe dat niet altijd duidelijk was wanneer nu de munt werd bedoeld en wanneer het bedrijf. Ze hadden immers -bijna- dezelfde naam.

Een eerlijke, transparante koers

Veel investeerders zijn er niet van overtuigd dat de koers van XRP decentraal is. Er bestaan zelfs beschuldigingen dat het bedrijf Ripple Labs de munt XRP of Ripple de munt gemanipuleerd zou hebben.

Ripple Labs heeft namelijk het beheer over een groot deel van de cryptomunten en daarmee zou het bedrijf de waarde ervan kunstmatig kunnen sturen. De ontwikkelaars zelf stellen daarentegen dat de cryptomunteenheid XRP los staat van het bedrijf Ripple Labs. Zelf wanneer het bedrijf achter de munt niet meer zou bestaan, zou de munt op eigen kracht kunnen voortbestaan.

De toekomstige waarde van XRP

Het is bij de XRP koers gemakkelijker om een blik in de toekomst te werpen, dan bij bijvoorbeeld Bitcoin. Dit komt omdat Bitcoin decentraal geregeld is. Het heeft geen bedrijf achter zich en daarom is het moeilijk om de toekomstige waarde ervan te voorspellen. Zoals gezegd is dat bij XRP anders. De waarde van de munt hangt enigszins vast aan het bedrijf achter de munt.

Zo werden er in het verleden verschillende overnames gedaan door Ripple Labs. Zoals de waarde van een aandeel van een bedrijf stijgt of daalt wanneer het een ander bedrijf overneemt, zo kan de waarde van XRP stijgen als Ripple Labs bepaalde commerciële besluiten neemt.

 

 

Voor meer info : https://www.cryptocurrencylivekoers.nl/

Subsidie aanvragen laten ontzorgen

Als eigenaar van een woning zijn er tegenwoordig een hoop manieren om te verduurzamen. Zonnepanelen hebben een aantrekkelijke terugverdientijd en isoleren is fijn om de kou buiten te houden. Alleen zijn dit soort investeringen vaak prijzig. Vandaar heeft de overheid de ISDE subsidie in het leven geroepen. ISDE subsidie aanvragen kan alleen lastig zijn, u moet voldoen aan voorwaarden en bij het maken van een fout loopt u duizenden euro’s mis.

Een aantal zaken waar u op moet letten is dat u een nieuwe warmtepomp of zonneboiler moet aanschaffen. Daarnaast mag u deze installaties niet zelf installeren. Dit moet gebeuren door een erkende installateur, anders komt u niet in aanmerking voor de subsidie. Van belang is dat u de factuur en het betalingsbewijs goed bewaart, deze heeft u nodig om de subsidie uiteindelijk aan te vragen. De ISDE subsidie moet u uiterlijk 12 maanden na de aanschaf van de producten indienen.

Duizelt het u al bij al deze voorwaarden? U moet ook nog eens inloggen met uw Digi-D en een reeks vragen beantwoorden. U kan deze subsidie zaken ook uitbesteden. De meeste subsidiebureaus zijn alleen niet transparant over de kosten en hoe ze te werk gaan. U kan ook gebruik maken van slimme subsidietools waardoor altijd duidelijk is wat u kan verwachten. Zo kan u de subsidie warmtepomp laten checken met de slimme software van Simpel Subsidie. Daarmee heeft u snel uw kansen in beeld.

 

Neem een taxateur in de arm in regio Delft

De meest betrouwbare taxateur in Delft is V&W Makelaars. Bij dit bedrijf heeft men de ervaring, kennis en kunde in pacht om de taxatie van uw woning zeer exact te verzorgen. Door in zee te gaan met deze dynamische organisatie hoeft u voor een uitstekende taxateur Delft niet meer uit! Zij kennen deze stad en de omliggende omgeving dan ook op hun duim. Uiteraard is dit bedrijf aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars; dit heeft voor u het voordeel dat zij u kunnen voorzien van vele extra voordelen en zekerheden.

Ga in zee met een professionele taxateur

Voor het kopen of verkopen van een huis in de omgeving van Delft, neemt u de experts van V&W Makelaars in de arm. Dit bedrijf draait zijn hand niet om voor het uitvoeren van uw taxatie; het is immers een vanzelfsprekend onderdeel bij de aankoop of verkoop van ieder pand. In de meeste gevallen volstaat een taxatierapport om de waarde van uw woning aan te tonen. Deze makelaars controleren op de volgende punten gedurende de taxatie:

 • Waar uw woning is gelegen, specifiek gesproken de directe leefomgeving
 • De onderhoudsstaat van uw pand en eventuele schade
 • De vloeroppervlakte plus de inhoud van uw huis
 • De kamerindeling van het huis
 • Welke materialen er bij constructie en renovaties van de woning gebruikt zijn
 • Recht van overpad, erfpacht en dergelijken, indien toepasbaar

Natuurlijk kijkt deze taxateur uit Delft ook naar de actuele staat van de vraag en aanbod op de woningmarkt. Zij specialiseren zich als taxateur specifiek in het vaststellen van marktwaarden van huizen en andere panden in Delft en omstreken. Dit verzorgen zij met een ongeëvenaarde kennis van en affiniteit met de stad.

Vraag direct uw taxatie aan

Overtuigd? Ook graag uw taxatie laten uitvoeren door V&W Makelaars? U kunt dan het beste telefonisch contact met hen opnemen via het nummer op hun website. Zij plannen u dan zo spoedig mogelijk in voor een grondige woningtaxatie. Ga voor de professionaliteit en kunde; ga voor de diensten van de experts van V&W Makelaars te Delft!

https://delft.vwmakelaars.nl

Welk factoring debiteuren kies je?

Je hebt de keuze gemaakt om gebruik te maken van factoring. Nu rest de vraag, welke factoring debiteuren kies je? Zodra je online opzoek gaat naar verschillende bedrijven komt er een hoop informatie op je af. In dit artikel geven wij je vier tips om je keuze te vergemakkelijken.

Faillissementsrisico

De eerste tip is om goed te letten op de voorwaarden. Een van de voorwaarden die een factoring debiteuren aan kan bieden is de afdekking van het faillissementsrisico. Niet alle factoring debiteuren verzekeren dit risico. Op het moment dat het risico op faillissement voor je verzekerd wordt kan dit je een hoop zorgen en kosten schelen. De controle op kredietwaardigheid van je klant hoef je niet meer zelf op voorhand te onderzoeken. Dit scheelt je zowel tijd als kosten. Daarnaast kan je zorgeloos zaken doen met je klant, omdat je zeker weet dat je geen financieel risico loopt. Daarnaast is het debiteurenbeheer ook van belang. Het debiteurenbeheer is een onderdeel dat een factoring debiteuren van je kan overnemen en een voorwaarde waar je goed op moet letten. Het voordeel, als een factoringbedrijf jouw debiteurenbeheer overneemt, is dat je af bent van de administratieve afhandeling van de factuur. Jij hoeft in dat geval niet meer te monitoren wanneer je factuur vervalt en bij te houden wanneer je het verdere debiteurenbeheer dient uit te voeren. Een bijkomend voordeel is dat jouw klantrelatie commercieel kan blijven.

Kosten

Vergelijk de verschillende kosten voor factoring debiteuren en bekijk welke voorwaarden daarbij horen. Het is handig om op voorhand te bekijken welke voorwaarden voor jou belangrijk zijn. Wil je graag tijd besparen en geen zorgen meer hebben rondom het debiteurenbeheer voor jouw facturen dan is het belangrijk om dit mee te nemen in je keuze. Bekijk in dit geval de kosten voor factoring debiteuren die dezelfde voorwaarden hanteren.Maak een afspraak met uw hypotheekadviseur in Bergen op Zoom

U kunt altijd een afspraak maken met de hypotheekadviseur in Bergen op Zoom van uw keuze. Veel mensen denken dat zij zeer concreet moeten zijn in de zoektocht naar een huis, alvorens zij een afspraak met een adviseur kunnen maken. Niets is minder waar. De zoektocht naar een huis kent meerdere stadia en alles begint eigenlijk met een oriënterend gesprek en het verkennen van de mogelijkheden. Schroom daarom ook nooit om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek.

Uw hypotheekadviseur in Bergen op Zoom verschaft u duidelijkheid

Bent u misschien van plan om een huis te kopen in de gemeente of de regio, dan verschaft uw hypotheekadviseur in Bergen op Zoom u duidelijkheid. Het is helemaal niet gek om nog niet precies te weten waar u staat. Hypotheken kunnen vrij complex zijn, dus een specialist neemt het u absoluut niet kwalijk als u nog zonder concreet idee naar binnen stapt. Een goede adviseur neemt graag de tijd om u duidelijkheid te verschaffen. Wanneer u inzicht geeft in uw financiële situatie, kan de adviseur u al snel vertellen wat er mogelijk en onmogelijk is en waar u ongeveer op moet rekenen qua maximale hypotheek. Indien u dit wenst, kan het traject worden voortgezet en kan er concreet gekeken worden naar hypotheken die u af zou kunnen sluiten.

Wilt u weten wat mogelijk is

Wilt u weten wat mogelijk is in uw situatie en ontdekken wat voor hypotheek u af zou kunnen sluiten? Neem dan eens contact op met een hypotheekadviseur in Bergen en Zoom. Er zijn diverse ervaren, hoog aangeschreven adviseurs die u van dienst kunnen zijn, zoals Baas Assurantiën. Na een eerste, vrijblijvend gesprek gaat u ongetwijfeld een stuk wijzer de markt op en weet u veel beter op welke huizen u wel en niet zou kunnen bieden. Gaat u ook een huis verkopen, dan kan uw adviseur hier ook diverse scenario’s doorrekenen.

https://baasassurantien.nl

Wat doe jij met je gewonnen geld?

Natuurlijk droomt iedereen ervan om die ene gigantische jackpot te winnen die ervoor zal zorgen dat wij ons nooit meer zorgen hoeven te maken. Wat is er nou fijner dan de financiële ruimte hebben zodat je echt alles kunt doen wat je maar wil in je leven. Er zijn dan ook heel veel verhalen over mensen die ooit de loterij hebben gewonnen. Je hebt zo de goede en de slechte verhalen te vertellen, wij zetten er daarom een paar voor je op een rij.

 

Voorbeelden van het besteden van je winst

 

1 Zeven vrienden wonnen in het jaar 2011 gezamenlijk het luttele bedrag van 319 miljoen dollar. Zij hebben hun winst uitgegeven aan het collegegeld van hun kinderen, nieuwe vaatwassers en nieuwe banden voor hun auto’s. Best normale uitgaven al zeg ik het zelf.

2 Robert en Frances uit Jacksonville wonnen in het jaar 2005 het geringe bedrag van 340 miljoen dollar. Zij kochten van dit bizarre bedrag een pracht huis volledig compleet met een jacuzzi en een zwembad met een waterglijbaan.

3 Erika Greene uit de Amerikaanse staat Georgia won in 2002 33 miljoen dollar. Zij kocht voor dat geld onder andere een nieuwe auto en een nieuw huis. Voor de rest van het bedrag nam zij een financieel adviseur in de arm om zo het geld zelf meer geld te laten verdienen met investeringen. Ze is dus gaan investeren in plaats van het allemaal in een keer uit te geven.

4 Het is altijd allemaal koek en ei. Dit is wat Kevyn Ogawa uit Californië wel bewees. Kevyn won in 2009 336 miljoen dollar. Kevyn vertelde later aan de krant dat hij overspoeld werd door vrienden en kennissen die allemaal wat geld van hem wilden. Dit was volgens hem echt “pure hell”.

5 Louise White uit de Amerikaanse staat Rhode Island won de Powerball loterij in 2012. Haar winst bedroeg 336 miljoen dollar. Zij nam een notaris in de arm en zette een fonds op voor de financiële ondersteuning van haar familie. En waar trakteerde zij zichzelf dan op? Een ijsje.

6 Joe en Sue Kainz uit de Amerikaanse staat Illinois wonnen in het jaar 2000 363 miljoen dollar. Zij betaalden in een keer al hun schulden af, deden wat investeringen in hun brouwerij en lieten hun lekkende dak meteen repareren.

7 Eddie Nabors uit Georgia won in 2007 het enorme bedrag van 390 miljoen dollar. Hij ging een huis kopen voor zijn dochter zodat zij niet meer in haar caravan hoefde te wonen. Ook betaalde hij de hypotheek af voor verschillende familieleden. Zelf, zoals hij tegen de krant zei, zou hij lekker gaan vissen.

 

Na deze prachtige overwinningsverhalen wil je uiteraard ook de loterij winnen. Op de site van vergelijk loterij kun je verschillende loterijen met elkaar vergelijken om zo de juiste loterij voor jou te kiezen.

 

Voor meer info : https://www.vergelijkloterij.nl/

Voor je zelf werken vanuit huis

Voor je zelf werken lijkt moeilijk, maar het is makkelijker dan je denkt. Ondanks dat het tegenwoordig voor veel mensen moeilijk is om aan een baan te komen, zijn er verschillende mogelijkheden om als zelfstandige aan de slag te gaan. Door de hedendaagse technologie, is het niet eens nodig om een groot startkapitaal bij elkaar te sparen voordat je kunt beginnen. Vaak kun je zelfs zonder enige investering van geld, beginnen met geld verdienen. Dit komt daardat de meeste mensen over een computer beschikken en een internet aansluiting hebben. Hierdoor zijn er vele manieren om zelfstandig geld te verdienen mogelijk.

Fulltime verdienen met online thuiswerk

Vaak word er ten onrechte gedacht dat je via het internet alleen een bijverdienste bij elkaar kunt verdienen, dit is zeker niet waar. Er zijn verschillende manieren waarbij je met thuiswerk een stuk meer kunt verdienen dan een gemiddeld salaris. Er zijn dan ook steeds meer mensen die de stap gezet hebben om zelfstandig te gaan werken vanuit huis.

Voordelen van thuiswerk

Werken vanuit huis heeft verschillende voordelen. Hieronder een opsomming van een aantal van deze voordelen.

 

 • Geen last van woon werk verkeer. Sommige mensen zijn maandelijks uren kwijt aan reistijd. Dit is natuurlijk erg zonde van je leven.

 • Geen last van vervelende collega’s. Iritaties komen vaak voor op de werkvloer. Je beslist immers niet zelf met wat voor collega’s je dient samen te werken. Soms kan dit goed uitpakken, maar er zijn veel gevallen dat men zich erg iriteerd aan collega’s.

 • Bepaal je eigen werktijden. Als zelfstandige bepaal je zelf waneer je werkt en voor hoe lang. Ben jij geen ochtend mens? Geen probleem, dan begin je toch in de middag.

 • Minder kosten. Als je thuiswerkt scheelt het ernorm in de kosten. Denk eens aan kleding voor naar je werk, reiskosten en lunch kosten.

 • Veiligheid. Je bent zelf verantwoordijk voor je verdiensten en niet iemand anders. Als doe jij je werk nog zo goed, als je leidinggevende er een potje van maken, sta je zo op straat. Zelfstandige zijn geeft je dan ook de veiligheid dat je jouw inkomen zelf in de hand hebt. Verdien je te weinig? Werk dan over. Tijd voor vakantie? Neem dan vakantie.

Voor meer info : http://www.webcamwerkonline.nl/webcamwerk-benodigdheden/

Een AOV Verzekering van Movir

Een AOV verzekering van Movir staat in Nederland zeer goed bekend. Het is een kwalitatief goed product voor de ondernemer die arbeidsongeschikt raakt. Echter is elke arbeidsongeschiktheidsverzekering weer anders. Dit omdat je met verschillende persoonlijke omstandigheden te maken hebt, waardoor de dekking en inhoud van het product wel of niet aansluit. Over het algemeen wordt een arbeidsongeschiktheidsverzekering van Movir als een goede keuze gezien.

Er zijn echter ook vele andere aanbieders die AOV verzekeringen aanbieden. Er zijn er zelf zo veel dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Hoe maak je nou als zzp’er de juiste keuze? Onafhankelijk AOV advies is daarbij zeer belangrijk. Een vakbekwame professional die niet iets hoeft te verkopen, maar naar jouw persoonlijke situatie kijkt. Een dergelijke specialist is Arnoud Wennkus van AOV ZZP. AOV ZZP kan op een professionele manier advies uitbrengen. Ook de AOV van Movir wordt hier bekeken.

 

Benieuwd wat AOV ZZp voor jou kan betekenen? Ga dan eens naar de website voor meer informatie.

Voor meer info : https://www.aov-zzp.nl/aov-movir