Vinden nu
Image default
Financieel

Alles over de Paysafecard en de tal van mogelijkheden

Wie een liefhebber van online betalingen is, is een liefhebber van de Paysafecard. Dat heeft er alles mee te maken dat deze kaart een breed aantal digitale toepassingen heeft. Het aantal websites waarop je met deze handige betaalkaart betalen kunt, neemt alleen maar toe. Wat maakt Paysafe dan zo populair? Dat is het feit dat je volledig anoniem kunt betalen met de kaart. Er wordt namelijk niet eerst een creditcardmaatschappij of bank geraadpleegd voor het geld overgemaakt kan worden. Het geld komt rechtstreeks van de kaart en die kaart komt weer rechtstreeks van Kaartdirect, want hier kun je hem heel voordelig aanschaffen. Op deze website vind je een ruim aanbod aan (cadeau)kaarten. Ook kun je er gamekaarten aanschaffen, denk maar een aan de kaart voor de Nintendo eShop, die toegang geeft tot alles in de Nintendo-omgeving. De Paysafecard is eveneens een kaart die je hier in vele varianten kunt aanschaffen.

Zelf het krediet bepalen

Een Paysafecard kan op verschillende manieren worden ingezet. Je kunt er één transactie mee verrichten, maar ook meerdere. Je kunt zelf bepalen hoeveel geld je er op zet. Kies bijvoorbeeld voor € 10,-, € 100,- of voor een bedrag ertussenin. De Paysafecard zet je in voor de aanschaf van abonnementen, voor muziek, films en meer. Wil je er games mee kopen? Ook dat kan. Al is voor Nintendogames de kaart voor de Nintendo eShop een aanrader. Ook deze kaart vind je bij Kaartdirect, net als tal van andere kaarten. Het wemelt daar van de kaarten.

Optimaal gebruiksgemak

Zowel de Paysafecard als de Nintendo eShop-kaart staan garant voor het grootst mogelijke gebruiksgemak. Dat geldt voor alle kaarten die je bij bovenstaande partij kunt aankopen. Het bedrijf is superflexibel en flexibiliteit is precies wat ook het credo van Paysafecard is (naast “veiligheid voorop” natuurlijk). Online kun je de Paysafecard inmiddels in tal van webshops inzetten.

Gerelateerde artikelen

Neem een taxateur in de arm in regio Delft

Maak een afspraak met uw hypotheekadviseur in Bergen op Zoom

Een AOV Verzekering van Movir