Lever detox met asperges

Wanneer je denkt aan een lever detox denk je waarschijnlijk niet meteen aan een lever detox met asperges, maar asperges kunnen een geweldige aanvulling zijn op jouw detox. Waarom dat zo is zullen we zo gaan uitleggen. Dus lees verder wanneer jouw lever wel een detox kan gebruiken

 

Een lever detox met asperges

Asperges bevatten het stofje asparagine, een stofje wat ook naar asperges vernoemd is, en dit stofje is perfect voor het zuiveren van je lever. Asparagine staat namelijk bekend om zijn eigenschappen die het alcoholafbraakproces versnellen en je bloed zuiveren. Door asperges te eten kun je dus niet alleen je lever zuiveren maar ook snel nuchter worden wanneer je te veel alcohol hebt gedronken. Wanneer je op een brakke ochtend besluit om je lever te zuiveren nadat je hem hard hebt laten werken dan kan een lunch of diner met asperges niet ontbreken.

Je kunt ook gebruik maken van de helende eigenschappen van asparagine door een katermiddel te kopen en deze in te nemen, het hoofdbestanddeel van deze antikaterpillen is namelijk asparagine. Wanneer je niet dol bent op asperges kan het dus ideaal zijn om enkele anti-katerpil kopen en deze te in te nemen tijdens je detox.

 

Asperge plas

Wanneer je asperges hebt gegeten dan kan je plas een sterke geur hebben, dat heb je vast weleens meegemaakt, maar is eigenlijk is dat een indicator dat jouw lever problemen heeft met het ontgiften. Wat je ruikt zijn namelijk de zwavelverbindingen in asperges die eigenlijk door je lever worden verwerkt, maar wanneer je lever moeite heeft met ontgiften dan komen deze in je plas terecht. Dit houdt dus ook in dat jouw lever op dit moment moeite heeft met het ontgiften van alle stoffen zoals alcohol of antibiotica. Dit is geen goed teken en je hebt dus een lever detox met asperges nodig.

 

Wanneer je dit hebt geobserveerd is het dus verstandig om een detoxkuur voor je lever te doen, en als je slim bent dan eet je na deze detox nog eens asperges om te controleren of je lever goed gezuiverd is, of dat je hem nog een keer moet zuiveren. Een lever die goed kan ontgiften is namelijk essentieel voor een goede gezondheid, en het is dus essentieel dat je jouw lever zuivert wanneer je merkt dat hij moeite heeft met gifstoffen afbreken.

 

Je weet nu dus dat je asperges kunt gebruiken om jouw lever een handje te helpen met het ontgiften, en dat het meteen een goede indicator is voor de gezondheid van jouw lever. Vergeet dus niet om af en toe asperges te eten zodat je kunt controleren of je lever nog in goede conditie is. En wanneer je jouw lever wilt zuiveren maar er zijn geen asperges verkrijgbaar of je lust ze niet dan kun je altijd een katerpil met asparagine gebruiken als vervanging, het gaat namelijk om hetzelfde stofje. Op die manier kun jij vanaf nu altijd een gezond lever hebben.

 

Voor meer info :

Wat doet sportfysiotherapie in Alkmaar?

Mensen die veel sporten, hebben vast weleens te maken gehad met sportfysiotherapie in Alkmaar. Sportfysiotherapie in Alkmaar is dan ook bedoeld voor mensen die een blessure hebben opgelopen en eigenlijk zo snel mogelijk hun sport weer willen beoefenen. Op het moment dat je veel sport en je dit erg leuk vindt, kan het natuurlijk erg vervelend zijn dat je op een gegeven moment je sport niet meer uit kan oefenen. Iets wat je hieraan zou kunnen doen is het bezoeken van sportfysiotherapie, zodat je zo snel mogelijk weer alles kunt doen wat je graag doet. Echter wordt sportfysiotherapie in Alkmaar niet alleen gebruikt voor mensen die een blessure hebben opgelopen, maar ook voor mensen die blessures willen voorkomen. Dit is iets wat je bijvoorbeeld veel ziet bij topsporters. Topsporters trainen natuurlijk heel erg veel, soms wel meerdere keren per dag, en je spieren hebben ook weleens een keer genoeg gehad. Het zou heel vervelend zijn als ze voor een belangrijke wedstrijd een blessure oplopen door bijvoorbeeld overbelasting, helemaal omdat dit dus iets is wat voorkomen had kunnen worden. Door sportfysiotherapie in Alkmaar te bezoeken kan je geholpen worden bij het maken van beslissingen, om zo zoveel mogelijk blessures te voorkomen of om op een hoger niveau te komen. Een sportfysiotherapeut in Alkmaar heeft nog een extra opleiding gedaan naast zijn normale therapeutische opleiding, waardoor deze wel echt gespecialiseerd is in het sportleven. Bij sportfysiotherapie in Alkmaar is het niet alleen belangrijk dat er wordt gekeken naar preventie en behandeling, maar wordt er vaak ook veel aandacht besteedt aan hoe je het in de toekomst kunt voorkomen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je al jarenlang een verkeerde houding hebt, waardoor de blessure langzamerhand is ontstaan. Wil jij nou meer weten over sportfysiotherapie in de omgeving van Alkmaar of heb jij een vraag over sportfysiotherapie in Alkmaar? Kijk dan even op de website.

Voor meer info : https://fysiotherapiealkmaar.nl/sportfysiotherapie-alkmaar/

De best mogelijke podotherapie ontvangt u in Dordrecht

U wilt de best mogelijke zorg ontvangen. Dat is meer dan normaal. Een podotherapeut is de specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. Voeten behoren tot de basis van het lichaam en dit maakt dat veel lichamelijke klachten te verklaren zijn vanuit de voeten. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld rug- of heupklachten, voortkomend uit een afwijkend functioneren van de voeten of het looppatroon. Podotherapie van der Nat in Dordrecht zoekt gericht naar de oorzaak van uw pijnklachten. Op basis van de vastgestelde oorzaak stelt de podotherapeut een behandelplan voor u op. Ook behandelt de podotherapeut huid- en nagelaandoeningen en voorziet u van preventieve adviezen. Een afspraak is zo gemaakt.  

Scherpe tarieven voor podotherapie in Dordrecht: kwaliteitsbehandeling verzekerd

Interesse in een professionele behandeling bij Podotherapie Van der Nat? Een afspraak heeft u zo gemaakt. Heeft u veel last van pijn in uw voeten of benen? Dan is raadzaam om een afspraak te maken bij de podotherapeut. Nu is het begrijpelijk dat u zich afvraagt wat dat gaat kosten. Podotherapie van der Nat in Dordrecht hanteert scherpe tarieven voor podotherapie. U krijgt de beste zorg tegen de laagste prijs. Deze kwaliteit wordt gegarandeerd doordat de podotherapeut is ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en het Kwaliteitsregister Paramedici. Naast scherpe tarieven staat een persoonlijke aanpak centraal. Geen een klacht is namelijk hetzelfde. Wist u dat podotherapie ook vaak wordt vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen? Vraag dit wel na bij uw zorgverzekeraar om te voorkomen dat u voor verassingen komt te staan.  

Voetproblemen? Voor podotherapie kunt u terecht bij de praktijk in Dordrecht

Met wat voor problemen u ook rondloopt. Er is in veel gevallen een passende behandeling. Heeft u al enige tijd voetproblemen? Dat is erg vervelend, maar u kunt voor podotherapie terecht bij de praktijk van Podotherapie van der Nat in Dordrecht of Barendrecht. De podotherapeut behandelt klachten die voortkomen uit een afwijkende werking van uw voeten of looppatroon. Bovendien is een behandeling voor een huid- of nagelaandoening ook mogelijk. Wist u dat een podotherapeut niet hetzelfde is als een podoloog? Een podotherapeut is vaker hoge opgeleid en ingeschreven bij het kwaliteitsregister Paramedici. De podotherapeuten in Dordrecht zijn in staat om een eigen podotherapie voor te stellen. Of u nu een podoloog of podotherapeut zoekt in de regio Dordrecht, bij Podotherapie van der Nat bent u verzekerd van een goede therapie.

Webwinkel voor een snelle en veilige service voor veiligheidsschoenen en werkschoenen

Er zijn heel wat verschillende sectoren waarin het aangeraden is om werkschoenen te dragen. Werkschoenen worden ook wel veiligheidsschoenen genoemd, maar niet alle werkschoenen hebben een veiligheidsfunctie. Soms worden ze gedragen omdat ze extra stevig zijn, of juist lekker zitten voor specifieke werkzaamheden. Ben je werkzaam bij een bedrijf waar werkschoenen, ook wel veiligheidsschoenen genoemd, verplicht zijn? Volgens de Arbowet behoort jouw werkgever voor de juiste werkschoenen te zorgen. Voor jouw veiligheid, meer werkplezier en het voorkomen van blessures tijdens werktijd. Schoenen van Staal is dé webwinkel voor werkschoenen tegen de laagste prijzen. Voor deskundig advies kun je ook altijd langsgaan in de winkel in De Meern.

Ruim assortiment werkschoenen en veiligheidsschoenen voor zowel dames als heren

Vind diverse trendy merken bij Schoenen van Staal voor je werkschoenen en veiligheidsschoenen. Wist je, dat je naast een ruim assortiment trendy en sportieve veiligheidsschoenen ook voor je werkkleding terecht kunt bij de specialist? In het assortiment vind je onder andere werkbroeken, T-shirts, sweaters, poloshirts, jassen, overalls en reflectiekleding van de beste merken zoals Apache, Quick, Python en Maxguard. Wanneer je jouw werkschoenen en werkkleding bij Schoenen van Staal bestelt, profiteer je van vele voordelen. Zo is achteraf betalen mogelijk. Heb je 30 dagen retourrecht. Betaal je veilig online en wordt jouw bestelling gratis thuisbezorgd. Kortom, een 100% tevredenheidsgarantie.  

Comfortabele werkschoenen en veiligheidsschoenen die rug-, heup- en voetklachten verminderen

Heb je regelmatig last van pijnlijke voeten of rugklachten op het werk? Kies dan voor zeer comfortabele (lichte) werkschoenen, oftewel veiligheidsschoenen, met een schokabsorberende hak. Hierdoor heb je geen last meer van je rug, heupen en/of voeten. Schoenen van Staal vindt het belangrijk dat de schoen veiligheid, deskundigheid, beweeglijkheid, ergonomie en comfort biedt tegen een scherpe prijs. In het assortiment vind je comfortabele werkschoenen die de nodige bescherming tegen beknellingen, vallende en scherpe voorwerpen en gevaarlijke stoffen bieden. In welke branche je ook werkzaam bent, bij de schoenenspecialist vind je zeker de ideale, comfortabele werkschoenen en veiligheidsschoenen van de hoogste kwaliteit.

 

Uw medewerkers zijn altijd goed voorbereid op noodsituaties met een BHV cursus

Waarvoor wilt u dat uw medewerkers een BHV cursus gaan volgen? Heeft u op dit moment niemand in dienst met een BHV diploma? Of is uw bedrijf gegroeid en heeft u vrijwel meerdere BHV’ers nodig? Hoe lost u dit probleem op? Dan is het volgen van een BHV cursus gegeven door ervaren instructeurs een uitstekende optie. De instructeurs van BHV Zuid-Holland hebben allemaal ervaring bij de brandweer of ambulance. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de situaties die worden nagebootst ook écht kunnen gebeuren. Met een BHV cursus van BHV Zuid-Holland zijn uw medewerkers te allen tijde goed voorbereid op noodsituaties.

Een BHV cursus op maat volgt u bij de specialist

Heeft u een bedrijf dat werkt met gevaarlijke stoffen? Of gaan uw werknemers met grote machines in de weer? In welke sector u ook werkzaam bent, het is altijd verstandig om een BHV cursus op maat te laten maken door een gespecialiseerd bedrijf. Hierdoor weet u zeker dat uw werknemers in elke situatie Eerste Hulp kunnen verlenen, een ontruiming kunnen begeleiden en een beginnende brand kunnen bestrijden. Waar u een BHV cursus op maat volgt? Bij BHV Zuid-Holland. Deze specialist is telkens op zoek naar de beste manier om een BHV cursus in te richten, staat voor een hoge kwaliteit en geeft cursussen waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat.

Tijdens een BHV cursus leert u meer dan alleen Eerste Hulp verlenen

Het is altijd verplicht om een BHV’er op de werkvloer te hebben, in welke sector u ook werkt. Zo voelen uw werknemers zich erg veilig en kan er altijd gehandeld worden in noodsituaties. Vaak wordt gedacht dat uw werknemers tijdens een BHV cursus enkel Eerste Hulp leren verlenen. Een BHV cursus omvat meer dan alleen dat. Wist u bijvoorbeeld dat uw werknemers tijdens zo’n cursus ook leren om een pand te ontruimen in geval van nood? Of een beginnende brand leren bestrijden? Kies daarom voor BHV Zuid-Holland. Uw werknemers volgen een BHV cursus die gegeven wordt door instructeurs met ervaring bij de ambulance en de brandweer, zodat u zeker weet dat uw medewerkers de technieken leren om te handelen in noodsituaties.

Ontdek de meest geavanceerde technologieën tijdens uw hernia behandeling

Bij Chiropractie Munksgaard werken we de meest geavanceerde apparatuur voor uw behandeling. Zo kan er bijvoorbeeld een iDXA-scan, röntgenfoto’s, de Pro-Adjuster en een MRI-scan gemaakt worden. Zijn de onderzoeksresultaten bekend? In dat geval krijgt u een uiterst deskundig advies hoe uw hernia behandeling uit moet worden gevoerd. En naast dat er met geavanceerde apparatuur wordt gewerkt, doen de behandelingen er ook zeker niet voor onder. Zo wordt bijvoorbeeld een voetmeting of spinale decompressie therapie toegepast als dit voor uw hernia behandeling noodzaak is. Benieuwd naar de beste behandelmethode voor uw klachten? Wacht niet langer en neem contact op met het team van Chiropractie Munksgaard.

Spinale Decompressie Therapie: een succesvolle oplossing voor een hernia behandeling

De Spinale Decompressie Therapie is erg succesvol bij volwassen met herniaklachten. Bij Chiropractie Munksgaard ontdek u deze effectieve behandeling. Tijdens deze hernia behandeling staat het creëren van ruimte tussen de rugwervels centraal. Hierdoor kan uw tussenwervelschijf vocht, voedingsstoffen en zuurstof opnemen. De behandeling kunt u regelmatig ondergaan, waardoor uw tussenwervelschijven verstevigen en de druk op uw zenuwen afneemt. Een effectieve hernia behandeling: dat is waar Spinale Decompressie Therapie bij Chiropractie Munksgaard voor staat. Want uit Nederlands onderzoek blijkt dat er een verbetering plaats heeft gevonden bij 96% van de patiënten en dat bij zelfs 76% de klachten volledig zijn verdwenen!

Symptomen waarvoor een hernia behandeling dé uitkomst kan zijn

Er zijn heel wat verschillende rugklachten en behandelingen. Het is wanneer dat de pijn ondraagelijk wordt dat de kans bestaat dat u een hernia heeft. Heeft u pijn of een tintelend/doof gevoel in een been of onder de knie? Verergerde pijn tijdens het niezen, hoesten of in bepaalde houdingen? Of ontstaat er krachtsverlies in het been of een lage rugpijn? Dit zijn allemaal voorbeelden van situaties waarbij een hernia behandeling een uitkomst kan zijn. Het is voor alle situaties aan te bevelen om een gespecialiseerde partij in te schakelen, zoals Chiropractie Munksgaard. Hier kan namelijk op een professionele manier gekeken worden naar ernst van de klacht om zodoende een behandeltraject op maat samen te stellen. Tijdens uw behandeling geven we ook tips voor het voorkomen van een hernia.

 

Bestel online al je Aleppo zeep en andere producten en laat deze thuisbezorgen

Je verwent je huid flink door Aleppo zeep te gebruiken! Je koopt het eenvoudig bij een online winkel en je maakt je huid er heel gelukkig mee. Maar waarom zou je niet nog wat bijbehorende producten voor jezelf kopen? Bij Olijverie vind je niet alleen een groot assortiment aan Aleppo zeep en vele andere verzorgingsproducten. Nee, je kunt hier prachtige handdoeken, hamamdoeken en allerlei accessoires voor in de badkamer of de keuken aanschaffen. Daarmee geef je jouw hele woning direct een opfrisbeurt en een nieuwe uitstraling. Vergeet dus niet een mooi zeepbakje te bestellen als je jouw favoriete Aleppo zeep gaat bestellen in de webshop.

Cadeau gezocht? Kies voor Aleppo zeep!

Een geschikt cadeau vinden is altijd lastig. Of het nu is voor je jarige vriendin, voor Moederdag of voor iemand die je gewoon heel graag wilt bedanken. Een geschikt cadeau vinden is niet altijd eenvoudig. Wanneer je nog cadeautips nodig hebt, dan doet het je goed om de webshop van Olijverie eens te bekijken. Hier vind je een zeer ruim assortiment aan verzorgingsproducten en leuke accessoires. Bestel hier bijvoorbeeld Aleppo zeep op basis van olijfolie of prachtige handdoeken voor in de badkamer. Olijverie biedt een gratis inpakservie aan. Heel handig natuurlijk! Zo hoef jij zelf de deur niet uit en niet aan de slag met al dat inpakpapier!

Bestel heerlijke verzorgingsproducten, zoals Aleppo zeep, in online winkel

Jij wilt genieten van lekkere verzorgingsproducten die gemaakt zijn op basis van natuurlijke ingrediënten. Dat wilt iedereen wel! Je wilt jouw huid reinigen met een heerlijk geurende zeep, jouw haar wassen met een voedende shampoo en jouw huid insmeren met een hydraterende crème. Maar wat als je geen tijd hebt om naar een winkel te gaan om jouw favoriete verzorgingsproducten aan te schaffen? Dan biedt de webwinkel van Olijverie een uitkomst. Hier kun je al jouw natuurlijke verzorgingsproducten, zoals Aleppo zeep, gewoon online kopen. Je plaatst eenvoudig en snel een bestelling in de webshop en binnen slechts één of twee dagen heb je jouw bestelling al in huis.

De kinderdiëtist helpt uw allergische kind met voeding

Wanneer uw kind een allergie heeft, is dit natuurlijk erg vervelend. Misschien loopt u met onbeantwoorde vragen en vraagt u zich af wat u hier aan kunt doen? Schakel een gespecialiseerde diëtiste in! U vindt zo’n voedingsconsulente bij Diëtistenpraktijk De Voedietist. Bij deze praktijk vinden ze dat voeding van groot belang is voor de gezondheid en ontwikkeling van kinderen. Hierbij moet u denken aan vitaminen, mineralen, eiwitten, vetten en koolhydraten. De kinderdiëtist kan u van dienst zijn door een dieetplan op te stellen. Wilt u persoonlijke begeleiding? Ook dan staan de voedingsdeskundigen van Diëtistenpraktijk De Voedietist voor u klaar. U bent hier ook aan het juiste adres voor professioneel voedingsadvies voor volwassenen.

Voorspoedig herstellen na operaties met hulp van de kinderdiëtist

Goede ondersteuning van een kinderdiëtist bij de operatie van uw kind, kan erg veel betekenen. Kies voor een ervaren en professionele diëtist. Een operatie vraagt veel van lichaam en geest en daarom is het van belang dat u zich goed voorbereid. Een goede voeding is een cruciaal onderdeel van deze voorbereiding. Dit vermindert namelijk de kans op complicaties tijdens en na de operatie en bevordert het herstel. Een kinderdiëtist of reguliere diëtist helpt u hierbij. Zij begeleiden u of uw kind en houden hierbij rekening met uw leeftijd, geslacht, medicijngebruik en sociale situatie. Hierdoor weet u zeker dat u goed bent voorbereid op de operatie en ook na de ingreep weet wat u moet eten om spoedig te herstellen.

Schakel een kinderdiëtist in wanneer uw kind langdurige buikklachten heeft

Heeft uw kind een moeilijke stoelgang en last van veel buikpijn? Dit is erg vervelend! Om hiervan af te komen is het verstandig om een kinderdiëtist in te schakelen. Kinderen dienen namelijk voldoende vitaminen, mineralen, eiwitten, vetten en koolhydraten binnen te krijgen om zich goed te ontwikkelen. Echter kan het zo zijn dat uw kind last heeft van een allergie of andere aandoening aan de darmen waardoor hij of zij vaak te maken heeft met buikpijn of last heeft van een moeilijke stoelgang. Door een goede voeding kunnen deze klachten worden verminderd of verdwijnen. De kinderdiëtist van Diëtistenpraktijk De Voedietist helpt u en uw kind hiermee door een dieetplan op te stellen. Aan de hand van dit plan krijgt uw kind de juiste voeding binnen.

Voor meer info :

Zelf je bloeddruk meten

Zelf je bloeddruk opmeten, daar hoef je vandaag de dag echt niet meer voor naar de dokter te gaan. Veel mensen voelen zich namelijk ook helemaal niet op hun gemak bij de dokter. Ook voor de mensen met een verhoogde kans op hart- en vaatziekten kan het erg nuttig zijn om zelf je bloeddruk op te kunnen meten. Dit kan dan met behulp van een bloeddruk meter. Met de bloeddruk meter kun je zelf je bloeddruk ten allen tijden opmeten. Zo kan je zeker weten of je bloeddruk nou wel of niet goed is. Mocht het niet goed zijn is het voordeel dat je er zelf op tijd bij bent en direct contact op kunt nemen met je huisarts. Ook wanneer je medicijnen slikt voor een te hoge bloeddruk kun je gelijk meten of deze wel of niet goed werken.

 

Een bloeddrukmeter bestaat uit twee verschillende soorten waarden: de onderdruk en de bovendruk. Wanneer jouw lichaam je bloed door je slagaderen aan het pompen is zal je bloeddruk in je bloedvaten stijgen. De druk die zo ontstaat noemen ze in de medische wereld de bovendruk. Door te meten tijdens het proces van samentrekken van de linker hartkamer kun je achter de onderdruk komen. Een ander woord voor de onderdruk is de diastolische druk. Dit is de druk die ontstaat wanneer twee aders in je hart samen gaan trekken. Het hart zal zich daardoor met bloed gaan vullen waardoor de druk in de slagaderen weer zal afnemen.

 

Je bloeddruk valt op verschillende manieren te meten. De meeste mensen vinden het fijn om thuis gebruik te maken van een digitale bloeddrukmeter. De klassieke bloeddrukmeter ervaren de meesten als ouderwets en onhandig. Eerst wordt er dan een rubberen slangetje aan een dikke band vastgebonden. Deze band moet je daarna om je bovenarm binden waarna deze zal worden opgepompt. Dit vinden mensen vaak vrij onhandig. Bij een bloeddrukmeter kopen raden we tegenwoordig aan de digitale bloeddrukmeter aan te schaffen.

 

Voor meer info : https://shopvoorgezondheid.nl/

Logopedie voor iedereen in Amsterdam

Iedereen in Amsterdam kan tegenwoordig op een eenvoudige manier logopedie op maat bij TinyEYE Europe volgen. De onderwerpen die behandeld worden tijdens de online logopedie zijn hetzelfde als de logopedie die in de logopediepraktijk gegeven wordt. Dankzij de online verbinding kan de logopedist met de cliënt in gesprek zonder dat beide hier ver voor moeten reizen. Via de online verbinding wordt spraak en taal geoefend door middel van digitale games die op een interactieve wijze gespeeld kunnen worden. Na de logopedie maakt de logopedist een verslag dat in het dossier wordt vastgelegd. Deze online methode voor logopedie voor kinderen en volwassenen is effectief en efficiënt.

Geef uw kind meer zelfvertrouwen door middel van logopedie in omgeving Amsterdam

Een kind heeft zelfvertrouwen nodig en als ouder doet u er alles aan om dit uw kind bij te brengen. Zelfvertrouwen moet echter vanuit het kind zelf komen, maar daar speelt u wel een hele belangrijke rol in! Of heeft hij/zij een taalachterstand? Deze problemen kunnen ervoor zorgen dat uw kind zich niet fijn voelt en daardoor zeer onzeker kan worden. TinyEYE biedt een geschikte oplossing voor uw kind. Via de online logopedie die vanaf iedere locatie te volgen is, bijvoorbeeld Amsterdam, krijgt uw kind de nodige begeleiding van professionele logopedisten. Ook is het mogelijk om uw kind op school online logopedie therapie te laten volgen. Zowel de leerkracht als u als ouder worden continu op de hoogte gehouden van het proces. 

Logopedie in de vorm van een App in omgeving Amsterdam

Tegenwoordig is het mogelijk om logopedie digitaal, via een app te volgen. Wilt u weten hoe dat werk? En nog belangrijker, wat voor u of uw kind de voordelen zijn? Op een leuke manier kunnen kinderen diverse taaloefeningen maken via de smartphone of tablet. De logopedist maakt op verzoek van de leerkracht de App aan en maakt deze beschikbaar voor de desbetreffende leerlingen. De taalgames worden ondersteund door videoboodschappen van de logopedist. Wanneer u denkt dat uw kind hier baat bij heeft, kunt u dit laten weten aan de school van uw kind. U zult uitgebreid uitleg en de nodige technische steun krijgen. Twijfelt u of uw kind logopedie nodig heeft? U kunt de leerkracht vragen om een korte scan van 15 minuten uit te voeren bij uw kind. Hier wordt gelet op taal, spraak, stem en motoriek. Op die manier komt u er snel achter of uw kind logopedie in omgeving Amsterdam nodig heeft.  

Voor meer info :