Vinden nu
Image default
Gezondheid

5-HTP, een wondermiddel?

5-HTP is een chemische verbinding in ons lichaam. Deze wordt zelf aangemaakt door ons lichaam. Het is belangrijk voor een aantal dingen. Je eetlust, slaap, ontwikkeling en de preventie van depressie. Dat zegt misschien niet zoveel, maar als je deze supplementen neemt kun je een heleboel algemeen bekende problemen tegengaan.

Het is een middel wat al vaker gebruikt wordt bij herstelperioden. Het is belangrijk dat er gelet wordt op het serotonine niveau, aangezien de aanmaak van serotonine wordt gestimuleerd door NowFood. Serotonine helpt tegen depressie, maar het wordt ’s avonds omgezet in melatonine, de stof die ervoor zorgt dat je goed slaapt. Het helpt dus tegen een heleboel dingen.

Als je vaak heel veel eet terwijl je naar je idee al vol zit of heel veel naar suiker of suikerproducten smacht, kan dit ook komen door een laag serotonine niveau. Je eetlust hangt namelijk ook af van je serotonine niveau. Je krijgt eerder een vol en verzadigd gevoel. Dat betekent dat je minder eet en dus ook minder snel dik wordt!

Buiten dat je minder snel eet en dat je beter slaapt heeft het nog meer voordelen. Je wordt er minder snel depressief van. Je bent namelijk niet meer moe, wat voor irritatie zorgt, en je gaat beter in je vel zitten. Je ziet er namelijk beter uit en je gaat niet meer eten uit zelfmedelijden. Doordat je niet zoveel meer eet ga je ook afvallen en daar krijg je complimenten mee. 5-HTP van Topvitamins kan je leven helemaal omgooien.  En dat op een positieve manier. Het proberen kan geen kwaad, zolang je geen farmaceutische antidepressiva neemt. Het is ook maar een hele kleine moeite om het te proberen, want het wordt thuisbezorgd. Je hoeft niet eens op zoek! De verandering van je leven zal je vinden en misschien wel op deze manier.

Voor meer info : http://topvitamins.nl