Vinden nu
Image default
Gezondheid

Het verwijderen van een fronsrimpel

Zonder enige moeite je fronsrimpel verwijderen. Het kan allemaal als je naar de dichtstbijzijnde Botox Amsterdam rent. Je kunt bij elke kliniek namelijk met gemak je fronsrimpel verwijderen. Voor veel mensen is een fronsrimpel toch iets wat ze als niet mooi ervaren. Over het algemeen zijn het vaak vrouwen die het niet mooi vinden, maar het kan bij mannen ook vrij diep zitten en dat vind niet iedereen even mooi.

Je kunt je fronsrimpel verwijderen met bijvoorbeeld hyaluronzuur. Het is een stof die door de huid zelf aangemaakt wordt en zorgt dat je gezicht jong blijft. Zolang je alles bij een vertrouwde arts laat doen kan er eigenlijk niet fout gaan, want die weten waar ze mee bezig zijn en dan weet je van tevoren ook duidelijk wat je kunt verwachten. Met een intake gesprek zullen ze precies vertellen wat er voor jouw gezicht mogelijk is en wat er dan precies gedaan wordt als je het laat doen. Als je het voor de eerste keer laat doen dan kan het allemaal nog wat vrij eng zijn. Je hoeft echter niet bang te zijn, want het is vaak een korte ingreep en je staat binnen de kortste keren weer buiten met een glad gezicht.

Als je dan tevreden bent dan zit de kans er dik in dat je nog meer wil. Het kan een vrij verslavende werking hebben, want na enkele maanden zal het effect afnemen en zul je het opnieuw moeten laten doen zodat het blijft zitten. Doordat je er dan zo aan gewend ben kun je er dus verslaafd aan raken en zit je binnen de kortste keren 2 keer per jaar naar een kliniek. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om voor een chirurgische ingreep te gaan, maar hier zijn vaak wel wat meer risico’s aan verbonden.

Voor meer info : http://www.injectableklinieken.nl