Vinden nu
Image default
Gezondheid

Medicijnen tegen ouderdomskwaaltjes

U ontkomt er niet aan: ieder lichaam wordt ouder. En bij ouder worden horen nou eenmaal verschillende ouderdomskwaaltjes. Helaas, maar het is niet anders. Gelukkig hebben wetenschappers voor een aantal van deze kwaaltjes wonderlijke medicijnen weten te ontwikkelen waardoor men tegenwoordig snel geholpen kan worden.

Erectiestoornis

Een van de meest voorkomende ouderdomskwaaltjes bij mannen is het hebben van erectieproblemen. Dit kan overigens ook bij jongere mannen voorkomen, maar vooral oudere mannen hebben hier last van. Er zijn gelukkig verschillende medicijnen die er voor kunnen zorgen dat u tijdens seksuele opwinding weer gewoon een erectie kunt krijgen. Hierdoor wordt dit probleem dus slechts met één pilletje verholpen.

Kaalheid

Een andere veelvoorkomend probleempje is kaalheid. Veel mannen, en soms ook vrouwen, krijgen te maken met extreem haarverlies als ze ouder worden. Dit is heel vaak erfelijk bepaald en tot voor kort was dit niet te voorkomen. Gelukkig zijn er sinds kort verschillende middeltjes op de markt die haaruitval tegen gaan. Dit werkt helaas niet bij iedereen, maar het is zeker het proberen waard. Mocht u nou zo veel last hebben van dit probleem dan kunt u ook naar de dokter gaan. Hij zal u dan doorsturen naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis kunt u dan in aanmerking komen voor een speciale kuur die is ontwikkeld tegen haaruitval.

Pijn in de botten

Veel mensen die ouder worden, zowel mannen als vrouwen, krijgen te maken met een vervelende pijn in de botten. Uw botten gaan dan slijten en hier krijgt u last van. Er wordt uiteraard geadviseerd om veel melk te drinken, maar helaas zal dit het probleem niet tegengaan. Het slijten van uw botten kan dan ook niet worden verholpen, maar gelukkig zijn er wel speciale medicijnen ontwikkeld die er voor moeten zorgen dat de pijn die u in uw botten heeft tegen zal gaan. Ook dit werkt niet voor iedereen evengoed, maar is zeker het proberen waard.

Voor meer info : http://mannenkwalen.wordpress.com/2013/12/05/kunnen-mannen-ook-in-de-overgang-komen/