Uw medewerkers zijn altijd goed voorbereid op noodsituaties met een BHV cursus

Waarvoor wilt u dat uw medewerkers een BHV cursus gaan volgen? Heeft u op dit moment niemand in dienst met een BHV diploma? Of is uw bedrijf gegroeid en heeft u vrijwel meerdere BHV’ers nodig? Hoe lost u dit probleem op? Dan is het volgen van een BHV cursus gegeven door ervaren instructeurs een uitstekende optie. De instructeurs van BHV Zuid-Holland hebben allemaal ervaring bij de brandweer of ambulance. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de situaties die worden nagebootst ook écht kunnen gebeuren. Met een BHV cursus van BHV Zuid-Holland zijn uw medewerkers te allen tijde goed voorbereid op noodsituaties.

Een BHV cursus op maat volgt u bij de specialist

Heeft u een bedrijf dat werkt met gevaarlijke stoffen? Of gaan uw werknemers met grote machines in de weer? In welke sector u ook werkzaam bent, het is altijd verstandig om een BHV cursus op maat te laten maken door een gespecialiseerd bedrijf. Hierdoor weet u zeker dat uw werknemers in elke situatie Eerste Hulp kunnen verlenen, een ontruiming kunnen begeleiden en een beginnende brand kunnen bestrijden. Waar u een BHV cursus op maat volgt? Bij BHV Zuid-Holland. Deze specialist is telkens op zoek naar de beste manier om een BHV cursus in te richten, staat voor een hoge kwaliteit en geeft cursussen waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat.

Tijdens een BHV cursus leert u meer dan alleen Eerste Hulp verlenen

Het is altijd verplicht om een BHV’er op de werkvloer te hebben, in welke sector u ook werkt. Zo voelen uw werknemers zich erg veilig en kan er altijd gehandeld worden in noodsituaties. Vaak wordt gedacht dat uw werknemers tijdens een BHV cursus enkel Eerste Hulp leren verlenen. Een BHV cursus omvat meer dan alleen dat. Wist u bijvoorbeeld dat uw werknemers tijdens zo’n cursus ook leren om een pand te ontruimen in geval van nood? Of een beginnende brand leren bestrijden? Kies daarom voor BHV Zuid-Holland. Uw werknemers volgen een BHV cursus die gegeven wordt door instructeurs met ervaring bij de ambulance en de brandweer, zodat u zeker weet dat uw medewerkers de technieken leren om te handelen in noodsituaties.