Wegtransport ondernemer niwo vergunning

Om een transportvergunning te krijgen, moet u voldoen aan de volgende voorwaarden. Het kunnen onderbouwen dat u te vertrouwen bent is de aller eerste vereisten van het aanvragen van een vergunning. Dit kunt u doen door een Verklaring van Goed Gedrag aan te vragen bij de gemeente en deze te overleggen. Verder dient u financieel betrouwbaar te zijn en dit te kunnen onderbouwen. U kunt bewijzen dat u financieel betrouwbaar bent door bij de aanschaf van de eerste vrachtwagen in bezit te hebben van een vermogen van minstens 9000 euro. Bij elke vrachtauto die volgt moet u een eigen vermogen er tegenover kunnen zetten van minimaal 5000 euro. Een eigen vermogen bestaat niet alleen uit geldmiddelen, het mogen ook andere bezittingen zijn.

De overige condities voor het verwerven van een vergunning tot vervoer van goederen

Om aan de laatste vereisten te voldoen, moet u zorgen dat u iemand in dienst heeft die beschikt over de correcte diploma’s. Als tweede moet u kunnen tonen dat u financieel betrouwbaar bent. Als hoofdregel geldt hiervoor dat u kredietwaardig bent als u een eigen vermogen hebt van 9000 euro terwijl u in bezit bent van de eerste bedrijfsbus.

Bij elke vrachtauto die volgt moet u een eigen vermogen er tegenover kunnen zetten van minimaal 5000 euro. Dit vermogen hoeft niet uit geld te bestaan, maar kan ook uit bezittingen bestaan.

Iemand van de werkvloer moet de opleiding gevolgd hebben

Er zijn verscheidene opleidingen die u kunt volgen om deze stukken te behalen. Wilt u een cursus volgen? Dan is het een aanrader om informatie in te winnen. OnlineStuderen verzorgt verschillende thuisstudies om transportondernemer te worden. Ook Kijk ook eens bij de rijschoolopleidingen. Zij bieden diverse opleidingen voor motorrijstructeurs of om examinator worden. De opleiding van OnlineStuderen.com kan op een flexibele manier en op je eigen tempo behaalt worden. Voor meer informatie bel naar 030-604 2514 of bekijk onze website: www.onlinestuderen.com.

Voor meer info : http://www.onlinestuderen.com