Bio Ethanol haard in de Horeca, Sfeerverhogend en Gezellig

De Bio Ethanol tafelhaard zorgt voor meer gezelligheid en is sfeerverhogend. Ze zullen zeer mooi staan in uw restaurant, cafe of loungetent. In de horeca zijn ze echt ideaal op de tafel of op het terras.

Geen rommel met Bio Ethanol

Een voordeel van de Bio Ethanol tafelhaard is dat er verder geen rommel en opspattende vlammen zijn. Ze zijn zelfs zeer veilig in gebruik en dus veilig voor kinderen en huisdieren. Sommige haarden hebben helemaal glas rondom wat eveneens voor veiligheid zorgt. Bovendien komen er geen gevaarlijke stoffen vrij tijdens de verbranding. Na gebruik blijven er geen resten achter, wat een gemak met een bio ethanol haard.

Ideaal op tafel in de horeca

Zet deze tafelhaard in uw restaurant, cafe of loungentent op de tafel, bar of vensterbank en het is direct sfeerverhogend. En in de zomer kunnen ze op het terras worden neergezet. Omdat de tafelhaard klein is kan deze dan ook weer snel verplaatst worden.

Eenvoudig in gebruik

De haard wordt gevuld met Bio Ethanol vloeistof, deze wordt in de houder gegoten en keramisch wol neemt de vloeistof op. Vervolgens kan de haard aangestoken worden. Een fluitje van een cent dus. En doven gaat simpelweg door de schuif dicht te duwen.

 

Waarom een Bio Ethanol haard?

  • Geeft geen rommel
  • Sfeerverhogend
  • Eenvoudig te bedienen
  • Veilig te gebruiken
  • Makkelijk te verplaatsen
  • Gezellig in het restaurant, cafe of op het terras
  • Milieuvriendelijk
  • Voldoet aan CE en EN449:2007

De design Bio Ethanol haard is verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo is er altijd wel een tafelhaard die bij u past. De tafelhaarden zijn vervaardigd in Europa en voldoen aan de huidige normen.

Wilt u nu ook een Ethanol Tafelhaard aanschaffen? Bij warmteshop.eu is vast wel een haard naar uw smaak te vinden. Ze zijn te bekijken en te bestellen via www.warmteshop.eu.

https://warmteshop.eu/product-categorie/kachels/bio-ethanol-haarden/

Evenementencatering voor ieder evenement

Evenementen catering, hoe handig is dat voor uw eigen evenement!

Het organiseren van een eigen evenement is natuurlijk super leuk. U kunt lekker creatief zijn en het evenement zo maken zoals u wilt. Het nadeel van het organiseren van een evenement is dat er altijd toch wel wat stress bij komt kijken; straks heeft u niet genoeg drank ingeslagen of kunt u de drukte niet aan… Gelukkig is daar een oplossing voor! U kunt namelijk evenement catering nemen. Dit is een cateringservice die de catering bij u verzorgt tijdens uw evenement. U hoeft zich nergens zorgen over te maken en u hoeft ook niks in de gaten te houden want alles zal ongetwijfeld helemaal op rolletjes lopen. U heeft juist tijd om lekker te gaan genieten van uw eigen evenement, hoe relaxt is dat!

Waar kunt u de evenementen catering inhuren?

Als u graag evenementen catering wilt dan kunt u even kijken op het internet. Daar staat vaak al heel erg veel informatie over evenementen catering. U kunt altijd vrijblijvend een belletje plegen en de medewerkers zullen u natuurlijk helpen met al uw vragen. Vervolgens kunt u met ze een afspraak maken voor het evenement en verder wordt alles geregeld.

Voor meer info : https://drankengilde.nl/