Lekker en voordelig genieten met de speciale menu’s van een restaurant in Oss

Wil jij ook een heerlijk hapje eten bij een restaurant in Oss, maar wil je niet te veel geld uitgeven? Profiteer dan van maandag tot woensdag van de ‘Benefit Days’ bij specialist De Nieuwe Wereld in Oss. Op deze dagen kun je er smullen van een heerlijk driegangendiner voor een erg voordelige prijs. Elke donderdag staat het restaurant in Oss in het teken van ‘Throwback Thursday’. Zo kun je er elke donderdagavond genieten van burgers, bier en vinyl muziek. Op vrijdag is het natuurlijk tijd om het weekend in te luiden. En hoe kun je dit nu beter doen dan met speciaalbier of cocktails? Juist! Daarom kun je bij De Nieuwe Wereld, het gezelligste restaurant van Oss, elke vrijdag terecht voor ‘Hello Friday’.

Van maandag tot zondag genieten van het leven in een restaurant in Oss

Vroeger was het gebruikelijk om alleen uit eten te gaan in het weekend. Maar tegenwoordig gaan steeds meer mensen ook doordeweeks naar een restaurant. Genieten van een heerlijke lunch met vrienden of collega’s, even geen zin om te koken of even ontsnappen aan de drukke werkweek met een gezellige borrel ’s avonds. Een restaurant in Oss, namelijk De Nieuwe Wereld, is om deze reden dan ook de hele week door geopend: van maandag tot en met zondag. Je kunt er elke dag van de week terecht voor een kop koffie, lunch, diner of zelfs een borrel. Zo maak je van elke dag een feestje!

Van een heerlijke lunch tot aan een gezellige borrel: een restaurant in Oss biedt het allemaal

Klinkt het niet heerlijk om je ochtend te beginnen met een lekker kopje koffie in je favoriete restaurant in Oss. Lekker genieten van een lunch met verse ingrediënten. Of ’s avonds smullen van een heerlijk diner. Bij een restaurant in Oss, genaamd De Nieuwe Wereld, kan het allemaal. En meer! De Nieuwe Wereld in Oss is immers veel meer dan een restaurant. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gezellige borrel met vrienden of collega’s? Of het nu weekend is of niet maakt niet uit bij dit restaurant: je kunt er 7 dagen per week terecht. De perfect gemixte gin-tonics, 50 verschillende (speciaal)bieren en de gezellige sfeer van dit restaurant zijn de perfecte basis voor een geslaagde borrel.

Voor meer info :