Deze specialist zorgt voor een effectieve verwijdering van dieselmotoremissie

Werkt u binnen uw bedrijf veel met dieselmotoren? Dan is de kans groot dat u ook te maken heeft met de uitlaatgassen, ofwel dieselmotoremissie, van deze motoren. Deze uitstoot bestaat voor een deel uit carcinogene stoffen die de kans op blaas- en longkanker verhogen. Dieselmotoremissie is dan ook een stof die op de CMR-lijst is geplaatst, naast andere stoffen die kankerverwekkend zijn en die u zo snel mogelijk moet laten saneren, zoals chroom-6. Het is dan ook belangrijk om deze stoffen te laten weghalen door een gespecialiseerd bedrijf. Gom Specialistische Reiniging is een bedrijf dat hier veel ervaring mee heeft en veel expertise in huis heeft om dit grondig en secuur aan te pakken.

Als bedrijf de juiste voorzorgsmaatregelen nemen

Wanneer u een vermoeden heeft dat er sprake is van dieselmotoremissie, of een andere stof zoals chroom-6, is het van belang om deze zo snel mogelijk te laten saneren. Echter kunt u als organisatie ook de nodige voorzorgsmaatregelen nemen om dit te beperken en in het beste geval helemaal weg te nemen. Op het gebied van dieselmotoremissie kunt u dan denken aan het werken met andere motoren en het instaleren van een goedwerkend ventilatiesysteem. Natuurlijk is het beter onderhouden van de motoren ook essentieel. Daarnaast zijn persoonlijke beschermingsmiddelen ook essentieel, zoals kleding of eventueel maskers.

Maak gebruik van de expertise van ervaren vakmensen

Het belangrijkste is dat u niet zelf aan de slag gaat met het saneren van dieselmotoremissie of andere kankerverwekkende stoffen, zoals chroom-6. U kunt wel een checklist aanvragen om te bepalen of u last heeft van een van deze stoffen, maar voor het verwijderen kunt u het best de vakmensen van een specialist als Gom Specialistische Reiniging inschakelen. Zij werken volgens wettelijke voorschriften en zorgen ervoor dat alle oppervlakten die zijn blootgesteld aan een van deze stoffen grondig worden gereinigd. Daarnaast geven ze u ook advies over het omgaan van gevaarlijke situaties.

A specialised supplier of innovative and effective marine scrubbers

Are you looking for high-quality marine scrubbers for your vessels? Then you are at the right place at Europiren B.V. This company is located in Rotterdam, the Netherlands, and is specialised in innovative magnesium minerals for industrial, environmental, and agricultural applications. Marine scrubbers are an economical and environmentally friendly solution to remove sulfur oxides from the exhaust gas of ship engines. This way, you can optimally protect air and water quality, both in the short and the long term. Do you want to know which products are the best solution to your problems in the marine industry? Do not hesitate to enquire after the possibilities and ask for advice.

Meet all the legislations for preventing sulfur pollution

Sulfur originates from the burning of heavy fuels and pollutes the environment through the formation of sulfur dioxide SO2. Since 2015, the limits have been set for sulfur oxides (SOx) in so-called Sulfur Emission Control Areas (SECAs). Ever since, marine vessels have faced these legislations and other areas outside the SECAs must comply with these new regulations (2020) too. With innovative marine scrubbers from Europiren B.V., you are able to meet all requirements by cleaning the exhaust gases from your vessels. Also known as exhaust gas cleaning systems (EGCS), marine scrubbers are an effective way to prevent pollution. Hybrid and closed-loop scrubbers are becoming more popular solutions because they are in compliance with IMO 2020. This is in contrast to open-loop marine scrubbers, which continue to be banned in many countries.

Learn more about their products

The marine scrubbers include natural magnesium hydroxide MagTreat-S. This is a safe and efficient alkali for application in exhaust gas cleaners. Are you interested in the products from Europiren B.V. and do you want to learn more about the efficiency of these marine scrubbers? Get in touch with their specialists and ask all your questions. This company works directly with the manufacturer and can guarantee stable prices for their customers across the world.

https://www.europiren.com/

De expert realiseert uw funderingsherstel in Amsterdam

Funderingsherstel van uw panden in regio Amsterdam moet uiteraard wel juist gebeuren. Dit is de enige wijze om de veiligheid en kwaliteit te waarborgen. De meest verstandige manier om dit aan te pakken is het inschakelen van een echte specialist op dit gebied. Gaat u dan ook in zee met Brouwer & Kok. Deze specialist biedt u decennialange ervaring op het gebied van funderingsherstel in regio Amsterdam. Door de mogelijkheden en de details scherp in de gaten te houden, kan deze specialist u altijd de juiste kwaliteit leveren en u verzekeren van een uitstekend herstel. U kunt weer gerust verblijven in uw woning of op kantoor; wel zo prettig!.

Funderingsherstel in omgeving Amsterdam: zakelijk én particulier

Wilt u uw woning laten renoveren of uw bedrijfspand laten restaureren? De experts van Brouwer & Kok helpen u verder door op te treden als hoofdconstructeur voor aannemers, architecten, gemeenten, projectontwikkelaars en particulieren. Zo zetten zij allerlei projecten gemakkelijk in gang. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan funderingsherstel van uw pand(en) in de omgeving van Amsterdam. Dankzij de begeleiding van de specialisten van  Brouwer & Kok worden constructieklussen voor woningen en andere gebouwen razendsnel tot in de puntjes geregeld.

Korte communicatielijnen en nauwe betrokkenheid

Bij Brouwer & Kok hecht men veel waarde aan een nauwe communicatie en directe betrokkenheid bij het uit te voeren bouwproject. Of u hen nu in gaat schakelen voor woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie, restauratie, verbouwing of uitbreiding; zij zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte blijft van alle gebeurtenissen omtrent uw bouw. Wel zo prettig! Als u een echte specialist inschakelt voor funderingsherstel van uw woning of pand in de omgeving van Amsterdam, houdt u uiteraard het liefst de vorderingen haarfijn in de gaten. Bij de deskundigen van dit bedrijf kunt u ook gemakkelijk uw wensen doorgeven, die altijd worden meegenomen. Dát is nog eens een uitmuntende dienstverlening.

https://www.brouwer-kok.nl/

Laat uw buizen buigen door een ervaren specialist en bespaar tijd en geld

Heeft u één of meerdere buizen liggen die u wilt laten buigen door een specialist? Bij Van Rijsoort Buigwerk hebben ze al meer dan 100 jaar ervaring op dit gebied. Door het laten buigen van verschillende buizen met vrijwel elke wanddikte, bespaart u ook op uw laswerk. Met behulp van machines is het voor Van Rijsoort Buigwerk mogelijk om meerdere bochten in één buis te buigen. Dit kost u minder geld en tijd dan het zelf lassen van de verschillende bochten. Heeft u een korte bocht nodig of een straalbocht? Alles is mogelijk bij deze specialist!

Een ervaren specialist voor het buigen van uw buizen

Van Rijsoort Buigwerk heeft veel ervaring op het gebied van buizen, profielen en platen buigen. Hiervoor hebben ze een uitgebreid machinepark en betrokken vakmensen. Alles wat recht is, laat u eenvoudig krom buigen door deze specialisten. Van kleine, lichte buiten tot grote, zware buizen. Met een doornbuigmachine buigen ze voor u al buizen vanaf 16 mm. Hiervoor gebruiken ze verschillende buigtechnieken. Zo heeft u de keuze tussen inductie buigen en koud buigen. Van Rijsoort Buigwerk verzorgt, aanvullend op het buigen van uw buizen, ook andere bewerkingen, zoals het maken van laskanten, boren en doorstempelen van de buizen.

Diverse mogelijkheden bij deze specialist

Voor het buigen van uw buizen gaat u naar deze specialist. Bij Van Rijsoort Buigwerk kunt u ook van veel andere diensten gebruikmaken. Heeft u nog profielen liggen die u wilt laten buigen en walsen? Of heeft u hulp nodig bij het opstellen van een technische tekening. Van het zagen en lassen van buizen naar transport en doorstempelen. De specialisten van Van Rijsoort Buigwerk helpen u graag verder. Schakel hen in voor een complete projectbegeleiding en laat uw ontlasten gedurende het gehele proces, van A tot Z. De medewerkers van deze specialist vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden.

https://rijsoort.nl/