Houd het veilig met brandwerend plaatmateriaal

Het beschermen van panden tegen brand is iets dat mensen al eeuwenlang doen. En daar zijn we dan ook behoorlijk goed in geworden! Tegenwoordig zijn er verschillende soorten brandwerend plaatmateriaal op de markt. Bij de bouw zijn er diverse maatregelen die u kunt nemen om het gebouw brandveiliger te maken. Zo kunt u gebruikmaken van brandwerend plaatmateriaal. Dit wordt gebruikt om bijvoorbeeld wanden en plafonds brandveiliger te maken. Wilt u graag weten hoe u er precies voor kunt zorgen dat uw bouwproject brandveiliger wordt? Dan is het aan te raden om contact op te nemen met een specialist zoals Preficon. Zij leveren brandwerend plaatmateriaal en kunnen u adviseren over het meest geschikte materiaal voor uw toepassing.

Maak uw pand brandveiliger met brandwerend plaatmateriaal

Een brand kan onverwacht snel om zich heen grijpen, zeker wanneer het verkeerde plaatmateriaal wordt gebruikt. Kom daarom voor een passend advies over het ideale plaatmateriaal naar een verkooppunt van Preficon. Dit is een passieve vorm van brandpreventie die doorgaans wordt gebruikt in grotere panden zoals fabrieken, scholen, ziekenhuizen en kantoorpanden. Brandwerend plaatmateriaal kan worden gebruikt om bijvoorbeeld plafonds en wanden brandveiliger te maken, zodat een mogelijke brand zich niet snel verder zal verspreiden in het pand. Een leverancier van kwalitatief brandwerend plaatmateriaal is Preficon. Zij bieden diverse soorten plaatmateriaal. Hierdoor vindt u in hun aanbod gegarandeerd het plaatmateriaal dat u nodig heeft.

Ontdek welk brandwerend plaatmateriaal u nodig heeft met een handige tool

Wist u al dat er een tool is ontwikkeld door Preficon? Met deze tool kiest u makkelijke het juiste brandwerende plaatmateriaal voor het bekleden van uw pand. Dè leverancier van kwalitatief brandwerend plaatmateriaal, namelijk Preficon, heeft hiervoor een handige tool ontwikkeld: de Preselector. In deze tool voert u een aantal gegevens over uw bouwproject in en op basis hiervan ontdekt u welk brandwereld plaatmateriaal u nodig heeft. Weet u de soort plaatmateriaal, dan moet u bepalen hoe dik het brandwerend plaatmateriaal moet zijn. Ook daarvoor heeft Preficon een handige tool ontwikkeld: de Precalculator. Op deze manier weet u zeker dat u het juiste brandwerend plaatmateriaal koopt in de bouwmarkt.

Voor meer info :