Ook uw persluchtsysteem werkt efficiënter met de producten van Silvent

Binnen ondernemingen is men constant op zoek naar de balans tussen opbrengsten en kosten. Te hoge kosten drukken natuurlijk de omzet en de winst, maar er schuilt ook een gevaar in de kosten te veel drukken. Als u te weinig investeert in goed onderhoud van uw persluchtsysteem bijvoorbeeld, neemt de kans op lekkages en andersoortige beschadigingen sterk toe. Het resultaat is dat u bijvoorbeeld een mooi Silvent blaaspistool heeft, dat vervolgens niet goed werkt vanwege een lekkage in de koppeling. Door een nieuwe Prevost snelkoppeling te bestellen bij KDS Advies kunt u uw systeem goed onderhouden en voorkomt onnodige verspilling van energie. En daarmee geld.

Besparen op uw energiekosten dankzij innovatieve Silvent producten

KDS Advies is naast de expert in Silvent producten ook dé specialist voor uw Prevost snelkoppeling. Samen met u zorgt dit erkende bedrijf ervoor dat uw persluchtsystemen uitstekend werken. Weet u wat de grootste energieverspiller is binnen de hedendaagse industriesector? Bijna ieder industrieel bedrijf maakt gebruik van persluchtsystemen. Van deze systemen wordt vaak veel gevraagd en ze staan soms dagen aaneen te draaien. Omdat deze systemen zo vaak worden gebruikt, kan er door achterstallig onderhoud of door slecht materiaal een lekkage ontstaan. En dat kunt u voorkomen door KDS Advies in te schakelen!  

Een Prevost snelkoppeling op maat voorkomt lekkages

Lekkages ontstaan vaak doordat koppelstukken verkeerd zijn geplaatst of niet goed passen. Dat is natuurlijk iets wat u niet wilt. Dat kost immers keiharde euro’s! Door een Prevost koppeling op maat te bestellen bij KDS Advies zorgt u voor een perfecte aansluiting tussen het blaaspistool en het persluchtsysteem. En heeft u nieuwe onderdelen nodig? Dan kan KDS Advies u ook aan alle vervangende onderdelen, zoals een blaaspistool van het bekende merk Silvent helpen. Alles voor uw persluchtsysteem onder een dak bij KDS Advies.

Voor meer info :