Beheer vastgoed van uzelf of derden met overzichtelijke software

Beheert u onroerend goed van derden of van uzelf? Dan kan het soms lastig zijn om alles op een overzichtelijke wijze in een database te zetten. Door data verkeerd in te voeren, resultaten verkeerd te rapporteren of verschillende administratiemethodes te gebruiken, wordt de verwarring erg groot. Dit kan resulteren in situaties waarbij gegevens niet op de correcte wijze gedeeld of ingezet worden. Om dit te voorkomen, is het aan te raden om goede software te installeren waarmee het beheren van vastgoed eenvoudig én overzichtelijk wordt.

Bundel al uw vastgoed in een handig beheerprogramma

Bent u op zoek naar de optimale software om uw vastgoed op veilige en correcte wijze te beheren? Met de software van Informant Software wordt het beheer van uw vastgoed een stuk makkelijker én efficiënter. Zo behaalt u een enorme tijdsbesparing dankzij de optimale integratie van verschillende programma’s. Op deze manier heeft u alles op één plaats bij elkaar. Daarnaast is het mogelijk om meerdere huur- en/of VvE-administraties in te voeren, zodat de software al uw vastgoed in één beheerprogramma bundelt. Een ander groot voordeel van het vastgoedbeheersysteem van Informant Software is dat u de correspondentie en rapportages volledig vrij kunt vormen. Op deze manier is het aan te passen op iedere verschillende klant of beheergroep. Bij deze specialist bent u altijd verzekerd van een totaaloplossing op het gebied van vastgoed- en VvE-management.

Download de brochure en maak een afspraak voor uw totaaloplossing

Informant Software biedt een oplossing voor iedereen. Het is mogelijk om een brochure aan te vragen waarin u alles vindt over de software die het beheren van uw vastgoed makkelijker maakt. Mocht u na het lezen van deze brochure nog vragen hebben of juist een afspraak willen maken om de specifieke mogelijkheden binnen uw bedrijf te bespreken, dan kunt u contact opnemen. Alle contactgegevens zijn te vinden op de website van Informant Software.

https://www.informant.nl/

Draadloze boodschap

Rusland, 1895. In het holst van de nacht kan je geen hand voor ogen zien. Het regent met bakken uit de lucht, en de bliksem zorgt er dan ook voor dat men weer weet dat de wereld nog bestaat. In de verte brand nog een ligt, het blijkt het laboratorium van Nikola Tesla te zijn. Terwijl de wind om het lab heen huilt is hij druk bezig om de laatste hand te leggen aan zijn meesterwerk, wat de wereld voorgoed moet veranderen. Het apparaat wat hij radio noemt moet boodschappen draadloos versturen over lange afstanden. Het idee is gebaseerd op de bevindingen van een andere uitvinder Heinrich Hertz. Hij ontdekte dat de lucht om ons heen bestaat uit onzichtbare straling, wat hij radiogolven noemde. Helaas blijkt ook op dit verhaal het spreekwoord haastige spoed is zelden goed van toepassing, er ontstaat kortsluiting en de werkplaats van Tesla vat vlam. De arme Rus was machteloos en kon niks anders doen behalve machteloos toekijken in de stromende regen hoe zijn lab afbrandde en niks meer heel liet.

Een stukje verderop in Engeland volgde Marconi de ontwikkeling van de radio op de voet en besloot in overleg met Tesla om het experiment in zijn werkplaats door te zetten. Nog geen jaar later was het door gebruik te maken van 17 patenten van Tesla gelukt. Het eerste signaal werdt over een afstand van 100 meter draadloos door de lucht verstuurd.

Tegenwoordig kan men op veel verschillende manieren naar de radio luisteren. Toch is men redelijk van het originele concept van radio afgeweken. Zo is het tegenwoordig mogelijk om online radio te luisteren, deze ontwikkeling heeft er voor gezorgd dat er niet alleen meer zenders kunnen bestaan, maar dat radiozenders wereldwijd beschikbaar zijn. Zo is het in Nederland mogelijk om naar de Oezbekistaanse staatsomroep te luisteren. Grijp je kans om de wereld te ontdekken.

Voor meer info : http://www.radioguide.fm