De vele voordelen van een bodytec workout

Een bodytec workout zorgt ervoor dat je geen uren meer in de sportschool hoeft rond te lopen om ervoor te zorgen dat je het lichaam van je dromen hebt, door de hoge intensiteit heeft het heel veel effect terwijl het eigenlijk weinig tijd kost. Het is een programma wat bij Van Schaik Personal Training gegeven wordt, de naam van het bedrijf zegt het eigenlijk al een beetje, er is een op een begeleiding en hierdoor wordt alles een stuk beter, uw houding is bijvoorbeeld altijd correct. Een nadeel van groepslessen is bijvoorbeeld dat je al heel snel  het probleem hebt dat je jezelf het verkeerde aanleert en er niemand is die in dit geval aanstuurt. Tijdens een bodytec workout bij Van Schaik Personal Training word je begeleid door een zeer deskundig iemand die al jaren ervaring heeft, daarom krijg je waar voor je geld, gegarandeerd.

De voordelen van een bodytec workout

Er zijn veel voordelen aan een bodytec workout, de meest voor de hand liggende heb ik eerder al genoemd en dit is dat het weinig tijd kost wegens de hoge intensiteit. Een ander voordeel is dat er een hele goede balans gevonden wordt tussen afvallen en het opbouwen van spiermassa. Op deze manier voel je je ook een heel stuk fitter dan voor een bodytec workout bij Van Schaik Personal Training. Als je een strakker lichaam wil of je hebt fysieke beperkingen omdat je bijvoorbeeld nog in de revalidatie zit van een eerder opgekomen blessure. Zo zijn een nog een aantal voordelen, zo blijkt bijvoorbeeld dat je huid er een stuk beter uit komt te zien nadat een bodytec workout met enige regelmaat gedaan is. Je zou het zelf moeten ervaren of eens met iemand spreken die al eerder een bodytec workout gedaan heeft.

Al gemotiveerd?

Bij sporten is de start altijd het moeilijkst, vind maar eens de motivatie om bijvoorbeeld Van Schaik Personal Training te contacteren en een afspraak te maken voor een bodytec workout. Doe het, is het enige wat hierover kan zeggen, het begin is nooit makkelijk, maar dat is zo met alles, dus bezoek de website en bel op!

Voor meer info :

Ruitersportzaak

Toen ik zocht op ruitersportzaak kwam ik de website van paardengruiter tegen. Ik ben op zoek naar een winkel waar ik allerlei artikelen met betrekking tot ruitersport kan kopen. En zo kwam ik op de webshop van Paardengruiter. Ik ben namelijk op het internet gaan zoeken omdat ik tamelijk nieuw ben in de paardensport. En dus nog geen idee heb waar ik het beste producten kan bestellen. Graag vertel ik in dit blogje meer over de webshop van ruitersportzaak Paardengruiter. Mocht jij een betere ruitersportwinkel kennen, dan hoor ik dat graag in een reactie.

Ruitersportzaak zoeken

Ik ben dus eerst een ruitersportzaak gaan zoeken. En zo kwam ik al gauw op Paardengruiter. In die webshop zag ik allerlei prachtige producten voor zowel ruiters als het paard zelf. Ik ben wat door de webshop heen gelopen en kwam al gauw leuke dingen tegen die ik graag zou willen bestellen. Die heb ik vervolgens dan ook in mijn winkelmandje gedaan en heb ze uiteindelijk besteld. En na een paar werkdagen waren ze al binnen! En ook nog eens van hoogwaardige kwaliteit met een goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Ik heb direct alle ruiterkleding en andere producten voor het paard gepast. En zowel bij mij als bij het paard zat het allemaal perfect. Dingen zoals een bodyprotector voor mijzelf en oornetjes en beenbeschermers voor het paard ben ik heel erg blij mee.

 

Beginnen met paardrijden

Wil je beginnen met paardrijden? Dat kan zeker op alle leeftijden. De meeste mensen die willen leren paardrijden hebben meestal geen eigen paard. In dat geval kan je terecht bij een manege. In Nederland zijn er veel maneges. Je moet eentje kiezen die aandacht heeft voor veiligheid en kwaliteit en met goed opgeleide instructeurs werkt. Dat herken je aan het gevelbord met daarop aantal sterren. Mocht je jouw mening van de spullen van de paardengruiter nu willen delen, neem dan gerust contact met me op of laat een reactie achter en laat weten wat jij er van vond! Ik raad het persoonlijk iedereen aan.

Voor meer info :

Eiwit shake recepten!

Eiwitshakes recepten

Eiwitshakes recepten – Wanneer je begint met eiwit shakes is het natuurlijk waardevol om te weten dat het echt niet puur poeder mixen is met water of melk. Je kunt op allerlei manieren ervoor zorgen dat je dagelijkse shakes een absolute smaakmaker blijven. Wij gaan jou meer inlichten over het gebruik van Eiwitshakes en om deze zo lekker mogelijk te maken. Ook zullen wij u adviseren naar shakes zonder eiwit, deze noemen wij ook wel eiwitrijk. Neem bijvoorbeeld de Supermarkten. Je vind hier producten tegen veel te lagen prijzen en waarom zitten er toch altijd zoveel e nummers in? Dit is vrij simpel te verklaren, houdbaarheid en om jou als consument verslaafd te maken aan dergelijke producten. Ook zit er in bijna alle producten teveel zout en suiker. Dit is ook de hoofdoorzaak waarom gezonde producten zonder de verslavende ingrediënten zo moeilijk aan de man te brengen zijn. Bijna iedereen blijft kiezen voor het ongezonde.

Waarom nemen steeds meer mensen shakes?

Omdat het leven zo druk is en je overal doodgegooid wordt met lekkernij dat overigens vol gepompt zit met slechte stoffen. Is 1 of 2 maaltijden vervangen door een mega gezonde eiwitshake natuurlijk echt een aanrader. Je consumeert nu op dagelijkse basis veel meer gezonde stoffen en veel minder schadelijke. Zo kunt u zonder veel inspanning uw gezondheid binnen enkele weken vlot omhoog werken. Ook geeft het veel meer bruikbare energie en zal daardoor al je lichaams processen verbeteren.

Eiwit Recept:

  • Neem een eiwitshake op Whey of Caseïne basis en voeg hier vers fruit bij. Je zult merken dat dit juist dat extra frisse element geeft waardoor je shake net wat lekkerder wordt.
  • Voeg melk of yogurt toe aan je Eiwitshake. Hierdoor wordt de structuur waarin je het drinkt meestal wat machtiger dan het luchtige water.
  • Voeg noten mix toe aan uw Shake. Dit geeft uw shake wat hartigs, het lekkerste is dit in combinatie met Yogurt.
  • Voeg Yogurt en een klein beetje kwark toe, vervolgens kun je er eventueel nog noten of fruit bij voegen.
  • Maak je eiwitshake aan met kokosnoot melk. Dit geeft een mega fris en super gezonde shake ervaring.

Voor alle gezonde shakes kunt u terecht op eiwitshakestore. Tevens hebben wij ook nog een hele hoop informatie en geven wij gratis advies op maat.

Actie! Bestellingen boven de 20euro worden helemaal gratis verzonden!

 

 

Voor meer info : http://www.eiwitshakestore.nl