Eiwit shake recepten!

Eiwitshakes recepten

Eiwitshakes recepten – Wanneer je begint met eiwit shakes is het natuurlijk waardevol om te weten dat het echt niet puur poeder mixen is met water of melk. Je kunt op allerlei manieren ervoor zorgen dat je dagelijkse shakes een absolute smaakmaker blijven. Wij gaan jou meer inlichten over het gebruik van Eiwitshakes en om deze zo lekker mogelijk te maken. Ook zullen wij u adviseren naar shakes zonder eiwit, deze noemen wij ook wel eiwitrijk. Neem bijvoorbeeld de Supermarkten. Je vind hier producten tegen veel te lagen prijzen en waarom zitten er toch altijd zoveel e nummers in? Dit is vrij simpel te verklaren, houdbaarheid en om jou als consument verslaafd te maken aan dergelijke producten. Ook zit er in bijna alle producten teveel zout en suiker. Dit is ook de hoofdoorzaak waarom gezonde producten zonder de verslavende ingrediënten zo moeilijk aan de man te brengen zijn. Bijna iedereen blijft kiezen voor het ongezonde.

Waarom nemen steeds meer mensen shakes?

Omdat het leven zo druk is en je overal doodgegooid wordt met lekkernij dat overigens vol gepompt zit met slechte stoffen. Is 1 of 2 maaltijden vervangen door een mega gezonde eiwitshake natuurlijk echt een aanrader. Je consumeert nu op dagelijkse basis veel meer gezonde stoffen en veel minder schadelijke. Zo kunt u zonder veel inspanning uw gezondheid binnen enkele weken vlot omhoog werken. Ook geeft het veel meer bruikbare energie en zal daardoor al je lichaams processen verbeteren.

Eiwit Recept:

  • Neem een eiwitshake op Whey of Caseïne basis en voeg hier vers fruit bij. Je zult merken dat dit juist dat extra frisse element geeft waardoor je shake net wat lekkerder wordt.
  • Voeg melk of yogurt toe aan je Eiwitshake. Hierdoor wordt de structuur waarin je het drinkt meestal wat machtiger dan het luchtige water.
  • Voeg noten mix toe aan uw Shake. Dit geeft uw shake wat hartigs, het lekkerste is dit in combinatie met Yogurt.
  • Voeg Yogurt en een klein beetje kwark toe, vervolgens kun je er eventueel nog noten of fruit bij voegen.
  • Maak je eiwitshake aan met kokosnoot melk. Dit geeft een mega fris en super gezonde shake ervaring.

Voor alle gezonde shakes kunt u terecht op eiwitshakestore. Tevens hebben wij ook nog een hele hoop informatie en geven wij gratis advies op maat.

Actie! Bestellingen boven de 20euro worden helemaal gratis verzonden!

 

 

Voor meer info : http://www.eiwitshakestore.nl