Een bedrijfsuitje op de grens tussen realiteit en fictie

Wilt u eens een echt spannend bedrijfsuitje organiseren? Waar let u dan op? Spanning, teambuilding en gezelligheid. Dat zijn belangrijke waarden voor een origineel en interessant bedrijfsuitje. En al deze aspecten vindt u terug in het bedrijfsuitje “The Game” van Neverrest. Hierin komen nog veel meer aspecten terug. Namelijk een verrassende mix van verbazing, ambitieuze uitdaging en zelfs een snufje paranoia. Tijdens The Game lopen realiteit en fictie dwars door elkaar heen, en dat is wat het zo spannend maakt. De groep voelt dat ze in de gaten gehouden worden… Maar door wie? En waarom? Tijdens interactieve activiteiten zal het mysterie ontrafeld worden. Hoe beter de teams samenwerken, hoe beter de activiteiten verlopen. En dat is natuurlijk alleen maar goed voor de teambuilding.

Teambuilding tijdens een bedrijfsuitje: samenwerken is vereist

Tijdens uw volgende bedrijfsuitje let u er natuurlijk niet alleen op dat iedereen het leuk heeft, maar zorgt u er ook voor dat jullie gaan deelnemen aan teambuilding activiteiten. Dat heeft namelijk een positieve bijdrage aan het bedrijf. Je leert elkaar beter kennen en dat is uiteindelijk goed voor de samenwerking. Daarnaast is het slim om voor een activiteit te kiezen die de collega’s “dwingt” om samen te werken. Als ze niet goed samenwerken, kan de opdracht ook niet worden volbracht. Dit gebeurt natuurlijk tijdens een leuke en spannende activiteit, waarbij de deelnemers vooral fanatiek bezig zijn met het spel, terwijl ze onbewust bezig zijn met teambuilding.

Een spannend onderzoekavontuur als bedrijfsuitje

Niet langer hoeft een bedrijfsuitje saai te zijn! Neverrest heeft namelijk een spel ontwikkeld, Social Chaos, dat niet alleen erg leuk maar ook vooral enorm spannend is. Zo’n origineel bedrijfsuitje heeft u nog nooit gehad. Dit is een spannend onderzoekavontuur die een beetje paranoia en de nodige verbazing veroorzaakt bij de deelnemers. Twee dagen voor het evenement worden de deelnemers namelijk al geteased. Ze worden tijdens de activiteit op een ludieke manier gedwongen om samen te werken, wat zeker bijdraagt aan de teambuilding. Er moet een verhaal gereconstrueerd worden aan de hand van videobeelden, ontmoetingen met acteurs en veel social media. Een spannend mysterie moet opgelost worden…

Voor meer info :