Slaap in een luxe lodge tijdens een Zambia safari

Slaap in een luxe lodge tijdens een Zambia safari. Daar heeft u ook de beschikking over een zwembad en verschillende restaurants. De mogelijkheden ten aanzien van een rondreis of safari in Afrika zijn eindeloos. Het beste is wel om te kiezen voor een reis die juist niet naar de toeristische trekpleisters van het land gaat. U ziet dan namelijk meer van de authentieke Afrikaanse cultuur. Geef bij uw reisbureau ook zeker uw wensen ten aanzien van uw reis aan.

Bezoek unieke locaties tijdens rondreis Botswana of Namibië

Bent u van plan om naar Afrika te gaan, maar weet u niet precies wat u wilt gaan doen? Kies dan bijvoorbeeld voor een Zambia safari of een strandvakantie in Botswana. Oog in oog staan met gorilla’s, roofdieren voorbij zien sprinten of genieten van witte stranden en blauwe zeeën, is dat waar u al lange tijd van droomt? Boek een reis naar Afrika! Tijdens deze reizen bezoek je juist niet de toeristische trekpleister, maar ontdek je het echte Afrika. Er zijn zeer veel opties mogelijk. U kunt ook een combinatie maken, bijvoorbeeld een strandvakantie met een aantal actieve elementen. Bespreek uw wensen met een gespecialiseerd reisbureau voor reizen naar Afrika.

Betrouwbaar reisbureau verzorgt uw rondreis in Namibië en Botswana

Wilt u dat een reisbureau u financiële zekerheid biedt? Dan is het verstandig om naar een goed aangeschreven specialist te komen. Een rondreis in Botswana of Namibië of een safari in Zambia of Zuid-Afrika, dat is niet niks. Wanneer u een dergelijke reis boekt, dan wilt u wel dat alles tot in de puntjes verzorgd is en dat het reisbureau bereikbaar is wanneer u voor of tijdens uw reis ergens hulp bij nodig heeft. Kies daarom voor een reisbureau dat lid is van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds. Zo’n reisbureau kan klanten namelijk maximale financiële bescherming bieden. Let er ook op of uw reisbureau persoonlijk contact met klanten onderhoud en 24 uur per dag bereikbaar is om eventuele problemen op te lossen.

Voor meer info : https://www.oryxtravel.nl/