Vinden nu
Image default
Vakantie

Weekendje naar Barcelona!

Ben je al een tijd lang op zoek naar een goedkope lastminute naar Spanje? Een lastminute Spanje is al beschikbaar vanaf €99,- exclusief vliegreis. Dus zoek je naar een goedkope vakantie die toch leuk is, overweeg in je keuze is Spanje. Spanje is een land wat ongekend populair is onder Nederlandse maar ook zeker onder Duitse toeristen. Jaarlijks trekken er weer miljoenen toeristen naar dit land toe om te genieten van een welverdiende zomervakantie.

Er zijn een aantal eilanden van Spanje ongekend populair onder Nederlandse toeristen, denk dan vooral aan Ibiza, Mallorca en Menora. Vooral Ibiza en Mallorca staan bekend om hun zeer levendige uitgaansleven, de combinatie tussen strand en uitgaan trekt jaarlijks miljoenen toeristen naar deze eilanden toe. Ibiza is een eiland wat enorm populair is onder bekende Nederlanders, dit vanwege de prachtige cultuur en het bruisende uitgaansleven. Daarnaast kun je op dit eiland ook heerlijk tot rust komen in de gebieden die iets minder toeristisch zijn.

Voetbalreizen naar Spanje worden ook steeds populairder, dit komt met name omdat er gehele trips direct geboekt kunnen worden zonder dat je daar zelf heel erg veel moeite voor moet doen. Alles is tip top geregeld, het enige wat je nog moet doen is op de bestel knop drukken en betalen. Vluchten worden ook steeds goedkoper en helemaal als je geen koffer hoeft meenemen scheelt dit veel tijd en geld. Een weekendje naar Barcelona is niet heel gek meer, vroeger keek men hier nog raar van op maar vanaf nu hoeft dat niet meer. Binnen een uurtje vliegen kan je al in Spanje zijn, aarzel niet langer en informeer is bij jou reisaanbieder naar de mogelijkheden omtrent een weekendje naar Spanje. Zeg nou eerlijk het zou toch geweldig zijn om een weekendje in het prachtige Spanje door te brengen ter ontspanning na een drukke werkweek.

Voor meer info : http://lastminutespanje.nl/