Een bouwkundige keuring in Utrecht schept duidelijkheid

Een bouwkundige keuring Utrecht wordt uitgevoerd door een bouwkundig ingenieur. Dit wordt meestal gevraagd in gevallen waarin iemand een woning wil kopen. De ingenieur inspecteert dan alle bouwkundige aspecten van de woning en doet daar verslag over. Het rapport wat daar dan uit voortkomt, kan de reden zijn om wel of niet de knoop door te hakken en de woning te kopen. Het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring in Utrecht heeft voordelen voor alle partijen. Het belangrijkste is dat je daarna duidelijkheid hebt, een weloverwogen beslissing kunt maken en eerlijk kunt onderhandelen.

 

Een bouwkundige keuring Utrecht voor de huidige staat

In het rapport van de bouwkundig ingenieur wordt samengevat wat de huidige staat is van de woningen. Hoe ziet de fundering eruit? Wat is de staat van de draagconstructie en het dak? Hoe goed zijn de kozijnen, de leidingen, het verwarmingssysteem, de riolering, enzovoorts? Een bouwkundig ingenieur neemt alles onder de loep. Het rapport wat je daarvoor krijgt geeft je een exacte omschrijving van de gezondheid van de woning en wat je dus op het punt staat te kopen. Zijn er toch problemen aangetroffen tijdens de bouwkundige keuring in Utrecht, dan kun je die gebruiken bij je onderhandelingen om een lagere prijs.

 

Wat zijn de uitgaven in de toekomst?

Je krijgt niet alleen duidelijkheid over de huidige staat van de woning, want de bouwkundige keuring in Utrecht zal ook aangeven wat je in de toekomst in de woning moet investeren. Hoeveel is het jaarlijkse onderhoud, wanneer is wat aan vervanging toe en hoeveel gaat dat kosten? Je ziet dus niet alleen wat je nu moet laten repareren, maar ook wat er in de pijplijn zit. Zijn deze kosten voor jou te hoog? Dan kan dat een goede reden zijn om van de koop af te zien.

 

Duidelijkheid voor de verkoper

Ook al zijn het vooral de kopers die een bouwkundige keuring in Utrecht uit laten voeren, verkopers hebben er ook baat bij. Zij weten dan exact wat ze verkopen en kunnen dat ook bewijzen. Door het rapport bij de bezichtigingen al aan de kopers te laten zien weten zij ook direct wat ze op het punt staan aan te schaffen. Dat wekt vertrouwen op, want ze zien dat je de waarheid spreekt. Ben jij de verkoper van een woning, dan kun je dus door een bouwkundige keuring in Utrecht uit te laten voeren je woning vaak sneller verkopen.

 

Eerlijke onderhandelingen

Welke partij de bouwkundige keuring in Utrecht ook aanvraagt, iedereen krijgt er duidelijkheid van en de staat van de woning in kwestie is tot in detail bekend. Daarna kan er eerlijk onderhandeld worden in een situatie waarin niemand iets achterhoudt en iedereen weet wat er op het spel staat. Een bouwkundige keuring is dus voor beide partijen eigenlijk onmisbaar en helpt bij het ontwikkelen van een gezonde relatie tussen de koper en de verkoper. Dat levert weer een veel snellere en gemoedelijke verkoop op en daar is uiteindelijk iedereen bij gebaat.

De samenstelling en toepassing van PVC Lijm

PVC lijm bestaat hoofdzakelijk uit PVC plastic welke in vloeibare toestand wordt gehouden door de toevoeging van één of meerdere vluchtige oplosmiddelen. Deze oplosmiddelen zullen verdampen en dus verdwijnen in de lucht tijdens het uitharden van de lijm.

PVC staat voor polyvinylchloride, een kunststof of plastic gekend van de PVC raamkozijnen, afvoerbuizen, verpakkingsmaterialen, speelgoed enzoverder. PVC heeft oneindig veel toepassingen. Het is dan ook een dankbare kunststof omdat het in alle vormen kan worden gegoten en gemakkelijk is te kleuren in een door de klant te kiezen RAL-kleur. Het behoort bovendien tot de thermoplastische plastics wat betekent dat het kan worden hersmolten en dus gemakkelijk kan worden gerecycleerd.

Bij het breken van materialen gemaakt uit hard PVC, dit is massief PVC zonder weekmakers of coating, kan dit materiaal eenvoudig worden hersteld met behulp van PVC lijm. Na het schoonmaken, ontvetten en het zachtjes opschuren van de breuklijnen met fijn schuurpapier of staalwol, kan de PVC lijm op deze breuklijnen worden aangebracht en kunnen de afgebroken stukken weer tegen elkaar worden gebracht. De overtollige hoeveelheid lijm kan worden verwijderd door deze weg te vegen met wat aceton op een pluisvrije doek. Vervolgens zal de PVC uit de lijm letterlijk versmelten met de PVC van het te herstellen materiaal. Dit proces wordt dan ook vaak koudlassen genoemd en duurt ongeveer 10 minuten. Ook spleten in hard PVC materiaal kunnen netjes worden opgevuld met PVC lijm met een perfecte dichting tot gevolg.

Door PVC lijm uit een spuitfles te gebruiken, kan de lijm heel gecontroleerd worden verspreid met propere en verzorgde lasnaden tot gevolg. Het enige wat de klusser moet doen voor hij aan het lijmen gaat, is beschermende handschoenen aantrekken en zorgen voor een voldoende geventileerde werkruimte.

Voor meer info : https://www.meiboom.eu/pvc-lijm/

(On)gewenst gedrag op het werk (8 tips)

Iedereen wil dat zijn werkomgeving een plek is waar men zich veilig voelt. Naast veiligheid moet de sfeer ook prettig zijn. Ongewenst gedrag is hiervoor niet de goede plek. Intimideren, al dan niet op geaardheid, pesten én ook discriminatie zijn niet toegelaten op de werkvloer. Een aangename cultuur is een beter doel.

TNO heeft voor (on)gewenst gedrag een aantal omgangsvormen een aantal handvatten gevonden. Deze gelden voor zowel de collega’s onderling maar ook voor de leidinggevenden. In dit artikel bespreken we de tips graag met je.

Wat is überhaupt ongewenst gedrag?

Pesten maar ook discrimineren, in welke vorm dan ook, maar ook geweld, agressie en intimidatie maken deel uit van ongewenst gedrag of ongewenste omgang. Wist je dat 15% van de medewerkers en leidinggevenden wel eens te maken hebben gehad met ongewenst gedrag? Een erg hoog percentage als je het ons vraagt. Uiteraard moet dit percentage omlaag. Hoe lager hoe beter. Een gedragscode kan een mogelijkheid zijn. Hierin staat wat toelaatbaar is en wat niet. Vervolgens is het wel belangrijk om dit ook in de praktijk te monitoren. In een digitaal RI&E systeem kun je een gedragscode mooi implementeren.

Doorloop deze stappen in de gedragscode

In zo’n gedragscode is het aan te raden om een aantal stappen te doorlopen. Op die manier komen alle punten aan bod. In dit stappenplan zit een volgorde die we graag met je delen:

 1. Maak de gewenste omgang bespreekbaar en baken deze af
 2. Doe ditzelfde ook voor ongewenste omgangsvormen (begin dus eerst positief)
 3. Wat kan een medewerker doen bij ongewenst gedrag? Waar moet hij/zij terecht?
 4. Beschrijf de gehele klachtenprocedure
 5. En vervolgens de klachtencommissie
 6. Welke maatregelen worden genomen bij welke overtreding? Noteer ze.
 7. Voer de gedragscode in en breng iedereen hiervan op de hoogte
 8. Zorg ervoor dat de gedragscode leeft onder medewerkers. 

Zorg ervoor dat je wijzigingen gemakkelijk kunt toevoegen of eruit kunt halen. Een dynamische systeem is hier uitermate voor geschikt.

Het is belangrijk om hier aandacht voor te hebben aangezien zo’n 3 op de 20 medewerkers hier last van hebben. Ook 6% van de werknemers heeft te maken met discriminatie. Dit kan psychische maar ook fysieke gevolgen hebben. Dit wil je uiteraard voorkomen. Een veilig en sociaal werkklimaat verhoogt de sfeer, de kwaliteit van het werk en heeft ook positieve invloed in de productiviteit. Tot slot daalt hiermee ook het ziekteverzuim vaak.

Voor meer info : https://www.raatwerk.nl

Een betrouwbare steiger huren in Den Haag

Een steiger huren in Den Haag doe je natuurlijk niet zomaar. Je wilt er wel zeker van zijn dat hij goed stevig is, en niet dat je elk moment naar beneden kan vallen. Daarom bieden wij goeie steigers aan, die volledig voldoen aan de veiligheidseisen. Niks is fijner dan dat je zorgeloos op een stijger kan rond paraderen. Naast dat de steiger veilig is, is het ook prettig wanneer de stijger past bij de werkzaamheden die je moet uitvoeren. Wanneer je een steiger gaat huren in Den Haag kan je hier ook vanuit gaan. Samen met jou kijken we naar jouw wensen voor de steiger. Zo kan je er van uitgaan dat je steiger prettig zult werken.

Mogelijke dienstverlening bij een steiger huren in Den Haag

De prijzen van een steiger huren in Den Haag kunnen variëren. Al wil je complete service zullen de kosten natuurlijk wat meer bedragen. Maar hiermee kan je wel een heleboel tijd besparen. Wanneer je bijvoorbeeld niet bekend bent met het opbouwen van stijgers bespaart je dit een hoop tijd en geklungel. Ons ervaren team heeft dit zo voor mekaar om een steiger op- en af te bouwen. Hierdoor kan je ook weer sneller verder met je volgende klus. Het is ook mogelijk om zelf de steiger op en af te bouwen. We zullen dus een dienstverlening bieden die bij jou past.

Advies bij het huren van een steiger

Wij kunnen ook advies geven wanneer je een steiger gaat huren in Den Haag. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je een bedrijf bent die af en toe een steiger nodig heeft. Het is dan goedkoper om een steiger te huren in Den Haag dan zelf een steiger aan te schaffen. Wij kunnen je dan helpen bij het uitzoeken van de steiger die het beste bij jouw werkzaamheden past. Met onze expertise en jouw wensen komen we er helemaal uit. Handdoek kachels van HJM, Neris en Noor

WarmteshopEU heeft onlangs de nieuwe Elektrische handdoekkachels van HJM op voorraad genomen. De Noor en Neris zijn leverbaar in de kleur wit en in 500watt en 750Watt uitvoering. Het is toch heerlijk om na het douchen en warme, droge handdoek te gebruiken?

Het grote verschil zit hem in de vormgeving. Het model Neris heeft mooie grote lamellen en kan als de design uitvoering gezien worden. Het model Noor daarentegen heeft de wat kleinere lamellen maar is zeker eveneens zeer fraai te noemen.

Programmeren in dagdelen of weken

Beide handdoekkachels zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium wat voor extra grote warmteoverdracht zorgt en hebben beide handdoekkachels een digitale controller. In deze controller kunt u dagdelen of weken programmeren. U kunt dus zelf bepalen wanneer de kachel aan of uit gaat.

De radiator is voorzien van meerdere beveiligingen, zoals een raam open detectie. De controller meet dan een temperatuurval en zal de kachel doen uitschakelen. Het is toch zonde om een elektrische kachel aan te laten staan met het raam of deur open?

De controller heeft tevens een ECO en comfort modus wat een voorgeprogrammeerde modus is. Ook zit er een anti vries functie in die een ruimte beveiligd tegen bevriezing van leidingen.

Te gebruiken als handdoekkachel en als radiator

De HJM elektrische badhanddoekkachel kan als badhanddoek kachel dienen maar werkt ook los als stand-alone radiator. Afhankelijk van het te verwarmen oppervlak heeft u dan een 500watt of 750 Watt versie nodig. Dit kunt u eenvoudig berekenen met onze calculator op de website.

Voordelen HJM badkamerkachel

 • Leverbaar in 500watt of 750Watt
 • Direct warm
 • Neris, Noor
 • Met aansluitsnoer
 • Mag in vochtige ruimtes geplaatst worden
 • Met slimme digitale controller
 • Anti vries stand
 • Open raam detectie
 • Dag en week delen te programmeren
 • ECO en comfort modus
 • Geschikt als stand-alone kachel 
 • Aluminium met snelle warmte overdracht

Wilt u na het lezen een badkamer handdoekkachel aanschaffen? Dit kan gewoon vanuit uw luie stoel in onze webshop klik hier

https://warmteshop.eu/product-categorie/kachels/elektrische-kachel/