Winkelen en Parkeren in Eindhoven

Shoppen in Eindhoven

 

In Eindhoven vindt de leukste en gezelligste cafés, voor een perfecte avond uit. De bekendste uitgaansgebieden zijn toch wel Stationsplein & Dommelstraat, de Markt, Stratumseind De Bergen en het Wilhelminaplein. Hier vindt een uitgebreid scala aan leuke cafés, terrasjes en tal van goede restaurants.

 

Eindhoven heeft twee overdekte winkelcentrums, de Piazza en de Heuvelgalerie. In de binnenstad vindt u een enorme variatie van de verschillende winkels, ideaal voor een middagje shoppen. Laat tijdens het shoppen ook eens een huidanalyse doen. Wist u dat pigmentvlekken op handen tegenwoordig met een goede handcreme onzichtbaar kunnen worden. In deze cremes zitten namelijk blekende bestandsdelen dat de donkere plekjes egaler maakt.

 

Bent u sportief aangelegd, breng dan een bezoek aan de kartbaan. Waan u even een echte coureur in een supersnelle kart. Het Eindhovenmuseum waar u kennis maakt met de geschiedenis van de stad is een aanrader. Voor de liefhebbers is er het Hollandcasino waar u verzekerd bent van een leuke avond.

 

Ook aan de natuurliefhebbers is gedacht, Eindhoven kent prachtige wandel- en fietsroutes die u langs de mooiste plekjes voeren.

 

Wist u dat Eindhoven is ontstaan in een moerasdelta van in totaal vijf reviertjes?

 

 

Voor meer info : http://www.pigmentvlekkenbleken.nl/eindelijk-van-mijn-pigmentvlekken-af/

Kortingscode Zalando levert geld op!

De een koopt om de paar weken nieuwe schoenen, de ander pas wanneer het echt nodig is. Schoenen waren er vroeger om uw voeten te beschermen maar tegenwoordig is het voor een fashion item geworden. Vrouwen dragen graag hoge hakken om hun vrouwelijke vormen beter uit te laten komen. Ook mannenschoenen zijn tegenwoordig verkrijgbaar met een klein hakje. Waar je vroeger altijd naar de stad moest om een paar schoenen te kunnen kopen, gebeurt het tegenwoordig steeds vaker online. Dankzij de komst van internetreus Zalando kunt u alle populaire merken vinden in een webshop. Naast schoenen verkoopt Zalando ook kleding en woonartikelen.

De webshop van Zalando navigeert prima, in enkele kliks ga je bijvoorbeeld naar jouw favoriete merk of kleur. Ook het bestellen en betalen is helemaal geoptimaliseerd. Eigenlijk wordt bij deze webwinkel overal aan gedacht, vandaar dat ze ook vele prijzen hebben gewonnen in het verlenden.

Bij veel online winkels betaal je nog verzendkosten en retourkosten. Dit is bij Zalando niet het geval, het is allebei volledig gratis. Bovendien heb je tot 100 dagen de tijd om een niet passend paar schoenen terug te sturen.

Voor korting breng je een bezoekje aan de outlet afdeling. Hier vindt je een wisselend aanbod dat elke dag verandert. Goedkoper shoppen naar merkleding doe je dan ook hier. Nog meer centen besparen bij een aankoop kan je eenvoudig doen met een kortingscode Zalando. Een kortingscode voer je bij stap 2 in, tijdens het afronden van jouw order. Op speciale websites worden alle actiecodes en kortingen van Zalando verzameld.

Voor meer info : http://www.kortingscodeschoenen.nl/kortingscode-zalando/