Vinden nu
Image default
Winkelen

Winkelen en Parkeren in Eindhoven

Shoppen in Eindhoven

 

In Eindhoven vindt de leukste en gezelligste cafés, voor een perfecte avond uit. De bekendste uitgaansgebieden zijn toch wel Stationsplein & Dommelstraat, de Markt, Stratumseind De Bergen en het Wilhelminaplein. Hier vindt een uitgebreid scala aan leuke cafés, terrasjes en tal van goede restaurants.

 

Eindhoven heeft twee overdekte winkelcentrums, de Piazza en de Heuvelgalerie. In de binnenstad vindt u een enorme variatie van de verschillende winkels, ideaal voor een middagje shoppen. Laat tijdens het shoppen ook eens een huidanalyse doen. Wist u dat pigmentvlekken op handen tegenwoordig met een goede handcreme onzichtbaar kunnen worden. In deze cremes zitten namelijk blekende bestandsdelen dat de donkere plekjes egaler maakt.

 

Bent u sportief aangelegd, breng dan een bezoek aan de kartbaan. Waan u even een echte coureur in een supersnelle kart. Het Eindhovenmuseum waar u kennis maakt met de geschiedenis van de stad is een aanrader. Voor de liefhebbers is er het Hollandcasino waar u verzekerd bent van een leuke avond.

 

Ook aan de natuurliefhebbers is gedacht, Eindhoven kent prachtige wandel- en fietsroutes die u langs de mooiste plekjes voeren.

 

Wist u dat Eindhoven is ontstaan in een moerasdelta van in totaal vijf reviertjes?

 

 

Voor meer info : http://www.pigmentvlekkenbleken.nl/eindelijk-van-mijn-pigmentvlekken-af/