Jungle Tuindoek pvc, Fraaie decoratie voor buiten en binnen

Een tuindoek is ideaal om uw tuin te verfraaien en de zithoek echt gezellig te maken. Dit doek is eenvoudig op te hangen met de voorgemonteerde ophang-ogen en dus snel resultaat.

Met dit jungle tuindoek van PVC is er dus in een paar minuten een wereld van verschil en heb je tijdenlang plezier. 

Wanddoeken voor fraaie achtergrond

Wanddoeken zijn steeds vaker te zien in openbare gelegenheden, op vliegvelden en in de horeca. Door het plaatsen van een doek wordt een lelijke muur of gebouw weggewerkt en wordt er een vrolijke achtergrond mee gemaakt.

Tuindoek voor binnen en buiten

Dus de tuindoek hoeft niet alleen in de tuin, maar kan ook binnenshuis als wandbekleding worden gebruikt. Zeer leuk in de hobbykamer, slaapkamer, serre of woonkamer. In de wachtkamer zal het een zeer mooi geheel hebben.

Omdat het wanddoek regenbestendig en brandvertragend is, is het ideaal in horecagelegenheden, winkels of showrooms.

Haal de jungle naar binnen met bijvoorbeeld met een prachtige print van de “Bird”of “Waterfall“, of in plaats van een kunsthaag, een afbeelding van de Kunsthaag Laurier Prunus. Een kant en klaar doek van 510 grams PVC met om de 30 centimeter hangogen.

Waarom een tuindoek pvc?

 • Eenvoudig op te hangen
 • Snel een ander resultaat
 • Zorgt voor een fraaie achtergrond
 • Ideaal in de wachtkamer
 • Ideaal in horecagelegenheden
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Afmeting 2×2, 4m2

KunsthaagEU heeft voor u een fraai tuindoek. En heeft u een andere maat nodig of een andere achtergrond laat het ons weten. De wanddoeken zijn te bezichtigen en te bestellen in de webshop van www.kunsthaag.eu

Voor meer info : https://kunsthaag.eu/Kunsthaag/Kunsthaag-Doek

Kunsthaag Photinia Rood voor buiten of binnen

Kunsthaag Photinia Rood voor buiten of binnen

Wist u dat...De laatste jaren Photinia Rood of glansmispel heel populair geworden is?  Photinia Rood wordt soms als wintergroen bolboompje verkocht maar de glansmispel wordt meestal als wintergroene sierheester geplant. De sierwaarde van Photinia x fraseri ‘Red Robin’ wordt gevormd door het wintergroene blad in combinatie met het prachtige nieuwe blad dat rood uitloopt.

Een andere naam die ook wel wordt gebruikt is ‘Kerstbes’.

De Photinia, ‘Red Robin’ bloeit in de periode mei-juni. Het is een snelle groeier. De struik kan wel een hoogte bereiken van ongeveer 250cm.

Wist u dat… ze een onderdeel zijn van de roosfamilie ( Rosaceae)? En hebben betrekking op de appel. Deze hebben een afmeting van 4 tot 12mm, ze groeien in de herst en blijven vaak hangen tot in de winter. Vogels zijn gek op de vruchten, ze delen de zaden uit met druppels waarmee de plant wordt verdeeld.

Wilt u nou niet al het onderhoud van een echte haag?

Denk dan eens aan een Kunsthaag Photinia Rood, de tegels zijn ideaal om in de tuin te plaatsen tegen een houten schutting of betonnen muur. Zo is er in een handomdraai een mooie groene omgeving te maken, en zorgt ook voor meer privacy. Op het balkon is de kunsthaag eveneens geschikt en staat heel gezellig.

Kunsthaag Photinia Rood binnenshuis als wandbekleding

Monteer de Kunsthaag eens binnenshuis. Tegenwoordig is dit de trend, gewoon tegen uw wand bevestigen als wandbekleding. Dit staat niet alleen heel sfeervol, het werkt ook nog eens geluiddempend. Steek er nog wat kunstbloemen in en het wordt nog fleuriger.

Met de Kunsthaag Photinia Rood heeft u een onderhoudsarme haag en is water geven niet nodig, geen tuinafval meer en niet meer snoeien. Het hele jaar door blijft de tuin groen.

Bevestigen is heel simpel, met een bundelband, vastschroeven of binddraad is dit zo gedaan.

 

Voordelen Photinia Rood, Kunsthaag 

 • Onderhoudsarm
 • Eenvoudig en snel geplaatst
 • Geleverd in tegels 50x50cm
 • Geluiddempend
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Makkelijk schoonmaken
 • Blijvend groen
 • Sfeervol
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Zorgt voor Privacy

De Kunsthaag Photinia Rood is Non Toxic en UV bestendig, het hele jaar door een groene tuin of groene wand in huis en verkleuren is vrijwel onmogelijk.

Bent u enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande informatie. Neem dan eens een kijkje in onze webshop.

Voor meer info : https://kunsthaag.eu/Kunsthaag

Met houtlook tegels heeft u het beste van twee kanten

Houtlook tegels zijn iets werkelijks bijzonders. Zo heeft u dankzij de houtlook tegels het prachtige uiterlijk van een houten vloer, terwijl u profiteert van de eigenschappen van een stenen vloer. Het beste van twee kanten dus! Deze tegels zijn nauwelijks te onderscheiden van echt hout, dat blijkt maar weer in de showroom van Kroon Vloeren in Steen. En dat terwijl er helemaal geen hout te pas komt aan de productie ervan. Houtlook tegels zijn namelijk niets anders dan sterke, gebakken, keramische tegels. Waarom dan toch een stenen vloer en geen houten vloer? Er zijn vele voordelen aan houtlook tegels. Keramische houtlook tegels zijn namelijk erg slijtvast: krassen en putjes in de vloer zijn voortaan verleden tijd. Ook bent u met een keramische houtlook vloer een stuk minder tijd kwijt aan onderhoud, zo hoeft deze vloer niet gelakt te worden.

Laat u adviseren zodat u gegarandeerd de juiste keramische tegels koopt

Wat uitgekeken op uw huidige vloer? En kan uw woning wel een nieuwe look gebruiken? Dan zijn slijtvaste houtlook tegels of andere keramische tegels misschien wel iets voor u. Wanneer u zichzelf gaat oriënteren zult u er waarschijnlijk al snel achter komen dat de keuze enorm is.  Keramische tegels, natuursteen tegels of houtlook tegels, het aanbod is oneindig. Wat is nu de meest geschikte vloer voor u? Welke vloer past het beste bij uw stijl en wensen? Door het uitgebreide aanbod is het niet altijd makkelijk om een keuze te maken. Daarom is het handig dat u de hulp van een vloerenspecialist kunt inschakelen, bijvoorbeeld die van Kroon Vloeren In Steen. Wanneer u de showroom in Meerkerk bezoekt ontvangt u vrijblijvend advies over de diverse vloeren die ze aanbieden, van keramische tegels tot houtlook tegels. Zo weet u zeker dat u de juiste tegels koopt.

Met keramische tegels kunt u vele verschillende stijlen creëren

Keramische tegels zijn enorm veelzijdig. Nadat u de keuze heeft gemaakt voor keramische tegels, bijvoorbeeld houtlook tegels, in uw woning, zal er werkelijk een wereld voor u open gaan. Kiest u voor een industriële beton look? Of gaat u toch voor een klassieker uiterlijk met een vloer van keramische tegels die amper te onderscheiden is van een natuurstenen vloer? Doordat keramische tegels op verschillende manieren worden geproduceerd, bijvoorbeeld door nuances aan te brengen en zo een natuurlijk effect te creëren, vindt u deze tegels in allerlei verschillende afwerkingen. In de showroom van Kroon Vloeren in Steen kunt u talloze verschillende soorten keramische tegels in het echt bekijken. Zo kunt u kiezen voor de stijl van keramische tegels die het best bij u past.

Voor meer info :

Een rit wordt veiliger met een achteruitrijcamera

Met een achteruitrijcamera is een ritje met de auto veel veiliger. Een achteruitrijcamera zorgt er namelijk voor dat de bestuurder in de dode hoek achter de auto kan kijken. Voor een bestuurder zijn er altijd twee dode hoeken. De ene dode hoek is naast de auto en de andere dode hoek is achter de auto. Op deze plekken kan een bestuurder niets zien. Een beperkt zicht van een bestuurder tijdens het achteruitrijden resulteert dikwijls in blikschade. Met een achteruitrijcamera heb je geen last meer van blikschade. Een achteruitrijcamera kijkt in de dode hoek, waardoor de bestuurder meer tijd over heeft om voor het besturen van het voertuig, want de bestuurder hoeft alleen maar op het beeldscherm te kijken om te weten wat er achter de auto gebeurd. 

Zeker voor grote voertuigen is de achteruitrijcamera een uitkomst. Bestuurders van grote voertuigen hebben namelijk nog meer last van de dode hoek dan bestuurders van kleine voertuigen. Het is daarom verplicht voor vrachtauto’s om een achteruitrijcamera te hebben. Sinds dit verplicht is zijn er jaarlijks veel minder verkeersongelukken door achteruitrijdende vrachtauto’s. 

Vanwege deze extra veiligheid zouden alle voertuigen uitgerust moeten zijn met een achteruitrijcamera. Toch is dit nog lang niet het geval. Voor een groot deel heeft dat met de prijs van de camera te maken. Een achteruitrijcamera begint tussen de tweehonderd en de driehonderd euro, maar een luxere camera of een camera van grotere kwaliteit gaat al snel richting de vijfhonderd euro. Als je een achteruitrijcamera wilt kopen kun je het beste een heel set kopen omdat alle fabrikanten andere standaarden hanteren. Een camos achteruitrijcamera kan niet op een monitor van waeco en andersom ook niet. Ook kan een orlaco camera niet aangeloten worden op een monitor van camos. Een achteruitrijcamera set kopen is daarom beter, omdat je dan zeker weet dat de camera het doet. 

Voor meer info : http://www.vanzwitserland.nl/

Duurzame douglas balke en overkapping met internationaal PEFC-keurmerk

Douglas hout is van nature al duurzaam. Daarnaast kunt u ook specifiek kiezen voor douglas balken of een douglas overkapping die op duurzame wijze zijn gekapt en geproduceerd. U kunt de duurzaamheid van hout beoordelen door te kijken of het afkomstig is uit PEFC gecertificeerde zagerijen. PEFC staat voor Programme for the Endorsement of Forest Certification en is een internationaal en onafhankelijk keurmerk dat duurzaam bosbeheer bevordert. Wanneer hout is voorzien van een internationaal PEFC-keurmerk weet u zeker dat het afkomstig is uit een bos dat duurzaam wordt beheerd. Als u het belangrijk vindt dat de douglas balken of douglas overkapping die u koopt, duurzaam is, kunt u kijken of het een PEFC-keurmerk heeft. Wanneer dat het geval is, bent u verzekerd van duurzaamheid.

 

De voordelen van douglas balken of een douglas overkapping 

Wilt u graag een luxe douglas overkappingbouwen? Dan koopt u daarvoor douglas hout bij een houthandel. Maar waarom is dit hout bij steeds meer mensen geliefd? Dat heeft te maken met de vele voordelen die douglas hout te bieden heeft. Ten eerste is douglas hout zeer sterk en stabiel. Dit maakt douglas balken uiterst geschikt voor vele constructies. Daarnaast heeft het hout een natuurlijke duurzaamheid. Het kan goed tegen verschillende weersomstandigheden en kan dan ook prima worden gebruikt voor constructies buiten. Denk daarbij aan een douglas overkapping of schuur. In het begin heeft het douglas hout een rood-bruine kleur. Dit geeft het hout een warme uitstraling. U heeft dus genoeg redenen om te kiezen voor douglas hout.

 

Toepassingen van douglas balken

Douglas balken zijn sterk en duurzaam. Daarom zijn de stevige douglas balkenvoor vele toepassingen geschikt. Dit maakt het dan ok een milieuvriendelijk alternatief voor geïmpregneerd vuren. Dit bevat juist vele schadelijke stoffen. Douglas balken worden op vele manieren toegepast. Zo kan zijn deze ideaal toepasbaar als staander in verschillende constructies. Daarnaast worden douglas balken ook gebruikt om onder andere een douglas overkapping, schutting, gevelbekleding of schuur te maken. Het duurzame douglas hout heeft een minimale levensduur van 10 tot 15 jaar. U kunt er dus zeker lang van genieten.

Voor meer info :

Vloerverwarming is de investering waard: geen hoge energiekosten

Twijfelt u of u wel of niet moet investeren in vloerverwarming? Niet nodig, want na de aanleg van vloerverwarming heeft u nooit meer last van hoge energierekeningen. Veel mensen vinden het belangrijk dat verwarming energiezuinig is. Niet alleen omdat dit beter is voor het milieu, maar u merkt het maandelijks ook in uw portemonnee. Bent u op zoek naar een energiezuinige manier van verwarming, dan kiest u voor vloerverwarming. Het kan zelfs zorgen voor een energiebesparing van 6 tot wel 12 procent. Ook wordt warmteverlies van de leidingen beperkt en wordt het ketelrendement door de lagere temperaturen vergroot. Dit alles bij elkaar zorgt voor flinke besparingen op uw energiekosten. Het is een flinke investering, maar vloerverwarming betaalt zichzelf vrijwel altijd terug. En daarnaast is het ook nog eens goed voor het milieu; wat wilt u nog meer?

Last van allergieën? Kies voor vloerverwarming!

Vloerverwarming is de verwarming bij uitstek voor mensen die kampen met een allergie. Zeker voor mensen die last hebben van een stofallergie is vloerverwarming een uitkomst. Heeft u veel last van allergieën? Vooral door stof in huis? Traditionele radiatoren kunnen hier voor een groot deel aan bijdragen. Ze zorgen namelijk voor luchtcirculatie en dat zorgt er weer voor dat stof niet blijft liggen, maar rond gaat dwarrelen. Ook voor mensen die een aandoening aan de luchtwegen hebben, kan dit erg vervelend zijn. Het is in deze gevallen dan ook zeker aan te raden om de radiatoren te verwijderen en vloerverwarming aan te laten leggen. Met vloerverwarming heeft u geen last meer van ronddwarrelend stof en ook de luchtvochtigheid kan tot wel 12% verlaagd worden. Heeft u dus last van allergieën, dan biedt vloerverwarming u extra comfort!

De kosten van het aanleggen van vloerverwarming

Overweegt u goedkope vloerverwarming aan te leggen? Dan wilt u nu waarschijnlijk wel meer weten over de kosten die de aanleg met zich meebrengen. U hoeft niet bang te zijn voor onverwachte kosten als u vloerverwarming laat aanleggen. U wilt natuurlijk van tevoren op de hoogte zijn van de totale kosten, zodat u hier rekening mee kunt houden. Iedere woning is anders en iedere vloer is anders, daarom zijn ook de kosten voor vloerverwarming altijd anders. U kunt gelukkig een exacte berekening laten maken door een specialist, die geheel voor u op maat gemaakt is. U kunt online een offerte aanvragen en hierin alle specificaties van uw ruimte en vloer invullen. Hoe specifieker u de aanvraag invult, des te specifieker u de offerte ontvangt.

Voor meer info :

Kookplaat of microgolfoven kopen: kiest u voor een vrijstaand of ingebouwd exemplaar?

Het aanbod kookplaten en microgolfovens is enorm. Dus wilt u een ingebouwde of vrijstaande microgolfoven of kookplaat kopen? Beiden hebben zo hun voordelen. Een vrijstaande microgolfoven en kookplaat zijn ten eerste gemakkelijk te verplaatsen. U kunt ze zo op een andere plaats neerzetten. Bovendien zijn ze klein en licht waardoor verplaatsen weinig moeite kost. Ook zijn ze meestal goedkoper dan ingebouwde exemplaren. Echter, een ingebouwde microgolfoven of kookplaat past wel beter in uw keuken en wordt geheel op maat gemaakt. Ook hebben deze meerdere uitgebreide functies. De keuze is aan u wat u belangrijker vindt.

Vakkundige plaatsing nadat u een kookplaat of microgolfoven bent gaan kopen

Als u online een kookplaat of microgolfoven heeft gekocht, kunt u ervoor kiezen deze door een monteur te laten leveren. Deze kan dan meteen alles installeren. De meeste leveranciers van keukenapparatuur bieden u de mogelijkheid om een monteur in te schakelen voor een vakkundige plaatsing van de microgolfoven of kookplaat die u gaat kopen.  U bent er dan zeker van dat alles goed verloopt bij de plaatsing en montage. Ook kunt u de kookplaat of microgolfoven vervolgens gelijk en zonder problemen gebruiken. Schakel dus zeker een monteur in bij het kopen van een kookplaat of microgolfoven.

Microgolfoven of kookplaat van bekende merken kopen

U koopt niet zomaar een dure en elegante kookplaat of microgolfoven. Het gaat vaak om veel geld en dus wilt u er zeker van zijn dat u de juiste kookplaat of microgolfoven zult kopen. Zo zult u moeten beslissen of u een vrijstaand of ingebouwd exemplaar wilt. Ook moet u goed nadenken over de prijs die u wilt betalen. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid te kiezen tussen een groot aantal bekende merken. Zo kunt u een kookplaat of microgolfoven kopen van de merken Bosch, Siemens, Candy en Whirlpool. Als u kiest voor een van deze merken, bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit.

Voor meer info :

Vijveraanleg uitbesteden aan hovenier in Etten-Leur en Roosendaal

Zaken als tuinaanleg en tuinontwerp in Etten-Leur en Roosendaal kunnen worden uitbesteed aan een hovenier. Daarnaast kunt u hem inschakelen voor tuinonderhoud Dit gebeurt niet alleen in Etten-Leur en Roosendaal, ook in de omgeving wordt de hovenier regelmatig ingeschakeld. Een hovenier kan echter meer. Hij kan namelijk ook voor u een vijver ontwerpen en aanleggen. Denk hierbij aan een sier vijver, maar ook een koi vijver of spiegelvijver. Een vijver vergt veel onderhoud, maar ook dit kunt u overlaten aan een professionele hovenier. Hier kan zelfs een onderhoudscontract voor worden opgesteld.

Een hovenier in Etten-Leur en Roosendaal met een divers aanbod werkzaamheden

Een betaalbare hovenier in Etten-Leur en Roosendaal kan u helpen bij het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van de tuin. Wat houdt dit precies in? Ten eerste zorgt hij voor een prachtig tuinontwerp, zowel in Roosendaal als in Etten-Leur. Ten tweede zorgt hij voor beplanting, het plaatsen van bloembakken en een verzorgd gazon. Daarnaast kan hij ook sierbestrating aanleggen of een schutting plaatsen. Zelfs moeilijkere klussen zijn mogelijk. Zo kunt u door hem ook een vijver, vlonder of water ornamenten laten aanleggen of plaatsen. Uw tuin zal er dankzij de hovenier uit de omgeving Etten-Leur en Roosendaal prachtig uitzien.

Gedegen advies en service van een hovenier in Roosendaal en Etten-Leur

Een nieuw tuinontwerp, professionele tuinaanleg of deskundige tuinonderhoud in Etten-Leur of Roosendaal. U laat het over aan een hovenier in Etten-Leur of Roosendaal. Een lokale hovenier uit Roosendaal of Etten-Leur kan altijd bij u langskomen. Voordat begonnen wordt met het tuinontwerp, de aanleg of het onderhoud van uw tuin, zal de hovenier uit Etten-Leur of Roosendaal u altijd voorzien van een gedegen advies. Zo weet u wat de mogelijkheden zijn. Ook kunt u vrijblijvend een offerte laten opstellen. Pas wanneer u zeker bent van de plannen, zal de hovenier beginnen met de door u gewenste werkzaamheden.

Voor meer info :

Tuinaanleg in Breda of Dongen voor zeer voordelig tarief

Velen denken dat tuinontwerp en tuinaanleg in Breda of Dongen duur is. U kunt echter zeer voordelig een tuin aan laten leggen door een hovenier uit Breda of Dongen. Als u de juiste hovenier uit Dongen of Breda inhuurt, hoeft hier echter geen duur prijskaartje aan te hangen. Voordat wordt begonnen met het tuinontwerp of de tuinaanleg in Breda of Dongen wordt altijd eerst een inschatting gemaakt van de kosten. Hiervoor wordt eerst uw tuin bezichtigd. Geen enkele tuin is immers hetzelfde. Zo’n inschatting is overigens altijd vrijblijvend. U kunt daarna altijd alsnog op zoek gaan naar een andere hovenier. Probeer erop te letten dat u een hovenier in Dongen of Breda kiest die voordelig werkt en bijvoorbeeld geen voorrijkosten in rekening brengt. Zo bespaart u gemakkelijk op tuinaanleg of tuinontwerp in Breda of Dongen.  

Tuinadvies door hovenier uit Dongen

Heeft u interesse in tuinaanleg en tuinontwerp in Breda of Dongen? Laat dit over aan een professionele hovenier uit Breda of Dongen. Misschien denkt u er echter om het tuinontwerp en de tuinaanleg zelf op u te nemen. Dit is mogelijk, maar wat tuinadvies is dan zeker welkom. Een hovenier kan u in dat geval adviseren en helpen bij het maken van lastige keuzes. Ook kunnen er tips worden gegeven over de beplanting of het onderhoud van bepaalde gewassen. De hovenier uit Dongen of Breda kan zelfs voor u beplanting aankopen. Als u toch liever het tuinontwerp en de tuinaanleg van uw tuin in Breda of Dongen uitbesteedt aan een professional, kunt u altijd een hovenier inhuren.

Professionele tuinaanleg in Breda of Dongen

Bent u uw oude tuin zat en wilt u wel weer eens wat nieuws? Laat een nieuwe tuin aanleggen! Tuinaanleg in Breda of Dongen kunt u het best overlaten aan een professionele hovenier. Vaak wordt begonnen met het maken van een tuinontwerp voor uw tuin in Breda of Dongen. Als u het ontwerp goedkeurt, kan de hovenier aan de slag. Deze kan alles omtrent tuinaanleg in Dongen of Breda voor u regelen. Zo kan de hovenier voor u de tuin bestraten, bloemen of bomen planten, schuttingen plaatsen en zelfs schuurtjes bouwen. De tuin zal er na afloop schitterend uitzien. Om dit zo te houden is het wel belangrijk om de tuin goed te onderhouden.  

Voor meer info :

Tuinafsluitingen, tuinpoorten en sierhekwerken op maat gemaakt

Het is mogelijk om goedkope tuinpoorten, tuinafsluitingen en sierhekwerken op maat te laten maken. U krijgt alle vrijheid in het ontwerpen. Er kan gekozen worden uit klassieke of moderne poorten en er kunnen natuurlijk ook persoonlijke aanpassingen gedaan worden. Het ontwerp wordt dan gemaakt aan de hand van persoonlijke ideeën en natuurlijk de mogelijkheden. Hierbij moet natuurlijk wel rekening gehouden worden met technische aspecten zoals veiligheid, gewicht, weerstand tegen roest, de fundering en de rigiditeit. Dit ontwerp wordt dan vervolgens uitgetekend met behulp van Autocad, een technisch tekenprogramma. Zo kan alles heel precies uitgetekend worden.

Massief houten tuinpoorten: een robuuste uitstraling

In een robuuste en natuurlijke tuin kunt u het beste bijpassende tuinafsluitingen plaatsen. Maar waar kiest u dan voor? Dit kan door massief houten tuinpoorten, sierhekwerken of andere tuinafsluitingen op maat te laten maken. Deze moeten natuurlijk wel gemaakt worden van uitstekende kwaliteit houtsoorten, zodat ze een lange levensduur hebben. Ook deze poorten kunnen zowel manueel als met automatisering geplaatst worden. Let erop dat er altijd garantie gegeven wordt bij massief houten tuinpoorten, zodat u altijd ergens op terug kunt vallen. Ook is het belangrijk om de plaatsing professioneel te laten plaatsvinden, zodat u verzekerd bent van uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

Tuinpoorten geheel op maat laten maken

Wilt u tuinafsluitingen, tuinpoorten en sierhekwerken kopen? Kies dan niet alleen voor iets praktisch, maar ook voor iets moois. Een tuinpoort die geheel in stijl is met de tuin, dat is nog mooier. Het maakt uw tuin helemaal af. Ga op zoek naar de poort die helemaal aan uw wensen voldoet of ga zelfs op zoek naar sierhekwerken om de tuin nog mooier en geheel in stijl te maken. Alle tuinen zijn anders, op het gebied van stijl maar ook op het gebied van afmetingen. Daarom kunnen tuinpoorten tegenwoordig vrijwel altijd op maat gemaakt worden.

Voor meer info :