Twee methodes om uw binnen zonwering in Eindhoven te monteren

Zonwering kunt u op meerdere plaatsen kopen, en er zijn ook meerdere adressen in Eindhoven. De keuze tussen binnen- en buitenzonwering zal één van de eerste zijn die u maakt. Aangezien het weer in Eindhoven nog wel eens wisselvallig kan zijn, is het geen slecht idee om voor binnenzonwering te kiezen. Deze kunt u van binnenuit openen en sluiten ongeacht de weersomstandigheden buiten, wat betekent dat u ook als het regent privacy kunt creëren en als er buiten geen wolkje aan de lucht is uw shutters kunt sluiten. Met binnenzonwering kunt u warmte binnenhouden en kunt u de temperatuur binnen met 5 tot 7 graden Celsius verlagen. Nadat u besloten heeft welke soort zonwering u wilt aanschaffen, zal u moeten kiezen waar u deze gemonteerd wilt hebben.

De ‘in de dag’ methode voor binnen zonwering in omgeving Eindhoven

Veel mensen kiezen ervoor om hun zonwering ‘in de dag’ te laten monteren. Dit houdt in dat uw jaloezie, rolgordijn, lamellen of plisségordijnen in het kozijn worden geplaatst en niet erop. Dit heeft als voordeel dat er een eenheid ontstaat tussen de zonwering en het kozijn. Daarnaast blijft uw kozijn ook goed zichtbaar, wat een gezellige sfeer met zich meebrengt. Deze methode is echter niet altijd geschikt en als u zonwering in Eindhoven zoekt voor een goed geïsoleerde woning. Als u een goed geïsoleerde woning heeft, dan kunt u er beter voor kiezen om de zonwering op het kozijn van uw woning in Eindhoven te laten plaatsen.

De ‘op de dag’ methode voor binnen zonwering

Wanneer uw zonwering in Eindhoven ‘op de dag’ wordt gemonteerd, dan betekent dat dat het boven het kozijn komt te hangen en deze dus enigszins overlapt. Dit is de methode die bij goed geïsoleerde woningen wordt toegepast, omdat het hoogrendementsglas anders thermisch kan breken. Als de afstand tussen uw zonwering en het raam te klein is, dan kan het hier zo warm worden dat het glas beschadigd. Een vakkundige specialist, zoals Sunworkx zonwering Eindhoven, zal u hier ongetwijfeld uitgebreid over informeren.

https://sunworkx.nl/

Gebroken ruit herstellen: hoe kan een glaszetter jou helpen?

Dat een gebroken ruit niets dan ongemak oplevert: daar kan iedereen zich wel een voorstelling van maken. Zo zit je misschien wel met veel scherven en moet je je best doen om kinderen, huisdieren, klanten of personeel op afstand te houden, anders kunnen ze zich aan het glas verwonden. Uiteindelijk moet die ruit ook hersteld worden, maar wie gaat dat doen? Je weet het vrijwel meteen meteen: je hebt een echte vakman nodig!

Waar moet een goede glaszetter aan voldoen?

Belangrijk is dat je in ieder geval kiest voor een gecertificeerde – en dus door instanties gecontroleerde – expert. Misschien heeft hij wel het predicaat ‘Erkend Glaszetter’ ontvangen of er staat duidelijk bij zijn gegevens dat hij GBO-gecertificeerd is. Maar waar vind je eigenlijk een betrouwbare expert in de wirwar van bedrijfsnamen die je op internet aantreft?

Je bezoekt een netwerk van professionals!

Ver hoef je niet te zoeken als je al bekend bent met Glasprobleem Kwijt, want hier vind je niet alleen een erkende glaszetter, maar ook nog eens eentje die in jouw omgeving werkzaam is. Zo vul je je woonplaats of postcode in op de website en je ziet meteen wie je kan komen helpen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen? Je belt of mailt hem en de afspraak wordt meteen vastgelegd.

Hoe kan de glasprofessional jou helpen? 

 1. Bij een gebroken ruit plaatst hij een noodvoorziening.

 2. Hij meet de ruit in en bestelt het glas.

 3. Binnen twee of drie weken wordt de bestelde ruit bij hem afgeleverd.

 4. Hij belt je voor een afspraak om het glas te komen zetten.

 5. De ruit wordt op een veilige en professionele manier geplaatst.

Wat voor glas heb je nodig?

Misschien wil je na een gebroken ruit wel steviger glas in je kozijnen hebben. Uiteraard kan de expert je hier volop in adviseren voordat hij glas gaat bestellen en plaatsen. Zo kun je kiezen voor dubbel of triple glas. Enkel glas voor je buitenramen of -deuren raden we je niet aan, want dat is niet stevig en het isoleert niet. Gaat het om binnenglas? Dan is enkel glas weer wel geschikt.

Nóg een ruit gebroken? Jouw expert helpt je graag weer!

Wie weet woon je in een risicovolle buurt en worden er vrijwel iedere dag ruiten ingegooid. Of het lukt je niet om je kinderen te kalmeren, waardoor er binnen de kortste keren weer een ruit aan diggelen gaat. Onze tip? Haal weer even diep adem en neem weer contact op met jouw lokale glaszetter. Hij zorgt – zo vaak als je wilt – voor een mooie en vakkundig geplaatste ruit!

 

Jungle Tuindoek pvc, Fraaie decoratie voor buiten en binnen

Een tuindoek is ideaal om uw tuin te verfraaien en de zithoek echt gezellig te maken. Dit doek is eenvoudig op te hangen met de voorgemonteerde ophang-ogen en dus snel resultaat.

Met dit jungle tuindoek van PVC is er dus in een paar minuten een wereld van verschil en heb je tijdenlang plezier. 

Wanddoeken voor fraaie achtergrond

Wanddoeken zijn steeds vaker te zien in openbare gelegenheden, op vliegvelden en in de horeca. Door het plaatsen van een doek wordt een lelijke muur of gebouw weggewerkt en wordt er een vrolijke achtergrond mee gemaakt.

Tuindoek voor binnen en buiten

Dus de tuindoek hoeft niet alleen in de tuin, maar kan ook binnenshuis als wandbekleding worden gebruikt. Zeer leuk in de hobbykamer, slaapkamer, serre of woonkamer. In de wachtkamer zal het een zeer mooi geheel hebben.

Omdat het wanddoek regenbestendig en brandvertragend is, is het ideaal in horecagelegenheden, winkels of showrooms.

Haal de jungle naar binnen met bijvoorbeeld met een prachtige print van de “Bird”of “Waterfall, of in plaats van een kunsthaag, een afbeelding van de Kunsthaag Laurier Prunus. Een kant en klaar doek van 510 grams PVC met om de 30 centimeter hangogen.

Waarom een tuindoek pvc?

 • Eenvoudig op te hangen
 • Snel een ander resultaat
 • Zorgt voor een fraaie achtergrond
 • Ideaal in de wachtkamer
 • Ideaal in horecagelegenheden
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Afmeting 2×2, 4m2

KunsthaagEU heeft voor u een fraai tuindoek. En heeft u een andere maat nodig of een andere achtergrond laat het ons weten. De wanddoeken zijn te bezichtigen en te bestellen in de webshop van www.kunsthaag.eu

Voor meer info : https://kunsthaag.eu/product-categorie/kunsthaag-pvc-wanddoek/

Kunsthaag Photinia Rood voor buiten of binnen

Kunsthaag Photinia Rood voor buiten of binnen

Wist u dat...De laatste jaren Photinia Rood of glansmispel heel populair geworden is?  Photinia Rood wordt soms als wintergroen bolboompje verkocht maar de glansmispel wordt meestal als wintergroene sierheester geplant. De sierwaarde van Photinia x fraseri ‘Red Robin’ wordt gevormd door het wintergroene blad in combinatie met het prachtige nieuwe blad dat rood uitloopt.

Een andere naam die ook wel wordt gebruikt is ‘Kerstbes’.

De Photinia, ‘Red Robin’ bloeit in de periode mei-juni. Het is een snelle groeier. De struik kan wel een hoogte bereiken van ongeveer 250cm.

Wist u dat… ze een onderdeel zijn van de roosfamilie ( Rosaceae)? En hebben betrekking op de appel. Deze hebben een afmeting van 4 tot 12mm, ze groeien in de herst en blijven vaak hangen tot in de winter. Vogels zijn gek op de vruchten, ze delen de zaden uit met druppels waarmee de plant wordt verdeeld.

Wilt u nou niet al het onderhoud van een echte haag?

Denk dan eens aan een Kunsthaag Photinia Rood, de tegels zijn ideaal om in de tuin te plaatsen tegen een houten schutting of betonnen muur. Zo is er in een handomdraai een mooie groene omgeving te maken, en zorgt ook voor meer privacy. Op het balkon is de kunsthaag eveneens geschikt en staat heel gezellig.

Kunsthaag Photinia Rood binnenshuis als wandbekleding

Monteer de Kunsthaag eens binnenshuis. Tegenwoordig is dit de trend, gewoon tegen uw wand bevestigen als wandbekleding. Dit staat niet alleen heel sfeervol, het werkt ook nog eens geluiddempend. Steek er nog wat kunstbloemen in en het wordt nog fleuriger.

Met de Kunsthaag Photinia Rood heeft u een onderhoudsarme haag en is water geven niet nodig, geen tuinafval meer en niet meer snoeien. Het hele jaar door blijft de tuin groen.

Bevestigen is heel simpel, met een bundelband, vastschroeven of binddraad is dit zo gedaan.

 

Voordelen Photinia Rood, Kunsthaag 

 • Onderhoudsarm
 • Eenvoudig en snel geplaatst
 • Geleverd in tegels 50x50cm
 • Geluiddempend
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Makkelijk schoonmaken
 • Blijvend groen
 • Sfeervol
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Zorgt voor Privacy

De Kunsthaag Photinia Rood is Non Toxic en UV bestendig, het hele jaar door een groene tuin of groene wand in huis en verkleuren is vrijwel onmogelijk.

Bent u enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande informatie. Neem dan eens een kijkje in onze webshop.

Voor meer info : https://kunsthaag.eu/winkel/kunsthaag-photinia-rood-tegel-50x50cm/

Een rit wordt veiliger met een achteruitrijcamera

Met een achteruitrijcamera is een ritje met de auto veel veiliger. Een achteruitrijcamera zorgt er namelijk voor dat de bestuurder in de dode hoek achter de auto kan kijken. Voor een bestuurder zijn er altijd twee dode hoeken. De ene dode hoek is naast de auto en de andere dode hoek is achter de auto. Op deze plekken kan een bestuurder niets zien. Een beperkt zicht van een bestuurder tijdens het achteruitrijden resulteert dikwijls in blikschade. Met een achteruitrijcamera heb je geen last meer van blikschade. Een achteruitrijcamera kijkt in de dode hoek, waardoor de bestuurder meer tijd over heeft om voor het besturen van het voertuig, want de bestuurder hoeft alleen maar op het beeldscherm te kijken om te weten wat er achter de auto gebeurd. 

Zeker voor grote voertuigen is de achteruitrijcamera een uitkomst. Bestuurders van grote voertuigen hebben namelijk nog meer last van de dode hoek dan bestuurders van kleine voertuigen. Het is daarom verplicht voor vrachtauto’s om een achteruitrijcamera te hebben. Sinds dit verplicht is zijn er jaarlijks veel minder verkeersongelukken door achteruitrijdende vrachtauto’s. 

Vanwege deze extra veiligheid zouden alle voertuigen uitgerust moeten zijn met een achteruitrijcamera. Toch is dit nog lang niet het geval. Voor een groot deel heeft dat met de prijs van de camera te maken. Een achteruitrijcamera begint tussen de tweehonderd en de driehonderd euro, maar een luxere camera of een camera van grotere kwaliteit gaat al snel richting de vijfhonderd euro. Als je een achteruitrijcamera wilt kopen kun je het beste een heel set kopen omdat alle fabrikanten andere standaarden hanteren. Een camos achteruitrijcamera kan niet op een monitor van waeco en andersom ook niet. Ook kan een orlaco camera niet aangeloten worden op een monitor van camos. Een achteruitrijcamera set kopen is daarom beter, omdat je dan zeker weet dat de camera het doet. 

Voor meer info : http://www.vanzwitserland.nl/

Coniferen verwijderen vergunning

Opdrachtgevers zoeken veel naar coniferen verwijderen vergunning, maar voor het verwijderen van coniferen heeft u in principe geen vergunning nodig. Per 1 januari 2014 is de regelgeving namelijk aangepast. Voorheen was het zo dat je een omgevingsvergunning of kapvergunning nodig had wanneer de stam van de boom op een hoogte van 1,30m een stamdoorsnede had van meer dan 10cm. In de praktijk was dat bij vrijwel elke boom het geval waardoor de gemeentes veel vergunningsaanvragen te verwerken hadden. Tegenwoordig is het zo dat je voor het verwijderen van een boom (dus ook voor coniferen want die vallen onder het type naaldbomen) een kapvergunning nodig hebt wanneer de diameter van de stam op een hoogte van 1,30m meer dan 40cm is. Bij coniferen is dat gelukkig vrijwel nooit het geval. Wanneer u uw coniferen gaat verwijderen controleer dan eerst even wat de stamdikte op een hoogte van 1,30m is. De kans is zeer klein dat de stam op die hoogte een diameter van 40 cm heeft.

Bij zeer hoge coniferen kan het echter zo zijn dat de diameter van de stam op een hoogte van 1,30m wel breder is dan 40cm. In dat geval is het noodzakelijk om een omgevingsvergunning aan te vragen. Bij sommige gemeenten is het mogelijk om online een omgevingsvergunning aan te vragen. Bij andere gemeenten kunt u bij de balie van het gemeentehuis een dergelijk formulier krijgen.

Hoe u uw coniferen kunt verwijderen

Zodra u zeker weet dat u geen vergunning nodig heeft kunt u meteen aan de slag. In de meeste gevallen zullen mensen voor het verwijderen van coniferen een hoveniersbedrijf inhuren. Dat komt omdat het verwijderen van coniferen behoorlijk lastig kan zijn en de meeste hoveniersbedrijven in het bezit zijn van de juiste apparatuur om coniferen snel en efficiënt te verwijderen. Meestal worden de coniferen uitgegraven of met behulp van een stronkenfrees verwijderd.

Coniferen uitgraven en verwijderen

Het uitgraven van de coniferen kan op twee manieren. Met de hand of met een minigraafmachine. Wanneer de tuin het toelaat zal de hovenier een minigraafmachine inzetten en de coniferen met kluit en al uitgraven. Omdat zo’n graafmachine erg krachtig is zullen de wortels bij het uitgraven meteen uit de grond getrokken worden.

Het kan ook zo zijn dat de tuin geen toegang kan verlenen aan een minigraafmachine. Erg vervelend want het verwijderen van de coniferen moet dan geheel handmatig gedaan worden. De hovenier zal de coniferen moeten uitgraven, maar omdat de wortels in de weg zitten is dat een arbeidsintensief proces. Met een bijl en met een zaag worden de boomwortels vervolgens doorgehakt of doorgezaagd. Zodra de coniferen uiteindelijk helemaal uitgegraven zijn kunnen ze uit de grond getrokken worden.

Coniferen frezen en verwijderen

Het frezen van de coniferen is de meest efficiënte methode om de coniferen te verwijderen. Of er een stronkenfrees ingezet kan worden hangt geheel af van de situatie. De stronkenfrees moet namelijk in uw tuin kunnen komen en daar is een toegang van minimaal 90 cm voor nodig. Het mooie van een stronkenfrees is dat deze tijdens het frezen van de coniferen alle wortels versnipperd. Een stronkenfrees kan namelijk onder het maaiveld werken tot een diepte van wel 50cm. Erg handig dus! Zeker wanneer u op de plek van de coniferen een schutting wilt plaatsen of wanneer u op de plek van de coniferen tuinbestrating wilt aanleggen. 

Voor meer info : https://www.vergelijkhoveniers.nl/

Overzicht van houten vloeren

Ik ben voor houten vloeren naar de website van Bax Houthandel gegaan. En daar ben ik heel blij mee try this. Want inmiddels ligt de vloer erin. En hij is prachtig geworden! Tevens hebben zij, Bax Houthandel, mijn houten vloeren er direct in gelegd. Waardoor ik dat ook niet zelf hoefde te doen of moest uitbesteden. Al met al hartstikke handig dus! Graag leg ik in dit artikel meer over hen uit.

Waarom houten vloeren van Bax Houthandel?

De reden dat ik mijn houten vloeren heb gekocht bij Bax Houthandel is heel simpel: het is goedkoop en van hoge kwaliteit. Een ideale verhouding dus! Ook viel het mij op dat ze hartstikke veel houtsoorten hebben. En ook allemaal op de website geplaatst hebben! Zo had ik dus hartstikke veel keuze! En in voorbeelden en op tv in programma’s met betrekking tot wonen zag ik ook heel vaak woningen met heel brede houten planken. Dat vind ik ook heel erg mooi! Daarom ben ik op de website gaan kijken of dat zij ook zulk soort houten vloeren produceerden en verkochten. Dat bleek inderdaad het geval te zijn! Tot wel 40 centimeter breed. En dan werden het houten vloeren van eiken. Vervolgens heb ik wat voorbeelden zitten te bekijken van huizen waar Bax Houthandel die houten vloeren al een keer gelegd had. En dat bleken er heel erg veel te zijn! Allemaal ook in verschillende kleuren. Daar kon ik dus ook nog een keuze uit gaan maken! Al snel zag ik gerookte eiken houten vloeren. Kijkend naar de rest van mijn woninginrichting verwachtte ik dat dat het mooiste ging worden. Bij de prijzen zag ik dat die opvallend laag lagen! Al helemaal in vergelijking met andere vloerenwinkels.

Nieuwe vloer

Al snel werd de nieuwe houten vloer op maat gemaakt en hebben ze hem gelegd in mijn woonkamer. Echt een heel erg mooi eindresultaat!

Voor meer info :

Rolluiken Hoogeveen bestellen

Mijn vrouw en ik willen rolluiken Hoogeveen bestellen voor ons huis. Daarom gingen wij van de week op internet naar rolluiken zoeken. Wij waren nog niet helemaal van overtuigd of we het wel moeten doen en wilden eerst wat meer informatie eerst daarover vinden. Verschillende tips en belangrijke dingen die wij moeten weten voordat wij dat bestellen. Het is niet heel goedkoop om het te bestellen en je doet het maar een keer voor wat langere periode. Daarom moet je er zeker van te zijn, dat je het wilt, voordat je iets bestelt. Daarom gingen wij op internet informatie zoeken om meer te komen weten over rolluiken, prijzen, techniek en uiteindelijk te beslissen of wij dat wel of niet willen.

 

Informatie opzoeken over rolluiken Hoogeveen

Op Google gingen wij informatie opzoeken over rolluiken Hoogeveen. Warmte en kou isolatie, geluidsisolatie, verduistering, inbraak vertragend en bescherming van kozijnen, zijn allemaal eigenschappen van het aluminium rolluik. In de winter kan je met rolluiken energie kosten besparen, omdat de rolluiken de kou van het glas tegen houdt. En weer op de warmte dagen blijf je huis lekker koel, omdat de rolluiken de warmte buiten houden. Met rolluiken Hoogeveen bescherm je de kozijnen en zo wordt de levensduur verlengd. De rolluiken zijn ook in verschillende kleuren leverbare, zodat het precies past bij je huis.

 

SCS Zonwering

Bij SCS Zonwering in Hoogeveen hebben wij gevonden waar wij naar op zoek waren. Na een onderzoek en veel lezen op internet hebben we besloten om rolluiken toch te nemen voor ons huis. In de winter gaan we minder betalen voor verwarming en in de zomer lekker koel gevoel behouden in de kamer. Het bedrijf heeft 15 jaar ervaring en is bereid om een professioneel advies te geven, en te helpen met je keus.

Mocht jij nou ook rolluiken Hoogeveen zoeken? dan raden wij jou SCS Zonwering aan!

 

Voor meer info :

Industriële wandlamp Do

Deze wandlamp Do is helemaal in de industriële stijl. Ze is volledig uit metaal vervaardigd, wat typisch is voor industriële lampen. De klokvormige lampenkap is sterk en kan tegen een stootje. Oorspronkelijk komen deze lampen uit de industriële wereld van leegstaande fabrieken, hospitalen of werkhuizen. Daardoor hebben ze een heel eenvoudig en functioneel uiterlijk. Ze hebben geen franjes nodig en ze zijn rechttoe rechtaan. Ze ogen stoer, sterk en robuust. Industriële lampen zijn duurzaam en gaan heel lang mee.

In werkplaatsen dienden ze om licht te geven daar waar het nodig was: boven werktafels bijvoorbeeld. De lampenkap is zodanig gevormd dat ze inderdaad diffuus licht naar beneden laat schijnen. Daarom is deze hanglamp uiterst geschikt om gericht licht te geven. Zo kan je ze bijvoorbeeld gebruiken als leeslamp in de slaapkamer of boven een luie zetel waar je graag een boek zit te lezen. Maar deze wandlamp Do kan evengoed gebruikt worden om een kunstwerk, schilderij of beeldje in de kijker te zetten. In de studeerkamer van de kinderen kan ze boven het bureau gehangen worden als bureaulamp. Ze is dan altijd bij de hand en staat ook niet in de weg op de studeertafel. Zo kan ze evengoed in een hobby- of werkkamer boven de werktafel aangebracht worden. Het licht schijnt niet rechtstreeks in de ogen, maar geeft toch voldoende licht voor als je klusjes gaat doen. En heb je in de keuken een aanrecht dat tegen de muur geplaatst is? Ook hier kunnen een paar van deze industriële wandlampen Do verlichting brengen. Hang ze mooi op een rijtje en meteen zijn ze ook een mooie aankleding van een lege muur.

Het voordeel van deze industriële wandlamp Do is dat je ze met andere zaken in de industriële stijl kan combineren: meubelen, accessoires en andere verlichting bijvoorbeeld. Op die manier kan je een stijlvolle egale look in je huis aanbrengen. Deze lamp is nostalgisch maar tegelijkertijd ook modern. Ze past in elke interieur zolang je maar een stoere look wil benadrukken. Niet alleen bij de loft- of industriële stijl, maar ook in de landelijke woning of een ultra moderne design inrichting past ze perfect. Je kan bovendien nog kiezen tussen de kleuren zwart of grijs, wat de mogelijkheden van deze wandlamp Do nog verhogen. Als leuk detail heeft ze ook nog een wit-zwart snoer, wat wel helemaal retro oogt en toch ook heel modern.

Deze industriële wandlamp Do heeft zoveel stijl in zich. Als je hier eenmaal voor valt, kan je wel zeker zijn dat het niet bij die ene lamp zal blijven!

Voor meer info : http://www.wandlampen-expert.nl/product/zwarte-industriele-wandlamp-do/

Fabriekslampen

De laatste tijd zijn er wat fabrieken gesloopt en ziekenhuizen ontmanteld. Er kwamen grootschalige renovaties of nieuwbouw, waar geen plaats meer was voor het oude. En daar lagen ze dan: de oude fabriekslampen. Wat kon je daarmee nog aanvangen? Op het moment van de sloop was niemand nog geïnteresseerd. Ze lagen te roesten of werden voor oud ijzer verkocht.

Gelukkig zijn er toch een aantal liefhebbers begonnen om deze fabriekslampen te gaan recupereren, ze te redden van de sloop en er opnieuw leuke verlichting van te maken. In het begin van deze trend waren het vooral studenten of jonge mensen met een kleiner budget die zich op deze manier een originele verlichting konden veroorloven. Meestal hadden deze mensen ook eenvoudige meubels en deze lampen pasten daar perfect bij. 

Deze trend is nu al jaren aan de gang. Ondertussen is de vraag naar fabriekslampen heel erg gestegen. Ze vielen ook in de smaak van wat oudere, meer gegoede gezinnen. Het recycling circuit kon niet meer volgen, met als gevolg dat er nieuwe lampen ontworpen en geproduceerd worden die een volledige kopie van de oude fabriekslampen zijn. Misschien is de bedrading wel degelijker en zijn de lampen nu spaarlampen geworden. Maar ze zien er nog steeds stoer, groots en toch eenvoudig uit.

Wat zo fijn is aan fabriekslampen is dat ze in elk hedendaags interieur passen. Ze zijn vooral mooi bij natuurlijke kleuren: beige, wit, lichtbruin en zwart. Ze passen perfect in een interieur met hout en kale bakstenen. In alle gevallen vragen ze om een stoere look van de woning. Fabriekslampen zijn er tegenwoordig in verschillende groottes. Op deze manier ben je niet meer verplicht om één grote lichtbron in je interieur te plaatsen. Je kan gemakkelijk de lichtbronnen spreiden en het licht naar verschillende kanten richten. Ze bestaan in hanglampen, vloerlampen en tafellampen. Dit maakt het mogelijk om te gaan combineren en toch in dezelfde stijl te blijven.

Persoonlijk ben ik heel blij dat deze fabriekslampen de veranderingen in onze maatschappij overleefd hebben. Ze blijven nostalgie uitstralen, en toch hebben ze hun plaats in het moderne interieur veroverd. Eens je er eentje hebt, ga je voor meerdere. Daar ben ik zeker van!

Voor meer info : http://www.showhome.nl/inspiratie/industriele-lamp/