Dakgoot lek op de naad verhelpen

Wat is een dakgoot lek?

Een dakgoot lek is, zoals eigenlijk de naam al zegt, een lek in een dakgoot. Dit kan gebeuren doordat 2 delen dakgoot niet goed bevestigd zijn, of bijvoorbeeld door vochtigheidscorrosie. Er zijn veel verschillende soorten dakgoten, dus het is belangrijk om te weten te komen wat voor dakgoot je hebt, zodat je de beste oplossing kan toepassen. Een dakgoot repareren heeft dus ook alles met timing te maken.

Verschillende soorten dakgoten:

Hieronder geef ik verschillende soorten dakgoot, en ook waar je de materialen aan kan herkennen.

Zinken dakgoot: Een zinken dakgoot heeft een metaalachtige kleur, met een soort schubvorming in de oppervlakte. Zink is vrij makkelijk te bewegen, daar hoef je niet veel moeite voor te doen.

PVC dakgoot: Een dakgoot van PVC is zo goed als altijd vaal grijs. Dit komt omdat PVC een soort plastic is. Het plastic waarin je bijvoorbeeld frisdrank vindt is een stuk slapper, PVC is eigenlijk het tussenmateriaal tussen metaal en plastic. Het kan niet roesten en voelt bijna altijd glad aan. 

Aluminium dakgoot: Waar je een aluminium dakgoot aan kan herkennen is het feit dat deze dakgoot erg licht zal zijn. Aluminium ziet er bijna hetzelfde uit als metaal, maar is echt een stuk lichter. Aluminium is een enorm sterk metaal, dus je zal het niet zomaar kunnen verbuigen.

Koperen dakgoot: Een koperen dakgoot is goud/bruinkleurig. Dit hebben niet veel metalen, dus je zal snel hieraan kunnen herkennen. Een herkenning van deze dakgoot is de geur die wordt achtergelaten als je met je vinger op de dakgoot wrijft. Deze geur ruikt een beetje naar geld. 

Hoe los ik een dakgootlek op?

De oplossingen verschillen per materiaal waarvan de dakgoot is gemaakt, dus ik ga per soort die ik al eerder heb genoemd de oplossingen langs. 

Zinken dakgoot: Een lek in een zinken dakgoot is vaak een lek tussen twee verbindingen, dus het punt waar 2 delen dakgoot elkaar raken. Dit is bij de montage vastgemaakt, maar wil nogal eens losgaan of openspringen. Hierdoor ontstaat een klein scheurtje, wat te verhelpen is door middel van het gieten van vloeibare zink, wat ook wel zinkrenovatie wordt genoemd. Het gebeurt ook wel eens dat er in een zinken goot gewoon een gat ontstaat, dus niet bij een naad. Dit gebeurt vaak als de goot erg oud is, en dus enorm dun is geworden. Je kan dit oplossen door een lapje roofing over het gat te branden, maar omdat de goot ook dun is om het gat heen brand je vaak alleen maar meer gaten in de goot. Vaak is het beter om een hele nieuwe goot te laten installeren. Als u er toch voor kiest om een lapje roofing in de goot te branden, schakel dan een professionele dakwerker in.

PVC dakgoot: Voor een klein gat in een PVC dakgoot is het de moeite om PVC lijm te gebruiken. Hiermee dicht je makkelijk kleine gaten, maar als het over grote gaten gaat ben je uiteindelijk goedkoper uit met een nieuwe dakgoot. Het reparatiemateriaal en tijd die je aan zo een reparatie moet besteden het vaak niet waard. Op langere termijn ben je dus beter uit met een nieuwe dakgoot.

Aluminium/koperen dakgoot: Deze twee materialen kunnen op dezelfde manier kunnen worden gerepareerd. Zwakke plekken in een aluminium dakgoot kan je verhelpen met een polyester reparatieset. Met behulp van deze set verstevig je de zwakke punten, zodat het geen gaten worden. Voor een lekkage gebruik je echter andere materialen, namelijk deze: vloeibaar rubber (rubber seal) of reparatietape. 

Extra informatie met betrekking tot lekkages/dakgoten.

Veel/grote lekken: Bij veel of grote lekkages/gaten wijst dit op een dakgoot in slechte conditie. Ga na bij jezelf of je ervoor kan zorgen dat je beter voor je dakgoot kan zorgen, bijvoorbeeld door je dakgoot regelmatig te controleren en beginnende lekken/gaten van te voren te repareren. Ook regelmatig schoonmaken helpt voor een langere levensduur van de dakgoot.

Oude dakgoten: Bij dakgoten van meer dan 25 jaar oud is er geen eind aan repareren. Problemen met oude dakgoten blijven zich opstapelen, dus daarom wordt er geadviseerd om de dakgoten gewoonweg te vervangen. 

Weet dat reparaties tijdelijke oplossingen zijn. Vaak is een eerste lek een voorbode op meer lekken/gaten. Overweeg daarom tijdig een nieuwe dakgoot om problemen te verhelpen. Schakel een dakdekkersbedrijf in om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden.

Betonnen U-elementen gebruiken in jouw tuin

Betonnen u-elementen komen we vaker tegen in en rond het huis dan op eerste gezicht opvalt. Wat zijn betonnen U-elementen nu precies? Betonnen U-elementen zijn prefab betonnen elementen die zijn gegoten in een mal. Doordat zij volledig uit beton bestaan zijn ze erg sterk en geschikt voor zowel indoor als outdoor gebruik. U-elementen zijn zeer creatief inzetbaar, en vormen ook nog eens de basis voor bepaalde bouwprojecten!

U-elementen zijn gemakkelijk in gebruik

 

Vooraf gefabriceerde U-elementen zijn ontwikkeld om het installatieproces van betonnen voorwerpen gemakkelijker te maken. Ze zijn namelijk een stuk lichter dan een grote betonnen blok, terwijl ze net zoveel steun bieden. Het gebruik van beton geeft de U- elementen een stoere uitstraling en daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om de elementen zichtbaar te gebruiken in hun tuinen of ruimtes.

De toepassing van betonnen U-elementen

De U-vorm biedt verschillende toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruiken van U- elementen om trappen te creëren in jouw tuin, om stoere tuinmeubels te maken of handige opslag plekjes te maken. Een groot U-element kan ook worden gebruikt als plantenbak.

De U-elementen worden al jarenlang gebruikt in grootschalige bouwprojecten en sinds de laatste jaren zijn de U-elementen steeds meer terug te vinden in particulieren projecten. De betonnen U-elementen combineert zowel functionaliteit met decoratie, aangezien ze goed combineren met andere natuurlijke materialen, zoals hout, natuursteen of marmer.

https://www.u-elementen.nl/

Exclusieve tuinmeubelen geven de tuin extra flair

Met het toevoegen van exclusieve tuinmeubelen aan jouw tuin of balkon, zorg je ervoor dat de ruimte extra flair krijgt. Door voor mooie en prettig zittende meubelstukken te kiezen, combineer je het praktische met het esthetische. Een fijne ligstoel waarop je lekker kunt liggen, is nóg fijner als deze ook nog eens erg mooi is. Hetzelfde geldt natuurlijk voor tuinstoelen, tuinbanken en loungesets. Door mooie meubelstukken wordt de tuin ook gelijk een fijnere ruimte om in te zitten of in te relaxen. Ook als je vaak bezoek over de vloer hebt, is het prettig om met lekker weer met zijn allen buiten te kunnen zitten in een mooie tuin.

Aan wat voor soort exclusieve tuinmeubelen kun je denken?

Welk soort meubelstuk er het beste in jouw tuin of op jouw balkon past, is natuurlijk vooral een kwestie van smaak. Wel is het natuurlijk zo dat er op een balkon of in een kleine tuin minder grote meubelstukken passen, dan in een grotere tuin. Zo kun je voor op het balkon beter voor een enkele lekker zittende lounge- of tuinstoel kiezen, en voor in de tuin voor een mooi loungeset. Door te kiezen voor een exclusieve lounge- of tuinstoel geef je ook een kleinere ruimte de nodige flair. Bovendien is het natuurlijk extra prettig zitten op een mooi en exclusief meubelstuk. In de zomer kun je er fijn op zonnen en kun je voor een groot deel van de dag buiten verblijven.

Kies voor een tuinmeubelstuk dat bij je past

Bij Lanterfant zijn er veel verschillende exclusieve tuinmeubelen verkrijgbaar. Doordat het assortiment uitgebreid is, zit er altijd wel een meubelstuk bij dat bij jou past. Het Nederlandse merk bestaat nog niet zo heel lang, waardoor je een uniek meubelstuk in huis kunt halen. Je kunt er terecht voor allerlei soorten tuinmeubelen: tuinbankjes, loungestoelen, loungesets, buitentafels en ook voor accessoires.

https://lanterfant.eu/

Twee methodes om uw binnen zonwering in Eindhoven te monteren

Zonwering kunt u op meerdere plaatsen kopen, en er zijn ook meerdere adressen in Eindhoven. De keuze tussen binnen- en buitenzonwering zal één van de eerste zijn die u maakt. Aangezien het weer in Eindhoven nog wel eens wisselvallig kan zijn, is het geen slecht idee om voor binnenzonwering te kiezen. Deze kunt u van binnenuit openen en sluiten ongeacht de weersomstandigheden buiten, wat betekent dat u ook als het regent privacy kunt creëren en als er buiten geen wolkje aan de lucht is uw shutters kunt sluiten. Met binnenzonwering kunt u warmte binnenhouden en kunt u de temperatuur binnen met 5 tot 7 graden Celsius verlagen. Nadat u besloten heeft welke soort zonwering u wilt aanschaffen, zal u moeten kiezen waar u deze gemonteerd wilt hebben.

De ‘in de dag’ methode voor binnen zonwering in omgeving Eindhoven

Veel mensen kiezen ervoor om hun zonwering ‘in de dag’ te laten monteren. Dit houdt in dat uw jaloezie, rolgordijn, lamellen of plisségordijnen in het kozijn worden geplaatst en niet erop. Dit heeft als voordeel dat er een eenheid ontstaat tussen de zonwering en het kozijn. Daarnaast blijft uw kozijn ook goed zichtbaar, wat een gezellige sfeer met zich meebrengt. Deze methode is echter niet altijd geschikt en als u zonwering in Eindhoven zoekt voor een goed geïsoleerde woning. Als u een goed geïsoleerde woning heeft, dan kunt u er beter voor kiezen om de zonwering op het kozijn van uw woning in Eindhoven te laten plaatsen.

De ‘op de dag’ methode voor binnen zonwering

Wanneer uw zonwering in Eindhoven ‘op de dag’ wordt gemonteerd, dan betekent dat dat het boven het kozijn komt te hangen en deze dus enigszins overlapt. Dit is de methode die bij goed geïsoleerde woningen wordt toegepast, omdat het hoogrendementsglas anders thermisch kan breken. Als de afstand tussen uw zonwering en het raam te klein is, dan kan het hier zo warm worden dat het glas beschadigd. Een vakkundige specialist, zoals Sunworkx zonwering Eindhoven, zal u hier ongetwijfeld uitgebreid over informeren.

https://sunworkx.nl/

Gebroken ruit herstellen: hoe kan een glaszetter jou helpen?

Dat een gebroken ruit niets dan ongemak oplevert: daar kan iedereen zich wel een voorstelling van maken. Zo zit je misschien wel met veel scherven en moet je je best doen om kinderen, huisdieren, klanten of personeel op afstand te houden, anders kunnen ze zich aan het glas verwonden. Uiteindelijk moet die ruit ook hersteld worden, maar wie gaat dat doen? Je weet het vrijwel meteen meteen: je hebt een echte vakman nodig!

Waar moet een goede glaszetter aan voldoen?

Belangrijk is dat je in ieder geval kiest voor een gecertificeerde – en dus door instanties gecontroleerde – expert. Misschien heeft hij wel het predicaat ‘Erkend Glaszetter’ ontvangen of er staat duidelijk bij zijn gegevens dat hij GBO-gecertificeerd is. Maar waar vind je eigenlijk een betrouwbare expert in de wirwar van bedrijfsnamen die je op internet aantreft?

Je bezoekt een netwerk van professionals!

Ver hoef je niet te zoeken als je al bekend bent met Glasprobleem Kwijt, want hier vind je niet alleen een erkende glaszetter, maar ook nog eens eentje die in jouw omgeving werkzaam is. Zo vul je je woonplaats of postcode in op de website en je ziet meteen wie je kan komen helpen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen? Je belt of mailt hem en de afspraak wordt meteen vastgelegd.

Hoe kan de glasprofessional jou helpen? 

 1. Bij een gebroken ruit plaatst hij een noodvoorziening.

 2. Hij meet de ruit in en bestelt het glas.

 3. Binnen twee of drie weken wordt de bestelde ruit bij hem afgeleverd.

 4. Hij belt je voor een afspraak om het glas te komen zetten.

 5. De ruit wordt op een veilige en professionele manier geplaatst.

Wat voor glas heb je nodig?

Misschien wil je na een gebroken ruit wel steviger glas in je kozijnen hebben. Uiteraard kan de expert je hier volop in adviseren voordat hij glas gaat bestellen en plaatsen. Zo kun je kiezen voor dubbel of triple glas. Enkel glas voor je buitenramen of -deuren raden we je niet aan, want dat is niet stevig en het isoleert niet. Gaat het om binnenglas? Dan is enkel glas weer wel geschikt.

Nóg een ruit gebroken? Jouw expert helpt je graag weer!

Wie weet woon je in een risicovolle buurt en worden er vrijwel iedere dag ruiten ingegooid. Of het lukt je niet om je kinderen te kalmeren, waardoor er binnen de kortste keren weer een ruit aan diggelen gaat. Onze tip? Haal weer even diep adem en neem weer contact op met jouw lokale glaszetter. Hij zorgt – zo vaak als je wilt – voor een mooie en vakkundig geplaatste ruit!

 

Jungle Tuindoek pvc, Fraaie decoratie voor buiten en binnen

Een tuindoek is ideaal om uw tuin te verfraaien en de zithoek echt gezellig te maken. Dit doek is eenvoudig op te hangen met de voorgemonteerde ophang-ogen en dus snel resultaat.

Met dit jungle tuindoek van PVC is er dus in een paar minuten een wereld van verschil en heb je tijdenlang plezier. 

Wanddoeken voor fraaie achtergrond

Wanddoeken zijn steeds vaker te zien in openbare gelegenheden, op vliegvelden en in de horeca. Door het plaatsen van een doek wordt een lelijke muur of gebouw weggewerkt en wordt er een vrolijke achtergrond mee gemaakt.

Tuindoek voor binnen en buiten

Dus de tuindoek hoeft niet alleen in de tuin, maar kan ook binnenshuis als wandbekleding worden gebruikt. Zeer leuk in de hobbykamer, slaapkamer, serre of woonkamer. In de wachtkamer zal het een zeer mooi geheel hebben.

Omdat het wanddoek regenbestendig en brandvertragend is, is het ideaal in horecagelegenheden, winkels of showrooms.

Haal de jungle naar binnen met bijvoorbeeld met een prachtige print van de “Bird”of “Waterfall, of in plaats van een kunsthaag, een afbeelding van de Kunsthaag Laurier Prunus. Een kant en klaar doek van 510 grams PVC met om de 30 centimeter hangogen.

Waarom een tuindoek pvc?

 • Eenvoudig op te hangen
 • Snel een ander resultaat
 • Zorgt voor een fraaie achtergrond
 • Ideaal in de wachtkamer
 • Ideaal in horecagelegenheden
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Afmeting 2×2, 4m2

KunsthaagEU heeft voor u een fraai tuindoek. En heeft u een andere maat nodig of een andere achtergrond laat het ons weten. De wanddoeken zijn te bezichtigen en te bestellen in de webshop van www.kunsthaag.eu

Voor meer info : https://kunsthaag.eu/product-categorie/kunsthaag-pvc-wanddoek/

Kunsthaag Photinia Rood voor buiten of binnen

Kunsthaag Photinia Rood voor buiten of binnen

Wist u dat...De laatste jaren Photinia Rood of glansmispel heel populair geworden is?  Photinia Rood wordt soms als wintergroen bolboompje verkocht maar de glansmispel wordt meestal als wintergroene sierheester geplant. De sierwaarde van Photinia x fraseri ‘Red Robin’ wordt gevormd door het wintergroene blad in combinatie met het prachtige nieuwe blad dat rood uitloopt.

Een andere naam die ook wel wordt gebruikt is ‘Kerstbes’.

De Photinia, ‘Red Robin’ bloeit in de periode mei-juni. Het is een snelle groeier. De struik kan wel een hoogte bereiken van ongeveer 250cm.

Wist u dat… ze een onderdeel zijn van de roosfamilie ( Rosaceae)? En hebben betrekking op de appel. Deze hebben een afmeting van 4 tot 12mm, ze groeien in de herst en blijven vaak hangen tot in de winter. Vogels zijn gek op de vruchten, ze delen de zaden uit met druppels waarmee de plant wordt verdeeld.

Wilt u nou niet al het onderhoud van een echte haag?

Denk dan eens aan een Kunsthaag Photinia Rood, de tegels zijn ideaal om in de tuin te plaatsen tegen een houten schutting of betonnen muur. Zo is er in een handomdraai een mooie groene omgeving te maken, en zorgt ook voor meer privacy. Op het balkon is de kunsthaag eveneens geschikt en staat heel gezellig.

Kunsthaag Photinia Rood binnenshuis als wandbekleding

Monteer de Kunsthaag eens binnenshuis. Tegenwoordig is dit de trend, gewoon tegen uw wand bevestigen als wandbekleding. Dit staat niet alleen heel sfeervol, het werkt ook nog eens geluiddempend. Steek er nog wat kunstbloemen in en het wordt nog fleuriger.

Met de Kunsthaag Photinia Rood heeft u een onderhoudsarme haag en is water geven niet nodig, geen tuinafval meer en niet meer snoeien. Het hele jaar door blijft de tuin groen.

Bevestigen is heel simpel, met een bundelband, vastschroeven of binddraad is dit zo gedaan.

 

Voordelen Photinia Rood, Kunsthaag 

 • Onderhoudsarm
 • Eenvoudig en snel geplaatst
 • Geleverd in tegels 50x50cm
 • Geluiddempend
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Makkelijk schoonmaken
 • Blijvend groen
 • Sfeervol
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Zorgt voor Privacy

De Kunsthaag Photinia Rood is Non Toxic en UV bestendig, het hele jaar door een groene tuin of groene wand in huis en verkleuren is vrijwel onmogelijk.

Bent u enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande informatie. Neem dan eens een kijkje in onze webshop.

Voor meer info : https://kunsthaag.eu/winkel/kunsthaag-photinia-rood-tegel-50x50cm/

Een rit wordt veiliger met een achteruitrijcamera

Met een achteruitrijcamera is een ritje met de auto veel veiliger. Een achteruitrijcamera zorgt er namelijk voor dat de bestuurder in de dode hoek achter de auto kan kijken. Voor een bestuurder zijn er altijd twee dode hoeken. De ene dode hoek is naast de auto en de andere dode hoek is achter de auto. Op deze plekken kan een bestuurder niets zien. Een beperkt zicht van een bestuurder tijdens het achteruitrijden resulteert dikwijls in blikschade. Met een achteruitrijcamera heb je geen last meer van blikschade. Een achteruitrijcamera kijkt in de dode hoek, waardoor de bestuurder meer tijd over heeft om voor het besturen van het voertuig, want de bestuurder hoeft alleen maar op het beeldscherm te kijken om te weten wat er achter de auto gebeurd. 

Zeker voor grote voertuigen is de achteruitrijcamera een uitkomst. Bestuurders van grote voertuigen hebben namelijk nog meer last van de dode hoek dan bestuurders van kleine voertuigen. Het is daarom verplicht voor vrachtauto’s om een achteruitrijcamera te hebben. Sinds dit verplicht is zijn er jaarlijks veel minder verkeersongelukken door achteruitrijdende vrachtauto’s. 

Vanwege deze extra veiligheid zouden alle voertuigen uitgerust moeten zijn met een achteruitrijcamera. Toch is dit nog lang niet het geval. Voor een groot deel heeft dat met de prijs van de camera te maken. Een achteruitrijcamera begint tussen de tweehonderd en de driehonderd euro, maar een luxere camera of een camera van grotere kwaliteit gaat al snel richting de vijfhonderd euro. Als je een achteruitrijcamera wilt kopen kun je het beste een heel set kopen omdat alle fabrikanten andere standaarden hanteren. Een camos achteruitrijcamera kan niet op een monitor van waeco en andersom ook niet. Ook kan een orlaco camera niet aangeloten worden op een monitor van camos. Een achteruitrijcamera set kopen is daarom beter, omdat je dan zeker weet dat de camera het doet. 

Voor meer info : http://www.vanzwitserland.nl/

Coniferen verwijderen vergunning

Opdrachtgevers zoeken veel naar coniferen verwijderen vergunning, maar voor het verwijderen van coniferen heeft u in principe geen vergunning nodig. Per 1 januari 2014 is de regelgeving namelijk aangepast. Voorheen was het zo dat je een omgevingsvergunning of kapvergunning nodig had wanneer de stam van de boom op een hoogte van 1,30m een stamdoorsnede had van meer dan 10cm. In de praktijk was dat bij vrijwel elke boom het geval waardoor de gemeentes veel vergunningsaanvragen te verwerken hadden. Tegenwoordig is het zo dat je voor het verwijderen van een boom (dus ook voor coniferen want die vallen onder het type naaldbomen) een kapvergunning nodig hebt wanneer de diameter van de stam op een hoogte van 1,30m meer dan 40cm is. Bij coniferen is dat gelukkig vrijwel nooit het geval. Wanneer u uw coniferen gaat verwijderen controleer dan eerst even wat de stamdikte op een hoogte van 1,30m is. De kans is zeer klein dat de stam op die hoogte een diameter van 40 cm heeft.

Bij zeer hoge coniferen kan het echter zo zijn dat de diameter van de stam op een hoogte van 1,30m wel breder is dan 40cm. In dat geval is het noodzakelijk om een omgevingsvergunning aan te vragen. Bij sommige gemeenten is het mogelijk om online een omgevingsvergunning aan te vragen. Bij andere gemeenten kunt u bij de balie van het gemeentehuis een dergelijk formulier krijgen.

Hoe u uw coniferen kunt verwijderen

Zodra u zeker weet dat u geen vergunning nodig heeft kunt u meteen aan de slag. In de meeste gevallen zullen mensen voor het verwijderen van coniferen een hoveniersbedrijf inhuren. Dat komt omdat het verwijderen van coniferen behoorlijk lastig kan zijn en de meeste hoveniersbedrijven in het bezit zijn van de juiste apparatuur om coniferen snel en efficiënt te verwijderen. Meestal worden de coniferen uitgegraven of met behulp van een stronkenfrees verwijderd.

Coniferen uitgraven en verwijderen

Het uitgraven van de coniferen kan op twee manieren. Met de hand of met een minigraafmachine. Wanneer de tuin het toelaat zal de hovenier een minigraafmachine inzetten en de coniferen met kluit en al uitgraven. Omdat zo’n graafmachine erg krachtig is zullen de wortels bij het uitgraven meteen uit de grond getrokken worden.

Het kan ook zo zijn dat de tuin geen toegang kan verlenen aan een minigraafmachine. Erg vervelend want het verwijderen van de coniferen moet dan geheel handmatig gedaan worden. De hovenier zal de coniferen moeten uitgraven, maar omdat de wortels in de weg zitten is dat een arbeidsintensief proces. Met een bijl en met een zaag worden de boomwortels vervolgens doorgehakt of doorgezaagd. Zodra de coniferen uiteindelijk helemaal uitgegraven zijn kunnen ze uit de grond getrokken worden.

Coniferen frezen en verwijderen

Het frezen van de coniferen is de meest efficiënte methode om de coniferen te verwijderen. Of er een stronkenfrees ingezet kan worden hangt geheel af van de situatie. De stronkenfrees moet namelijk in uw tuin kunnen komen en daar is een toegang van minimaal 90 cm voor nodig. Het mooie van een stronkenfrees is dat deze tijdens het frezen van de coniferen alle wortels versnipperd. Een stronkenfrees kan namelijk onder het maaiveld werken tot een diepte van wel 50cm. Erg handig dus! Zeker wanneer u op de plek van de coniferen een schutting wilt plaatsen of wanneer u op de plek van de coniferen tuinbestrating wilt aanleggen. 

Voor meer info : https://www.vergelijkhoveniers.nl/

Overzicht van houten vloeren

Ik ben voor houten vloeren naar de website van Bax Houthandel gegaan. En daar ben ik heel blij mee try this. Want inmiddels ligt de vloer erin. En hij is prachtig geworden! Tevens hebben zij, Bax Houthandel, mijn houten vloeren er direct in gelegd. Waardoor ik dat ook niet zelf hoefde te doen of moest uitbesteden. Al met al hartstikke handig dus! Graag leg ik in dit artikel meer over hen uit.

Waarom houten vloeren van Bax Houthandel?

De reden dat ik mijn houten vloeren heb gekocht bij Bax Houthandel is heel simpel: het is goedkoop en van hoge kwaliteit. Een ideale verhouding dus! Ook viel het mij op dat ze hartstikke veel houtsoorten hebben. En ook allemaal op de website geplaatst hebben! Zo had ik dus hartstikke veel keuze! En in voorbeelden en op tv in programma’s met betrekking tot wonen zag ik ook heel vaak woningen met heel brede houten planken. Dat vind ik ook heel erg mooi! Daarom ben ik op de website gaan kijken of dat zij ook zulk soort houten vloeren produceerden en verkochten. Dat bleek inderdaad het geval te zijn! Tot wel 40 centimeter breed. En dan werden het houten vloeren van eiken. Vervolgens heb ik wat voorbeelden zitten te bekijken van huizen waar Bax Houthandel die houten vloeren al een keer gelegd had. En dat bleken er heel erg veel te zijn! Allemaal ook in verschillende kleuren. Daar kon ik dus ook nog een keuze uit gaan maken! Al snel zag ik gerookte eiken houten vloeren. Kijkend naar de rest van mijn woninginrichting verwachtte ik dat dat het mooiste ging worden. Bij de prijzen zag ik dat die opvallend laag lagen! Al helemaal in vergelijking met andere vloerenwinkels.

Nieuwe vloer

Al snel werd de nieuwe houten vloer op maat gemaakt en hebben ze hem gelegd in mijn woonkamer. Echt een heel erg mooi eindresultaat!

Voor meer info :