4 seasons Olivia en 4 seasons Valentine altijd buiten laten staan

Er zijn verschillende loungesets beschikbaar, zoals de 4 seasons Valentine, die het hele jaar door buiten kan blijven staan. Deze is namelijk speciaal ontwikkeld om tegen verschillende weersomstandigheden bestand te zijn. De 4 seasons Olivia is daarnaast net zo stevig en bestand tegen extremen. Het grote voordeel is dan dat de meubels niet verplaatst hoeven te worden en het hele jaar buiten blijven. Hevige regenval of ijzige vrieskou zijn geen probleem voor deze modellen. Ook extreme droogte en felle zon maken geen kans. De meubels zullen niet verkleuren en de stevigheid blijft gegarandeerd. De verschillende onderdelen alsmede de kussens zijn voorzien van een beschermende laag dat vuilafstotend werkt. De kussens kunnen indien gewenst met een speciaal wasmiddel gewassen worden zonder dat de laag wordt verwijderd.

Een 4 seasons Valentine en een 4 seasons Olivia is direct klaar voor gebruik

Een 4 seasons Valentine loungeset en een 4 seasons Olivia loungeset is direct klaar voor gebruik. Dit is dan ook een van de belangrijkste redenen waarom veel Nederlanders deze merken in huis hebben. Doordat de meubels niet beschadigen door wisselende weersomstandigheden kunnen ze buiten blijven staan. Dit scheelt veel verhuis van binnen naar buiten en van buiten naar binnen. Bij de eerste zonnestralen kan iedereen direct plaatsnemen op de loungebank om bij te bruinen. Mocht het toch nodig zijn de meubels te verplaatsen dan is dit geen probleem omdat de meubels zijn voorzien van een kunststof vlechtwerk en aluminium frame die niet zwaar zijn en dus eenvoudig verplaatsbaar.

4 Seasons Valentine of de 4 Seasons Olivia set eenvoudig online bestellen

Tegenwoordig zijn veel tuinmeubelen online te bestellen, zo ook de 4 seasons Valentine en de 4 seasons Olivia. Door een online bestelling te maken kan men vanuit huis een beslissing nemen door een druk op de knop. Daarnaast is het vergelijken tussen diverse artikelen ook eenvoudiger geworden door het online aanbod. Een bijkomend voordeel is dat de artikelen thuis worden bezorgd. Dit betekent dat men geen aanhang hoeft te regelen of een busje hoeft te huren. De levering van de artikelen gebeurd bij verschillende aanbieders binnen een kort tijdsbestek. Een loungeset online bestellen heeft verschillende voordelen te opzichte van het bezoek aan de winkel. Het is daarbij mogelijk om de meubels eerst in de winkel te bekijken en vervolgens online te bestellen.

Voor meer info : https://www.vdgarde.nl/