Vinden nu
Image default
Woning en Tuin

Verwijder je bladeren met behulp van Fuxtec

Het herfst seizoen zorgt ervoor dat alle bladeren van de bomen vallen en dat zorgt voor hele grote bossen met bladeren onder de bomen. Dit zorgt voor een lelijk beeld van een tuin, grasveld of zelfs de straat en zorgt er ook voor dat mensen erover kunnen struikelen. Vooral op de straat en op stoepen kan dit gevaarlijk zijn en is het handig om deze bladeren te verwijderen van de straten. Je kan de bladeren wegvegen, maar dit kan veel tijd in beslag nemen en kost ook wat moeite. Gelukkig heeft Fuxtec een groot assortiment aan apparaten die jou hierbij kan helpen en het klusje een stuk makkelijker maakt.

De beste oplossing om de bladeren te verwijderen is met het gebruik van bladblazers. Door middel van de hoge blaaskracht kan je alle bladeren op een hoopje blazen. Dit zijn grote groepen bladeren en dit is een zeer snelle en effectieve manier om alle bladeren te verzamelen. De blaaskracht is ook in te stellen, zodat je geleidelijk de bladeren kan verzamelen op een hoopje en makkelijk kunt weggooien. De bladblazer heeft ook een stofzuigfunctie waardoor je de bladeren opzuigt in een bijgeleverde zak, waarna je dan de bladeren makkelijk kan weggooien en de zak her te gebruiken is. Je koppelt de zak los en gooit de bladeren weg, daarna is de zak opnieuw te gebruiken als je hem weer vastkoppelt aan de bladblazer. Mooie uitvinding!

Naast een bladblazer is ook het gebruik van een veegmachine een ideale manier om de bladeren te verwijderen. De veegmachine verzamelt namelijk alle bladeren die je ‘veegt’ in de bijgeleverde afvalzak en deze kan je vervolgens loskoppelen om alle bladeren makkelijk weg te gooien. Ook hier is de zak herbruikbaar en is voor meerdere seizoenen te gebruiken. Een echte aanrader voor mensen die veel bezig zijn met de tuin en de apparaten van Fuxtec zijn hier zeer geschikt voor!

Voor meer info : http://www.fuxtec.nl/