Hofkens HIG: een betrouwbaar en deskundig schoonmaakbedrijf

Wij van Hofkens HIG hebben al jarenlang ervaring in de schoonmaakbrance. Inmiddels voeren honderden medewerkers schoonmaakwerkzaamheden uit voor bedrijven door heel Nederland en dit doen ze in verschillende branches. 

Schoonmaakonderhoud in Roosendaal of Breda

Bij schoonmaakbedrijf Hofkens HIG kunt u zowel terecht voor dagelijkse schoonmaakonderhoud als periode. U moet kiezen wat het beste wij u past! Hofkens staat dagen en nacht voor u klaar. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende diensten zoals: vloeronderhoud, trappenhuis schoonmaak en kantoren schoonmaak. Of u nu kiest uit meerdere diensten of slecht één dienst. We gaan samen kijken we wat het beste bij u past en waar u behoefte aan heeft. Wij kunnen elke schoonmaakklus aan.

Hofkens HIG: een deskundig schoonmaakbedrijf

Wij van het schoonmaakbedrijf Hofkens zijn dé partij voor al uw schoonmaakwerkzaamheden. Door onze jarenlange ervaring mogen wij ons zelf W experts op het gebied van schoonmaken noemen. Onze kernwaarden zijn dan ook: hygiëne en veiligheid. Zorgeloos nemen wij al uw schoonmaakwerk uit handen. Hierdoor bent u verzekerd van een schone panden. Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Roosendaal? Of naar een schoonmaakbedrijf in Breda? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Industriële reiniging van Hofkens HIG

Zoekt u een schoonmaakbedrijf die ervaring heeft met industriële reiniging? Dan zijn wij de geschikte schoonmaak partij voor u. Onze Allesreinigers hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd in de industriële sector. Wilt u alles weten over onze diensten en mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij leggen dit graag aan u uit en kiezen het dienstenpakket die het beste bij u past. Hofkens HIG voor u schoonmaakbedrijf in Breda en Roosendaal

Hofkens is niet alleen een schoonmaakbedrijf in Roosendaal, maar ook een schoonmaakbedrijf in Breda. Nieuwsgierig naar ons geworden? Wilt u meer informatie weten over al onze diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Voor meer info : https://hofkenshig.nl/