Ontdek de diensten van deze makelaar uit Den Haag

Bent u op zoek naar een makelaar in Den Haag die u verder helpt bij diverse aspecten in de koop of verkoop van uw woning? Dan helpen de professionals bij Agterberg Makelaardij u vakkundig verder, ook als u geïnteresseerd bent in alleen vastgoedbeheer. In dat geval wordt er samen met u gezocht naar een geschikte belegging en maakt u altijd een slimme en goede investering. Deze makelaar uit Den Haag verzorgt de puntentelling op basis van het WWS-systeem, een rendementsberekening, energieprestatie-advies en advies voor de optimalisatie van de investering. Bent u op zoek naar andere diensten dan vastgoedbeheer? Ook dan klopt u bij deze makelaar uit Den Haag aan!

Meer informatie over deze makelaardij

Het jonge professionele team van Agterberg Makelaardij bestaat al ongeveer vijf jaar en heeft meer dan 30 jaar ervaring. Hier profiteert u van, omdat de makelaars op vele facetten inzetbaar zijn. Naast het ervaren team ontdekt u hier ook dat duurzaamheid een belangrijk aspect is binnen hun werk. Er zijn aanpassingen gedaan, zoals:

 • Verwarming middels een warmtepomp
 • Zonnepanelen op het dak
 • Dubbel glas
 • Aangename vloerverwarming
 • Zoveel mogelijk online correspondentie; minder papierverspilling
 • Elektrische auto’s om op uw bestemming te komen in Den Haag

Ondanks dat er veel makelaardijen bestaan in Nederland, onderscheidt deze makelaar in Den Haag zich van de rest. Het team werkt namelijk zeer resultaatgericht, met passie en u staat als opdrachtgever altijd op nummer één.

Neem eens een kijkje op de website

Wilt u meer ontdekken? Neem dan gerust eens een kijkje op de overzichtelijke website! Niet alleen vindt u hier aanvullende informatie die wellicht voor u van belang is, maar ook de contactgegevens zijn hier te vinden. Dat is wel zo handig, aangezien u waarschijnlijk zo snel mogelijk iemand van dit kantoor wilt spreken. Heeft u binnenkort een nieuwe woning gekocht of een uw woning tegen de beste prijs verkocht?

Een bedrijfspand huren in Zevenaar

Bent u op zoek naar een bedrijfspand dat u kunt huren in de buurt van Zevenaar? Dan is OC de Pelikaan een echte aanrader. Bij dit ondernemerscentrum kunt u kantoorruimtes huren met allerlei luxe faciliteiten, zodat u in alle rust uw werkzaamheden kunt uitvoeren. U profiteert daarnaast van vele voordelen voor een vast bedrag per maand (inclusief service- en energiekosten), zodat u nooit achteraf voor verrassingen komt te staan. Zoek daarom niet langer naar een ideale kantoorruimte en ontdek snel de service en faciliteiten van dit ondernemerscentrum.

Ontdek de mogelijkheden van dit ondernemerscentrum in Zevenaar

OC de Pelikaan verhuurt kantoorruimtes aan diverse bedrijven. Met name startende ondernemingen met een beperkte of flexibele ruimtebehoefte kunnen uitstekend bij dit bedrijf terecht door de korte huurovereenkomsten en laagdrempelige opzet. De kantoorruimtes hebben allemaal luxe faciliteiten, zoals airco, een snelle internetverbinding, een vaatwasser en koelkast in de lunchruimte, individueel regelbare buitenzonwering en een lift. Zo bent u voorzien van alle gemakken, zodat u zich écht kunt focussen op uw werkzaamheden. De ruimtes zijn vanaf 19 m² te huren en zijn uitstekend te bereiken. Er is een ruime parkeergelegenheid én het pand ligt tegenover een station. Uw werknemers reizen zo eenvoudig naar uw bedrijfspand in Zevenaar.

Huur snel uw kantoorruimte!

Wilt u ook een luxe bedrijfspand huren in Zevenaar bij OC de Pelikaan? Neem dan contact op met deze verhuurder. U maakt dan een afspraak voor een rondleiding, zodat u direct een overzicht heeft van alle mogelijkheden voor het huren van een kantoorpand. Ook bent u welkom om al uw vragen te stellen. Kunt u niet wachten tot uw afspraak? U bekijkt eenvoudig de foto’s van de kantoorruimtes online, zodat u alvast een indruk heeft van de kamers. Een kantoorbaan was nog nooit zo leuk, dankzij deze verhuurder. Ervaar het gemak van het huren van dit bedrijfspand voor uw onderneming.

https://www.ocdepelikaan.nl/

Ontdek duurzaam verpakkingsmateriaal voor uw fruit en groente

Handelt u in groente en fruit? Dan is een goede verpakking essentieel. Door ze goed te verpakking verlengt u de houdbaarheid van groente en fruit, maar zorgt u ook dat de klant de inhoud in goede orde ontvangt. U wilt natuurlijk geen geplette druiven afleveren, toch? Wanneer u hiervoor ook nog eens een milieuvriendelijk oplossing zoekt, kiest u het best voor duurzaam verpakkingsmateriaal. U levert groente en fruit dan niet alleen keurig af middels een goede presentatie, maar draagt ook een steentje bij als het om het milieu gaat. Bij Euro West kiest u uit diverse soorten duurzame verpakkingen waarmee u uw groente en fruit kunt laten verpakken.

Specialist in verhandelen van groente en fruit

Als specialist in het verhandelen van groente en fruit en het verpakken van deze producten in een passende verpakking, kunt u bij Euro West groente en fruit inkopen, verpakken, ompakken, stickeren en verzenden. Het bedrijf is opgericht in 1970 en gedurende die jaren een specialisme ontwikkeld in duurzaam verpakkingsmateriaal. Op het gebied van groente en fruit verpakker kunt u bij Euro West kiezen uit verschillende soorten duurzame verpakkingen, zoals:

 • Per stuk geseald
 • Een Netlon is een net met losse stukken groenten en fruit
 • Een klafnet is een net met een band folie eromheen met tekst of foto erop
 • Een flowpack is een verpakking waarbij de inhoud hermetisch afgesloten wordt door een zelf geselecteerde folie
 • De foodtainer is een verpakking waarin het product is verpakt op foodtainerschaal en voorzien is van een strak folie

Vraag naar de mogelijkheden

Vraag een van hun medewerkers naar het complete aanbod verpakkingen en bekijk welke het meest geschikt is voor bepaalde soorten groente en fruit. Geef uw wensen aan het door als het aankomt op duurzaam verpakkingsmateriaal en zij laten graag weten wat ze voor u kunnen betekenen. Of u nu tien stuks fruit wilt laten voorzien van duurzame verpakkingen of juist een vrachtwagen vol: Euro West is u graag van dienst!

https://www.euro-west.nl/

Verhuur en verkoop van Variantloodsen door deze specialist

Systeem Loodsen Bouw BV is gespecialiseerd in verhuur en verkoop van Variantloodsen. Dit type loods heet ook wel de Varianthal en kenmerkt zich door de rechte zijwanden en een halfrond dak. De Variantloods is afgeleid van de Romneyloods, maar heeft rechte wanden. Het voordeel daarvan is dat de gehele ruimte te benutten is. De Variantloods komt in verschillende afmetingen voor. Een vrije overspanning van vijf tot vijftien meter breed is mogelijk en er zijn diverse maten zijwanden en nokhoogtes. De Variantloods heeft een speels ontwerp en kan geschakeld worden, zodat u bijvoorbeeld meerdere loodsen aan elkaar kunt koppelen. In deze vorm is een het mogelijk om bijvoorbeeld een Varianthal van 30 bij 40 meter te maken. Ook inpandig gebruik is mogelijk. Dit type loods is zowel geschikt voor tijdelijk als permanent gebruik en kan worden ingezet voor verschillende bedrijfsdoeleinden.

De voordelen van de Variantloods

De loods heeft veel voordelen voor de huurder of koper. Zo is de loods flexibel in lengte, breedte en hoogte en tevens eenvoudig te isoleren, verplaatsen en verlengen. Daarnaast heeft de Variantloods geen zware fundering nodig en is de loods makkelijk te monteren en demonteren. Systeem Loodsen Bouw BV staat bekend om haar snelle levering en desgewenst maakt het bedrijf de loods voor u gebruiksklaar. De loods is geschikt voor tijdelijk en permanent gebruik en naast de optie om te huren, is er mogelijkheid om de loods te kopen, uiteraard tegen gunstige prijzen. Systeem Loodsen Bouw BV heeft verschillende soorten loodsen in het assortiment, zowel nieuw als gebruikt. Neem voor meer informatie, advies en prijzen contact op met Systeem Loodsen Bouw BV.

Ontdek de diensten

De diensten van deze onderneming omvatten zowel de verhuur en verkoop van de Variantloods, de Zadeldakloods en Romneyloods. Als u een van de loodsen besluit te huren, kan het bedrijf ook de betonplaten vloeren, verlichting en magazijnstellingen verzorgen. Desgewenst kunt u overgaan tot het kopen van betonplaten vloeren, sandwichpanelen en golf- en damwandprofiel platen. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in renovatie en restylen van bestaande bedrijfshallen en loodsen. Systeem Loodsen Bouw BV is een expert op het gebied van isolatie, verlenging, beplatingen van daken, gevels en wanden. Daarnaast legt het bedrijf zich ook toe op onderhoud en schadeherstel. De verschillende type loodsen zijn zowel te koop als te huur en u kunt kiezen voor nieuwe of gebruikte loodsen. Bekijk de mogelijkheden en diensten van Systeem Loodsen Bouw BV op de gelijknamige website en aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie, advies of een offerte.

https://www.systeemloodsenbouw.nl

Lasersnijder en nog veel meer

Wil jij een nieuwe stal of loods laten maken voor jouw bedrijf en moet bij de productie daarvan gebruik worden gemaakt van een lasersnijder? Het bedrijf André van Beynum, dat gespecialiseerd is in stalinrichting en staalconstructie, kan je daarmee zeker helpen. Alles kan gemaakt worden met een nieuwe en snelle volautomatische lasersnijder, waardoor de onderdelen en producten die bij dit bedrijf worden gemaakt nauwkeuriger dan ooit zijn en daarnaast een afwerking hebben waar je u tegen zegt.

Waar staat deze specialist voor en wat kunnen ze?

André van Beynum doet alles op het gebied van stalinrichting en staalconstructie. Onderdelen en producten worden met behulp van een lasersnijder gesneden en bewerkt. Je kunt onder andere materialen zoals RVS, staal en aluminium laten snijden door een vernieuwde en ultrasnelle lasersnijder. André van Beynum zorgt naast het creëren van nieuwe onderdelen door middel van een lasersnijder ook voor het maken en leveren van complete nieuwe stallen voor agrariërs. Dit gebeurt in zowel Nederland als in het buitenland. Daarnaast zijn ze ook gespecialiseerd in het maken van loodsen en hallen. Alles wat André van Beynum produceert, of het nou een loods of een onderdeel is, is nauwkeurig gemaakt en heeft een hoogwaardige afwerking waar iedere klant van droomt.

Nieuwe stal, loods, hal creëren of onderdeel laten uitsnijden?

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe stal, loods of hal, of je wil gewoon wat nieuwe onderdelen voor bijvoorbeeld een machine door middel van een lasersnijder laten creëren, dan kun je gemakkelijk contact opnemen met André van Beynum. In een persoonlijk gesprek worden de wensen en ideeën besproken en vervolgens wordt er een vrijblijvende offerte opgemaakt. Wanneer jij daarmee akkoord gaat gaan ze direct aan de slag met de opdracht. Nauwkeurigheid en snelheid is belangrijk bij André van Beynum, de machines werken niet voor niets dag en nacht door om de klanten blij te maken.

Vind de beste verzekering met een scherpe premie

Wilt u een nieuwe verzekering afsluiten voor uw bedrijfswagen? Bij 123Bestelautoverzekering.nl vergelijkt u gemakkelijk alle mogelijke verzekeringen op één plek. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt en nooit te veel betaalt. Wanneer u op zoek bent naar een verzekering voor uw zakelijke of privé wagen, zijn er een hoop zaken waar u rekening mee moet houden. Deze experts helpen u graag vakkundig bij het vinden van de verzekering die het beste bij u past.

Vul uw kenteken in en vergelijk direct

Bij 123Bestelautoverzekering.nl maken ze het u zo makkelijk mogelijk. U kunt namelijk op hun website gemakkelijk uw kenteken invoeren en beginnen met het vergelijken van verschillende soorten verzekeringen. Het maakt niet uit of het gaat om verzekeringen voor uw vrachtwaren, bestelbus of auto. De verzekeringen die ze aanbieden zijn zelfs geschikt voor jonge bestuurders. Naast dat ze de scherpste prijzen aan kunnen bieden, zorgen ze er ook voor dat alles snel afgehandeld is. Na het aanvragen ontvangt u binnen enkele dagen de groene kaart en uw polis. U kunt kiezen uit verschillende dekkingen: WA dekking, WA + beperkt casco dekking en WA + casco dekking. Daarnaast kunt u nog de keuze maken tussen verschillende extra modules zoals: ongevallenverzekering inzittenden, schadeverzekering inzittenden, verhaalsrechtsbijstand en pechhulp. Zo weet u precies waar u voor kiest en waar u rekening mee moet houden. Want veilig de weg op, is het belangrijkste.

Ook online schade melden

Natuurlijk hoopt u dat u schadevrij kunt blijven rijden. Maar mocht het gebeuren dat uw wagen schade oploopt, dan kunt u bij 123Bestelautoverzekering.nl gemakkelijk online uw schade claim indienen. Zo maken ze het u nog gemakkelijker! Bij sprake van schade zorgen ze er bij 123Bestelautoverzekering.nl voor een vakkundige en snelle afwikkeling. Daarnaast staan ze altijd klaar als u ze belt om u telefonisch van dienst te zijn. Alles online regelen. Bij 123Bestelautoverzekering.nl kan het.

http://www.123bestelautoverzekering.nl/

Advocaat op het gebied van letselschade

Op de website van mr. Thomas van Dijk, vindt u veel informatie over de kwaliteiten van een LSA-advocaat. Ook treft u er interessante informatie over actuele onderwerpen zoals de zogenoemde verjaring regresvordering. In heldere bewoordingen legt Van Dijk onder meer uit hoe de Hoge Raad zich in 2012 heeft uitgelaten en wat daarvan nu nog de gevolgen zijn. Hij gaat hierbij onder andere in op de volgende wetsartikelen: artikel 6:10 lid 2 BW, artikel 3:310 lid 1 BW, artikel 3:307 lid 1 BW, artikel 3:308 lid 1 BW en artikel 3:313 BW.

Letselschade advocaat Den Haag

Advocaat van Dijk houdt kantoor in Zoetermeer en is werkzaam in de regio Den Haag én omstreken. Het zijn met name mensen die te maken hebben gehad met medische fouten, arbeidsongevallen en verkeersongelukken die mr. van Dijk vertegenwoordigt. Doordat hij samenwerkt met uitstekende arbeidskundigen, ARBO-specialisten, actuarieel rekenaars en medisch adviseurs kan allround hulp geboden worden. 

Directe verzekering

Over directe verzekeringen en de belangen van verkeersslachtoffers kunt u lezen op www. letselschadeadvocaatvandijk. nl. De directe verzekering, ook wel bekend als first party verzekering , zou de WA-verzekering kunnen gaan vervangen. De verschillen tussen beide, evenals de voor- en nadelen, zet Thomas van Dijk overzichtelijk op een rij. Andere kwesties waar deze letselschadeadvocaat zijn licht over laat schijnen zijn bijvoorbeeld “de verharde opstelling van verzekeraars” en “persoonlijke fraudeonderzoeken van verzekeraars”.

Advocaat van Dijk wordt door zijn clientèle als zeer vakbekwaam beschouwd. Neemt u gerust eens een kijkje bij de ‘beoordelingen’. Daar leest u oprechte reviews en er worden sterren gegeven. Wilt u met Van Dijk in contact komen? Hij is te bereiken via telefoonnummer +31 (0)79 323 9558 en via emailadres t.vandijk @ advocaatvandijk. nl. Een persoonlijk gesprek op het kantoor van mr. Van Dijk behoort ook tot de mogelijkheden. Het verzoek is in dat geval van te voren een afspraak te maken. Dit is het bezoekadres: Bredewater 6, 2715 CA Zoetermeer. Het postadres luidt Postbus 448, 2700 AK Zoetermeer.

Voor meer info : https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl

Van Loon Incasso Advocaten

Incassobureau inschakelen kan wel even een schrik zijn voor sommige bedrijven. Bedrijven die niet heel groot zijn en problemen hebben met wanbetalers ervaren dat niet makkelijk. Grote ondernemingen kunnen natuurlijk ook debiteurs hebben, maar daar zult het niet zo erg gelijk iets opleveren. Een kleine onderneming verliest al veel geld als paar klanten hun facturen niet betalen. En als ze dan nog met gedachtes komen om een incasso bureau in te schakelen, en dat het nog extra kosten brengt, is het wel schrikken. Helaas moet dat ook gebeuren op gegeven moment. Maar wat wel een voordeel is, is dat een incasso bureau niet gelijk extra geld hoeft te kosten voor je onderneming. Hoe dat kan leg ik in mijn blog met paar tips erbij.

Incassobureau zoeken

Als je een incassobureau zoeken moet, kom je zeker veel bedrijven tegen. Tegenwoordig zijn er veel bedrijven die zich incasso bedrijf noemen, maar lang niet iedereen heeft daarvoor geleerd of heeft überhaupt verstand van. Daarom is het belangrijk om goed te zoeken voordat je een incasso bureau kiest en inschakelt. Paar tips bij het kiezen van een incassobureau zijn onder anderen dit: kies altijd een bedrijf met recensies. Mensen die jou voor gingen en hun verhaal vertellen. Er zijn veel meningen te vinden op internet en dat is de betrouwbare bron als het gaat om hoe de incasso bedrijf ter werk gaat.

Daarnaast is het belangrijk om een incasso bureau te hebben die een “no cure no pay” regel heeft. Bij zulke bedrijven is de slagingspercentage ook hoog en dus meer kans om je geld terug te krijgen. Daarbij is ook een derden rekening belangrijk. Dat is een aparte rekening waar hel geld van jouw debieturen binnen zou komen en dus niet verloren kan worden, als de incasso failliet gaat.

 Voor meer informatie bezoek: incassoadvocaten.nl.

Voor meer info :