Vindennu

Ga naar Easyspaces voor een bedrijfspand te huur in Bergen op Zoom

De titel zegt het al: voor een bedrijfspand te huur in Bergen op Zoom gaat u naar Easyspaces. Dit bedrijf heeft verschillende lopende onroerend goed projecten die gericht zijn op de verhuur van werkruimtes in Bergen op Zoom, Noord-Brabant. Hierbij kunt u natuurlijk denken aan kantoorpanden en flexruimtes. Easyspaces heeft meer dan alleen de standaard werkruimtes in de aanbieding. Om het aanbod op een breder vlak mogelijk te maken zijn er ook panden beschikbaar voor food bedrijven of medische bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan een tandartspraktijk, dan zijn er andere behoeften dan bij bijvoorbeeld kantoorwerkzaamheden. Behandelpraktijken en professionele labs behoren dan ook tot het aanbod van Easyspaces.

Project De Suikerfabriek voor kleine bedrijfsruimtes

Als u in Bergen op Zoom woont, kent u misschien wel het Havenkwartier en de opgeknapte historische gebouwen die daar staan. De Suikerfabriek is één van onze omgetoverde gebouwen en biedt tegenwoordig plek voor tientallen bedrijven die kleine en gesloten werkruimtes willen huren. Momenteel zitten er onder andere beautybedrijven, bedrijven in de zorg, financiële bedrijven en nog veel meer. De algemene faciliteiten worden met elkaar gedeeld. Er is bijvoorbeeld een bemande servicebalie en telefooncentrale. Ook is er parkeergelegenheid, een keuken en vergaderzalen. Het gebruik van deze faciliteiten is allemaal inbegrepen in de huurprijs van de werkkamers. Bent u al gevestigd in Bergen op Zoom? Dan krijgt u zelfs voorrang in het project van De Suikerfabriek!

Andere lopende projecten

Het is natuurlijk mogelijk dat u zoekt naar een bedrijfspand te huur in Bergen op Zoom, maar dat De Suikerfabriek niet voldoet aan uw wensen. Easyspaces heeft in dat geval nog meer projecten lopen die misschien wél bij uw wensen passen. De Melkfabriek staat net als De Suikerfabriek in Het Havenkwartier van Bergen op Zoom. Het pand is van binnen modern aangekleed en heeft de faciliteiten voor bedrijven met een medische achtergrond. U kunt er behandelkamers en dergelijke huren. Dan is er ook nog Het Suikerlab. In dit gebouw bevinden zich klimaatkassen, werkplaatsen, professionele laboratoria, kantoren en een loods. Erg geschikt voor bijvoorbeeld bedrijven die met voedsel werken. Kortom, op zoek naar bedrijfspand te huur in Bergen op Zoom? Neem dan vooral een kijkje bij de projecten van Easyspaces.

https://www.easyspaces.nl/