Vinden nu
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ontdek de diensten van deze makelaar uit Den Haag

Bent u op zoek naar een makelaar in Den Haag die u verder helpt bij diverse aspecten in de koop of verkoop van uw woning? Dan helpen de professionals bij Agterberg Makelaardij u vakkundig verder, ook als u geïnteresseerd bent in alleen vastgoedbeheer. In dat geval wordt er samen met u gezocht naar een geschikte belegging en maakt u altijd een slimme en goede investering. Deze makelaar uit Den Haag verzorgt de puntentelling op basis van het WWS-systeem, een rendementsberekening, energieprestatie-advies en advies voor de optimalisatie van de investering. Bent u op zoek naar andere diensten dan vastgoedbeheer? Ook dan klopt u bij deze makelaar uit Den Haag aan!

Meer informatie over deze makelaardij

Het jonge professionele team van Agterberg Makelaardij bestaat al ongeveer vijf jaar en heeft meer dan 30 jaar ervaring. Hier profiteert u van, omdat de makelaars op vele facetten inzetbaar zijn. Naast het ervaren team ontdekt u hier ook dat duurzaamheid een belangrijk aspect is binnen hun werk. Er zijn aanpassingen gedaan, zoals:

  • Verwarming middels een warmtepomp
  • Zonnepanelen op het dak
  • Dubbel glas
  • Aangename vloerverwarming
  • Zoveel mogelijk online correspondentie; minder papierverspilling
  • Elektrische auto’s om op uw bestemming te komen in Den Haag

Ondanks dat er veel makelaardijen bestaan in Nederland, onderscheidt deze makelaar in Den Haag zich van de rest. Het team werkt namelijk zeer resultaatgericht, met passie en u staat als opdrachtgever altijd op nummer één.

Neem eens een kijkje op de website

Wilt u meer ontdekken? Neem dan gerust eens een kijkje op de overzichtelijke website! Niet alleen vindt u hier aanvullende informatie die wellicht voor u van belang is, maar ook de contactgegevens zijn hier te vinden. Dat is wel zo handig, aangezien u waarschijnlijk zo snel mogelijk iemand van dit kantoor wilt spreken. Heeft u binnenkort een nieuwe woning gekocht of een uw woning tegen de beste prijs verkocht?

Gerelateerde artikelen

Lasersnijder en nog veel meer

Een bedrijfspand huren in Zevenaar

Advocaat op het gebied van letselschade