Traditional Chinese Medicine; acupunctuur in omgeving Elst

Bij acupunctuur wordt er gebruik gemaakt van verschillende technieken. Het gaat er vooral om dat er kleine, dunne naaldjes in de huid geprikt worden. Door het prikken van de naaldjes op specifieke plekken van het lichaam en combinaties hiervan, komt je energiestroom weer in balans. In het dorp kun je ook een afspraak maken om geholpen te worden met acupunctuur Elst.

Acupunctuur kan namelijk vele kwaaltjes en klachten oplossen. Het wordt vooral gebruikt bij pijnklachten. Denk hierbij vooral aan nek- en rugklachten of hoofdpijn en migraine.

Bij de huisarts krijg je bij migraine eerst bètablokkers voorgeschreven, dit is vaak bedoeld als preventieve behandeling bij regelmatige migraine aanvallen. Maar ook acupunctuur behandelingen in Elst kunnen helpen om migraine aanvallen te verminderen. Wanneer iemand last heeft van migraine krijgen ze aanvallen van een bepaalde soort hoofdpijn. Vaak begint deze plotseling en zit het aan een kant van het hoofd. Het is een stekende en bonzende pijn en kan gepaard gaan met misselijkheid, braken en diarree. Vaak kun je ook slecht tegen harde geluiden en fel licht tijdens een aanval.

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat acupunctuur (ook in Elst) de aanvallen kan verminderen. Vaak is er na een aantal behandelingen al flink wat effect te merken. Een acupuncturist in Elst kan ervoor zorgen dat de oorzaak van migraine wordt aangepakt in plaats van de symptomen.

Welke soorten hoofdpijn kunnen nog meer behandeld worden met acupunctuur in Elst?

Sommige mensen hebben last van pijnstiller afhankelijke hoofdpijn. De hoofdpijn wordt veroorzaakt omdat er regelmatig paracetamol of vergelijkbare pijnstillers worden genomen om hoofdpijn te verminderen. Maar juist door een overmatig gebruik van pijnstillers kan er hoofdpijn ontstaan. Zo blijf de cirkel rondgaan. Ook bij deze hoofdpijn kan de pijn verminderd worden door een aantal acupunctuur behandelingen bij de acupuncturist in Elst.Overstappen zorgverzekering 2019

Ben jij nog helemaal tevreden met je zorgverzekering? Of zou een andere zorgverzekering volgend jaar beter aansluiten op jouw zorgbehoeften? De zorgverzekering die je nu hebt zal er in 2019 weer net iets anders uitzien. De overheid bepaalt dan opnieuw wat de inhoud van de basisverzekering zal zijn. Ook zullen hierdoor de kosten veranderen. Het is daarom goed om tegen het einde van het jaar even kritisch naar je zorgverzekering te kijken. Past deze niet meer helemaal bij jou? Dan is overstappen van zorgverzekering 2019 een goed idee. ZorgDirect biedt je de mogelijkheid om een zorgverzekering samen te stellen die de dekking biedt die jij nodig hebt.

ZorgDirect past altijd

ZorgDirect heeft voor iedereen de juiste zorgverzekering. We begrijpen dat iedereen andere zorg en andere behandelingen nodig heeft. Daarom bieden we een ruime keuze in aanvullende verzekeringen om je basisverzekering mee uit te breiden. Met vijf aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen, kan iedereen de zorgverzekering samenstellen die het beste bij zijn of haar situatie past. Of je nu oefentherapie nodig hebt, of gebruik wilt maken van acupunctuur behandelingen, met ZorgDirect ben je goed verzekerd.

Zorgverzekering fysiotherapie 2019

Tot je 18de kun je vanuit de basisverzekering nog een vergoeding ontvangen voor een bepaald aantal fysiotherapiebehandelingen. Hierna krijg je deze behandelingen alleen nog vergoed als je een specifieke aandoening hebt. Kom je hier niet voor in aanmerking, dan kun je het beste een aanvullende verzekering afsluiten. Elke aanvullende verzekering van ZorgDirect dekt een bepaald aantal behandelingen bij de fysiotherapeut. Kies dus de zorgverzekering fysiotherapie 2019 die het beste aansluit op jouw behoeften. Op onze website kun je terugvinden wanneer je precies recht hebt op vergoeding van fysiotherapie vanuit de basisverzekering. Natuurlijk staan wij je ook graag telefonisch te woord als je meer informatie wilt.

Voor meer info : https://www.zorgdirect.nl