Vinden nu
Image default
Aanbiedingen

Tips voor het openbreken van sloten

Als u uw huissleutel kwijt bent geraakt is uw enige oplossing het openbreken van het slot. Hoewel dit een erg effectieve oplossing is, weten de meeste mensen niet hoe ze dit moeten aanpakken. Om u op weg te helpen zijn hier een aantal tips van een gerenommeerd slotenmaker die u kunt overwegen:

Cilinderslot

Als u een cilinderslot moet openbreken, dan is het belangrijk dat u de twee stiften vindt die te laag zijn gesloten. Als het lastig is om deze te openen, dan komt dat omdat het breekpunt van de lange bodemstift niet genoeg ruimte geeft in de sleutelgang om de andere stiften te manipuleren. Om het slot te openen zult u met de spanningssleutel (gereedschap) moeten spelen om de andere stiften te manipuleren.

De beste manier om dat te doen is door de sleutel tijdens het openbreken een beetje heen en weer te wiebelen. Terwijl u dat doet wilt u een aantal stiften af en toe de mogelijkheid geven om weer naar beneden te vallen. Een andere manier om dit te doen is door de voorste stiften als eerste open te breken.

Met de klok mee of tegen de klok in

Als u een slot probeert open te breken en u weet niet zeker of het slot met de klok mee of tegen de klok in draait, dan kunt u de volgende makkelijke tip gebruiken – u let dan op de stiften. Als de stiften niet bewegen of in beweging blijven, dan gaat u waarschijnlijk tegen de openingsrichting in met uw spanningssleutel.

Cilindersloten met hoofdsleutellopers

Deze zijn erg gemakkelijk open te breken aangezien ze meer dan één rechte openingslijn hebben. Als u zich afvraagt wat dan het voordeel is van hoofdsleutellopers; deze technologie maakt het mogelijk om een groep sloten gemakkelijk met een hoofdsleutelloper te openen en sluiten, terwijl de individuele sloten in de groep geopend en gesloten worden met een eigen, individuele sleutel. De hoofdsleutellopertechnologie helpt bij het verhogen van de beveiliging van uw huis.

Nachtsloten

Deze zijn meestal boven de deurknop gemonteerd en openen altijd tegen de klok in als uw deur aan de linkerkant opent. Als u dat lastig te onthouden vindt, kunt u ook bedenken dat het nachtslot altijd de tegenovergestelde kant op gaat van de deurpost waar de scharnieren aan bevestigd zijn.

Het coole aan nachtsloten is dat je ze vrij gemakkelijk open kunt trappen.

Conclusie

Als u uw sloten gaat openbreken, zorg er dan altijd voor dat u het voorkomt de deur te beschadigen. Als u moeite heeft met het uitvoeren van dit werk, overweeg dan om een slotenmaker in te huren om het werk voor u te doen.

De echte professionele slotenmaker in Rotterdam kun je vinden bij Locksecure: http://www.locksecure.nl/slotenmaker-utrecht/

Een bedrijf dat jarenlange ervaring heeft met beveiligen en het aanbieden van hoogwaardige service en kwaliteit aan inwoners in Utrecht en omgeving. Schroom zeker niet om contact met ze op te nemen en advies op maat aan te vragen.

Voor meer info :