Vinden nu
Image default
Adverteren

De sleutelgat- en ankermethode

Vaak wordt er eerder gedacht aan een borstvergroting dan aan een borstverkleining, maar toch zijn er voor vrouwen vaak genoeg redenen om een borstverkleining te laten uitvoeren. Sommige vrouwen willen namelijk borsten die qua vergelijking beter bij hun lichaam passen en andere vrouwen hebben zelfs last van lichamelijke klachten, je kan hierbij denken aan rugklachten. Borstvergrotingen worden daarnaast vaak ook uitgevoerd voor het in verhouding brengen van het lichaam. Dit artikel zal ingaan op twee methodes waarvan gebruik kan worden gemaakt bij een borstverkleining.

Bij een borstverkleining wordt dan ook overtollig vet-, klier- en huidweefsel verwijderen en worden de borsten kleiner. Daarnaast kan de tepelhof ook worden verkleind. Om borsten te verkleinen zijn er verschillende operatietechnieken waar je verschillende littekens aan overhoudt. Dit kan je onderscheiden in twee methodes: de ankermethode en de sleutelgatmethode. De ankermethode is toch wel de voorkeursmethode voor mensen met grote borsten vanaf cup DD. De ankermethode is een snelle en betrouwbare methode die jouw borsten weer mooier maken. Na de borstverkleining zal er een litteken in de vorm van een anker overblijven. De sleutelgatmethode verwijdt naar de grootte van het litteken. Bij de borstverkleining op deze manier wordt de huid zo losgemaakt van het botweefsel dat er minder huid verwijderd hoeft te worden. Hierdoor zal het litteken ook zo beperkt mogelijk zijn. Deze methode zal niet worden gebruikt als er veel botweefsel verwijderd moet worden. Beide methodes hebben weer verschillende voordelen en u zal zich van te voren dan ook altijd goed moeten inlezen.

Wilt u een borstverkleining laten uitvoeren dan is het natuurlijk altijd verstandig om eerst een gesprek te hebben met de plastisch chirurg. De chirurg kan dan altijd aangeven welk methode voor u het verstandigst is en vraag anders naar voor en na foto’s van eerdere patiënten, zo is het ook gelijk een stuk duidelijker. 

Voor meer info : http://faceland.nl/