Vinden nu
Image default
Entertainment

Feesttent verhuur voor jouw evenement

Bij het organiseren van een evenement of feest zijn er allerlei zaken van belang. Wanneer het feest in de buitenlucht is, is het verstandig om te kijken naar feesttentverhuur. Het assortiment aan feesttenten is erg uitgebreid, waardoor er voor elk evenement of feest de perfecte tent te vinden is. Je weet namelijk nooit of het onverwachts zal regenen of waaien in Nederland, gezien het weer nogal wisselvallig kan zijn. De tenten waar je uit kunt kiezen, hebben een oppervlakte van tientallen vierkante meter tot wel in de duizend vierkante meter. Of je nu dus een groot of klein evenement geeft, het is mogelijk om hier een passende tent voor te huren. 

Soorten feesttenten 

Er zijn verschillende soorten tenten die geschikt zijn voor een evenement. Hieronder zullen we deze kort toelichten, zodat je de tent kunt vinden die het beste aansluit bij jouw eisen en wensen.

  • Aluhal: de aluhal is geschikt voor feesten en evenementen, omdat er geen palen in het midden van het oppervlak komen te staan. De tent wordt namelijk vrij overspannen. De tent wordt bovendien modulair gebouwd, waardoor het mogelijk is om voor elke afmetingen een passende tent te realiseren.
  • Stretchtent: de stretchtent is een echte festivaltent. Het wordt vooral ingezet om de dj-booth of apparatuur te beschermen tegen weersomstandigheden, omdat het een unieke en luxe uitstraling heeft. Echter is het mogelijk om deze tent op verschillende manieren te spannen, waardoor je hem ook kunt gebruiken om het publiek te overkappen.
  • Pagodetent: dit is een tent met een aluminium constructie en is voorzien van een puntdak. Deze tent is geschikt voor wat kleinere evenementen of feesten, bijvoorbeeld om de foodstands te overkappen.
https://tendverhuur.nl/blog/feesttent-huren/