Vinden nu
Image default
Woning en Tuin

Inductie beschermer – Topdoek.nl

Heb je een inductie kookplaat en ben je bang voor krassen op het harde oppervlak? Dan heeft Topdoek.nl nu de perfecte oplossing voor je: Een inductie beschermer. Deze handige beschermhoes rol je over je inductieplaat heen.

Bescherm je inductiekookplaat tegen krassen en vuil

Het harde oppervlak van een inductiekookplaat is gevoelig voor krassen en er blijft gemakkelijk vuil op liggen als gevolg van andere werkzaamheden in de keuken. Hier is een zeer handige, en vooral stilistisch fraaie oplossing voor: De inductiebeschermer!

Voor klassieke en moderne keukens

De inductie beschermer van Topdoek wordt aangeboden door Topdoek.nl. Deze specialist in fotodrukwerk heeft een zeer ruime keuze aan dessins die op dit handige keukenaccessoire kunnen worden gedrukt. Of je nou een klassieke of eerder moderne keuken hebt, tussen de vele dessins – van huisdieren tot landschappen en abstractie – zit vast wel een inductiebeschermhoes die ook bij jouw stijl past. En als dat niet zo is, dan biedt Topdoek.nl ook nog de mogelijk om de inductiebeschermer te personaliseren door er je eigen foto op te laten drukken.

Een inductiebeschermer voor elk formaat

Al deze dessins kun je bestellen in een veelheid aan formaten zodat er voor elke kookplaat een passende beschermhoes beschikbaar is.

Eenvoudig te gebruiken

De inductiebeschermers van Topdoek.nl zijn gemakkelijk te gebruiken. Zodra je de inductiekookplaat niet meer gebruikt rol je de inductiebeschermer over de plaat heen en ontstaat er meteen extra werkruimte in je keuken, terwijl je de kookplaat toch beschermt tegen krassen! Dat geeft je de gemoedsrust dat je de kookplaat niet kunt beschadigen. Let er wel op dat je de beschermer pas over de plaat legt als deze helemaal is afgekoeld. Ga je koken en heb je de inductieplaat weer nodig? Dan is de beschermer in een mum van tijd weer opgerold en kun je aan de slag.

Gratis levering vanaf € 48

Bij een bestelling met een bestelwaarde van € 48 of meer is betaalt Topdoek.nl de verzendkosten en is de verzending dus gratis. En bestel je vandaag voor 14.00u, dan heb je de inductiebeschermer al binnen 2 werkdagen in huis. Topdoek.nl accepteert alle bekende betaalmethodes van Nederland. Je kunt betalen met Ideal, Paypal of creditcard. Ook achteraf betalen via Klarna is mogelijk. En ook buiten Nederland kun je profiteren van de ideale inductiebeschermers van Topdoek.nl want deze specialist in fotodrukwerk levert ook elders in Europa.