Vinden nu
Image default
Woningen

Een verzorgingshuis in Groningen waar partners samen kunnen wonen

Heeft uw partner steeds meer zorg nodig? Zorg die u niet kunt bieden? Dreigen jullie daarom gescheiden te worden van tafel en bed? Het is heel begrijpelijk dat u dat niet wilt. Natuurlijk wilt u samen blijven wonen met uw geliefde partner. Zorg zou hier geen belemmering voor moeten zijn. Zo denkt men er bij verzorgingshuis De Leyhoeve in Groningen er ook over. Hier kunnen partners dan ook samen in en luxe appartement of zorgsuite wonen en zijn ze van alle gemakken voorzien. Hun woning wordt volledig aangepast aan hun behoeften en het vriendelijke personeel staat altijd voor hen klaar. Klinkt goed, toch? Geen thuishulp meer over de vloer en geen buren of familieleden meer om hulp hoeven vragen. Dat geeft rust voor u, uw partner en uw naasten. Kom daarom kijken bij dit verzorgingshuis in Groningen en zie zelf wat men u hier allemaal te bieden heeft.

Dit verzorgingshuis heeft zelfs een brasserie

De Leyhoeve is een verzorgingshuis is Groningen, maar heeft hier ook een brasserie. Hier kunt u lunchen, dineren of gewoon een goede kop koffie of thee drinken. Op de menukaart staat voor iedereen iets lekkers. Zo kunt u als lunch belegde broodjes, tosti’s, maaltijdsalades of verse soep bestellen. Komt u dineren? Dan heeft u de keus uit diverse vlees- en visgerechten en kunt u zelfs een speciaal gerecht van het seizoen bestellen. Uiteraard kunt u ook genieten van een lekker voor- en nagerecht. Voor iedereen, van jong tot oud, wordt hier een maaltijd bereid om van te smullen. Bezoek deze brasserie in Groningen dus ook gerust met uw kinderen of kleinkinderen.

Kom met de bus, de trein of de auto

Het verzorgingshuis en de brasserie van De Leyhoeve in Groningen zijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Ze liggen namelijk vlak bij een treinstation en bushalte. Komt u liever met de auto? Ook dat is geen probleem. Parkeren doet u namelijk eenvoudig in de parkeergarage bij het station of in de parkeergarage van het verzorgingshuis zelf.